091129 - 1:a advent

Hejsvej!

Sitter och myser med glögg, pepparkakor och lussekatter:) Gottgottigottgott! Har inte hunnit baka själv men mamma hade vatt här med en påse idag när jag jobbade, värsta snällt:D Tacktack, skitgoda var dem! Jobbet gick bra, var dock jäkla trött efter gårdagen men det är smällar man får ta.

Vi började kvällen igår hos linn och sen så var det inflyttningsfest hos halleballe och sen så gick vi till Garvaren för att lyssna på dead by april. Det är absolut inte min sorts musik, höll för öronen hela tiden. Jag ville höra losing you och den kom sist! så jag var tvungen att genomlida alla låtar innan den, jäkla gap och skrik:S haha. Men annars så var det en skitkul kväll:D

Imon är det heldag i skolan, 10-15 för att sedan fortsätta med eget arbete. Så nu blire paradise hotell och sedan sängen. Nattinatt...


091127

Godkväll:)

Sitter i soffan proppmätt, har nyss ätit tacos. Sååå jäkla gott:) Ikväll ska det bli en riktig slappekväll med soffliggande och chippe. Vet dock inte vad jag ska titta på på tvn, det är ju inget bra. Jag har inte sett ett enda avsnitt av idol så känner inte för att se det idag heller. Får nog bli nån kul film.

Idag har jag vatt i skolan hela dagen, det är så jäkla mycket nu så det är helt sjukt! Vi var även på Strålfors och träffade våra handledare, dem verkade vara jättetrevliga så det här ska nog blir bra. Fick dock världens största uppgift:S Vi ska kolla på flödesprocessen inom efterbehandlingen av tryckta produkter. Vi ska intervjua typ 10 pers! Ja herregud alltså haha, men vi få jobba på som sjutton så ska det nog gå bra:)

Igår städade jag hela lägenheten och satte fram alla julstjärnor och pyntade så fint, så nu är här julstämmning. Myysigt värre är det:)

Nej nu ska jag hitta nått att kolla på.. ha en trevlig kväll..

091124

Fyyy fan alltså!!! Det är mycket nu, fick en till uppgift i metodiken idag som ska vara färdig på måndag:S kategorisera massa uttalanden och läsa en tråkig artikel på engelska:S sen så har vi ju metodikseminariet v.51 där vi ska hinna analysera två c-uppsater innan dess och sen är det dugga samma vecka och partnerföretagsuppgiften. INNAN JUL! sen direkt efter nyår så är det metodik tenta, slutseminarie i informationslogistik och partnerföretagsredovisning:S

JAG DÖÖÖÖÖR!! Orkar inte :( fyyy sjutton, jullov?? inte en chans!  Nej nu ska jag strejka genom att kolla DHW och äta chips:)

(By the way bara en månad kvar till Julafton:D något kul iallafall....)

  


091122

hejhej:)

Ligger helt utslagen i soffan och äter godis, det får man när man har vatt så duktig som jag vatt idag:) Jag har jobbat och pluggat och tränat. Så effektiv så! Men gud så tråkigt det är att sitta och läsa hela tiden, man känner sig ju aldrig ledig. Men men så är väll livet som student antar jag. Dagens träning blev bodustep, sjukt jobbigt med tanke på att jag körde pump i fredags och har träningsvärk efter den. Men gött nu efter:)

Igår så var jag ute i Hölminge och umgicks med släkten,jag har haft ännu en vit helg vilket vatt gött, vi åt massa god mat hos moster. Det var pajer, kex och ost, oliver, kapris, vitlöksklyftor, gratinerade havskräftor, färska havskräftor och vanliga kräftor. Såååå jäkla gott var det:) Tänk om man alltid hade sån mat:P

Nej nu ska jag kolla lite till på Bridjet Jones innan Paradise börjar...nattinatt..

091119

Hejhopp!

Sitter placerad på min vanliga plats i soffan:D Har haft en supereffektiv med föreläsningar, CIL möte, plugg, mer plugg och träning. Första logistikföreläsningen idag, det var faktiskt riktigt intressant och jag fattade allt. Tills jag började läsa boken:S haha då blev allt en stor dimma. Men det ska jag nog reda ut efter några föreläsningar till.

Dagens träning bestod av bodycombat, så jäkla kul är det! Man blir verkligen helt utpumpad, såå gött. Fick med mig amanda också och nu är hon fast:P så nu har jag någon att träna med:D Så nu jäkla är det beach -10 för hela slanten!

Ska kolla klart på Glee nu och sen så blir det sängen:) Natti natt...

      

Denna boken ska tragglas dem närmaste veckorna!!



091118

Goderkväll på er:)

Har äntligen lagt ifrån mig böckerna för idag, det är så sjukt mycket att läsa nu så jag vet inte var jag ska börja:S Nu har jag iallafall läst metodikboken i ett antal timmar och antecknat massa. Jag vill verkligen klara den tentan! Jag fick även logistikboken idag, så får väll ta och sätta tänderna i den också inom kort. Det är ju helt hopplöst när man läser parallella kurser för då blandar man ju ihop allt:( aja nu är det iallafall slutpluggat för idag.

Dagen startade jag men en löprunda, det började ösregna efter 2 minuter och jag hade motvind HELA tiden vilket var mindre kul alltså. Jag var sjukt trött efter gårdagens combat med vilket inte gjorde saken bättre. Men skönt att få lite luft, så det var ju positivt:D

Kvällen skall spenderas i Sunnerbohov där Troja möter Örebro. Vi håller tummarna för ännu en vinst ikväll:) Nu ska jag ta något att äta och göra mig iordning. (Går runt och slaffsar i ett par harembyxor:P sköna men fula;))

Ha en mysig kväll i höstrusket...


091117

Goddagens:)

Är hemma på en snabb lunch innan jag ska tillbaka till skolan igen, har haft datalabb i SPSS( världens tråkigaste programm) hela förmiddagen. Det är fan överkrångligt, jag fattar ingenting! Men nu är det gjort iallafall, i eftermiddag så har vi föreläsning i fyra timmar om alla siffror och begrepp vi kommit fram till i programmet. Kul eller inte!

Igår så hade jag dugga igen, gick la sådär. Dem tar med så jäkla konstiga frågor så man undrar vad dem tycker att man egentligen ska kunna. Dem säger på föreläsningen att det här behöver ni inte kunna och sen så kommer det endå. Jag tror att dem prövar och ser om man hänger med på föreläsningarna eller inte. Jag fick ju VG på förra så jag hoppas ju att jag får det nu igen men tror dock inte det. Håller i allafall tummarna för ett G.

Var på bio imonkväll också, 2012. Skitbra var den! Så jäkla spännande, men hoppas verkligen inte att det händer på riktigt:S Men det skulle inte förvåna mig, jag ska bara se till att bli rik tills dess så att jag får åka med i arken:D

Nej nu ska jag äta upp och sticka tillbaka till skolan igen, ha en fortsatt bra dag...

091114

Hejsvej:)

Sitter hemma på min vanliga plats vid matbordet och pluggar, tror att ögonenramlar ut snart och huvudet sprängs av alla information. Jag tycker att det är som vi ska ha till på måndag är mycket att kunna men det är ju inte alla mycket om man jämför med en vanlig tenta:S Jag har bara pluggat två timmar men är redan trött på det.

Jag jobbade mellan sju och tre, skitgoo tid i förbutiken för den går så jäkla snabbt. Det är så kul att vara där för det är så annorlunda med alla spel och sånt. Mycket roligare än kassan! Men det är ju alltid skönt med lite ombyte. Imon så blir det jobb mellan nio och tre istället för ett till åtta så jag hinner plugga hela eftermiddagen vilket är gött. Jag vill ju sätta VG på denna duggan med!

Nej nu sticker jag ut en runda till Hölminge och spenderar kvällen där:) Orkar ändå inte med att läsa något mer om IS management, ITstrategier och E-handel...ha en mysig kväll...

Ååå hittade en bild på fortet i sommarskrudd, lite värme nu hade ju inte suttit fel:)..

 

 


Ny cykel och trojavinst :D

Jajamän så ligger det till:D Var och köpte en cykel innan i kväll,så jäkla gött! Min gamla är ju inte direkt någon höjdarbike så nu kan jag äntligen cykla med alla mina grejer för nu har jag cykelkorg:) En skitfin monark är det, jag hittade den på blocket för 1600 vilket var ett riktigt klipp. Den är bara två år gammal och jättefin. Kostar typ 5000 som ny så jag är helnöjd.

Kan ju tyvärr inte lägga upp några bilder då min (nya) kamera gått sönder. Eller sönder och sönder, blivit vattenskadad. Dem ringde idag från fotohuset och sa att det inte gick att laga:( Blir ju bara till att köpa ny igen, tredje gången detta år:S fan alltså jag måste vara otursförföljd.

Klicka för att se nästa bild

(Kopierad bild från nätet, men så ser den iallafall ut:D)

Troja vann ju iallafall ikväll, med 2-1!! Gött alltså, dem kunde dock vunnit med massa mer eftersom dem hade en massa skott på mål och powerplay hela tiden. Men men 2-1 är ju helt ok om man ser till alla förluster innan i höst. Nu ligger dem iallafall inte sist längre:D

          


Nej nu ska jag gå och sova, börjar jobba klockan sju. Nattinatt..

091113

Gaahh fredag den trettonde idag! Undra om nått hemskt kommer hända?? Fast jag har ju otur alla andra dagar på året, så jag kanske får ha tur idag:) Jag började dagen med tre timmar genomgång med klassen inför duggan på måndag, det är så jäkla mycket som vi ska kunna så jag ger snart upp. Kommer aldrig lära mig allt det här!

Efter lunchen i skolan så åkte jag hem och satte mig och pluggade och där har jag suttit tills nu. Det kvittar hur mycket jag pluggar för jag bara blandar ihop allt ändå. Jag har ingen diciplin att plugga heller, kommer bara på andra saker att göra hela tiden. Men måste skärpa mig nu så att jag kan gå på hockeyn ikväll:) För idag vinner dem!

Nej men om man ska "back to business" igen, kanske kan plugga lite innan jag kommer på nått annat viktigt som måste göras i exakt denna minut...

   

091111

Goddagens:)

Har tagit en paus i plugget för att skriva några ord. Det går så sjukt segt att plugga för jag fattar inte alls, för det första är det på engelska och för det andra så är det helt obegripliga tekniska saker. Samma ord kommer upp hela tiden men jag har inte riktigt fått kläm på sammanhanget ännu så det är lite komplicerat.

Jag startade dagen idag med en löparrunda med Malin, sjukt skönt att springa så tidigt så att man lixom har det gjort sen. Ska man träna på kvällen så är man så uppbunden, man måste planera när man ska äta och plugga och allt annat som man ska hinna med under dagen. I måndags så körde jag pump direkt efter skolan vilket var sådär lyckat då jag inte ätit sen klockan tolv och träningen började klockan sex. Gissa om jag var hungrig eller??

Igår kväll så var jag och Malin med mamma på shoppingkväll, 20% i hela butiken var det. Sånt gillar jag:P så ett par jeans och ett par leggings fick följa med hem:) Nu tänker alla att jag är student och ska faktiskt inte handla kläder, men det skiter jag i!! Så länge som jag klarar mig och inte behöver låna pengar så gör jag vad jag vill! Varför ska alla lägga sig i hela tiden lixom? Sköt er ekonomi så sköter jag min!! Jag jobbar fan varje helg och tjänar pengar, så låt mig då göra nått kul för dem och inte bara köpa nudlar och böcker! Fine om jag hade tagit studielån och köpt kläder för dem, men nu tar jag inga lån och jag klarar mig helt perfekt så leave me alone!

Nu ska jag plugga lite till innan jag, Malin, Nina och Katta ska bege oss till Huseby för julmarknaden. Jag älskar Huseby, så nu hoppas jag att dem andra också gör det:) Ha en fortsatt bra dag!



"Slottet"

Huseby bruk

Gången med alla julgranar:)




"kvarnen"




091109

Hejsvej:)

Sitter i soffan och har precis ätit skitgod sallad. Nu börjar det nya livet, nu ska jag vara nyttig!! Har kört en timma pump så jag är skitnöjd. Skolan idag var skitseg, metodik i åtta timmar är ju sådär alltså:S Sen så satt jag kvar ytterligare två timmar och pluggade, suck alltså. Men nu är det dugga om en vecka så nu gäller det att plugga på.

Malin, Katta och Nina är här nu och pratar skit, tjejsnack is the shit:) toppenkväll med andra ord!.. 

091107

Goderkväll på er..

Är äntligen hemma från jobbet och har placerat mig i soffan, så jäkla skönt! Känner mig jätte seg och hängig och har gjort det hela dagen på jobbet:S Kroppen värker, halsen gör ont och jag känner mig allmänt sliten. Skönt med hemmakväll ikväll, dem försökte få med mig ut men icke! Denna helg är VIT!! Bara jag inte blir sjuk:(

Igår så var jag ute i Hölminge och åt julmat med släkten:) Så jäkla gött var det, vill ha jul nu! Men jag har en känsla av att det kommer gå fort. Snart så är det första advent och sen så är det nästan jul. På onsdag så ska jag och tjejerna till Huseby. Jag måste ju visa dem den bästa småländska julmarknaden, så då blir det julkänsla på hög nivå.

Nu ska jag fortsätta kolla körslaget, ha en mysig kväll...


Macbook? Eller ej?...

Fy har världens beslutsångest, min dator sjunger lite på sista refrängen. Den är två år gammal så det känns som att det är dax att köpa en ny. Synd bara att det är så jäkla dyrt med datorer. Jag har kollat lite på en Macbook men vet inte om jag fixar det, är ju inte direkt nått teknikgeni lixom.

Men igår så kom det in en från den internationella försäljningslinjen och frågade om någon i våran klass var intresserad av att leasa en Macbook från skolan. Isåfall så skulle skolan köpa in Macbooken och sen så får vi hyra den under våra tre år och sen när vi sluter så får vi välja om vi vill köpa ut den till resterande pris eller skita i det. Vi får alla program som vi behöver installerade helt gratis vilket är skitbra!

Så nu är jag jättesugen på detta men kan inte bestämma mig. Så frågan är Macbook eller ej!!!...


Macbook..





Macbook pro..



Macbook air..(denna är ju lätt snyggast, men kostar 15000!!)


091105

Hej svej alla glada människor!

Sitter nu i sängen och ska alldeles strax krypa ner och sova, har vatt en fullspäckad dag som vanligt. Började dagen med att GÅ! hem till Malin för att hämta min cykel som jag lämnade där igår. Det var full snöstorm och skitkallt, så det var sådär kul:S

Efter det så bar det av till skolan där vi hade föreläsning i metodik mellan 10-15, herregud alltså finns nog inget tråkigare ämne. Jag somnar bara han öppnar munnen, och nästa vecka ska vi ha föreläsning 10-17. Det kommer aldrig gå, sitter jag still så länge så kryper det rejält i mina byxor. Kan sitta still i max en halvtimma innan jag får panik. Och är det då tråkigt också så blir det sjutton ännu värre:P

Nu ikväll så har jag vatt hos farmor och ätit och kollat på tv, fick jättegod fisksoppa med fruktsallad och glass till efterrätt. Mumsfillibabba:D Gött med riktig mat för en gångs skull, det blir inte det så ofta när jag lagar själv. Är ju inte direkt någon kock.

Nej nu äre dax att krypa ner, sov gott!!


091104

Hejhej:D

Herregud vad tiden går, det är ju för sjutton november nu och idag så snöar det:S Blää jag hatar snö, det var ju fasen sommar nyss och var tog hösten vägen?? Iallafall så längatar jag nått grymt till julen nu, vill ta fram adventsljusstakarna och alla ljus och bara ha myyys!

Idag när jag vaknade (vid elva:P ) så hittade jag en kasse utanför dörren från mamma med massa roliga saker i som hon köpt till mig. Det var en adventskalender, juleskum, muffinsformar, servetter och en jättefin silversko att hänga i julgranen:D Tack så jättemycket! Det var hur fint som helst:D Så en superstart på dagen alltså. (och igår fick jag förresten en julskinka av mormor så nu längtar jag verkligen till jul, såå god var den:D)

När jag sedan går in på facebook och ser att duggaresultatet har kommit så får jag lite panik och hjärtat börja banka som sjutton. Jag slänger i mig frukosten och praktiskt taget rusar mina två kilometer till skolan och springer in i bibblan med andan i halsen. Och gissa vad jag fick!?!? VG!!!!!!! Herregud alltså, jag trodde jag skulle faila men fick VG!! Ja dagen är ju räddad om man säger så. Men nu gäller det att plugga så att jag får VG på nästa också så att jag får det i betyg:D

Nu ska jag snart sno ihop lite käk och sedan sticka och träna pump, ikväll är det mat hos nina som gäller. Värsta mysigt att man kan äta med varandra så man slipper sitta ensam. Så det kommer bli en höjdar avslutning på en höjdar dag:D


091102

Hej:)
Sitter i soffan men tända ljus och kollar på Gossip Girl, jag är sjukt trött efter helgen och orkar inte röra ett finger. Det får var slut på dubbelhelger nu! Jag är för gammal för detta:P Men sjukt kul har det vatt iallafall, i fredags så hade jag födelsedagsförfest här hemma. Sjuukt kul var det, dock lite mycket folk ca 30 personer.Men vi fick stå upp så det gick bra:) Jag fick en massa vin och annat fint:) Efter förferren så blev det Harrys där det var en hel del folk, kvällen avslutades med pizza och sedan hemgång.

I lördags så jobbade jag mellan 13 och 20 och sen så var det utgång igen, Ljungberska väntade denna kvällen och sedan Garvaren, lyckade kväll även om fredagen var roligare. I söndags så jobbade jag 13 till 20 igen och sen så var det raka vägen hem och slänga sig i soffan.

Idag så har jag vatt ledig, jag började dagen med ett besök hos frissan. Smart att boka frisörtid klockan nio en ledig dag, jag var helt död när klockan ringde. Sedan blev det lite ärrenden och sen raka vägen hem till soffan där jag legat sedan dess. Nu ska jag dock snart dra mig upp och sticka och träna:)


RSS 2.0