100130

Godmorgon:)

Har precis klarat av frukosten och sitter nu och laddar för att ta tag i kravhanteringsboken. Är ute i Hölminge och här är så sjukt kallt:S När jag vaknade imorse så var det 10 grader på mitt rum, det är fan inte mänskligt. Tog emot lite att gå upp ur sängen om man säger så.

Igårkväll så firade vi mormor och kusinen som fyllt år, så det blev god mat och lite tårta på det:) Idag så är det plugg som gäller hela dagen och sen så blire party ikväll! Ska bli sjukt kul:) Jag har inte festat på skitlänge känns det som, iallafall inte på tre veckor:P

Ha en bra dag:)...






@home:)

Puh äntligen hemma! Va först i skolan och hade föreläsning mellan 10-12, våran föreläsare har inte riktigt koll på läget alltså. Allt som vi gick igenom idag kan vi redan och har redan läst om i tidigare kurser. Sen när han pratade om InformationsSystemsutveckling så frågade Malin om det är samma som CADCIM (som dock är våran egen förkorttning men ändå:P Står typ för construction, a något, design, control, implementation och maintenance) och han bara; nääee det tror jag inte. Då säger Martin: jo det är det, och läraren bara: jaha men då är det de haha. Ja herregud.

Sedan så hade vi handledning mellan 13-15 med den uppgiften som vi fick förra veckan som vi inte kunde något om. Då frågade han hur det hade gått och alla bara: det hade ju vatt en fördel om orden står i litteraturen. Då säger han: men det gör de väll?? eller?? Neeeej!! Det gör de inte!! Så då säger jag att nu vet vi ju inte om vi skrivit rätt. Men då sa han att det har vi säkert. Han är ju positiv iallafall;P haha.

Efter detta så blev det fika hemma hos Emma och nu ska jag snart ta tag i matlagningen för kvällen, ska försöka mig på schnitzel haha. Får se hur det går eller om det får bli hämtmat;)

Hare bra:)


100128

Godmorgon:)

Har just ätit upp min frukost framför datorn och kollade precis på klockan och upptäcker att den bara är åtta. Va sjutton jag börjar ju klockan tio idag:S haha när jag vaknade klockan tjugo i åtta så tänkte jag att jag lika väl kunde stiga upp efter som jag skulle upp fem minuter senare. Bara det att det var en timma och fem minuter senare som jag skulle upp:P Jaja jag får väll hitta på nått att göra fram till tio:)

Idag så har vi informationsdesign 10-12 och sedan handledning mellan 13-16. Efter det så tänkte jag jobba lite på mitt psykologiarbete och sedan ta en fika med Emmsi. Senare ikväll så blir det matlagning och kanskekanskekanske träning:) Jag vill ju inte bli sjuk igen så får se om jag känner mig redo;)

Ha en bra dag:)....






Snösnösnö!

Herrejäklar vad det snöar ute:S Man vågar ju inte sticka ut näsan! Tycker att det räcker nu, inge mer kyla och snö tack! Nu vill vi har värme och sol och vitsippor:) Har vatt nere och handlat nyss, men fick skjuts av mamma annars hade jag aldrig gått ut. Blev iallafall en massa mat och annat onödigt= onyttigt;P haha.

Blev en runda på stan innan med, känner inte igen mig själv. Det ända jag kom hem med va en dunk vin till lördagens partaj och två baslinnen från JC. Jag hittade inget annat, eller så hittade jag nått men så tyckte jag att det va för dyrt. Måste va nån studentsymptom som drabbat mig, har väll aldrig bangat shopping innan:P

Nu ska jag äta upp kladdkakan som jag mumsar på och senare sticka bort till pappa för lite mat. Fick föresten G på metodiktentan. Är inte nöjd då jag var 2 poäng från VG men men. Försöker övertala mig själv om att ett G är iallafall bättre än ett IG. Plus att alla säger att man inte vill ha den här tentan släpandes efter sig. Så jag får väll vara nöjd då!

TschÙsss!!



Var är boxen?? Häääär är boxen!!



Dagens shopping..



Nyttig?? vad är det!!




Datorfodral:)

Min syrra har köpt en skitsnyggt datorfodral till mig på NK i Göteborg från Ordning&Reda:) Skitbra så att datorn inte blir repig eller går sönder. Har storlek 14 på datorn, men det finns inte fodral i den storleken så fick ta ett 15,4 istället. Men det passade ändå:) Det är någon centimeter för stort på varje sida men det tycker jag inte gör något. Hellre det än för trångt! Skitsnyggt iallafall:):)






Snyggt eller vad!?!?



100127

Goddagens:)

Sitter i skolan och har precis gjort klart informationsdesignuppgiften tills på torsdag. Gött! Fattade dock noll, hur ska man kunna förklara massa ords påverkan på god informationsdesign om man inte ens vet vad informationsdesign är:S haha. Knäpp lärare? Japp!

Nu ska jag ner till Telia och försöka få ett nytt mobilt bredband då det andra inte fungerar alls längre. Helt hopplöst det fungerade från och till igår men sen så la det av helt:( Ska också säga upp men fasta telefon som de missade att jag sa upp i november så jag får fortfarande betala den. Fan jag börjar bli smått trött på Telia alltså!

Lite senare blir det psykologiplugg och storhandling med mamma.. see yaa!! :)


100125

Hejhopp! :)

Idag är jag på så jäkla bra humör! Har precis kommit hem från skolan där jag haft psykologiföreläsning och studentambassadörredovisning vilket gick skitbra:D Jag var inte alls så nervös som jag brukar vara och jag fick beröm för att jag har så härlig personlighet och är så glad:P Nu är det lite lugnt i skolan igen vilket är skönt, behöver lite paus! Har bara lite små uppgifter som ska göras men inget större, såsom tentor.

När jag kom hem så väntade posten på mig och däri låg en kupong från ICA där man fick ett 10-pack tulpaner:) Jag älskar tulpaner! Perfekt ju nu när det är storstädat och allt härhemma;) Ikväll så är det hockey som gäller, enkronas match med gratis inträde och förhoppningsvis vinst;P Plus att det ju är lön idag med så man kan ju inte vara annat än glad!

Nej nu ska jag ta en dusch och äta lite innan hockeyn:) Ha en myspysigkväll!




Detta gillar vi:D


Klädbyte.se

Jag fick ett mail igår från en ny hemsida för klädförsäljning och klädbyte som startat. www.klädbyte.se heter sidan som går ut på att man startar upp en egen garderob där man lägger upp kläder, smycken, skor mm som man vill sälja eller byta bort.

Nu har jag lagt upp en massa som jag rensat ut idag. Dock bara skor och smycken ännu så länge med kommer kläder senare i veckan:).

Direktlänk till min garderob: http://kladbyte.se/?garderob=254 Gå in och kika om ni hittar nått skoj! :)


Klädbyte.se köp, sälj eller byt dina kläder


chocolateballs:)

Har nu lyckats fördriva tiden ännu några timmar med att baka chokladbollar och kolla på "I en annan del av köping" på tv4play. Fasen vad det är bra med play! Bästa de någonsin kommit på, man lyckas ju alltid missa något program som man vill se och så då kan man bara kolla på det i lugn och ro dagen efter:) Perfa! 

Chokladbollarna blev supergoda! Saknas dock lite kaffe i dem men de ska nog slinka ner ändå:P






Garderobsrensning!

Phuu!! Nu är garderoben rensad:) Massa skit som man glömt att man hade åkte nu ut. Jag är helt hopplös på att samla på mig kläder som jag intalar mig att det kan vara bra att ha nångång. Bara det att man aldrig mer kommer använda det! Så nu jäklar, 37 plagg ut = 37 nya plagg kan komma in;P

Jag är så jäkla sugen på att shoppa massa nya, fina, fräscha vårkläder. Men får nog vänta någon månad innan det har kommit in något, nu är det bara en massa gammal rea kvar och enstaka vårplagg. Fast klarar jag metodiktentan så är det jag som åker på en shoppingtur som belöning. Så det så!! Då har jag sparat en jäkla massa tid då jag egentligen skulle gjort omtenta och tid är pengar you know:P Så då blir det shopping för hela slanten.

Dax för lite lunch, pizzaresten från igår blir det:). Sedan så måste jag plugga lite på redovisingen tills imon. Jag är inte alls nervös vilket är lite konstig, brukar vara ett nervvrak dagen innan redovisning men det kommer kanske..




Före...



Efter! Bättre ordning, dock lika trångt:P



100124

Godmorgon

Har precis stigit upp och håller på att göra frukost. Min internet är jätteknäppt, det loggar ut hela tiden. Men nu har jag iallafall kommit på vad felet är. Det är glapp i skiten så måste sitta och trycka in det så har snart kramp i vänsterhanden:S

Det fick bli till att sjukanmäla mig idag med eftersom jag fortfarande är krasslig. Så får se vad jag ska hitta på, kan bli lite rastlös utan internet:( Har läst klart min bok jag fick i julklapp också, så har inget att läsa heller.

Har ni inte läst Elsas mode av Sofi Fahrman så måste ni läsa den! Skitbra, en riktig Jenniebok:) Tack farmor!

Nej dax att äta. ha en bra dag...




Pizza & sex and the city

Är nu hemma igen och sitter och kollar på Sex and the cityfilmen. Har precis ätit en Mannepizza från Carlie`s. Helt klart den bästa pizzan:) Är helt proppmätt nu:S Fy bubblan det är alltid godare innan än efter:P



Pizzzaaaaaaa:)

Nu ska jag kolla klart på filmen och sen gå och lägga mig och hoppas på att jag kanske är lite piggare imon:)

Här kommer lite fler bilder från dagen:



Korvgrillning:)



Fyrhjulningskörning..



Varm choklad och Odd Mollyspan:)





Odd molly s/s -10

Guud vad mycket söta kläder som Odd Molly kommer med i vår och sommarkollektionen 2010:) Vill ha en massa, problemen med Odd Molly är att på något konstigt vis så vill alla ha samma plagg. Är det något speciellt som man kollat ut så är det redan slut överallt dagen efter det kom. Men i år ska jag vara snabb:P Här är iallafall mina favvisar:

fullsize       fullsize

Lång eller kort?? Det är det som är frågan, båda är skitsnygga. Gillar dock inte luvan på den korta. Det gör att den ser lite för vardaglig ut.

fullsize      fullsize

Vit eller röd, röd eller vit??? Vit är nog allt snyggast och fräschast till sommaren:)

fullsize    fullsize

Vill ha!! Har ju en förkärlek för plyschdräkter;P

fullsize     fullsize

Snygga tunikor passar till allt, framförallt jeansshorts eller slitna jeans..

fullsize    fullsize

Snygga baslinnen med en liten detalj..



Hölminge by winter

Här kommer lite bilder från promenaden:) Så jäkla fint väder är det, känner dock att promenad med feber och igentäppt näsa inte va det bästa:P Men fina bilder, det blev det:D











100123

Hejsvej från en soligt Hölminge:)

Har precis vatt ute och gått en långpromenad i solen, vaknade lika snorig och jäklig idag så tänke att jag skulle spendera min dag i sängen och tycka synd om mig själv men mamma hade andra tankar. Hon ringde och tvingade ut mig till Hölminge för lite frisk luft. Kanske lika bra det:) Fick iallafall sjukanmäla mig från jobbet, kan ju inte sitta där i kassan och snörvla och hosta. Där går faktiskt gränsen.

Har tagit en massa fina bilder med kameran, har ju aldrig något att ta på annars så får ju passa på när det är fint väder och fina vyer tillgängliga:) Ska snart ut igen och grilla korv, ska vara här ute till sex sen så åker jag in till stan igen och slänger mig i soffan. Är grymt sugen på thai och en film så det blir nog till att spendera kvällen med det:)

Ha en solig dag!! :).....



Brun..



svartvit...



eller skarpa färger, vilken är snyggast??




100122

Hejpåer:)

Har suttit inne hela dagen och inte orkat gå ut. Har så jäkla ont i halsen och har fått en jättejobbig hosta:( Jag som skulle pumpa i morse, men fick ställa in det. Nu när jag väl kommit igång med att träna, så jäkla typsikt att bli sjuk då! Men jag har iallafall städat lägenheten så nu är den ren och fin:) Gött med rena lakan:P

Hade tänkt gå ner en runda på stan men orkar inte, alla ärenden får vänta tills på måndag istället. Får snart ta och skriva ner dem på en lapp för annars glömmer jag de. Det blir bara fler och fler saker som ska göras.

Ikväll så blir det en en slapp kväll i soffan med popcorn och film:) Gött att ta det lite lugnt, inget som måste göras. Eller jo men det får vänta tills måndag. Denna helgen ska vara skolfri, jag ska försöka iallafall;)

Ha en mysig kväll:)...




100119

Hejsan hoppsan!

Har nu slagit mig ner i soffan för att kolla på mästarnas mästare, har ju inte så många kanaler längre så då får man kolla på vad som erbjuds:) men det är faktiskt riktigt bra, så det funkar. Hoppas bara att Sjöberg åker ut, han är så jäkla kaxig!

Idag så har jag vatt i skolan 9-16, vi började en ny kurs idag: arbetspsykologi. Trodde att det skulle vara en riktig pina eftersom vi har tillsammans med ISM så att allt är på engelska. Men det var lätt att fatta och riktigt intressant. Läraren verkar också bra så jag tor att det kommer bli en kanonkurs:)

När jag kom hem så lagade jag fiskpinnar:) gottit värre! Har även hunnit renskriva mina anteckningar från dagens föreläsning så imon så ska jag börja med att skriva på dator istället för i ett block, det blir så jäkla kluddigt.

Har fått så jäkla ont i halsen så jag hoppade att träna idag och ska ta det lugnt istället:) Så det blir godis, te och en stor filt istället framför tvn:).....


100117

Hejhej:)

Har precis lagt ifrån mig psykologiboken, så nu får det vara slutpluggat för dagen! Herregud denna bok är inte kul alltså, engelsk med pyttesmå ord och jättestora sidor:S haha. Som tur va så kom mamma förbi en sväng innan med en semla annars så hade jag aldrig kunnat stå ut:) Nu har jag iallafall läst hälften av det som ska vara läst tills på tisdag och så tar jag den andra hälften imon.

Nu ska jag göra mig iordning för en liten tur till Växjö, det vankas bio igen:P Ikväll så ska vi se Snabba cash. Jag tror att den är skitbra!:) Innan bion så blir det Donken off course;) El Maco är så jäkla god, så den blir det. Den lär väll försvinna snart igen så gäller ju att äta den så ofta som möjligt nu:P

Ha en bra kväll:)!....




Bästa burgaren ever!!



Nya Beck/ Johan falk/Wallander?? Hoppas!!


Mest spelad...

Sonja alden is the shit! Fan vad jag älskar hennes låtar, alla har så fina budskap och texter:) Håller på att spela sönder dem, fast det är nog omöjligt de är alltid lika bra! Bra att lyssna och njuta, tänk om man hade hennes röst...











100116

Pust, stånk, stön! Trött som attans, men kunde inte sova mer så lika bra att gå upp:) Kul kväll igår iallafall, först va jag och Malin hos Katta och drack lite vin. Efter det så stack vi bort en runda till Ljungbergska för att möta upp lite andra ettor, tvåor och treor. Sen bar det av till fyrornas examen på Gästgivaregården. Sjukt kul att se lärarna så fulla, haha. Bra förebilder där:P Magnus (VDn) vad terminstarten om att komma till Ljungby och plugga: "ni har inte kommit hit för att dricka öl" Haha men han va rätt bra på det;)

Nu ska jag lägga mig i soffan och slappa fram till två då det är jobb igen. När alla andra längtar till helgen så längtar jag till måndagen:P För då är jag "ledig" haha. Skolan är roligare än att jobba! Idag så orkar jag inte plugga det har jag gjort så jäkla mycket denna veckan så idag så tar jag ledigt!

Ha en bra dag:)...

100115

Hej:)

Nu är redovisningen gjord och det gick hyfsat bra:) Jag svimmade iallafall inte och det är ett framsteg i sig;P Blir alltid så jäkla nervös och glömmer andas, men idag så kom jag ihåg haha. Hoppas nu på att vi blir godkända så att man kommer ett steg närmre ett VG i kursen:)

Håller på att fixa mig nu för ikväll är det party! Treorna tar examen och det ska ju firas, vi får la fira att vi bara har 2,5 år kvar:P Haha men snart är iallafall en termin klar. Bara slutseminarie kvar på onsdag sen är en heltermin avklarad. Gud vad tiden går snabbt! Men kul är det:)

Nähe måste öka, ska träffa Emma för en fika innan förfesten. Busy woman;P..

Ha en bra kväll!....

100114

Tjo!

Har varit hemma från skolan en stund nu och bara suttit och inte gjort någonting så nu ska jag snart ta tag i mitt liv igen. Vi har gjort opponeringen och övat inför morgondagens redovisning så det känns skönt att vara klar med det iallafall. Ska snart renskriva mina stödord tills imon samt börja läsa på artiklarna till slutseminariet på onsdag. Aldrig är man ledig:S

Ikväll blir det iallafall en slappe kväll med först bodypump och sedan tacos. Yummi!! :) Så nu måste jag sätta fart...


100113

Hejhej! :)

Nu är äntligen tentan skriver och det känns hyffsat bra:) Enligt mina beräkningar så borde jag klara den, men sen så vet man ju aldrig vad de förväntar sig. Om en fråga är på 5 poäng hur ska man veta vad som ska vara med då när svaret ska vara "kort&konsist"?? Men jag hoppas verkligen att det gick vägen!

Har även hunnit med att laga lite mat. Jag lyxade till det med kycklingfilè, tagliatteller, creme fraichesås och färsk stekt sparris:) Det blev över förväntan faktiskt, hur gott som helst.

Nu ska jag öva lite på redovisningen som är på fredag innan Limpan hämtar upp mig klockan halv sex för en tripp till Växjö för att kolla bio:) "Har du hört ryktet om Morgans" blir det idag. Gött med lite avslappning efter all plugghets...





Gottgottigottgott:)








100112

Min hjärna värker! Den är helsnurrig och förvirrad. Herregud hur ska det gå imon? Jag är helt lost, blandar ihop alla ord, termer och begrepp. Jagvilljagvilljagvill klara den! Undra om det räcker med att tänka positiva tankar för att fixa det? Jag ska iallafall prova allt och göra allt i min makt för att fixa det.

Nu är det iallafall hög tid att gå och lägga sig. Mår sjukt illa, försökte med knäckebröd men det hjälpte inte så nu hoppas jag att jag kan sova bort det! Vill inte vara sjuk imon, måste verkligen göra tentan! Wish me luck!

Nattinatt.....



100111

Goddagens:)

Har precis kommit hem från ICA där det har storhandlats. Nu har jag mat så att jag klarar mig i en vecka iallafall. Blev en massa mumsigheter, för denna vecka ska det lagas god mat mellan alla prov och redovisningar. Det behövs fan för att man ska orka med:)

Förmiddagen har tillbringats med att städa lägenheten så att den är fin till kvällen styrelsemöte som ska vara hos mig. Så nu är här så rent och fint. Julen är utstädad och jag unnade mig tulpaner till köksbordet och en illrosa primula till vardagsrummet. Så nu är här vårkänslor så det smäller om det.

Nu ska jag plugga lite till innan mötet:) 

Ha en bra kväll.....



 

Primula..:)





Jag älskar tulpaner! Ska ha det på mitt köksbord hela våren nu:)




100110

Hejhej:)

Sitter här skithungrig och väntar på att klockan ska bli halv sex, då ska jag, Jonas och Linn ner till ICA och handla till kvällens grille. Årets första, det gäller ju att börja i tid;) Ska bli så jäkla gott! Efter grillet så blire bingolotto:P Har vunnit nya lotter flera veckor nu så idag hoppas jag att jag vinner något större:) Så håller tummarna nu!!

Igår så blev det en lugn filmkväll <3 Behövde lite slappe, är så sjukt stressad med allt i skolan. Idag så har jag jobbat hela dagen så har inte blivit så mycket plugg:( Får ta igen det imon! Nu ska jag iallafall bege mig. Ha en superduperkväll....

100109

Godmorgon:)

Klockan är 10.00 och jag har redan hunnit med ett avsnitt av Melrose Place, duschat och ätit frukost :). Är oväntat pigg med tanke på vinmängden igår, gick dock hem redan vid halv ett så det blev inte så sent. Men jäkligt kul var det! Och riktigt god mat fick vi med.

Nu är ju då tanken att jag ska plugga:S Jag orkar inte läsa mer om den här skiten! Gud vad jag längtar tills om en vecka, då är tentan och redovisningen gjort plus att jag har en ledig helg:).

Ska börja jobba vid ett så måste faktiskt ta tag i det nu, fick skjuts hem igårkväll också så måste gå till Linn och hämta cykeln innan jobbet med:S Kallt och långt.. menmen ha en bra dag:)




Goda drinkar:)



God mat:)



Födelsedagsbarnet:)


100108

Hejsvej:)

Idag har jag vatt så ineffektiv som man bara kan vara, och absolut inte får vara en vecka innan tenta:S Jag har läst i ca en timma sammanlagt vilket är fullkomligt katastrof! Fan jag kommer aldrig att klara den här tentan om jag inte skärper mig! Har iallafall gjort klart power pointen till redovisningen om en vecka så det är skönt. Men nu ska jag bara får tummen ur och plugga också.

Snart ska jag bege mig till Linn för att fira henne på hennes stora dag:) Hela 22 bast:P Det blir tjejsnack och vin, göttans! Fasen att det är så jäkla kallt ute bara, man är ju inte jättesugen på att ge sig ut och cykla:S

Ha en myspysig kväll :)...

100107

Hejhej:)
 
Försöker plugga, jag gör verkligen det men det går inge bra:S Jag somnar varenda gång jag försöker ta upp böckerna. Induktiv/deduktiv, possitivism/hermeneutik, t-test, chi-två test, korrelationer och annan skit får mig att vilja spy! Varför ska jag kunna detta! Känner inte att det är så jäkla relevant alltså.. Men jag vill ju klara tentan så det är väll bara att kämpa på:)

Funderar på att gå ut en runda i det fina vädret, eller fint och fint. Det vräker iallafall inte ner snö längre. Det är ju alltid något. Funderar också på om jag ska köra combat eller step ikväll? Det är dagens I-landsproblem..;)...


100105

Hejhopp

Har precis kommit hem från skolan där jag och Katta har suttit hela förmiddagen och gjort kompletteringen på metodiken. Nu hoppas jag verkligen att den duger åt honom så att vi slipper göra om den igen. Efter vi var färdiga så bjöd Katta på lunch på Garvaren. Stekt fläsk med löksås = mumma! Så jäkla gott var det:)

Nu borde jag plugga lite på metodiken men jag pallar inte, det var värsta snöovädret när jag cyklade hem så jag är helt stelfrusen och vill bara lägga mig under en filt och mysa. Men jag måste fan plugga några timmar först, sen får vi se vad som händer. Blir så jäkla rastlös av att sitta stilla och plugga. Så får väll komma på något att hitta på ikväll:)

Pussss...!!


100104

Goddagens:D

Har precis vatt på Hemköp och hämtat min kamera som nu har kommit:) Men klantig som jag är så missade jag att beställa minneskort så kan fortfarande inte ta några bilder:( Men skickade iväg en beställning nu så att jag hoppas att det kommer imon eller på onsdag eller torsdag blir det kanske eftersom det är röd dag på onsdag:S. Ååå vad jag är trött på röda dagar nu, vill ha vardag så att man kan komma in i lite rutiner igen.

Imorse så var jag iallafall och tränade, är riktigt stolt över mig själv:) Steg upp klockan åtta och satte mig på hojjen och trampade till TC. Det blev 5 km på crossen och 5 km på löpbandet. Nu jäkla måste jag ta tag i det här om jag inte ska ramla ihop och dö under GBG varvet:P Usch ångra mig nästan lite, 21 km är fan långt alltså:S Haha men har jag anmält mig så ska jag sjutton genomföra det också!

Resten av dagen har tillängnats metodiken och nu ska jag sätta mig och läsa några timmar till innan det blir at sticka ner till  Sunnerbohov för att kolla hockey:D Ha en bra kväll...<3

100103

Hejsvej:D

Har precis klätt på mig underställ,  joggingoverall och termosar och gjort mig redo för en dag ute på Bolmens blankis. Idag skiner solen och det är riktigt kallt ute, perfekt för en dag med skridskor, pilkning och korvgrillning:) Mina skridskor va dock inte så slipade men jag hoppas att det ska gå bra ändå.

Igår så var jag på bio i Växjö, såg Göta Kanal 3. Den va bra men lite för overklig med spöken och massa andra konstigheter. Men iallafall en väldigt mysig kväll:) Var inne på stadium en runda innan bio och köpte ett par nya innegympadojjor, så nu jäkla ska det tränas! Beach -10 nu kör vi:P

Nej dax att sticka innan jag svettas ihjäl.. ha en bra dag på er...


100102

Helluuu!!

Har precis ätit lite lunch för magen kurrade rejält efter morgonens inventering. Finns det något tråkigare än att inventera? Jag tror fan inte det:S Jag tänkte att i år ska jag inte vara på specialen utan på livs, men var hamnade jag??!! På specialen såklart och vad rök jag på om inte strumpbingarna:S Herregud alltså, en miljon strumpor i olika färger och framför allt med olika streckkoder. Varför kan de inte bara sätta samma kod på samma vara??

Nu är det iallafall över för den här gången vilket är skönt:D Nu ska jag ta och läsa det sista! kapitlet i metodikboken och sen så ska jag slänga mig i soffan några timmar. Man blir trött av att stiga upp klockan fem på morgonen för att stå i fem timmar och räkna saker.

Ikväll blir det bio i Växjö:D Göta Kanal 3, undra om den är bra? Många säger ju att den ska vara skitdålig, men det återstår och se. Man måste ju få en egen uppfattning:) Ha en bra dag/kväll....






Det är ju bra skådespelare iallafall så jag tror att den kan vara bra:D...





systemis, systemis chalalalalalalaaaaa

Yeaaajjj har äntligen beställt en systemis:D Tänkte att jag skulle köpa en på stan imon, men de är tusen kronor dyrare här i stan än på nätet så det fick bli en där istället. Den kostade 3999:- plus att jag köpte en väska för 249:- med :D Hade jag köpt den här i stan så hade jag fått ge 4995:- för bara kameran så det är ju lite skillnad.

Det blev exakt en sådan som syrran har, den tar jättefina kort. Jag ska se till att lära mig den ordentligt så att jag kan använda alla funktioner. Hade vatt kul att gå en fotokurs också, men det får bli framåt sommaren isåfall:D

Canon Powershot XS20 IS:





Nu jäkla kommer ni inte undan längre, för nu ska det fotas!!!



100101

Oj vad det kändes konstigt att skriva datumet idag:P haha, ett helt nytt decennium har nu påbörjats med nya möjligheter och massa saker att upptäcka och lära sig:D Men jag ska ta ett år i taget och vi börjar med att fokusera på året 2010 först.

Tror att det kommer bli ett riktigt bra år med massa roligheter! Hoppas på att klara alla tentor, ha massa roliga fester, kanske åka på nån resa typ London, Paris eller kanske solsemester. Det blir förtstås en repris på förra sommaren i Båstad med party och tennis och såklart en ny vecka med de galna Ljungbydagarna. Wii, 2010 du är såå välkommet! :D

Har jobbat hela dagen idag så är så jäkla trött, men ska försöka hålla mig vaken och kolla på Harry Potter till nio, sen blir det sängen. Imon väntar inventering 6-11:S Fi fan, det är inte kul men måste göras! Kram och natti...


lite fina vinterbilder från igår:








RSS 2.0