100705

Hallooo!!

Har inte skrivit här på megalänge för har inte haft varken tid, lust eller ork. Vädret har varit alldeles för fint de senaste veckorna och jag har haft alldeles för mycket att göra. Jag har hunnit med både midsommar, en tripp till Halmstad och en massa jobb plus lite andra roligheter:)

Midsommar så var vi i Bolmstad, jäkligt roligt var det! Förra veckan så va jag och hälsade på mamma som va nere i mormors stuga i Halmstad. Där va det superfint väder så vi låg på playan med hann även med en liten shoppingrunda:P

Jag hämtade Robin i varberg förra tisdagen så där fick jag vidga mina vyer ytterligare. Körde först in i färjekön så höll på att hamna i grenå:P Men hittade honom till slut;)

I lördags så cyklade jag och Emma till mjälen och hade en mysig kväll med grille, vin och gotte:) Underbart väder va det med. Jag fortsatte på friskvårdslivet igår och cyklade till Hölminge för att bada och sola hela dagen:) Jag hann även med en runda på vattenskidorna. Idag har jag träningsverk!

Denna veckan är den full rulle med jobb och massa annat skoj! Idag har jag fikat med Malin och även hunnit med en powerwalk efter jobbet:) Nu ska jag nana så att jag orkar med jobbet imon:)

Natti!!



Bild från midsommar:)


RSS 2.0