091029

Hej på er!
Äntligen hemma efter en runda på stan. Har gjort alla ärenden nu så är ledig resten av eftermiddagen:) Det blev ett  besök på banken, för att sätta in pengar för en gångs skull;) Sedan så var jag och solade , handlade mat och så var jag vid farfars grav och la en fin sten efter som jag inte hinner dit senare i helgen.

I förmiddags så städade jag lägenheten och skar ut en fin Halloweenpumpa som jag fått av mormor:) Så jag tycker att jag har vatt effektiv och hunnit med en hel del idag. Nu ska jag laga köttbullar och potatismos för kom på att mitt i allt grejande så har jag inte hunnit äta!

Ikväll blir det bodycombat och mys med tjejerna:)...Hare bra..:D


091026

Hejhopp!

Nu var ännu en helg slut och det är återigen måndag, helt sjukt vad fort helgerna går och veckorna med för den delen. Det har varit en hektiskt och händelserik helg. Fredagen spenerades med plugg, plugg och åter plugg. På kvällen så blev det lite fest på Ljungberska med delar av klassen och sedan Harrys, det enda alternativet i denna stad:S Där va det helt stendött som vanligt, så jävla tråkigt lönefredag och allt. Så det blev tidig hemgång.

I lördags så jobbade jag mellan 7 och 14, hyfsat mycket folk trots Citygross öppningen i veckan. Efter jobbet så bar det ut till Hölminge för slapp och god mat:) Skönt med en lugn kväll.

Igår så skulle jag jobbat mellan 8 och 15 men bytte med Patrik så jobbade 13 till 20 istället. Självklart så strular allt och dem ringer och sjukanmäler sig bara nån timma innan dem ska börja, så det var ju bara att sätta sig ner och ringa runt. Jag satt i en timma och ringde till alla på listan men ingen kunde så det slutade med att jag själv fick stanna kvar. Ibland så suger det att vara kassaledare!

Idag så är det plugg som gäller hela dagen, imon är det seminarie om modellering och jag har inte hajat någonting så snart bär det av till CIL för att diskuttera igenom skiten med Katharina:)

Ha en mysig dag i höstrusket:D...


091023

Goddag på er:)

Sitter här vid mitt köksbord med näsan nere i den stora, tråkiga, blåa boken som vanligt:S Känner att jag måste läsa om jag ska hänga med alls på seminariet på tisdag. Då handlar det om modellering, jippi lixom. Jag har aldrig läst nått tråkigare! Jag fattar inte ett skit så vi får väll se hur det går. Jag är iallalfall färdig med engelskaartikeln och memot från förra seminariet så det känns skönt.

Igår kväll så var jag på Ljungberska och kollade på film med Regina, Martin och Finetto. Kollade King Kong, alla hade tyldigen sett den utom jag, det enda jag visste var att han skull klättra på Empire State Building så jag satt och frågade hela tiden vad filmen gick ut på och om dem inte skulle till NY snart. Så alla var måttligt trötta på mig:P haha.

Finettos dryga kommentarer haglade hela kvällen, måste fan hitta nått sätt att sätta dit honom. Bara för att jag blir så arg så tycker dem att det är jättekul att hacka på mig, men vänta bara;)

Nu ska jag läsa vidare i min roliga bok, blääää!


091020-inbrottssäkert??

OMG!!!! herregud och jesus och allt annat också!!! Nu när jag skulle gå och lägga mig så fick jag för mig att känna på ytterdörrarna vilket jag aldrig gör annars, för dem ska vara låsta. Men vad tror ni händer?? Jo altandörren glider upp så fint! Snacka om att jag fick panik eller, inte för att det var så farligt att den var öppen nu och se men det har ju för sjutton vatt öppen i 3!! dagar.

Haha jag måste ju vara höjden av flum. Undra om försäkringsbolaget godkänner detta om det blir inbrott:P tror icke det haha, och med tankte på att det står en splitterny 42" tv innan för dörren så kanske jag ska ta och skärpa mig lite haha, speciellt med tanke på alla inbrott på granngatorna den senaste tiden;)

Aja iallafall så är det låst nu så det är ju bra. Idag så har jag suttit i skolan hela dagen och sen så blev det ett besök på Topnail för att fixa naglarna, så nu är dem fina igen:) Jag sätter in bilder på dem imon för nu ska jag försätta att läsa i min spännande twilightbok:D

Nattinatt på er...

Kalas:)

Nu är kalaset slut och alla har gått hem:( tråkigt att sitta här själv men men, får väll ta och plugga lite. Har en jädrans massa att göra men orkar inte ta tag i det. Det var iallafall ett kul kalas och jag fick mer fina presenter:) Jag fick pengar och blomma av mormor och morfar och illrosa handdukar och badlakan av moster med familj. Så nu ska badrummet bli rosa:D kommer bli skitsnyggt, behövs lite färg nu i mörkret!

Nej nu ska jag nog ta och läsa lite i min twilightbok och dricka glögg:) Gött!! Nattinatt....

mamma hade köpt smörgåstårta:) sweeet!!

 

mormors goda tårta:)



fina presenter:)


091019-födelsedag :D

Wohhooo idag fyller jag år! Hela 21 år är jag nu hehe, ingen speciell ålder direkt, bara ett år äldre:P Hade kalas igår för pappas sida och fick en massa fina presenter; en marimeekoskål av farmor, en thomas sabo berlock av Nille med familj, sex and the city säsong 1 av tomme med familj och pengar av pappa och cathy:)

Imorse så blev jag firad i Hölminge och fick pengar, fjärde twilight boken och fina mockahandskar av mamma. Ikväll så ska jag ha kalas för mammas sida och mamma har beställt smörgåstårta vilket ska bli sketagott! Mormor har gjort en tårta så jag behöver inte tänka på det heller, lyx!

Nej nu ska jag plugga lite innan dem kommer:D..


Mina fina egnagjorda tårta:D

söta kusiner..

frukost:)

 

syster som sjöng så fint för mig imorse:)

 


091017

Pust! Ligger helt utslagen i soffan och har allmänt tråkigt. Väntar på att syrran ska ringa så att jag ska hämta henne hos en kompis och sen hämta mamma och co så att vi kan åka ut till Hölminge. Varför sa jag att kan kunde köra?? Jag börjar ju för sjutton vid sju imon! Kommer vara asatrött imon.

Idag så har jag iallafall hållt igång hela dagen, sen klockan tio imorse så har jag suttit och pluggat och detta har varvats med en massa städning:S men nu så är äntligen lägenheten i toppform och redo för invasion av släkten imon och på måndag.

Jag borde ha pluggat med känns det som men dygnet har ju bara 24 timmar så det är inte så mycket att göra åt det lixom. Vi får la se hur det går på seminariet:)

Nu ska jag plöja vidare bland alla bloggar, ha det så mysssigt!!

091016

Hejsvej:)

Sitter på tåget på väg hem efter veckans äventyr i Gbg. Idag har vatt en lugn dag med lite plugg (dock inte så mycket som jag hoppats) och en liten runda på Frölunda torg:) men där fanns inte så mycket att ha plus att jag var rätt nöjd efter gårdagens lilla runda i stan:P

Innan tåget gick så hann jag och Ida med en fika på Espresso House:) Hon slutade vid tre och tåget gick inte förräns klockan 16.07. Det blev varsin färskpressad juice med en fete stor chokladmuffins till:) Gött!!

Nu så har jag suttit och ringt runt till hela ICA för att bli av med min jobbtid och har äntligen lyckats!! :) Så imon blir det plugg inför seminariet på måndag för hela slanten (kul med seminarie på sin födelsedag då???). Så jävla tråkigt så att vi inleder helgen med lite party ikväll så att det blir lättare att plugga imon:P




mummsi:)



storstadsbon själv:D



091015

Hejhopp!

Guuud vad jag är sjukt trött nu! Har knallat runt på stan hela dagen vilket har resulterar i en hel del shoppingkassar;) Blev en massa fina presenter till mig själv:) Fyller ju trots allt år på måndag;) Jag har bland annat köpt stickade tröjor, en skjorta, leggings och lite annat smått och gott.

Ida bjöd mig på födelsedagslunch idag, sjukt gott. Spice hette restaurangen, en jättefin thai restaurang och
nu har vi precis ätit flygande jacob och nu är det dax för chill i soffan framför mammas pojkar. Så jäkla kul är det haha.

Ha en mysig kväll:)....



smile:)



mumma!!




Nu har hon vatt i farten igen:P


Göteborg!

Sitter på tåget upp till Göteborg där ja ska hälsa på syrran några dagar:) synd att hon går i skolan hela dagarna bara för då måste ju jag driva runt på stan;) men jag ska nog överleva:P haha. Hoppas verkligen på att hitta några snygga partyoutfits till höstens alla party! Vill verkligen ha det!

Ikväll så blir det nog till att ta det lugnt inför shoppingmarathonet imon:) Sen får vi se vad som händer resten av dagarna, har ju en del att plugga så det får väl bli lite sånt med:( sorglit men sant:P

Hare super!!....

pluuuug!!

fina sverige:)

 

 


091009-En tv rikare!

Jiihaaa! Har äntligen köpt mig en tv till vardagsrummet:) En 42" LCD blev det till slut, värsta cool haha. Köpte även VGA sladd så att jag kan koppla datorn till tv:n så nu jädra ska det dunkas spotify:) Men det är ju inget fullbordat Växjöbesök utan ett besök på Skopunkten;) hehe. Och så även idag och två par skor blev det. Ett par lårhöga stövlar! som jag letat efter som sjutton. 299:- kostade dem, så jäkla billigt! Sen är väll kvaliteten därefter men va sjutton ska ju ändå bara ha dem denna säsong. Blev också ett par högklackade stövleter, sketasnygga! Oj vad jag gillar att shoppa hehe, vadå student lixom!?!? :P

Nej nu blir det Idol för första gången den här säsongen, till det serveras grönsaksstavar och dippa..mumma..:)

Tänk stuprör och stor t-shirt eller stickad kofta! I likelike..



Nice!

Snygg!! :)

Myspys:)

 


091008

Hejhopp! :)

Sitter i hölminge och försöker få inspiration till att plugga, imon är första tentan och jag kan ingetting. Det så mångs system hit och teorier dit så jag är helt snurrig i huvudet! Jag är lite dålig på att skriva nu för tiden för att jag har alldeles för mycket att göra så jag hinner helt enkelt inte:(

Men imon så gäller det och jag hoppas verkligen att jag klarar det! Hade vatt så skönt att klara första tentan, för jag tror att man får en kick då plus att självförtroendet skjuter i topp. Vilket jag verkligen skulle behöva!

Nu ska jag ta tag i dem sista studierna innan morgondagen...


RSS 2.0