sista augusti:)

Hejhopp!

Sitter i soffan och ska snart sticka iväg och spela vinbrännboll med klassen och nollorna, kommer bli grymt kul! Igår så hade vi första dagen på nollningen och den va mycket lyckad. Vi började med olika stationer runt om i stan för att sedan leka lite lekar och till slut gå till köket för att äta tacobuffè och umgås.

Idag är det sista augusti vilket innebär att imon är det höst på riktigt även om jag tycker att det redan vatt det i en vecka:P Men enligt robin så är det inte förräns 1/9 så okej då: imon är det höst. LOVE IT!

Ha en mysig kväll, pussss!!

Softisch:)

Har en soft kväll här hemma med film, äppelpaj och tända ljus, det är bara tråkigt att vara själv:( Idag så flyttade Robin till Karlskrona så det är bara att vänja sig vid ensamheten igen! Inte lätt nu när man vant sig vid att ha sällskap vid frukostbordet igen, men men han kommer väl hem och hälsar på ibland får man hoppas :)

Idag så har jag jobbat 7-13 i förbutiken och efter det så åkte jag runt lite och köpte blommor som jag planterade i min kruka utanför dörren. Nu är det höst och då måste också blommorna uppdateras lite;) Det blev en stor kryssboll, en lila ljung och en vit prydnadskål. Kan det bli höstigare!? Nu väntar jag bara på att löven ska bli gula och att pumporna ska mogna så att jag kan pynta krukan lite med:)

Nog tjatat för idag, nu ska jag gå och lägga mig och tagga! Imon är det dax att nolla de nya informationslogistikerna, guuuud så kul det ska bli!

Godnatt!


Caddie:)

Hejsvej!

Precis hemkommen från jobbet och håller nu på att grilla och laga mat och väntar på att Robin ska komma hem från tävlingen:) Det blir grillad fläskfilé med sallad och vitlöksbröd, mums! Dagen idag har spenderats i förbutiken mellan 9.30 och 18, så nu är det skönt att ha kvällen fri och bara slappa.

Igår så gjorde jag caddiedebut åt Robin:P, det va en tävling på den danska/svenska touren i Landskrona och det va riktigt kul! Jag trodde att jag skulle klanta till mig och nysa när någon slog eller skrika när det kommer en geting eller göra något annat dumt men jag skötte mig rätt bra enligt Robin:) I torsdagskväll så satt jag och Robin och pratade om det och då sa jag att det va väl bara att dra vagnen och det va väl inte så noga men då sa Robin: -Jennie du fattar nog inte på vilken nivå det här är. Haha woops! Men jag klarade mig:)

Efter tävlingen så blev det en sväng inom Väla på vägen hem där vi åt på Tacohouse och Robin köpte en skitsnygg datorväska!

Nej dax att lägga på köttet så att det blir mat någon gång!

Nattinatt :)



Det är viktigt att kolla putlinjen!



Utslag!



Proffsig man ser ut:P



Maaat! Satt fint efter dagens runda:)


Borta bra men hemma bäst!

Hemma igen med höet och halmen och alla miljoner saker som jag släppat med mig:P Att jag alltid ska vara så kass på att packa, jag packar minst för en vecka längre än jag ska vara iväg haha. Men man vet ju aldrig vad det ska bli för väder eller vad som ska hända;)

Idag så har vi iallafall varit på IKEA, det blev lite smått och gott till lägenheten i höstens färger. Jag är väldigt mycket för att byta förg efter säsong:P haha. När jag lämnat av Ida och Jacob hemma hos de efter IKEA så körde jag hemåt direkt och fy vilken hemsk färd det blev. Storm, skyfall och översvämmningar hela vägen. Fick vattenplaning flera gånger och bara kanade runt på banan:S

När jag kom hem så satte jag genast igång med att städa lägenheten. Så nu är det så fint här hemma!:) Lila detaljer i köket och orangea i vardagsrummet:)  Jag älskar hösten!

Men nu är det dax att sova, nattinatt!



Trerätters på IKEA:) 41 riksdaler;)



Ida och Jacobs köttbullar, billigare med tre små än två stora;P


Frölunda torg!

På grund av helt kasst väder idag så har jag hängt på Frölunda torg:) Det är sjukt vad stort det har blivit, när jag va här för typ ett år sedan så va det inte alls så mycket affärer. Så där har jag spenderat några timmar och kom precis hem. Det blev lite shopping idag med, bland annat en skolväska och en stor skön poncho till höstens kyliga dagar (me like!)

Nu så väntar vi på att Ida ska komma hem så får vi se vad söm händer sen. Det lutar åt pizza och filmkväll!
Ciao sålänge...



Dagens i regnet:)



Grymt gina!



Min nya favvoaffär, ge mig allt!!



Lunch! "Ciabatta" (lr stenhårt baguette) med brie och salami. Detta intogs med ett glas bubbelvatten. Endast 65 kronor, det är ju som hittat:P haha


Göteborg:)

Godafton:)

Ligger i soffan och försöker hitta ork till att bädda soffan så att jag kan gå och lägga mig:P Ida dunkar åttiotalsmusik och försöker hitta outfit till 80 -talssittningen de ska ha. Gud vad kul det hade vatt! Det ska jag med fixa i skolan, man är jo trots allt aktivitetsordförande. Undrar bara hur många som kommit:P

Idag så har det varit lite strosande i stan med en del små inköp som resultat. Men inte alls så mycket som jag tänkt mig så det va ju bra:P Imon blir det nog en sväng igen om det inte regnar för då får det bli Frölunda torg istället:)



Blev ett par höststövlar:)



Syrran fixar med maten, tacoooos...



Den blev såhär god ;P haha




Torsdag,fredag och lördag!

Halloo!

Sitter uppe hos syrran i Göteborg och är helt slut efter förra veckans fester och dagens shoppingrunda. Det tar på krafterna att ligga på topp:P Förra veckan va iallafall helt grym! Kan vara så att det är den bästa någonsin:)

På torsdagen så va vi på popquiz vilket va grymt kul, massa sång och dans på borden även i år:P På fredagen så va vi och kollade på Rockom på lunchen och åt sedan på stan. På kvällen så kollade vi på karnevalen och sedan va det fest igen med schlagershow. Skitbra var det!!!

Lördagen så va vi om möjlig ännu tröttare än på fredagen, men då va det ankrace och sedan dax att ladda för sista dagens fest. Kanonförfest och kanonkul på stan efterråt:)

Tack pappa för alla biljetter och tack alla vänner för galenskaperna och röjet! ;)

Igår så va det väääldigt lugnt med middag hos svärmor och sedan soffhäng, det behövdes! Imorse så gick bilen mot göteborg klockan 07.00. Herrehisses så trött jag var! Men det gick bra att köra ändå:)

Puss på er!



Jag och babe på popquizen<3



Bra ös på farbror:P



polarna i karnvalen:P



Karnevalshow



Karnevalshow



ankrace:)



Fashionshow

Igår så sparkade vi igång Ljungbydagarna på riktigt! Först så gick jag modell för Smaak på modevisningen, det gick riktigt bra:) Man börjar ju bli rutinerad nu:P Sedan så gick jag till kompisarna som va på så ska det låta, sjukt kul var det där. Efter det så blev det en massa dans lite varstans. Efter en pizza så bar det av hemmåt för att sova.

Nu är det dax att tagga till igen för ikväll så kör vi förfest klockan 16.30 för att sedan dra ner på stan vid klockan 18.00 och röja på popquizen:) Kommer bli en grym kväll!!!



snygga sminkningen



Första bytet, dålig bild för jag glömde kameran hemma så fick ta med mobilen:P


Hej igen!

Oj nu är det verkligen rekordlänge sedan jag skrev här men sommaren medför så mycket saker som måste göras och hittas på så jag har varken haft tid, lust eller ork! Det som tar mest tid har varit jobbet, jag har verkligen jobbat som en idiot men jag hoppad att jag får en ordentlig lön för mödan när lönekuvertet kommer:P

Nu är iallafall jobbet slut för den här sommaren, gjorde sista dagen igår så nu är jag ledig i ca två veckor innan skolan börjar igen:D Perfekt med tanke på att det är Ljungbydagarna nu:P Fy fan vad kul det kommar bli, wohooo.

Igår inledde vi ljungbydagarna med att äta trerätters på terazza med pappa och sedan gå och kolla på almrock story, jag vet inte riktigt vad jag tycker om den. Lite för surrealistisk för min smak men ändå helt ok. Tänk att vi har så många duktiga skådespelare i Ljungby. Det är ändå rätt fantastiskt!

Idag så vet jag inte riktigt vad som händer, blir nog en runda på stan. Jag har redan varit nere en sväng på Smaak och skorett och fixat det sista inför modevisningen imon. Men blir nog en till sväng ner som om jag får med mig robin:P

Ikväll funderar vi på att ta det lugnt och bara kolla film för att sedan gå all in onsdag- lördag! :D

Ha det bra!















RSS 2.0