Mors dag=)

Nu har vi ätit en massa mat och tårta och jag är supermätt! Vi har också hunnit med en långpromenad så nu har jag iallafall gjort mitt för att vi ska vinna denna jäkla stegtävling. Jag kom till Paris idag vilket var mitt mål så jag får väll iallafall vara nöjd  med det=) Har sammanlagt knatat 183 mil på två och en halv månad vilket inte är fy skam.

Men borde jag inte blivit mer vältränad än vad jag är kan man tycka? Haha, den senaste tidens festande har nog satt stop för min förbränning. Levern orkar la inte mer haha. Men som mamma försöker förklara så väger ju trots allt muskler mer än fett;) Så lite vältränad är jag nog allt=)

Nu ska jag snart gå till sängs, blev ju inte så många timmars sömn inatt. Imon är jag ledig så ska sova jättelänge och sen ligga i en solstol hela dagen. Hur nice blir inte det?! Sov gott....



Middag i det gröna=)



Tårtan, såå god..



Jag och galna kusinen..



Promenad..



Fint=)



Fick låna boken av Linda=) Den är såå spännande.

partypix

Nu är jag helt utslagen efter promenaden haha, man ska fan inte anstränga hjärtat mer än nödvändigt såhär dagen efter ;) Tänkte bara lägga ut lite partybilder från igår=) Ska snart bege mig ut mot Hölminge för att fira morsdag...



Skål!



Mina möbler pallade inte för trycket;) haha



Rosenström i egen hög person=)


090531

Godmorgon, ja eller god och god,) haha är allt lite snurrig och seg. Vaknade nyss av att det rasslade utanför dörren och jag undrade vad fan som hände så jag var tvungen att gå upp och titta. Tror ni inte att jag glömt och slänga soporna igår så kråkjävlarna har ryckt ut allt på hela framsidan. *Suck* tänkte jag och började plocka, så nu har jag nästan fått upp allt så nu sket jag i resten och beslutade mig för att äta frukost=)

Det var sjukt kul igår, först var vi här och pimplade lite och sen blev det Garvaren och Rosenström för hela slanten=) Sjukt bra, fast tiden gick så jävla fort så helt plötsligt var det slut=( Det räcker inte att ha öppet till två dem kan lugnt ha öppet en timma till iallafall, för man kommer inte dit förräns efter tolv ändå.

Nu överväger jag att ta ett sista tag i denna jäkla stegtävling och gå en runda, det är ju trots allt sista dagen idag. Och värre har man väll mått än idag haha. Så får det bli! Ska bara sleva i mig mia flingor och sen ge mig ut. Jag har bara så sjukt ont i fötterna men ska nog överleva=)....

Parrtttyyyy!!=)

Hemma från jobbet, vilken dag! Sjukt mycket folk, har vatt i förbutiken idag och varenda jävel ska ju spela på hästar på lördagar så det har vatt full rusning=) Det är V75 imon också och elitloppet så det har vatt tusen frågor idag . Och jag är ju inte jättebra på det där me hästar haha.

Nu sitter jag iallafall här och pustar ut lite, är nästan färdigfixad. Men har finslipet kvar haha. Blir en enkel outfit ikväll med jeans och linne. Det är sjukt varmt ute så det blir gött att slippa frysa ihjäl ikväll=) Det blir förfest här hos mig ikväll, tre tjejer och en sisådär tio pajkar haha. Som vanligt typ=) Men det kommer bli sjukt kul!

Efter förfesten så drar vi ner till Garvaren där Rosenström kör igång vid typ halv tolv och det får man ju inte missa. Han är så jädra grym live, har sett han tre gånger innan tror jag. He`s the shit;) haha.

Ha en superkväll på er....





Nagelfin=)

Hemma från Lagan, mina naglar blev så fina så=)(Jag gör dem på topnail) Vi gjorde dem jätte långt ner så att dem inte växer ut efter typ två veckor bara. Mina naglar växer som ogräs så det behövs göras så. Nu är dem iallafall jättefina och dem ser jättelånga ut. Så nu är jag redo för party imon kväll.



Det är Rosenström här i Ljungby imon, något man absolut inte får missa. Typ årets höjdpunkt haha. Han är ju så jäkla bra och alla låtar och texter är grymma=) Så jag var en sväng på bolaget med och inhandlade diverse alkoholhaltiga drycker;) Så nu är jag laddad till max.



Jag ska bara överleva jobbet ikväll och imon på morgonen sen är det serious party! Jag är sjukt trött efter spinningen, den sög verkligen ut den sista musten ur mig. Men nu blir det inga fler pass förräns tävlingen är slut, det blir till att skaka loss imonkväll istället. Det ger en hel del steg det också=)

Nu ska jag käka lite pannkakor och sen sticka till jobbet, harè bra..!!

090529

Godmorgon=)

Nu är jag uppe med tuppen igen för att gå och träna. Jag kan inte påstå att jag är speciellt sugen på det och jag har rätt rejäl träningsverk från igår. Men nu är det faktiskt bara två dagar kvar på tävlingen och jag har bestämmt mig för att kämpa in i det sista så det så. Men gud vad det ska bli skönt att vila ut på måndag och bara ligga i sängen och slappa=)

Efter träningen så sticker jag ut till Lagan och fixar mina naglar vilket är väldigt välbehövligt! Just nu ser dem för bedrövliga ut, det var nog en fem veckor sen jag var där sist så det ska bli skönt att få dem fräscha igen....

sjuktjävlatrött!

Fyyy fasen vad jag är sjuktjävlasuperdupermega trött just nu! Jag jobbade till fyra och efter det så stack jag direkt till Träna och körde först funktionell och sedan spinning activio. Pust! Nu är jag iallafall nöjd för idag och nu ska jag bara slapa i soffan resten av kvällen vilket ska bli gött.

Jag har nyss snott ihop en omelett för jag är grymt hungrig och sen ska jag göra pannkakor också tänkte jag=) Men ska inte äta allt nu, ska faktiskt ha lite till lunch imon också haha. Men det kommer gå ner mycket mat nu efter denna urladdning.

Skönt att bara kunna slappa ikväll, det har jag inte gjort på en evighet. Men här skulle behövas städas så jag får se om jag har tillräckligt med ro för att bara sitta och kolla på kaoset. Men just nu känns det som att det inte kommer tátt vara några problem;)....



Vilken kock jag är=)..

090528

Hejsvej=)

Pigg och vaken? Det är iallafall jag, fast det tog emot lite att gå upp när man såg vädret. Regn och blåst för hela slanten, måste säga att idag så är jag lite avundsjuk på dem där som är i Turkiet=(. Fasen vad det hade vatt gött med sol och 38 grader varmt just nu. Men men jag funderar på att ta en resa i slutet av sommaren så jag får hålla mig tills dess=)

Snart ska jag sticka och jobba igen, halv tio till fyra är det som gäller idag. Efter det så blir det träning för hela slanten. Först funktionell och sen bodyjam=) Oj vad vältränad jag kommer bli haha. Ha en bra dag...

Shopping..

Blev en liten påse på stan idag=) Hallå det går ju inte att gå på stan utan att handla nått, speciellt inte nu på våren och sommaren när det är mycket fint småplock i affärerna. Man blir mer shoppingsugen nu när värmen och solen kommer. Man vill köpa linnen, klänningar och bikinisar=) Och det gör man rätt i att göra, man måste stödja affärerna nu i kristider och så, hihi...

Iallafall, tillbaka till min påse=). En fin korallrosa bikini med volanger blev detm, från Lindex. Såå söt. Nu ska jag bara komma i form med. Sen är beach -09 räddad..




Kvällsfika=)

Hemma igen=) Det är ju som sagt bara att åka till jobbet och hem igen som gäller för mig haha. Jobbberoende? Yes I am. Va fasen pengar är ju gött att ha, eller hur? Man ska vara glad att man har ett jobb faktiskt, det gäller att jobba medans man får timmar.

Nu har jag iallafall gjort lite kvällsfika, jag är alltid så jädra hungrig när jag kommer hem från jobbet. Mango, kiwi och choklad blir det=) Mums. Sedan blir det sängen för jag börjar klockan halv tio imon...


ärenden..

Fasen vad tiden går fort alltså, jag kom hem för typ en halvtimma sen och fick panik. Jag börjar vid halv tre och måste äta innan dess. Så jag fick slänga ihop en sallad och äta fort som sjutton. Nu ska jag snart ge mig iväg till jobbet. Känns sådär kul att cykla för det blåser storm ute. Men jag har ju så starka ben så det ska nog gå bra haha.

 Jag ska jobba till halvtio men skulle slutat vid åtta men jag kunde som vanligt inte säga nej när dem ringde. Så nu är det bara att jobba och se glad ut.

Det blev lite shopping på stan, som vanligt haha. Men det visar jag sen för hinner inte nu=)...

090527

Godmorgon=)

Nu har jag nyss ätit upp frukosten efter en jättelång powerwalk i stormen. Det blåser så att man tror att träden ska ramla omkull. Jag flög som en vante fram och tillbaka över cykelvägen haha.

Jag ska snart åka ner till stan och fixa ärenden bland annat födelsedagspresent till Tilda, morsdagspresent till mamma och studentpresent till Ida. Jag måste också handla mat, jag har ingetting här hemma. Jag har fasen inte handöat på flera veckor så idag blir det storshopping=)....





Röd som en kräfta:S

Ajajaj vad jag har brännt mig idag:( Satt ute i solen i bara några timmar men ändå ser jag ut som en kräfta, haha. Helt knallröd på framsidan men fortfarande lika vit på baksidan. Det ser för jäkla kul ut, men jag får alltid sådan bränna haha. Så nu sitter jag och håller på att brinna upp. Sååå jädra varm, inte konstigt att jag har svettats som fan hela dagen. Fick typ en chock när jag tog av mig jobbarkläderna, trodde inte att solen tog så mycket ännu...



Här har jag suttit idag...



..vilket ledde till denna hemska bränna haha..



Mollan solade också lite..


090526

Sorry för dålig uppdatering igår och idag:(. Jag stack som sagt och tränade direkt efter jobbet igår, bodystep och spinning. Efter det så stack jag ut till mormor och morfar och åt lutfisk=) Det var så jäkla gott.

Jag stannade i Hölminge i natt och idag så har jag passat hunden för mormor och morfar skulle iväg, jag passade på att ligga ute i det fina vädret som vatt idag. Hur varmt och skönt som helst. Nu är det verkligen sommar på G=)

Nu är det Desperate Housewifes som gäller och slapp i soffan, det har vatt sjukt mycket på jobbet idag plus att jag körde crosstraining och vatt ute och gått innan idag så nu tror jag att jag ska klappa ihop när som helst...



Mummaaa..



Lubeckmarsipan är den bästa=)..



Ostkaka=)..



Morgonens aktivitet=) såå gött..

090525

Godmorgon=)

Ska snart sticka till jobbet men tänkte bara skriva lite om hur min dag ser ut först. Ska ju som sagt jobba nu på dagen 9-15 och efter det så sticker jag till Träna och kör bodystep och spinning. Det är sista veckan på tävlingen nu, så nu får det bli dubbla pass varje dag;).

Ikväll så ska jag ut till Hölminge och passa hunden för mormor och morfar ska iväg imon bitti. Jag skulle också bjudas på lutfisk=) Det är mumma det! Jag ska se om jag kan skriva ikväll, det går ju så sakta där ute med internetet. Men jag ska försöka. Ni får ha en bra dag.....



Twilight=)

Jag ångrade mig=) Det får bli Twilight istället, den är ju så sjukt bra! Och Robert är ju så sjukt snygg! Det är nu fjärde gången jag ser den men jag kan inte få nog, den är både romantisk och spännande på samma gång. Man får både rysningar och tårar. Och lite ögongodis har ju ingen dött av=)...









Sjukt fin bild, så jäkla cool på nått sätt..




Filmtajm..

Hemma från jobbet och placerad i soffan=) Tänkte att jag skulle kolla på en film ikväll för en gångs skull. Sitter ju alltid vid datorn och ugglar annars. Tänkte kolla på "Click" på trean, fast jag har en svag känsla av att jag sett den. Jag får kolla en stund och se. Annars blir det nog sängen, är rätt sliten från igårkväll;)

Men grymt rolig kväll var det, sjukt lyckad.  Inte alltid det blir så bra om man bara sitter hemma hela kvällen, men vi satt här hemma i åtta timmar och jag tror att jag skrattade minst sju timmar och 55 minuter av dem=) Jag ljuger inte, det var verkligen en superkväll!

Nu ska jag kolla lite på tvn, sov gott=).....

Fikapaus

Promenaden avklarad=) Det blev lite mer än en timma och ca 9000 steg. Så nu tar jag en välförtjänt paus i soffan framför Robinson. Jag missar ju det typ varje lördag nu för tiden;) haha. Så det får bli reprisen på söndagarna, men det funkar ju det med. Jag hinner inte se hela för jag börjar klockan ett, men får la kolla aftonbladet vem som åkte ut....



Nyttigt värre=)

 

090524

Godmorgon=)

Nu har jag dragit mig ur sängen, oväntat pigg faktiskt. Tänkte att jag skulle ut och ta en promenad innan jobbet och det är verkligen jättehärligt väder. Måste ju få lite steg även om det är en slappesöndag med jobb. Men det är ju skönare att gå innan än efter jobbet då jag slutar klockan åtta.

Jag har en känsla av att det var en bra film ikväll så då kan jag ju slappa framför den då=) Igår var det verkligen hur kul som helst, så jäkla gott att bara sitta hemma och dricka lite och inte gå ner på stan efterrått, det är så jäkla jobbigt när man ska hem sen.
 
Nu ska jag äta upp frullen och bege mig utåt=)....

vilken kväll=)

Sjukt lyckad kväll ikväll haha=) Det började med grillning i solnedgången och det var så varmt att vi tillochmed kunde sitta ute. Efter det så flyttade vi in till soffan och lyssnade på musik och pimplade dricka;)

Efter ett tag så somnade Linn i fåtöljen haha, hon pallade inte för trycket. Vi andra fortsatte att dricka och sjunga och efter ett tag så slöt vi en pakt som innebär att vi ska åka utomland tillsammans vecka 34 och jag hoppas att alla håller detta för det kommer bli sjukt kul isåfall.
 
Nu har alla gått hem och jag ska snart sova, jag är så trött så ögonlocken håller på att ramla ner hela tiden, så jag måste sova nu. Sov gott på er....



Mat=)



The gang=)



Steve och Jonas..



Helan och halvan..



Här somnade Limpan..



Jonas 15-åriga Bowmore var sådär om jag får säga det själv, haha


Grillkväll=)

Jajamän dax för grille ikväll med, så jäkla gott! Ska grilla min obligatoriska karre=) haha. Till det blir det bakpotatis, tzatziki, bröd och majs. Kan det bli bättre? Yummi! Vet inte om det blir utgång, vi får väll se hur laddade vi är  framåt kvällen;)
 
Ska iallafall bli najs att sitta ute i det fina vädret och grilla med roliga kompisar, kommer bli en superkväll tror jag. Hoppas att ni med får det=)...



Blir nya jeansen och en spetströja med massa armband och några klackar till det=)


Shopping=)

Det blev ju som sagt en runda på stan innan och då blev det ju klart lite shopping också haha. Ingen runda på stan utan shopping, det går ju inte.

Ett par assnygga jeans leggings som ser ut precis som jeans med massa hål på låren. Dem var sjukt snygga på då dem är jätte smala nertill. Inte alltid som jeans är sådär supertajta som dem här var=) Men jag älskar dem, dem kommer att bli väl använda i sommar känner jag....



I like like like=)

090523

Nu har mamma och dem  åkt till Turkiet=( Jag vill mää!!! Fan att det inte fanns några resor kvar, det hade vatt så skönt att komma bort en vecka till solen. Och detta väder som det har bestämmt sig för att vara här hemma nu med, moln och regn. Det är den svenska sommaren som kommer nu.

Igår kväll så var jag i Hölminge och grillade, det var mumma. Men det bästa var vinet vi drack till, typ världens godaste. Jag tror aldrig att jag druckit nått godare, så sött och fruktigt så att det var som läsk. Jag har ju lite svårt för vin annars haha=)

Idag så har jag inte gjort mycket nytta, jag har kört lite crosstraining och gått en runda på stan och nu har jag precis städa av här hemma för vi ska vara här och grilla ikväll med lite kompisar, det ska bli najs=) Nu ska jag snart sticka och köra lite afro, men ha ett så länge...



Thomas, mormor, morfar och mamma=)



Världens godaste vin!



Denna fiskebåten gör att sändningen på våran tv bryts, haha





F*n vilken dag!

Puh!! Fy f*n vilken jädra dag det har vatt, helt sjukt stressigt och asmycket folk. Fattar inte om folk inte har nått bättre för sig än att handla, dem handlar som om det vore sista dagen  vi hade öppet och jorden skulle gå under imorgon.
 
Värst är danskarna som börjar att komma nu, dem har inte en vagn utan två! och handlar för flera tusen kronor. Det måste verkligen vara skitbilligt för dem här och det är ju kul för dem.
 
Jag tycker inte att det är så dyrt som så många säger, det är inget jag har kännt av men det hade ju vatt gött om man hade kännt att det var billigt att handla mat, för det är det ju verkligen inte men inte svindyrt heller.

Aja nog sagt om det, nu sitter jag här och pustar ut. Jag har vatt ute och sprungit en runda och skakat av mig stressen, vilket var asgött. Det blev perfekt väder lagom tills jag kom hem från jobbet, soligt och lite blåsigt. Innan idag så har ju regnet vräkt ner så det var snällt av vädergubben att ge mig lite sol=)

Nu ska jag hoppa in i duschen så att jag är färdig tills Thomas kommer och hämtar mig,  jag ska ju till Hölminge ikväll och grilla. Det ska bli såå gott....


090522

Godmorgon=)

Pigga och vakna? Det är iallafall jag, har vatt ute och gått i 40 minuter nu så jag känner mig nöjd. Men hade det inte vatt för den här tävlingen så hade jag aldrig stigit upp halv sju för att gå ut och gå. Men jag vill vinna. Jag ska till Prag!! Så det så. Det hade ju vatt rätt kul om vissa andra i laget kunde engagera sig också, men det är väll för mycket begärt antar jag. 

Jag har nyss ätit lite frukost och ska snart cykla till jobbet, det var riktigt ljummet ute idag så jag hoppas att det blir en varm dag och att det klarnar upp. Just nu så är det rätt molnigt. Jag sticker till hölminge ikväll och grillar och ta det lugnt så det hade ju vatt skönt med lite sol=) Ha en superduper dag...



Snart mognar körsbären=) Bara så att ni vet;)



Vad är det här för jäkla min? haha jag ser typ arg ut..



Frulle=)

Hemma igen=)

Fasen vad fort jobbardagarna går, det känns som att man går dit och sen går hem igen=) Hur gött som helst. Nu sitter jag och äter lite musli och försöker stilla nattahungern lite;)
 
Ska snart lägga mig, jag kan inte sitta uppe hela natten idag igen. Jag tänkte gå ut och gå en runda imonbitti vid ca 07.00 innan jag börjar jobba så jag måste nog sova några timmar innan. Så nu säger jag godnattt för idag=)...

time for work

Ska snart sticka till jobbet men tänkte slänga in lite pix först=) Jobbar halv fyra till nio men får säkerligen stanna till halv tio eller ännu längre om det är lika mycket folk som det har vatt innan på kvällarna. Men jag håller tummarna att jag kan sticka i tid, jag är sjukt trött så känns som att jag behöver hem och lägga mig direkt efter jobbet. Men fastnar säkert på fejjan som vanligt haha, hörs senare...



Ego nr.1



Ego nr. 2



Dagens armband och sandaler..



Tischa, jeans och sandaler får bli dagens..



Mmm..

Citronmousse är finnt de, syrligt men ändå sött=)


powerwalk

Hej på er=)

Steg som sagt upp klockan sju imorse och tränade Bodybalance, sjukt skönt att träna på morgonen man känner sig så duktig efterråt. Efter det så blev det powerwalk med Linn i en timma och då kännde man sig ännu duktigare=) Så nu har jag jädrans skrammlat ihop en hel del steg reda idag, så nu är jag nöjd som sjutton.

Har nyss tuggat i mig en tallrik med pasta och köttfärssås, jag är ju så nyttig så det finns inte;) Både kolhydrater och proteiner, jädra vad jag kommer bygga muskler. Men för att få det att väga lite jämt så har jag nu gjort lite citronmousse som står i kylen och strax ska ätas upp=) Hur gott är inte det?

Är inte jättesugen på att jobba ikväll men kom på att det är ju faktiskt dubbelt betalt så jag ska nog genomlida det=)...



Mat är gott=)

090521

Goodmorning sunshines!

Jag sitter här pigg och vaken och redo för att ge mig iväg på Bodybalance=) Det är så jäkla skönt att stiga upp tidigt på morgonen och träna så att man har hela dagen ledig sen, iochförsig så jobbar jag ju ikväll men ändå.
 
Efter bodybalancen så ska jag ut och gå med Linn och samla lite fler steg. Det är näst sista veckan nu så jag är laddad till tusen, vi ska vinna det här!

Solen skiner också så att det kan ju inte bli bättre, ha de fint=)....

vinkväll

Hemma från Emma=) Vi har haft en riktig myskväll med vin och grönsaksdipp, finnt värre! Blev lite fetaostsallad som uppvärmning också. Vi kollade på "The Jane Austen book club" och sen "fråga Olle" En riktig tjejkväll med andra ord.
Vi blev lite överaskade när Linn drog fram vinaren med den satt fint haha.
 
Men jag måste vara sjuk eller nått för har inte tagit några bilder haha, vad är jag för bloggare?..

Träningen gick också bra, så sjukt skönt att träna igen och få krama ur kroppen på alla krafter. Man känner sig så nöjd efterråt=) Nu ska jag bara kolla fejjan (facebook) lite och sen ska jag krypa ner, tänkte köra Bodybalance imon bitti=) Natti på er...

äntligen bodystep=)

Snart ska jag på bodystep vilket ska bli jäkligt kul med tanke på att jag intet tränat det på tre veckor! Jag är inte jätteladdad för jag är sjukt trött men bodystep är alltid asgött hur trött man än är för man blir så utpumpad i hela kroppe=)

Det var sjukt mycket folk på jobbet idag så min hjärna är helt slut, skulle behöva ligga i ett tyst rum och vila upp den men det får jag göra inatt haha. Det blir alltid en massa problem när jag jobbar, jag måste vara grymt otursförföljd. Alltid nått som strular eller slutar fungera, idag så låg jag en halvtimma efter med rasterna bara för att det var så mycket folk och det är inte det lättaste att ta igen. Men men allting ordnar sig tillslut=) Måste cykla nu, höres....

090520

Godmorgon=)

Jag sitter här  i soffan och är sjukt trött, Carina (våran kassachef på ICA) ringde och väckte mig klockan sju och undrade om jag kunde komma in och jobba vid halv tio. Och det kunde jag såklart=)

Så nu ska jag snart sticka iväg, ska jobba till halv fem och sen efter det så blir det bodystep. Så jäkla kul ska det bli, har inte tränat det på över tre veckor så idag så ska jag ge järnet!

Sen blir det film med Emma och Linn ikväll, så jag lyckades fylla denna dagen också=) Perfekt!....



På mig idag:
Jeans - Nudie
Linne - Gina
Kofta - H&M

hungrig!

Sitter som en slav framför Facebook=) hur kan det vara så svårt att slita sig? Det finns ju massa roliga quiz att göra haha, skrev nyss med Steven som lagade mat så jag blev så hungrig så att chipspåsen fick rycka in. Fasen vad gott det var, cream cheese. Finns det några bättre? Nej nu ska jag snaaart sova....




I like alooottt!!


tvtajm..

Hemma från jobbet=) Gott att bara sätta sig i soffan och ta det lite lugnt, skulle ju slutat vid nio men fick stanna till tjugo över så nu hinner jag bara att se halva Desperate men det är ju bättre än ingetting ju=).

Imon är jag ledig, sjukt tråkigt då jag inte har något att göra. Ska man vara ledig så måste man ju ha något att hitta på annars så kan man ju lika väl jobba. Eller hur?=) Jag är sjukt rastlöst om jag inte har något att göra.

Men på kvällen så ska jag iallafall va med Emma, det ska bli skoj att snacka lite skit och kolla film. Var ett tag sen nu. Nu måste jag kolla färdigt! Sov gott...


ingen nytta..

Nej gud nu har jag legat i soffan hela dagen och inte gjort ett skit, måste faktiskt dra mig upp nu och laga lite lunch iallafall. Men jag har nog gjort varenda quiz på Facebook haha och det är ju lite nyttigt för det är ju roliga saker man får reda på haha.

Jag är sjukt osugen på att gå och jobba nu, halv fyra till nio. Men det kommer nog gå fort för innan har jag alltid haft till kvart i tio så det är ju 45 minuter kortare. Så nu hinner jag se nästan hela desperate housewifes=) Gött! 

Tänkte laga wook till lunch, gott=). Höres ikväll..

världens otur!

Efter att ha släpat mig upp klockan åtta imorse (på min sovmorgon) och tryckt i mig frukost så GICK! jag ner till Träna för att träna funktionell träning. Jag kom dit ca 09.20 och det var låst! Jaha tänkte jag instruktören är säkert bara lite sen så jag satte mig ner på trappan och väntade i en kvart (träningen skulle börjat 09.30) men ingen kom, så nu har en halvsur Jennie fått gå hem igen utan någon träning!
 
Jag måste fan ha världens otur för sånt här händer alltid mig. Jag kan räkna upp hur många gånger som helst. Kan man iallafall inte sätta upp en lapp på dörren om man inte kan komma, så att man vet och slipper sitta och vänta och tro att någon ska komma. Nej nu måste jag hitta på nått för att rycka upp mig...

090519

Godmorgon=)

Idag så är jag på bra humör, jag har vaknat till en dag med klarblå himmel och sol. Jag hoppas bara att det håller i sig hela dagen. Hade vatt gott att få lite sol på näsan=) Nu ska jag snart sticka iväg på träning, funktionell blir det idag. Inte så kul men det får duga för jag jobbar ikväll.

Jag har en jäkla träningsvärk i rumpan efter spinningen igår haha, kan knappt sitta ner. Men man vänjer väll sig hoppas jag. Jag är väll bara för otränad i den musklen om jag ens har nån;) haha. Nej nu ska jag sticka, jag måste ju gå eftersom cyklen fortfarande är på lagning....

godisgodisgodissugen!

Hemma igen! Så jäkla skönt, är sjukt trött just nu=) Har vatt på spinning vilket var hysat jobbigt med tanke på min brist på träning dem senaste veckorna.
 
Efter det  så åkte jag hem till mina kusiner och åt kvällsmat och lekte=) Dem fyllde år i lördags men hann inte fira dem då så det fick bli idag. Vi hoppade studsmatta och spelade wii så jag är helt slut, jag är nog för gammal för sånt nu haha.

Nu är det en skål godis och Ballar av stål som gäller, skönt med slapp i soffan. Det blev ju inte så mycket av det idag....



Cykelj*vel!!

Nu har jag släpat den förbannade cyklen ner till Sandsteds bara för att den har bestämmt sig för att få punka igen! Jävla skitcykel kan den inte bara hålla sig hel, men så är det väll med gamla cyklar. Jag hade velat köpa en ny cykel men hur kul är det när man hela tiden får den förstörd ocn snodd som det är i den här stan. Så den gamla får duga så länge.

Nu har jag snott ihop lite pyttipanna för jag var sketahungrig, ska på spinning ikväll så jag måste ladda upp med massa mat och dryck med tanke på att jag inte tränat på tre veckor! Men gud vad kul det ska bli med tanke på att stegtävlingslaget ska med. Det är bara två veckor kvar nu så nu jävlar ska vi kämpa för att vinna detta=) Prag nästa!

Efter spinningen ska jag till mina kusiner som fyller år, så det är snabba ryck i eftermiddag. Ingen rast ingen ro haha. Dax att äta....



Maaat=)..

090518

Godmorgon på er=)

Nu var det en ny vecka igen med nya möjligheter haha, jag ligger just nu i sängen oxh orkar inte gå upp. Är ledig idag så jag har bara tänkt slappa hela dagen och det är perfekt väder för det. Regnet öser ner och det är molnigt och grått. Hur skönt som helst faktiskt att inte behöva få dåligt samvete för att jag inte orkar gå ut=)

Men en ska måste jag verkligen göra och det är att fixa punkan på min cykel, just nu hänger slangen utanför däcket och det är inte bra! Haha det gick inge bra att cykla med punka. Jag funderar på att lämna in cyklen på Sandsteds för jag orkar inte fixa det själv (eller jag vet inte hur man gör okej) då blir den iallafall fixad direkt. Man är ju helt handikappad utan cykel och får gå överallt.

Nej nu tror jag att det är dax för frukost, magen  kurrar och den fick ju faktiskt bara chips till kvällsmat igår så det är ju inte så konstigt haha.....

Chirre och dip=)

Fasen vad det var gott med chips nu! Har längtat hela dagen. Denna dag har varit sjukt seg och jag har nog aldrig mått så dåligt. Snurrig, trött, såg typ inget med ögonen, ingen reaktionsförmåga och allmänt seg.

Man ska fan inte dricka tequila det slutar aldrig väl, det är ju kul under kvällen men inte lika kul dan efter haha. Men man lär sig aldrig=).

Nu blir det iallafall till att bara dega i soffan och kolla på Deja vu på 4:an, den verkar riktigt bra....



ICA is in da house!



Helena och Emelie..



Jag och min lilla vinare=).



Förjäkla god mat var det, medelhavsbuffe..



Här slutar bilderna haha..



 


090517

Godmorgon=)

Pigg och vaken idag. Not! Fy fasen vad jag är trött, jag ville verkligen inte gå upp nu. Men jag börjar ju jobba klockan ett så jag tänkte att det var nog bäst att stiga upp i tid=) Kom hem vid lite efter tre igår och somnade nog inte  förräns närmare fyra så det bli nog en lång dag idag.

Men det var asroligt igår, först var vi på förfest hos Ida sen gick vi till Terazza där centrumföreningen hade fest. Vi var typ 60 personer varav 20 från ICA haha. Vi utgörde en stor majoritet och vi både hördes mest och syntes mest haha. Dem andra var ju typ bara tre fyre stycken från varje affär.

Nu blir det nog att ta det lugnt nästa helg och sen ladda till Rosenström den 30/5 för det kommer att bli grymt. Har för sjutton vatt ute tre helger i rad nu:S. Jag behöver vila=) Nu ska jag slänga i mig lite mat och sen ligga lite på soffan och vila lite.....

Party!

Håller på att göra mig iordning för fullt, pokerface dunkar på högsta volym och jag springer runt som en galning och fxar med grejer till höger och vänster. Det ska bli sjukt kul ikväll. Först är det förfest hos Ida och sen ska vi till Terazza på fest med köpmannaföreningen och sen är det hela huset=) Vilken kväll! Hoppas att ni får en kul kväll för det kommer jag att ha=) Puusss.....





090516

Godmorgon på er=)

Sitter här i soffan och är skittrött! Jag överväger att gå och lägga mig igen men nu har jag ju sagt att jag ska jobba så då får jag väll göra det. Jag ska lära mig att öppna förbutiken, eller lära och lära bara få en påminnelse om hur man gör. Det var ju ett tag sen jag öppnade sist, typ ett år haha.

Sen så tog jag en tid till efter det 9.30 till 15. Så det blir snabba ryck sen efter jobbet för att hinna göra mig iordning till förfesten klockan fem. Men jag tror att det kommer att bli grymt kul ikväll=) Ha det så bra, nu ska jag sticka.....


Grille=)

Hemma från Hölminge igen, sitter nu och tittar lite på Helens små underverk. Den är så fin den filmen, man gråter lika mycket varje gång. Sorlig och rolig på samma gång.

Jag är helt proppmätt, först så grillade vi kött och aubergine med bakpotatis och sen fick jag och Tilda ett litet ryck och slängde ihop en rabarberpaj. Den blev sjukt god, finns det nått bättre än paj? Jag älskar det, speciellt smulpajer, men matpajer är ju också grymt gott. Men en smulpaj med havregryn och massa socker och smör går ju inte att motstå, jag hade kunnat äta hela själv=)

Nu ska jag snart säga godnatt och gå och lägga mig för imon väntar jobb mellan 7 och 15 och sen är det party på kvällen. Är jäkligt sugen! natti på er... 



Grillen är laddad..



Molnigt värre..



Gott eller gott?


fredag...

Herregud vad fort veckorna går! Det var ju nyss måndag känns det som. Men jag bara jobbar och sover så det är ju inte så konstigt att det går fort då. Jag har ju för sjutton ingen fritid eller ska jag säga inget liv? Haha.

Det blir iallafall till att hoppa över träningen idag med och istället åka ut till Hölminge och njuta av det fina vädret=) Det blir nog en långpromenad så jag ska inte vara helt förslappad. Men nu ska jag gå bort till pappa och hämta bilen och köra utåt...

090515

Godmorgon=)

Såg precis på klockan att jag har sketabråttom så jag hinner inte skriva så mycket, ska jobba nu mellan kvart i åtta och två och sen i eftermiddag blir det förhoppningsvis bodystep. Vi får se hur jag mår. Ha en bra dag i det fina vädret=)



Linne - Gina
Jeans - Forever 21
Gladiatorsandaler - vet ej
Smycken - Cooee

Shoppingen=)

Tänkte visa mina inköp från igår=) Det blev en massa fint och särskilt förtjust är jag i skorna. Off Course!! Hihi..



linne - H&M, linne - Gina och linne - Gina



BH:ar från H&M..



Kjol från Gina..



Skor från Skopunkten. Det kan vara världens bästa affär antingen tar man två par och får det andra till halva priset eller så tar man tre par och får det tredje på köpet=) I like!!


mat!

Mumsfillibabba! Nu har jag satt i mig två underbart goda hemgjorda hamburgare så nu är jag mätt och glad igen=) Sjukt gott, mycket godare än Donken faktisk. Man borde göra det oftare, det är fan underskattat tycker jag. Mer hemlagat åt folket! Haha...


Kort på kort..

Fick hem mitt nya kontokort idag, med en bild från New York på. Men det blev inte alls så bra som jag trodde, bilden blev jättemörk. Jag har en bild på Times Square på natten på och den blev typ suddig. När man förhandsgranskade på datorn så var den mycket ljusare men aja skitsamma. Jag har haft kort på kortet rätt länge men var tvungen att byta kort nu och då fick det bli denna bild. Det får duga sålänge=)..



Jäkligt suddigt blev det,men det får duga så länge..
(Tack Ewa för kommentaren om kortet=), nu är iallafall numret borta.)

090514

Godmorgon!

Nu har jag dragit mig upp ur sängen vilket var sjukt segt  idag. Jag somnade inte förräns ca halv 2, så inatt blev det inte mycket sömn. Idag känner jag mig seg och deppig och har inte lust att göra nått alls, vill bara ligga kvar i sängen och stirra i taket hela dagen. Och vädret är helt världelöst det också, molnigt och allmänt grått och trist=(. Hoppas att denna dagen går fort så att jag får gå och lägga mig igen.

Ska jobba 9.30 till 16.00 och sen ikväll är det brostafetten, men vet inte om jag pallar att gå och titta.. Det ska dessutom bli regn i eftermiddag och kanske åska. Jag funderar på att gå och träna ikväll för nu känner jag mig nogurlunda frisk igen men får se om jag orkar. Ha de.....

shoppingdag=)

Äntligen hemma från Växjö, vi trodde inte att bion skulle vara så jäkla länge så vi tänkte att vi skulle vara hemma runt elva haha men men. Det har iallafall vatt en super dag=) Rolig men dyr;)

Vi började dagen med att åka hemifrån klockan ett, när vi kom till växjö så började vi på skopunkten uppe på Samarkand och givetvis så blev det nya skor. Två par för mig och tre för Linn=) Skor är bra att ha! Så det så. Sen åkte vi ner på stan där vi strosade runt i ca tre timmar, det blev lite inhandlat även här. Men Linn handlade mest, hon löpte amok med kortet idag haha.
 
Vid klockan sex när affärerna stängde så blev det kvällsmat på donken, off course! Sedan så väntade mingelkväll på MQ där det bjöds på lite dricka och tilltugg och det var även 20% rabatt i affären. Jag hittade en jättefn klänning men orkade inte prova då kön var aslång så jag sket i det=).

När vi gått där en stund så insåg vi att det var en och en halv timma tills bion skulle börja så vi åkte upp till Samarkand igen och köpte godis på ICA och gick i lite fler affärer eftersom dem inte stänger förräns klockan åtta där.

Vi bänkade oss på bion ca 20.20 spända av förväntan och den ca 2,5 timmar långa filmen gick superfort. Den var hur bra som helst! Och precis som böckerna, inga ändringar alls. Så gå och se den!

Nu ska jag krypa ner och sova, jag börjar klockan 9.30 imon och måste gå till jobbet eftersom min cykel står på ICA. *SUCK* haha. Natti på er.....



Färdkost=)..



Donken..



Limpan..



Maxi=)..



Redo för bio..



Lite shopping blev det allt, innehållet får ni se imon...


090513

Godmorgon=)

Nu ska jag snart till jobbet tänkte bara skriva lite för jag hinner inte det på hela dagen sen. Idag ska jag jobba 8 till 13 och sen bär det av till storstan Växjö;). Där väntar shopping hela eftermiddagen och sen ikväll så ska vi till MQ på silvermedlemskväll med mingel och massa erbjudande och därefter är det världspremiär på Änglar och demoner.

Så det kommer att  bli en riktig heldag idag=) Jag är nog hemma igen ca klockan elva ikväll så då skriver jag igen=) Ha en super dag, det kommer jag att ha!....



Dagens:
Kofta - Hunkydory
Jeans - egen design, men från H&M i grunden=)
Skor - Kosta outlet
Halsband och armband - Cooee

Familjen Svensson

Tilda och hennes klass hade ju vårfest ikväll som jag har vatt på nu och där körde dem en massa uppträdande som teater och sång och sånt.
 
Men Tilda och hennes kompisar körde familjen Svensson! Ni vet den där kaotiska familjen som alla hade på mobilen innan. Dem som ska på semester och mamman glömer solhatten och dottern och sonen bråkar konstant och en massa annat kaos. Hahah det var så jäkla kul, har aldrig skrattat så mycket. "Frida har fått meeens, frida har fått meeens" Haha och så har dem sånadär snabbspolade mesiga röster=)

Nu ska jag kolla Ugly Betty och Desperate Housewifes och knapra ostchips och salsa=) Mums!....



Det blev en dålig bild men dem såg så jädra roliga ut...



Yammi=)...

På språng..

Sitter och kollar på "My supersweet sixteen" Fy fasen vad dem är bortskämda, får bilar för flera miljoner plus en stor fest bara för att dem fyller 16. Hallå! jag vill också ha en bil=) Jag ska bara bli skitrik först och sen ska jag köpa allt jag vill ha i hela världen.

Nu ska jag snart sticka, mamma kommer och hämtar mig vid halv så jag ska göra mig klar nu....



What I wear:
Tunika - Gina
Kofta - Zara New York
Jeans - H&M
Skor - New York
Armband - bikbok , Cooee
Halsband - Cooee



Mycket egobilder på sistonde=)..


Färdig=)

Färdigstädad!

Gud vad skönt det är när man är klar och allt är rent och fint, nu ska jag bara försöka hålla det så här i iallafall nån dag=) Jag har altandörren öppen och det blåser jätteskönt utifrån så jag funderar på att kanske gå ut en stund, det är så jäkla gött att ha en liten gräsmatta utanför som man bara kan gå ut och lägga sig på helt ifred. Min egna lilla trädgård=)

Vid klockan sex så ska jag följa med till min syrras vårfest, dem ska typ uppträda och så ska vi fika och lite så. Det ska bli kul att se, sen är det ju Desperate housewifes ikväll så det blir en riktig myskväll=) Hörs senare....

090512

Hej på er! Nu är jag hemma från jobbet och har satt i mig två mackor för jag var så jäkla hungrig, provade även en av mina muffins och dem var supergoda. Gud vad stolt jag blir nu=) Dem gick att äta haha.

Nu sitter jag och funderar på om jag ska gå ut och sätta mig i solen eller om jag ska städa här hemma, vilket verkligen behövs! Ska ha förfest här på lördag och mamma säger att det inte går att ta hem folk för att här är så skitigt haha. Jag tror att jag börjar med att sätta mig lite i solen iallafall=)....

Twilight..

Nu har Linn nyss gått hem och jag sitter och försöker redigera bilder i olika program men jag är nog världens trögaste för jag fattar ingetting haha. Jag får lägga in bilderna som dem är, det funkar det också. Fast det blir inte lika kul.

Jag och Linn har kollat på Twilight och ätit pringles, perfekt kombo=) Fy sjutton vad Robert Pattinson är snygg alltså.Jag kan nog kolla på denna film hur många gånger som helst. Dels så är den så jädra bra och romantiskt och så är ju skådespelarna så grymma=)

Nu ska jag sova för jag ska jobba imon, det blev inte så mycket med ledigheten för jag ska jobba både imon och onsdag, men det är bättre att tjäna pengar är att sitta och dega! Godnatt på er..... 

resultatet...

Nu är muffinsarna färdiga=) Jag har inte hunnit smaka dem ännu för dem är så varma men dem ser iallafall goda ut, speciellt rosorna. Fast dem fastnade lite i formen så dem blev inte helt perfekta, men dem duger för mig. Man skulle lagt på nån glasyr i typ rosa eller nått så skulle dem blivit skitfina men jag orkar inte kladda med det nu. Ska snart börja laga mat för Linn kommer om typ en timma=)...



I formen..



Utan form...



Dem blev rätt bra för att vara första gången, vet inte om man kanske ska smörja formen nästa gång?



Dem ser lite maskätna ut haha..



Dem vanliga muffinsarna pyste över som vanligt=)..

bakning=)

Håller på att baka muffins, hade inget att göra för tillfället och en jäkla massa ägg över i kylen så det fick bli muffinsbak=) Chokladmuffins i min silikonform som ser ut som rosor, det ska bli spännande och se hur dem blir. Jag är ju inte så bra på att baka så det ska bli spännande att se om man överhuvudtaget kan äta dem=) Men allt slinker ner hos mig, det är värre när man ska bjuda andra haha...



Bakdax=)



Är det gott eller gott med smet?



Mums=)



Mina söta formar med rosor



Resultatet kommer snart=)..

Fönsterputs..

Äntligen klar=) Trodde inte att det skulle ta så långt tid som det gjorde, fast hade iochförsig bara tänkt ta utsidan idag men jag tog insidan också så nu är här så fint. Man kan tillochmed se ut och det har inte kontorsfolket här gjort sen dem putsades sist för typ ett år sedan. Här blir skitigt jättefort eftersom det ligger precis jämte ringleden.

Nu ska jag ta och cykla hem till min lya igen, vet inte vad jag ska hitta på resten av eftermiddagen men jag hittar säker nått att fixa med=) Mamma skulle nog komma upp en sväng också och sen ikväll så kommer ju Linn så jag ska nog inte hinna bli rastlös;) Seee you....

090511

Godmorgon!

Idag är jag ledig men har ändå bestämmt mig för att jobba lite, pappa behövde ha fönstrena putsade nere på firman så jag sa att jag kunde fixa det=) Det är ändå så tråkigt att vara ledig när alla andra jobbar. Plus att jag får ju massa luft på kinderna samtidigt, bara massa fördelar ju.
 
Annars så är det en rätt soft dag idag, förkylningen börjar att släppa nu men jag hoppar nog att träna idag också. Det får bli på torsdag hoppas jag. Ikväll så kommer Linn, vi ska kolla film och prata skit. Mysigt värre=) Ha en bra dag!..

Promenad..

Åt en stor skål glass innan och fick så ont i magen att jag var tvungen att gå en runda för att smälta den, haha den var bra;). Smälta glassen=) Jag passade på att ta lite bilder på dem fina byggnaderna vi har här i våran fina stad. Ljungby är finast på somrarna i solnegången, det blir så fint ljus då=). Nu ska jag kolla på en film innan jag ska gå och lägga mig...godnatt...



Mitt beroende just nu...



Bankhuset...



Järnvägsparken..



Storgatan med storkyrkan i slutet..



Tellushuset med Astrad och Götrad i förgrunden..



Kungsgatan med Kometen i bakgrunden (som pappas firma byggt)..



hungrig..

Fy sjutton vad jag är hungrig! Jag grillade korv för en och en halv timma sen men är ändå utsvulten nu. Det är nog bakishungern som kommer nu, jag får alltid det på kvällen av nån konstig anledning. Alla andra är bakis på morgonen men inte jag, jag får det framåt kvällen.
 
Jaja nu har jag iallafall fixat några smörgåsgrillmackor, det är ju sjukt gott. Jag äter fasen det flera gånger i veckan, så jäkla smidigt och enkelt att göra. Det är en perfekt grej att önska sig i studentpresent om man ska flytta och plugga till hösten. Man behöver bara bröd och nått pålägg, perfekt!...



Gottigott=)..

Ännu mer tröttis!

Var jag tröttis innan så är jag ännu mer tröttis nu. Är sjukt sliten och det känns som att huvudet ska sprängas=( Nu har jag iallafall fått lite luft på kinderna för vi har nämligen haft städeftermiddag med föreningen. Jag har legat på knä i två timmar och rensat häcken! Jag vet vuxenpoängen samlar sig på hög;) haha. Det var så jädra tråkigt och jag var inte direkt laddad för det idag.

Nu så blir det verkligen till att bara ligga i soffan resten av kvällen och slappa, jag har försökt att få någon och joina mig men alla är upptagna på annat håll så jag får roa mig själv. Men det är nog ingen fara det är ju både Gossip Girl och sen en bra film på trean. Jag ska bara rota upp något gott att tugga på så är kvällen räddad. Seee you...

Tröttis..

Usch, fy och blä vad trött jag är idag=( Och helt igentäppt i näsan och resten av huvudet. Nu har jag nyss ätit frukost och nu är det slapp i soffan och Robinson som gäller, missade ju det igår. Men det är inte så kul längre, det blir bara jobbigare och jobbigare med alla pakter och skit. Man hänger ju inte med och det är alltid nåt oväntat som händer.

Det är iallafall fint väder ute idag även om jag inte är så sugen på att gå ut just nu, men vi ska ha städdag med föreningen i eftermiddag så får se om jag hjälper till. Jag är ju faktiskt sjuk, och har jobbat tolv dagar i rad med den här jäkla förkylningen så det hade vatt skönt med en riktig slappdag, vi får se.....

Lite bilder från gårdagen:..



Killarna spelar nått tönt spel som går ut på att man ska få en stöt, vilket gör sjukt ont!



Ida, Madde och Niklas..



Madde, Patrik och Arils är på G..



Jag och Helena..



Nu jädra=)...



Party!

Hemma igen och sitter i sängen och kurerar mina värkande fötter=) Har vatt en superrolig kväll med massa skratt och  roliga internskämt. Jag började kvällen med att hämta Helena och sen sticka till Björn, där beställde vi pizza som vi åkte och hämtade i Björns helt nya bil (not). Ja har nog aldrig skrattat så mycket som  när vi åkte den. Helena fick motorstopp hela tiden haha. Sen var vi där och det kom fler och fler, mest Maxifolk men även en del andra.
 
Efter det så blev det Terezza var även en sväng på Harrys där det var 23 års gränd och jag lyckades till och med krångla mig in på Kung i baren där det är 28 haha. Jag var där en stunde men dem var för gamla så jag gick till Terezza igen=) Men sen slutade det med att jag hamnade däruppe igen.

Sen var det hemgång som gällde, är supertrött nu så det ska bli skönt att sova. Jag är ledig imon så ja tänker sova hela dagen. Bilder kommer imon, nattti på er.....



Kvällens outfit:
Linne - Gina
Jeans - H&M
Skor - Eurosko
Halsband - H&M



Jag försöker få till en egobild och upptäcker att fasen vad blond jag är egentligen. Har inte insett det innan=)

090509

Hej hopp!

Nu tänkte jag skriva några rader innan jag börjar göra mig iordning för kvällen. Jag hann inte skriva i morse då jag började klockan sju, eller hann och hann jag orkade helt enkelt inte;). Nu ska jag snart iväg till Björn där det är lite party ikväll=) Jag slutade vid klockan två men har inte fått nått gjort sen dess, jag bara irrar omkring och stirrar som vanligt haha.

Men en dusch har jag iallafall hunnit med så nu ska jag bara få ordning på mitt ostyriga hår och lite sminkning och sen dra. Vi ska börja med att käka pizza och sen senare ikväll så blir det terezza, haha. The big party place of Ljungby!....

Kladdis!!

Home again, känns inte som att jag gör annat än att åka till jobbet och åka hem igen. Tiden går så fort, den bara rusar iväg och nu är det fredagkväll igen. Tilda är här hos mig nu, jag hämtade henne på vägen hem från jobbet.

Nu har vi nyss ätit kladdis samtidigt som vi kollar på talang=) Fan vad gott det är men gud vad man mår illa efter ett tag:S haha. Bara för att jag aldrig kan sluta äta, jag är hopplös på att sätta stopp. Snart är det dax att nana då jag börjar klockan halv åtta imon men ska vara där vid sju för att hinna med allt innan vi öppnar. Så sov så gott det ska jag göra....



Finns det nått bättre?



Mums..



I like..



Jag är nöjd...



Tilda med=)


Sexy back;)

Fick hem min klänning från Ginatricot idag=) Den är typ turkosgrön aktig och assnygg!! Volangerna och den öppna ryggen gör den rikitgt het och lite annorlunda. Snyggt nu med min solbränna;) Haha. Kanske ska ha den imon fast då blir det nog instoppad i ett par svarta jeans så det blir som ett linne, det var faktiskt riktigt snyggt. Snyggare än att bara ha den som den är för då var den för silkig. I`m bringing sexy back! Du hittar den här.



Ryggen...



Framsidan..

I love Gaga..

Hemma igen efter en runda på stan med mamma, passade på att handla lite mat när jag ändå hade tillgång till bil=) Blev även lite cider på bolaget, köpte dem nya "Hannas" med peach melba smak. Dem är verkligen skitgoda sådär lagom sötsliskiga som cider ska vara. Så nu är drickan tills imon iallafall avklarad, fan vad det är gött att vara tjugo och bara kunna gå in på systemet och köpa vad man vill ha.



Yammi!!

Innan jag åkte ner på stan så läste jag en blogg som beskrev hur man gjorde Lady Gaga rosetten och jag skulle klart prova haha, fast jag har ju ibne så långt hår så den blev sådär bra. Jag får låta håret växa lite och prova sen igen. För den är ju grymt snygg=) Nu ska jag snart sno ihop lite lunch innan jag ska dra till jobbet. Jobbar 15 till 20 så det är en slapp tid.



Spretig och väldigt liten + tusen spännen, sådär snyggt!

Efter jobbet så ska jag ta med Tilda hem som är nere på Lions för hon ska sova här inatt så det blir mysigt, see u later=)...

090508

Godmorgon=)

Nu ligger jag i sängen och drar mig lite och kollar på The Voice, har vatt vaken sen halv sju. Jag vet i fasen varför jag inte kan sova längre. Jag har vaknat från och till hela natten och haft kramp i vaden och tårna, så jädra hemskt är det och sjukt ont gör det också. Det började redan igårkväll på jobbet men jag har ju inte gått i högklackat eller nått så jag vet inte vad som är fel.

Snart ska jag resa på mig och fixa lite frukost, är jättehungrig. Jag var på toan innan och kollade i spegeln och jag är fortfarande lika brun, har inte riktigt vant mig haha. Men det mattas snart av tror jag men jag är rädd för att det kommer bli flammigt. Men får väll smörja mig med BUS och jämna ut det då=)

Nej nu kurrar magen, dax att äta lite...

HEMMA..

Äntligen hemma från jobbet, snacka om att jag har kännt mig obekväm idag när alla tittar på en för att man är knallbrun(läs orange haha). Vissa säger att jag är orange andra brun och vissa säger att det ser ut som om jag vatt utomlands medan andra säger att det ser fejk ut. Så jag vet inte vad jag ska tro haha.

Jag var inne på JC innan och skulle lämna tillbaka en tröja som det var reklamation på pga en fläck, men ni tror väll inte att jag kom tomhänt därifrån. Nejnej en vit klänning blev det, jag hade velat ha en turkos bandeuklänning men det blev en vit spetsklänning eftersom den andra inte fanns. Fan den där Halle alltså;) Han måste ha gått i samma försäljarskola som Linnea. Fast så hade vi ju kommit fram till att jag är ju en rätt lättövertalad kund också så det är ju inte så svårt.

Nu ska jag kolla på Hells Kitchen och varva ner lite innan jag ska krypa ner i sängen. Den här förkylningen tar kål på mig=(. Jag har säkert både halsfluss, öroninflammation och bihåleinflammation, känns som det iallafall. Sov så gott!!..



Lite söt är den allt, men när fasen ska jag ha den här haha. Jag är ju inte så söt av mig....


Brun och fin

Nu har jag fått bukt på brännan=) haha. Jag tog en nagelborste och skrubbade händerna och fötterna så nu ser dem ok ut. Jag skrubbade också lite lätt på hälsenan så att dem värsta flammorna gick bort. Så nu är det riktigt snyggt. Men man vet ju aldrig vad andra tycker, dem lär väll få en chock på jobbet när jag kommer och ser ut som en neger haha, eller så tycker dem att jag ser jätteorange ut. Men det skiter jag i jag tycker iallafall att det är snyggt=) Jag blir ju lite gulorange i vanliga fall så det är ju en rätt normal färg för mig.



Nu ser det väll rätt naturligt ut? Jag passade på att blondera håret lite igår med så det glittrar fint i guld. Funderar på att ta lite silverschampoo för att göra det lite mattare..



Rätt ok på kroppen också, får bara vänja mig vid att vara brun jag blir ju inte det i vanliga fall;) Benen ser ut att ha fått mer färg än övriga kroppen fast det är nog bara ljuset som gör det så. Snygg bikini va? Jag älskar djurmönster just nu...
 


Haha

Linda på topnail ringde till mig nyss och var alldeles förskräckt, hon undrade om det var så farligt som det lät med min solbränna och hade börjat måla upp bilder på hur jag såg ut. Men det är inte så farligt som det låter, jag är nog bara ovan vid att vara brun plus att jag slarvade vid händerna och fötterna så dem inte blev då jämna. Sorry Linda för att jag skrämmde dig=) Jag ska skrubba mig nu och se om det blir bättre...

090507

Godmorgon

Fick en shock när jag vaknade imorse, jag var lite brunare än igår eller ska jag säga orange! Mina händer och fötter ser fördjävliga ut, dem är jätte flammiga och mitt ansikte är knall oranget. Nu fattar jag varför hon sa att man skulle prova en gång innan man gjorde det för studenten eller bröllop eller nått. Nu vet jag att jag kanske ska smörja in lite mer vid fötterna och händerna nästa gång! Fan jag vet inte om jag ens kan gå till jobbet idag:/.



Vad hände? Jag skulle kanske ha duschat av mig färgen igår och inte sovit med den inatt. När jag vaknade imorse så sprang jag in i duschen i ren förskräckelse=)..



Så där snyggt va? Haha det blir till att försöka skrubba innan lördag om jag ska slippa gå i höga stövlar.

Nu har jag iallafall ätit lite frukost och druckit te för att få bukt på hostan och halsontet även om det inte verkar hjälpa. Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag innan jobbet, jag börjar ju inte förräns klockan halv fyra. Men eftersom vädret är så tråkigt så har man ju inte direkt lust att gå ut så det får väll bli slapp i soffan och framför datorn=)...



Värsta nyttig frukost..


Soldusch...

Jaha nu tänkte jag skriva lite om solduschen i eftermiddags=) Det var hur lätt som helst och blev jättebra, man ser väll inte precis exakt sol-solbränd ut men det är inte långt ifrån.

*Man började med att smörja in torra ställen som knän och armbågar och satte på en hätta på huvudet.

* Sen satte man på duschen och steg in, man stod där i 6 sekunder medans den sprutade ut färg över hela kroppen.

* Efter det så tog man på plasthandskar och smörjde in sig över hela kroppen i typ 10 minuter.

* Sen torkade man av armbågar, knän och handflator från överflödig kräm och sen var det klart =)

Lätt som en plätt! Sen tar det ca 4 till 6 timmar innan färgen kommer men det är värt att vänta på. Man ser lagom solbränd och fräsch ut efter en dusch så det räcker för mig. Annars kan man sola två gånger på rad om man vill få mer färg. 

Är du sugen på att prova kan du läsa mer här. Det kostar 150 kronor / gång men jag köpte ett 4 ggr kort för 400 kronor så då blir det bara 100 kronor / gång och det är ju inte så farligt=). 

Klicka för att visa Megabild! Brun utan sol ´Helautomatisk soldusch kabin`

Såhär ser duschen ut man ställer sig i. Hur smidigt som helst...

Back in town

Hemma från Lagan igen, solduschen gick jätte bra men resultatet kommer inte förräns efter 4-6 timmar så jag skriver mer om den senare ikväll=) Jag var ju en runda på Cooee med och söta Linnea lyckades ju så klart att lura på mig lite smycken haha. Hon är och kommer att bli världens bästa säljare, hon är så jädra duktig på vad som passar ihop med. Hon har verkligen öga för vad man ska ha.  Det blev en armring i silver och en vit trekantig ring, hur fina som helst. Jag har faktiskt kollat på dem ett tag så det var dax att slå till.

Nu sitter jag och äter smörgåsgrillmackor, *mums*. Jag orkade inte laga mat idag heller, jag lever på mackor nu för tiden. Det är så jädra tråkigt att laga mat, men mackor funkar fint. Man blir iallafall mätt så dem fyller ju sin funktion=)

Snart ska jag slänga mig i soffan med en tallrik glass, det tror jag hjälper mot förkylningen. Den släpper fasen aldrig! Har vatt sjuk i en och en halv vecka nu. Jag hoppas det blir lite bättre till helgen för då är det party=) Men glass med chokladsås tror jag sätter punkt för det, Håll tummarna!....



Yammii!!..



Me like! Armringen är ju bara så snygg=)

LBD

Det blev en klänning på stan i Värnamo igår=) En liten svart! Eller liten och liten den är rätt stor och yvig på, men grymt snygg. Men jag förstår inte varför jag alltid köper svart, jag måste vara den dystraste personen i världen haha. Jag tänker alltid att jag ska köpa nått med färg men så kommer jag alltid hem med svart ändå. Men man kan ju ha det till allt så det är ju så praktiskt...



Hur snygg men massa armband och höga klackar?!


090506

Hej på er!

Nu har jag anlänt till storstan igen efter en natt på landet haha. Jag ska snart börja jobba tänkte bara berätta om gårdagen först:
 
Vi åkte ju till Värnamo efter jobbet igår för att jag har tyckt att jag ser dåligt och väl där så gick vi till Specsavers där jag gick runt i typ en timma för att välja bågar. Sen hade jag en synundersökning och där visade det sig att jag hade ett litet brytningsfel men att det var så obetydligt att jag inte behövde byta glasögon. Hallåååå! då hade jag gått där och valt bågar aslänge och så skulle jag inte köpa några. Men men jag sparade ju typ 4000 kronor så jag är glad ändå, även om det vatt kul med nya bågar.

Sen åkte vi hem till Hölminge där jag stannade inatt, vi var ute och plockade Liljekonvaljer=) Dem luktar så grymt gott så jag tog hem några till min lilla lägenhet.

Nu ska jag snart till jobbet som sagt, skulle egentligen vatt med Linnea ikväll men hon var tvungen att jobba så jag ska ut till Cooee och hälsa på henne istället. Och så ska jag till Topnail och göra en soldusch!=) Ska bli spännande att prova på och se hur det är.....

 

Dem två översta skulle jag ha men det blev inget med det.



Molly mus åker cykelkorg, hon orkar nämligen inte springa så långt haha.



Snart sommar!

Värnamo..

Vilket jädra skitväder, det ösregnade när jag cyklade till jobbet och nu när jag cyklade hem så blåste det så jädra mycket så att jag stod typ still trots att jag trampade som en galning. Jag vill ha sol igen, nu!

Snart är det dax att åka till Värnamo, jag sitter och väntar på mamma nu. Hon skulle ha en patient klockan två men kunde förhoppningsvis gå tidigare. Jag lär ju behöva all tid i världen så velig som jag är. Och nu ska jag välja två par också jag som har problem att välja ett par haha, dem kommer få slänga ut mig vid stängning.

Nej skämt åsido det kommer nog att bli bra, annars får jag väll använda linser helt enkelt. Skriver sen hur det gick=) Puss på er!=) 


090505

Godmorgon=)

Jag är uppe med tuppen idag igen, det var lite segare att gå upp idag än igår faktskt. Jag försöker att gå och lägga mig tidigt men det slutar alltid med att jag sitter med datorn i knät framför tvn och tittar på nått. Nu ska jag iallafall snart cykla till jobbet, jag är inte jättesugen för det ösregnar och blåser ute och är allmänt svinkallt:(. Var tog det fina sommarvädret vägen?

Efter jobbet så åker jag och mamma till Värnamo för att köpa nya glasögon, det behövs verkligen för just nu så ser jag inte så mycket samt att mina gamla är lite halvskeva också haha. Jag är ju inte så försiktig med mina saker alltid. Jag drog mig lite igår för att köpa nya för att dem kommer att kosta ca 3000 kronor och det känns tråkigt att lägga det på glasögon.
 
Jag vill hellre operera men det kostar ju typ 20000 så det är ju lite skillnad. Men som mamma sa: - En helt ny värld kommer ju att öppnas för dig! Och det har hon rätt i för nu ser jag sjukt dåligt.

Nu måste jag cykla om jag ska komma i tid, Hejsvejs...



Fina tavlor=)

Nu har pappa vatt här och satt upp mina förstoringar från New York, det blev skitbra=) Nu tänker ni säker att jag kunde satt upp dem själv, men jag tror inte att pappa tycker samma sak haha. När han fick se min klädstång jag satt upp i lilla rummet så sa han: -Men fan vad snett du har satt upp den! Och jag bara: Hahah det är väll inte så jävla farligt. Om man kollar snett så blir den ju rak=)! Det beror på hur man ser på det hehe.

Men det blev iallafall sjukt fint, måste säga att jag är en väldigt duktig fotograf iallafall=) Nu ska jag snart krypa ner, jag börjar klockan kvart i åtta imon och efter det så ska jag till Värnamo och köpa nya brillor. Ha en super dag imon!....



Vad tycks?..



Blir grymt bra tycker jag själv iallafall...

Oh My God!!!

Herrejävlar vad skor jag har haha, det får bli en grymme utrensning säger jag bara. Men det är många som är gamla och fula faktiskt, så det får nog ändå bli lite nya inköp ;) Skor är ju faktiskt min stora passion hihi...



Dem här 24 paren hade jag i en papperskasse i källaren haha. Men nu har jag räknat alla mina par sommarskor och det blev femtiofyra par, 54!!! par. Ja jag säger då det, fast det är faktiskt många som är fula och gamla så det är inte så farligt som det låter;) ..

Men jag tänker inte sluta köpa skor bara för det, så det så. I löövveee shooeeesss, oohh jäää..


.

Shopping=)

Nu är här beboligt hemma igen=) Har dammsugit som en galning, hade inte gjort det på typ två veckor så det behövdes verkligen. Och alla kläder har åkt in i garderoben igen. Dem har nämligen legat på tvättställningen, haha jag är hopplös! Men nu är här så fint så fint.

Det blev en runda på stan innan när jag åkte från firman, jag hittade ett jättefint skärp på lindex. brett med nitar på. Jag har kollat på det hur länge som helst men inte köpt det och idag så var det halva priset så jag slog till direkt. Det var ju inget att tveka på liksom;) haha. Blev en vinare på systemet också, kom på att jag inte kommer att hinna gå in där innan helgen och på lördag är det party så det fick bli en sväng där med.

Men nu ska jag kolla över mina sommarskor som jag hämtat i källaren=)....



I like!..

Donken

Nu är lunchen intagen på Mc donken=) En bigmac blev det idag, har nog fasen inte ätit det sen New York och det var ju ett tag sen nu. Så nu är jag mätt och belåten, till efterrätt blev det en GB sandwich. Så nu får jag faktiskt äta nyttigt resten av dagen! Haha det här håller inte, skulle ju bli nyttig från idag=)

Hostan håller i sig trots att det gått en vecka nu, känns som att jag ska hosta upp lungorna. Det är sjukt jobbigt. Jag hoppas verkligen att det går över snart.

Nu ska jag fortsätta att räkna, slut på rasten=)


090504 - inventering

Godmorgon=)

Sitter nu på pappas kontor och väntar på att få reda på vad jag ska göra. Det går inte så fort här, haha. Men nu kom han, så måste sticka.

Ha det bra

seeeg...

Har nu slängt mig i soffan med datorn i knät och kollar på "A double shot at love". Är seg men det är inte så farligt som det var innan idag, var sjukt trött och hängig på jobbet. Nu ska jag bara dega och ta det lugnt imon har jag lovat pappa att inventera nere på firman. Vad fan tänkte jag med där? Haha jag hatar att inventera, men det går nog fort hoppas jag. Jag får kräva honom på lunch också=)

Nu ska jag ringa Emma och prata lite, natti på er....

Elise Ryan

Gud vad jag vill ha en Elise Ryan klänning, sjukt snygga är dem! Min favorit är den svart/vita med markerad byst, med den rosa är också fin=) Får se om jag slår till, är som sagt sjukt sugen. Den finns på Nelly.se för 599:- och det är ju inte så farligt...


 

Ska jag eller ska jag inte? Det är frågan

090503

Godmorgon

Ligger i sängen och är sjukt trött, kom hem vid typ tre igår och vaknade klockan nio lite halvsnurrig. Men nu har jag tagit en dusch och ätit frukost så nu är det inte så farligt längre. Nu är det bara den där jädra förkylningen/allergin som är asjobbig. Jag får ju fan inte luft, bara sitter och flämtar.

Men igår var det iallafall skitkul, dock lite kallt då vi satt i Linns trädgård typ hela kvällen. Men det blev grlllning och vin till det och sedan lite marsmallows och massa chips, precis som det ska vara. Efter det så blev det stan och Tereza, riktigt roligt men typ inte en människa där. Men det är ju dem man festar med som gör festen så vi röjde med oss själva haha.

När vi skulle gå hem vid klockan två så skulle jag hämta min cykel hos Emmas pojkvän och fy fan vilket skoskav jag hade då, skyhöga klackar och en lång promenad hör inte ihop. Men en tvingade jag Jönsson att skjutsa mig på cykeln, så jag slapp iallfall cykla. Lite vingligt var det men det gick bra.

Så allt som allt så var det en superkväll...



Prille vid grillen



Mums=)..



Jag och Ems



Jöns, Linn och Prille



Halle..



Linn är  fan helt galen haha. Vem får in flest Marschmallows i munnen?



Qutie!



Halle, Jonas och Linn får avsluta denna kväll =)

090502

Godmorgon=)

Idag så har jag vaknat till ännu en underbar dag, solen lyser och fåglarna kvittrar. Det känns sådär att gå in på ICA och sätta sig idag. Men men, det är ju pengar. Man får tänka så. Jag ska jobba 9.30 till 16.00 så det är ju inte så farligt.

Ikväll så blir det lite party, grillning och utgång tror jag att det blir. Det är obligatoriskt när det är fint väder iallafall. Har inte festat på två månader eller nått så det ska bli kul=)

Nu måste jag sticka till jobbet, ha en bra dag...



Dagens:
Linne - H&M
Kofta - Zara, New york
Chinos - Lindex
Gladiatorsandaler - New york

valborg..

Igårkväll så var jag ute i Hölminge och bara tog det lugnt, det var rätt skönt faktiskt med tanke på att jag dragit på mig en rejäl förkylning:( Vi åt gott och myste i solen. Det blev lite räkor och musslor till förrätt och grillat till varmrätt, gott värre! Det blev ingen eld eftersom det är eldningsförbud men det gick bra ändå. Bättre att hoppa över eldning än att elda upp hela byn haha. Efter maten blev det en drink med mormor, moster och mamma. Rosa panter, min favorit=) Vi kollade på grannfejden, dem är ju inte kloka i det programmet.

Nu måste jag titta på filmen....



Förrätt..



Varmrätt..



Rosa panter i solnedgången


myspys

Nu är jag hemma från jobbet, har jobbat tre till tio. Det var lugnt idag så det var skönt efter gårdagens kaos. Det har varit super väder så jag har legat ute hela dagen, börjar kännas på ryggen nu att jag brännt mig. Nu ska jag kolla på Twilight och äta godis Lite kvällsmys sådär=) jag är väll typ den enda som inte har sett den filmen.

Natti på er..



Kvällen/natten är räddad=)

RSS 2.0