Hemma=)

Kom innanför dörren för en stund sen och möttes av ett jävla liv! Robin hade sina kompisar här och spelade NHL, herregud hur kan man gå in för det så mycket att man sitter och skriker halsen av sig när det blir mål? Men nu har dem iallafall gått så nu är här lugnt och skönt och jag ska snart krypa ner i sängen och sova.

Imon så väntar städning, storhandling, träning och sen kanske lite shopping;) Man måste ju belönas efter allt slit, fast det beror ju på hur duktig jag är med det andra först=) Godnatt.....




Jag imon haha...

Lunch

Nu har jag gått en lång runda på ca en och en halv timme och precis ätit upp min lunch som bestod av en värmepaj från Felix=) Så nu är jag både mätt och trött i benen. Ska snart sticka till jobbet, jag är inte alls sugen=( Denna kvällstid är så jädra tråkig.

På torsdag så hade jag äntligen en dagtid men så var det en som frågade om vi kunde byta, och snäll som jag är så sa jag ja. Att jag aldrig kan säga nej, jag drar på mig både det ena och det andra utan att tänka först. Så nu har jag denna tråkiga tid två gånger denna veckan. Men aja det får la va så, denna veckan lär väll ändå gå lik fort som alla andra och snart är det måndag igen.
 
Imon är det ju iallafall första April och vi är ett steg närmare sommaren. Skönt att vara ledig då så att man slipper alla dåliga skämt från kunderna. Men dax att sticka, puss puss....



Min nyttiga lunch=)...


090331

Godmorgon
Vi tog en lång sovmorgon idag=), för det blev inte så mycket sömn i helgen. Så nu sitter vi och äter frukost och funderar på vad som ska göras idag. Jag börjar jobba klockan halv 4, men jag hade tänkt att hinna ut och gå en runda innan och sen får vi se vad mer som händer. Det är inte jätte roligt väder ute idag, moln och blåsigt. Men lite friskluft har väll ingen dött av haha. Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder så det så!

Ha bra dag! =)

Shoppingfynd=)

Japp idag har jag gjort ett riktigt shoppingfynd! Jag har kollat på en skinnkjol hela vintern för 699:- men tyckt att det var för dyrt, sen har den vatt på halva priset för 350:- men jag tyckte fortfarande att den var för dyr. Men idag när jag gick in på Vero Moda för att lämna tillbaka den där tröjan så hade dem ett ställ där det stod "slutrea". Så jag tittade igenom det lite och där hänger skinnkjolen=) Och gissa priset!? 59 kronor !!!!! det är ju helt sjukt 59:- för en kjol som kostat 699:- är ju ett klipp. Så den fick hänga med mig hem=) Så nu är jag glad och nöjd.





Nu kollar vi på 2&1/2 men och snart så ska jag sova för jag är astrött....Godnatt...


090330

Hej på er=) Nu är jag äntligen hemma efter jobb och träning. Det var väldigt tröttsamt att gå upp klockan 05.40 imorse måste jag säga haha. Och efter jobbet så blev det bodystep, så nu har jag nyss kommit hem. Jag var tvungen att slänga mig i soffan och vila lite innan dusch och matlagning. Ikväll blir det tacos det ska bli så jäkla gott, man blir så hungrig av att träna! Och Robin är också hemma ikväll så det ska bli mysigt.


Uppdatering:



Mina goda tacosar


Jag var på Vero Moda innan och lämnade tillbaka en tröja jag köpte i lördags, men jag gjorde ett nytt fynd istället som jag ska visa sen=) Hittade också ett par skitsnygga haremsjeans på Vila som jag ska ner och prova nån dag. Jag älskar harem! Och det vet jag att alla andra också gör innerst inne haha.

Nej nu är det dax för en dusch...... Ciao


At home=)

Äntligen hemma, jag var så jäkla trött ikväll så jag höll på att somna flera gånger. Vi fick jättegod mat, kycklinglasagne och sen fruktsallad och det var fullt ös. Det var 10! barn sammanlagt och 14 vuxna. Så gissa hur hög ljudnivån=) haha. Att dem bara orkar hålla igång så. Men det är ju så när man är liten, då är man full av energi och orkar hur mycket som helst. Nu är man bara trött haha..

Nu ska jag kolla på "A shot at love with the Ikki twins" och sen sova. Godnatt.... 

Kalas...

Nu har jag fixat iordning i köket=) Vi hade inte diskat på tre dagar! Så där var kaos, maskinen har stått ren men ingen har orkat plocka ur den. Så är det när man är lat. Nu ska jag åka med pappa ut till min farbror vars sambo fyller år så det blir lite kalas idag med=) Jag ska gosa lite med Melwin också (min gudson och kusin)=).

Jag fick en fråga om vad mina söndriga jeans från Lindex kostade, 399:- kostade dem så det var ett riktigt klipp=)
Jag har fotat gårdagens shopping också:



Odd Molly tunikan=)



Söt rosa kofta från Lindex

Ha en bra eftermiddag och kväll.....

Dagen efter...

Godmorgon

fy sjutton vad jag är trött idag=( Vi var inte hemma förräns halv 5 för man skulle ju ställa om klockan mitt i allt. Men det var en jäkligt rolig kväll iallafall. Först så svar vi hos Robins mamma och åt en skitgod pastagratäng. Sen så stack jag till Emelie Persson på lite partaj, Förjäkla rolig hon=) Vid typ tolv så stack vi ner till Terazza och där var det hur lång kö som helst. Men smidiga som vi är så lyckades vi tränga oss lite;) Haha. Så vi kom in direkt, där inne var det fullt ös och hur mycket folk som helst. Men det var en verkligt lyckad kväll med massa sång och dans.

Idag så klev jag upp klockan tio för jag skulle ner och träna klockan elva. Jag tänkte köra två pass men orkade inte, så nu ligger jag i soffan och äter chips istället=) Det är så det ska vara!

Ha en fin dag...



Elin slängde korken, men det finns ju lösningar på allt=)



Shot-time! Det fick bli i kaffekoppar=)



Jag posar med uppspärrade ögon. Alllt för att inte blunda=)



Jag och söta Elin..



Emelie =)



Ca, Elin och jag på ett hörn..

Party..

Hejsvej, nu har större delen av dagen gått och jag tänkte speedblogga lite. Vi ska alldeles snart cykla til Robins mamma där det är kalas och efter det så blir det utgång med Emma och gänget=) Men nu  ska jag skynda mig, ni ska bara få utfitarna=)....



Partyoutfit...



Kalasoutfit med nya Odd Molly tunikan jag köpte på stan idag=)..

090328

Godmorgon.
Äntligen helg! Så jäkla skönt och jag är ledig både lördag, söndag och måndag så det är nog nytt rekord=) Så jag ska passa på att vila lite men även träna en hel del. Idag så är det först lite bandy som gäller sedan lunch med Emma och efter det en titt på en ny affär som öppnar här i Ljungby. Det är en outlet så det ska bli kul och se om det är nått att ha, brukar ju oftast vara massa skit på sånna affärer men man vet ju aldrig. Efter det så hade jag tänkt träna lite och sen är det kalas hos Robins mamma. Om jag sedan orkar så blir det  kanske utgång=)

Så ser iallafall min dag ut, späckat schema som vanligt. Men jag är ju så rastlös så jag blir galen om jag måste sitta still för länge, så det är bra att det händer nått hela tiden. Nu ska jag väcka Robin så ska vi äta frukost=)....


Skitväder..

Äntligen har vi kommit igång med matlagningen=) Det blev ett steppass och ett streetpass, så nu är jag sådär skönt trött. Till kvällsmat blir det kyckling med creme cheesesås med soltorkade tomater, ruccola och bandspagetthi och till efterrätt min efterlängtade kladdkaka. Efter maten blir det en runda till Sunnerbohallen för att kolla på bandyn=)

  

Vi gick en runda på marknaden innan också men det var sånt skitväder, det haglade och ösregnade så vi gav upp efter en stund. Men lite godis och en munk hann jag med=) Men eftersom det regnade så blev godiset fuktigt och nu sitter allt ihop i en stor klump=( Men det ska ju ändå bara ner i magen haha...

Ha en trevlig kväll.....

 

*Suck*...

090327

Godmorgon. Idag lyser solen med sin frånvaro och istället har vi fått ett kritvitt landskap igen. *Suck* Ska det aldrig sluta snöa, nu vill vi faktiskt ha varmt! Idag är det vårmarknad här i by=) men hur motiverad är man när snön vräker ner? Nej fy sjutton, jag ska bara dit fort som attan och köpa lite godis. Brända mandlar och fudge, det är fint det.

Dagen ser ut så här: Jobb mellan 9 och 15 sedan en runda på marknaden med Robin, sedan ska vi träna och efter det laga mat. Ikväll så börjar 24-timmars innebandyn här i Ljungby så vi kanske sticker ner och kollar på den en runda med=)

Nu ska jag göra mig iordning för att ge mig ut i snörusket......

Godnatt...

Hemma från jobbet och nu väntar sängen=) Godnatt på er....


Lasagne..

Äntligen är lasagnen i ugnen=) Varför har inte jag fått nån matlagningsådra? Först så bränner jag löken, efter det så bränner jag såsen och får börja om och när jag håller på med den nya såsen och går iväg lite så kokar den över! Så nu har jag fastbränd ostsås på hela spisen och hur fasen får man bort det? Nej någon kock det är jag inte. Men jag hoppas iallafall att det blir gott=)

Nu kommer Robin så nu är det upp till bevis om det är ätbart....

090326

Godmorgon=) Klockan är halv elva men jag har redan hunnit med att träna Bodybalance, äta frukost och plockat iordning i köket. Nu sitter jag här vid datorn och funderar på hur resten av dagen ska se ut. Jag ska iallfall hinna med en långpromenad och sedan så är det ju jobb från halv fyra till kvart i tio.

Jag lovade också Robin att ha lunchen klar när han kommer hem från golfbanan, så jag ska nog inte ha några problem att få denna dag att gå. Det blir lasagne, jag är så jäkla sugen på det, det var ett tag sen vi åt det nu. Så det ska bli gott.

Kollade på skorna från H&M som jag vill ha igår igen men om man ska beställa dem så får man dem inte förräns vecka 27! Hallå vad är det som tar så lång tid, det är ju inte förräns i mitten av juli. Så jag satsar på att hitta dem i en butik istället=) Men dem är så jäkla snygga så jag hoppas att jag hittar dem....


Så jäkla snygga, jag får hålla tummarna....

Du är vad du äter...

Hemma i soffan igen=) Sitter och kollar på "du är vad du äter" och får lite ångest av att jag åt våfflor till lunch. Det hade inte Anna godkänt haha. Snart kommer Robin hem och då ska vi kolla klart på den där jädra Forest gump som vi aldrig blir klara med. Men kanske ikväll=).

Har tänkt lägga upp shoppingen som blev i måndags nu, titta och njut!



Trasiga jeans från Lindex..



Haremsbyxor från Gina Tricot. Vissa hatar dem, jag älskar dem!!



Den omtalade jeansjackan är äntligen min=)... Från Gina..



Denna fick jag hem idag, beställd från Nelly.com.. underbar färg...

Ha en fin kväll och sov så gott....

Våffeldagen

Idag är det våffeldagen och då måste man äta våfflor=) Så det fick bli dagens lunch, för vi hann inte med nått annat. Men fy vad man mår illa efter några stycken. Nu sitter jag här och är helt päst=) Haha vi får se om jag kan ta mig till jobbet sen, det är ju tur att jag är i förbutiken så att jag kan springa bort våfflorna igen. Men gott var det.....








golf..

Solen skiner och himlen är blå=) Jag och Robin har nyss kommit hem efter en golfrunda, det var svinkallt därute. Och blåste som sjutton, så jag ville bara hem. Robin spelade och jag var "caddie" iallafall sista hålet bar jag bagen för då var det så jäkla kallt. Innan golfen så var vi och handlade lite mat, så nu behöver vi inte svälta denna veckan heller=) Jag gick en runda på stan och hittade en fin tunika och en kofta båda från Hunkydory. Jag hängde undan dem så vi får se vilken det blir.

Nu ska vi fixa lite käk innan det blir jobb....



Mitt lilla proffs=)...



Caddien=)...

Storm..

Hej på er, nu är jag äntligen hemma från jobbet och det är snart dax att sova=) Det gick riktigt snabbt idag, men det var ändå ganska lugnt. Det var världens storm när jag skulle cykla till jobbet, jag stod still och cyklade men kom ändå ingen stans. Jag var helt slut när jag kom fram haha. Imon ska jag stänga förbutiken och innan dess så har Robin lovat att vi ska äta våfflor=) Såg förresten att jag har fått nytt besöksrekord, hela 19 besökare=) haha *stolt*....

Godnatt....

slut i rutan...

Ligger i sängen och är helt utslagen, jag började dagen med att köra ett funktionellt pass på Träna och efter det så åkte jag och köpte frallor på Roddys som vi åt till frukost=)  Nu har vi kollat på Slumdog millionary, den var riktigt bra. Men nu är det slut på slappandet, dax att lagga mat och  sen sticka till jobbet. Halv fyra till kvart i tio är det som gäller idag. Det har förresten snöat här nere, så vårkänslorna är som bortblåsta igen=(.....


Hemma...

Nu sitter jag i sängen och bloggar, så jäkla skönt att äntligen få sova snart. Jag fattar inte vad jag skulle upp klockan sju och göra=) Haha. Imon ska jag upp halv nio så det blir ju iallafall lite mer sömn än idag, jag ska på funktionell träning vid halv tio och efter det så får jag se vad som händer.
 
Jag börjar inte jobba förräns klockan halv fyra imon. Det blir nog en runda på stan, jag ska se om jag kan byta cooeekycklingarna som jag köpte i lördags. Jag vill bara ha gula och frostade, inte orangea. Dem ska hänga i riset och eftersom jag har rosa fjädrar så var det inte så snyggt med orangea kycklingar.

Nu ska jag äntligen krypa ner, godnatt och sov så gott....

Hemma från storstan..

Äntligen hemma, Robin ligger i soffan och slappar. Han är sjuk den stackarn, 38 graders feber. Och då är det synd om han=( Jag fick två fina I LOVE NY tröjar som jag hade önskat, och lite shopping blev det för min del också. Men jag visar det ikväll. Vi firade hemkomsten men NY-lunch = McDonalds haha. Så nu är vi mätta och goa och jag ska snart iväg och träna....



Mmm McDonalds..



Snygga tröjorna=)...

Växjö..

Godmorgon, nu ska jag strax sticka till Växjö och hämta Robin men även passa på att shoppa lite=) Jag vaknade tio i sju idag av att jag fick sms från Robin att dem hade landat i Sthlm. Så dem flyger därifrån ca halv elva och landar i Växjö klockan halv tolv. Så det blir en liten runda på stan innan, man får ju passa på när man är i "storstan".
 
Jag har fördrivit morgonen med att kolla på Krokodiljägaren på Animal Planet, han är ju helt galen. Men det är kul att kolla på, man vet ju att han överlever annars hade dem ju inte visat det. Fast nu är han ju iochförsig död. Men det lär dem väll inte visa på tv?

I eftermiddag  tänkte jag hinna med ett pass bodystep och ikväll ska vi till Anette (Robins mamma) och färga hennes hår. Ja så ser min dag ut nu ska jag bege mig=)....



Dagens:
Tröja -  Gina tricot
Jeans - Forever21
Halsband - Cooee
Skor- H&M

Sytant..

Hej på er=) Nu sitter jag äntligen vid datorn. Idag så har jag vatt i hölminge största delen av dagen och i eftermiddags så har jag jobbat. Nu ikväll så har jag sytt jättefina kuddar till soffan med ett skitsnyggt mönster i sprakande färger, det blev jätte bra. Jag har även sytt upp gardinerna i sovrummet, men det är inte så snyggt med röda gardiner mot en röd vägg, men det får vara så så länge=) Nu ligger jag nersjunken i soffan och kränger godiset som blev över igår och kollar på sanningens ögonblick. Jag fattar inte hur man vill vara med där, det är ju pinsamt.

Imon så ska jag upp tidigt och åka till Växjö för att hämta Robin som kommer hem då=) Så jag ska passa på att gå lite på stan också. Off course! Haha. Jag ska ju iallafall hämta jeansjackan, sen får vi väll se.

Nu ska jag sova. Godnatt.....



Min fina kudde=)..



Hemma i stan..

Nu sitter vi i soffan hemma hos mig och försöker att smälta maten. Det blev donken och en bigmac men pommes cola och garlicdipp. Innan vi åkte till donken så använde jag mina två slavar för kvällen åt att städa min lägenhet.=) Så nu är här så fint. Vi stack inom ICA också och köpte godis, exakt ett kilo! Så nu ska vi kränga godis och kolla på Robinson. Tilda och Olivia ligger i soffan och töntar sig och bussringer till sina kontakter, men dem växer väll också upp nån gång;) Olivia luftar sitt ben också för hon ramlade raklång ner på marken utanför McDonald och skrapade upp både ben och byxor, det var en syn haha. Men nu måste jag kolla tv....



Bigmac, mums!



Pytt och Olivia..



Gotte..



Olivia, jag och Tilda..

Hölminge..

Godmiddag=) Igår så var vi hos min moster och grillade på kvällen och firade morfar, det blev kött med ungsbakad potatis och till efterrätt jättegod chokladmousse. Vi kollade på Lets Dance och jag tycker inte att rätt åkte ut! Det skulle Magnus gjort, Morgan var ju bäst!

 

Idag så har jag jobbat på att samla steg hela morgonen, jag började med att köra på mammas crosstrainer i 40 minuter och nu har jag vatt ute och gått två långa rundor i området här. Det är så mysigt att vara här ute når våren börjar komma. Solen skiner och fåglarna kvittrar och isen smälter på sjön. Nu ska jag snart äta lunch och senare i eftermiddag så ska jag, tilda och olivia åka in till stan medans mamma och Thomas ska på fest för vi ska köra dem ut sen ikväll. Så ikväll blir det donken och massa godis och tvmys med syrran och kussen=)

Puss och kram



Mollymus..



Pytt...



Egobild...

Glass..

Hemma från jobbet och landar lite, snart ska jag hämta Thomas(mammas man) och så ska vi åka ut till Hölminge. På vägen hem från jobbet så kunde jag inte motstå frestelsen att köpa den nya Magnum temptation-glassen, den var jätte god men det var lite för kallt ute för glass ännu. Jag får nog vänta några veckor tills nästa glass tillfälle.

Nu ska jag ner till stan och köpa några trisslotter till morfar som fyller år på tisdag för vi ska nämligen fira honom ikväll, grill blir det. Det ska bli smarrigt värre, Men nu måste jag sticka...

Ha en trevlig kväll=)



Den goda glassen, prova den!


Vackert väder...

Godmorgon=) Ännu en dag med sol och varmt väder, nu känns det verkligen som att våren är här! Idag blir det skinnjacka som gäller och gympadojjor. Det är lika härligt varje år när man får ta fram dem vita gympadojjorna. Nu ska jag snart sticka och jobba 10-15 och efter det så ska jag raka vägen till Hölminge och gå en lång runda och sen sätta mig i solen.

Förresten så har jag fixat min jeansjacka nu! Jag ringde till Gina igår och dem hade fått hem den i strl M=) Jag blev så jäkla glad, som jag har letat efter denna jacka! Den har vatt slut överallt. Men nu är den snart min, jag ska hämta den på måndag när jag ska hämta Robin på flygplatsen i växjö=)

Nu ska jag börja gå mot jobbet, ha en super fin dag i solen...

Middag hos farmor...

Nu är jag hemma efter denna något fullsmockade dag. Efter jobbet så blev det 75 minuter poweryoga, det var faktiskt inte så jobbigt idag.Men jag kanske inte körde hårt nog=) Sedan åkte jag hem till farmor och åt gös med potatis och romsås det var för jäkla gott. Så nu har vi tittat på antikrundan och lyxfällan och haft en myskväll. Nu är det dax att sova för att vara pigg imorgon. Då är det först arbete och sedan Hölminge som gäller.

Godnatt på er sov så gott....

090319

Godmorgon, nu har jag vaknat upp till ännu en underbar dag=) Solen skiner och det är riktigt behagligt väder ute. Synd att man ska jobba hela dagen, men det är ju som det är. Man måste ju tjäna lite pengar. Så idag blir det jobb 9.30 till 16.30 och efter det så blir det poweryoga och sen kanske jag ska en runda till farmor ikväll.

Nu har Robin den jäveln lyft mot New York, eller han sitter iallafall i planet för dem lyfter ca klockan åtta. Så nu hör man väll inte av honom på några dagar. Men jag överlever nog=) Jag har ju ett speckat schema varje dag (som vanligt) Så jag har att göra, imon blir det jobb och i helgen blir det hölminge och jobb och lite träning såklart;). Man får ju inte slöa till nu!

Nu ska jag göra mig iordning för dagen......

Träning..

Ligger utslagen i soffan och armarna kan knappt ta sig upp på tangentbordet=) Jag är så trött och har så jäkla ont i magen. Jag körde först en timma bodystep och efter det så var det afro. Men jag fick avbryta det när det var en kvart kvar för jag fick så jäkla ont i magen. Jag fick stå dubbelböjd och nu ligger jag i soffan med knäna i magen:(

Nu ska jag kolla på Greys Anatomi och försöka bli av med magvärken...sov gott!

Thai..

Det blev thai med mormor, morfar hade bråttom så han hade redan ätit. Det var trevligt, men gud vad folk där var. Jag har aldrig ätit lunch på Suriyothai innan men det var tydligen poulärt=) och så jäkla gott är det också. Tack mormor för en god lunch=) Efter lunchen så gick vi på stan och jag köpte ett jättesött rosa hår spänne som ser ut som en rosett. Jag hoppas bara att håret är tillräckligt långt för att sätta upp.

Nu har jag suttit i solen och läst igenom  HLR-böckerna lite. Gud vad man glömmer fort, jag har inte hört nått om jag ska utbilda ICA eller inte men dem har iallafall satt upp en intresse anmälan. Så snart kanske, men jag måste verkligen gå igenom det några gånger innan för att repetera. Men det ska nog gå bra, man kommer ihåg det direkt bara man läser igenom det.

Nu kommer Robin snart hem och ska packa det sista innan han åker och sen ska jag iväg och träna dubbla pass ikväll. Det blir både step och afro. Så vi hörs sen när jag ligger här helt slutkörd i soffan;).....



Sött va?

vårkänslor..

Idag har vårkänslorna slagit till ordentligt, solen lyser och det är flera plusgrader ute=) Man kan ju inte bli annat än glad när man tittar ut. Jag har precis städat köket för där såg ut som ett bombnedslag, jag hade tänkt städa hela lägenheten idag men när det är så här fint väder så vill man ju bara vara ute så vi får se hur det blir. Jag är ledig hela dagen så vi får se vad som hinns med.

Nu ska jag snart och äta lunch med mormor och morfar och efter det så ska jag träffa Robin lite innan han åker. Jag är grymt avundsjuk på honom, det är +15 grader i New York idag så det är ju nästan sommar där haha. Men det ska ju bli varmt här hemma också så jag ska nog klara mig=) Bara det inte kommer någon mer snö så är jag glad.

Nu ska jag fixa det sista innan mormor kommer.....



Dagens: Jeans från nudie, kofta från H&M, linne från JC och armband från Cocoo.se

myspys

Fy sjutton vad gott det var med planka=) Fast man blir så jäkla mätt bara, man måste ju bara äta upp för att det är så gott. Men nu har jag smält maten och nu har vi gjort en paus i filmen för att ta lite kvällsfika. Det blev en smoothie till mig och en syltkaka till Robin. *Mums* Nu ska vi fortsätta filmen.....




Sooool..

Idag har solen skinit hela dagen och givetvis så har jag varit inne och jobbat hela dagen. Jag har suttit i kassan och kollat ut på solen och längtat tills jag slutade. Så när jag äntligen gjorde det så cyklade jag hem och övertalade Robin till att gå en runda i det fina vädret. Så vi gick ner till ICA och handlade lite och så hyrde vi en film som vi ska se ikväll.

Nu håller vi på att laga plankstek som vi ska äta framför filmen. Promotion hette den, den verkar faktiskt vara rätt bra. Vi får la se=). Ikväll blir det mys för imon åker Robin iväg till New York, den lilla skiten. Jag vill määä!!

Jag får stanna hemma och hålla ställningarna och så får jag hoppas på massa presenter hehe....

Godisbitar=)

Lite godingar från Missbella.se....

     

     

 

Chokladfrossa..

Mmmm marabou, finns det nått bättre efter en timmas hård träning än att frossa i en Marabou chokladkaka. Frukt och mandel! Den är ju nästan bäst, fast alla är ju underbart goda. Träningen gick bra fast jag blev sjukt trött, det är nog lördagens sviter som sitter i.

Men jag har iallafall en hel del steg idag och jag leder fortfarande på ICA. Fast igår när jag bara gick 11000 steg så sjönk jag rejält på Sverigetoppen, nu ligger jag bara 33:a av ca 8000 stycken. Haha fast det kanske är rätt bra det med?

Nu ska jag kolla på charterhjältar och fortsätta frossa=)...


Huvudvärk=(

Nu har jag kommit hem från jobbet och sitter här i soffan med en sådan jävla huvudvärk=( Jag har haft jätte ont i nacken sedan i går när jag vaknade och har inte fattat vad det kunde vara. Men idag på jobbet så knäckte vi nöten, det var allt Headbangande jag höll på med i lördags haha. Jag rockade loss som fasen och det satte sina spår.

Nu har jag iallafall tagit en Ipren och sitter och väntar på att den ska verka så att jag kan sticka och träna snart. Jag får ju inte missa några steg bara för att huvudet värker. Så det så! Alla är på mig på jobbet och frågar hur jag kan ha så många steg, men det är inte så svårt bara man har motivationen och vinnarskallen så klara man av att kuta hur långt som helst=)

Nu ska jag byta om och sticka iväg.....

Chips!

Nu har jag gruffat chips som en galning=) Fy sjutton vad gott det var, det behövdes efter igårkväll. Jag har så jäkla ont i  nacken idag så jag undrar vad fasen jag gjorde igår. Jag måste antingen ha slagit i den eller så sov jag dåligt inatt. Aja nu har jag smörjt på en massa tigerbalsam så jag hoppas att det hjälper...

Imon ska jag jobba 8 till 14 så nu ska jag sova. Godnatt, sov sött...



Party=)

Det var för jäkla kul igår=) Det började med att Emma kom hit  och så började vi göra oss i ordning. Efter många om och men så var vi klara och då körde Robin ner oss till ICA där vi skulle förfesta lite i personalrummet. Det var lite segt med varken musik eller chirre. Vid klockan sju var det dax att bege oss mot Terazza, där vi först åt hamburgerbuffe och drack lite för att sedan kolla på melodifestivalen. Efter den stora skrällen när Marlen vann så var alla på G=). Vi hade ett stagedive, dans på borden och massa dåliga sångröster som skrålade. Så det var party på hög nivå, efter ett tag så gick vi ner i källaren där det var disco på Tereza. Där fortsatte vi att dansa och flamsa=) Vid det här laget så hade mina fötter börjat göra rejält ont, men jag kämpade på med dansen=)

Natten avslutade vi på Torino där vi åt pizza och sedan tog vi en taxi hem och ramlade i säng.
Men det här var en skitkul kväll som jag hoppas att vi gör om snart igen



Jag och Emma



Marlen, Anna och Anna=)



Steven, Sussi och Anne=)



Det hände nått med mitt vinglas...



Jag försöker göra RnRoll tecknet, men man skulle visst inte ha med tummen;)



Hmmm????



Katta gör stagedive=)



En sista bild på pizzan=)


Party

Det blev step iallafall så nu är jag laddad. Nu är Emma här och vi håller på att fixa oss=) Robin ska köra ner oss klockan halv sex-sex så nu är det snabba ryck.

Ha en bra kväll=)

090314

Godmorgon eller snarare goddag=) Jag har vatt igång ett tag men inte hunnit skriva förräns nu. Jag har vatt nere på stan och handlat lite mat, men jag orkade inte gå hem så jag fick skjuts av mamma och thomas hem. Dem skrämde mig med att jag kan få stressfakturer om jag fortsätter att träna i detta tempot. Och det vill jag ju inte, jag måste ju iallafall kunna gå mina bassteg varje dag;) minst! Så jag får nog lägga in en vilodag då och då haha. För några brutna ben vill vi ju inte ha.

Så nu sitter jag och funderar på om jag vekligen ska träna idag eller inte. Knepigt beslut, jag har ju blivit lite fixerad vid dem där jäkla stegen. Men jag ska ju faktiskt dansa rumpan av mig ikväll när det är party så det ordnar väll sig ändå=)

Nu ska jag kolla på repriserna av The Hills och slappa....

Sambo?

Fy fasen vad tråkigt det är att sitta hemma själv, det suger rent ut sagt. Jag trodde att jag hade en sambo men tydligen inte. Jag har inte sett honom fem minuter denna veckan. Ikväll är han hos en kompiso och spelar NHL, liksom två andra kvällar denna veckan och sen så har han jobbat två kvällar. Det är ju bara så tråkigt att komma hem till en tom och (skitig) lägenhet. För städa hinner han inte för han måste träna eller göra nått annat viktigt hela tiden, men spela tv-spel det hinner han! Och om man slutar klockan tio som jag gjorde idag så kan man ju inte hitta på nått efter det, för det är för sent. Men man är ju inte trött när man är igång till så sent så sova kan man ju inte heller. Så det slutar alltid med att jag sitter själv framför tvn med datorn i knäet.

Aja nu har jag avreagerat mig lite iallafall, nu ska jag sova för imon är det fest och det ska bli för jäkla kul =)....


Naglar

Äntligen hemma från jobbet=) Det var ännu en lugn kväll, fattar inte vad som har hänt. Det har vatt så jäkla lugnt på senaste tiden. Nu har jag fotat mina nya fina naglar, det blev inte så bra för min kamera är inte den bästa. Men ni ska få se dem iallafall=)

Nu ska jag kolla på "samantha who" och äta nått, är lite sugen på nått att tugga på.

Godnatt på er.....



Fina va? Gå in på www.topnail.se för att boka tid för att få lika fina naglar som jag=)



Vi pimpade till ringfingrarna lite, halva blev silverglitter. Ursäkta för bildkvaliten.

Fina naglar=)

Nu är jag hemma igen med mina fina naglar=) Jag gjorde två naglar med silver glitter och en silverrand på, det blev hur fint som helst. Jag gjorde dem på Topnail i Lagan. Besök gärna hennes blogg www.topnail.blogg.se Jag får visa en bild på hur snygga dem blev sen, för nu har min kamera gett upp för tillfället. Jag ska ladda den under tiden som jag jobbar och så lägger jag upp bilder ikväll.

Nu ska jag äta lite innan jag sticker till jobbet..

Löp i snöstorm=)

Japp nu har jag vatt ute och sprungit i tio centimeter snö och snöstorm=) Det var lite jobbigare än vanligt måste jag säga;) Haha. Men jaa ska vinna denna jäkla tävling. Igår fick jag reda på att det var ett av våra lag på Maxi som vinner resan till Prag, så det är en på sex att vi vinner=) Nu är jag taggad som attan.

Nu ska jag äta upp frukosten och dusha och sedan åka till Lagan för ett nytt försök med naglarna=)

Ha de!!...

Det var den våren:(

Nu är det snö ute igen=( Typ tio centimeter! Det är ju inte riktigt klokt, vad är det för fel på vädret egentligen? Sol och varmt på morgonen och tio centimeter snö på kvällen. Usch nej nu skulle ju våren komma. Jag gick och tänkta på hur skönt det skulle vara nu när alla knoppar skulle slå ut och fåglar skulle kvittra, men så gick det med det.

Aja nu sitter jag vid köksbordet och dricker en kvällssmoothie. Jag måste ladda inför morgondagen som jag tänkte starta med en lång löparrunda=) Idag har jag samlat ihop ca 32000 steg, inte illa!

Godnatt på er....

Tävling

Missa inte Kellys tävling där du kan vinna den enormt populära Heidi-tischan! Gå in på hennes blogg http://www.kellybiddle.se/  och följ instruktionerna för att tävla =)



Snyggaste tischan!!

Solning

Nu har jag äntligen fått lite fräknar på näsan=) Det är ju synd bara att dem försvinner så fort igen. Man hinner ju knappt komma hem innan dem försvunnit. Men det är ju fint så länge det varar, det ser så fräscht ut med fräknar tycker jag. När jag var liten så hatade jag dem och blev kallad prickig korv och allt möjligt, men nu har jag insett att det faktiskt är fint och ser friskt ut=)

Så har man fräknar så ska man vara stolt! Nu lagar jag köttbullar och potatismos, det ska bli gott....



Det läskiga solariet. Är det bara jag som tycker att det påminner om en kista? Men vill man vara fin så får man lida pin..


Ändring i schemat..

Det blev inga naglar hon var tvungen att sticka till sjukhuset med sin son. Så jag får göra dem imorgon istället=) Men det går ju lika bra. Så nu tänkte jag gå en runda till istället, det är så jäkla härligt väder ute och i eftermiddag så skulle det bli snöstorm så det är lika bra att passa på så länge det varar.

Efter det så har jag bokat en soltid på friskis så jag ska bli lite brun med. Jag tycker egentligen inte om att sola, det känns som att man får cancer bara av att lägga sig i ett solarie men nu känner jag att lite fräknar inte skulle sitta fel, så en gång kan väll inte göra så mycket=)

Nu ska jag gå.....



Värsta fina vädret!



Vår! =)...


Sol sol sol...

Idag skiner solen från en klarblå himmel och det är jätte skönt väder. Jag vaknade kl halv åtta och gick ut och gick en timma powerwalk (allt för stegen) sedan åt jag frukost och nu ska jag snart bege mig ut till Lagan för att göra om min naglar. Jag har inte gjort dem på åtta! veckor så nu ser dem för jävliga ut. Så det ska bli skönt att fräscha upp dem.

I eftermiddag så väntar jobb mellan halv fyra och kvart i tio. Men nu ska jag åka=)...



Tröja H&M, jeans Tommy Hilfiger, halsband Cooee, klocka Forever21

Tränat!

Nu är Jennie trött! Jag har kutat runt nästan 40000 steg idag=) Jag har precis avslutat dagen med ett step pass och ett afro pass, så nu sitter jag i soffan helt slut. Jag är tveksam till om jag kan hålla detta tempo hela tävlingen;) Haha jag tror inte det. Nu ska jag äta pizzan som blev över från lunchen, är vrålhungrig. Sen är jag i stort behov av en dusch just nu så det får bli det också. Sen ska jag sova=)

Godnatt på er...

10000 steg

Äntligen hemma från stan, det var jobbigt att gå med alla kassarna (plus att det var lätt snöstorm). Jag var och köpte dricka till lördagens fest på bolaget och den påsen blev ju rätt tung;) och så köpte jag äntligen den där väskan på Lindex. Den bruna i mocka med fransar som jag suktat efter så länge. Det slutade med att jag gick med kassarna till Robin som var i golfhallen och så fick dem åka hem med honom.

Men jag är rätt stolt nu för jag har redan skrapat ihop 10372 steg och klockan är bara två=) Och ikväll så ska jag köra afro och kanske ett pass till så jag kommer ju lätt över 20000 steg idag. Och det är ju en bra start på tävlingen tycker jag.

Nu ska vi äta pizza som vi har bakat själva det ska bli så gott, det tar på krafterna att knata runt halva stan=)....



Såhär rosig blir man av att gå i snöstorm i två timmar=) men skönt var det...

090311

Godmorgon. Nu har jag pallrat mig upp ur sängen och sitter och väntar på att Robin ska komma hem med nybakta frallor från Roddys=). Nu i två och en halv månad framåt så lär det inte bli så mycket sovmorgonar, för idag så börjar våran stegtävling. Och då kan man ju inte sova bort halva dagen, utan man får gå upp tidigt och börja samla steg!

Idag så ska jag GÅ! ner till stan och köpa hårfärg och lite dricka tills lördagens schlagerfest och sen ska jag GÅ hem igen. Sedan tänkte jag att jag skulle köra ett afropass på Träna ikväll så lite steg måste jag väll få ihop? Det är så svårt att plocka steg när man är ledig, det är så lätt att lägga sig i soffan och fastna där. Men det ska inte hända mig, jag hoppas bara att alla andra i laget också tänker så. Men det tvivlar jag på, aja jag får väll kämpa för alla. Jag ska till Prag!!! Så det så.....

Ha en fin dag=)



popcorn

Japp nu är det popcorndax=) och Desperate housewifes. Jag fick gå och lägga mig i sängen och titta för Robin skulle spela NHL. Han måste ju ladda för resan haha. Men det är så mysigt här så=) Så jäkla gott med popcorn ska det bli.

Men nu börjar det, så ha en fortsatt mysig kväll och sov gott.....



Popcorn och datorn i högsta hugg..



Jag och popcornen, observera att vi har samma färg haha. Kritvita!


Räkmackor..

Nu är jag hemma igen från Växjö, det blev inte så mycket shoppat. Bara ett enda armband. Men fint var det, svart med nitar på. Jag hittade ingen klänning och jeansjackan hade inte heller kommit in. Så jag var lite besviken på vägen hem.

Nu håller jag på att fixa ägg och räkmackor, det ska bli väldigt gott för jag är hur hungrig som helst. Det var skitlänge sen som jag åt räkmackor så det var på tiden nu. Jag har kommit på massa som det var jättelänge sen jag åt, som jag ska ta igen nu=)

Nu ska jag äta, hörs sen=)....



Mina goda mackor=)..



Det snygga armbandet, man virar det två varv runt armen. Så jäkla snyggt och enkelt



Godmorgon

Nyvaknad och hyfsat pigg ligger jag i sängen och mornar mig. Jag vaknade för en stund sen och trodde att jag hade försovit mig, men det var ju skönt att kunna lägga sig lite igen när jag insåg att så inte var fallet=) Idag ska jag jobba mellan klockan 9.30 och 16.00 förhoppningsvis.

Egentligen är passet till klockan 16.30 men jag hade tänkt åka med Robin till Växjö idag och då måste jag gå vid klockan fyra. Jag tänkte kolla på Gina om jeansjackan har kommit in och så skulle jag vilja ha nått nytt fint till ICA festen på lördag. Vi har hyrt ett rum på Terazza där vi ska kolla på melodifestivalen och äta buffe. Sedan ska vi en trappa ner och partaja på Teresa. Så det kommer bli skitkul, det är bara det här problemet med vad man ska ha på sig. Man har ju aldrig nått snyggt i garderoben när man väl ska ut! Men det löser sig alltid. Så ser iallafall min dag ut=)

Nu ska jag äta frukost innan jag hungrar ihjäl. Ha en fin fin dag....

Isterband är gott=)

Fy vad god maten blev innan=) isterband med dillstuvad potatis är ju bara hur gott som helst. Jag ska börja äta det oftare, äkta småländsk husmanskost det är fint det.

Till efterrätt åt vi Ben & Jerrys nya glass, den var sådär.  Det var vaniljglass med chokladbitar och så var det kex runtom, vanilj och chokladkex. Men den kostade 25:- och det var rätt dyrt för en glass.

Nu kollar vi charterhjältar och slappar och snart ska vi krypa ner och kolla på 2 &1/2 men i sängen....

Godnatt=)



Smaskigt värre=)..



Glassen, den ser inte så god ut. Den var faktiskt godare än den ser ut.

Jobb i charken

Idag blev det inte helt oväntat jobb igen, 9.30 till 16.30 i charken. Det är bra att kunna fler än ett område för då är det större möjlighet att få jobbtider.Så imorse så ringde Christer och väckte mig kl. åtta och jag steg upp så glatt och traskade iväg till ICA för ännu en arbetsdag. Det var faktiskt riktigt kul för att det var så länge sen jag var  charken, jag började där när jag började på ICA för snart två år sen och sen har jag inte vatt där sen den sommaren.

Nu väntar jag på att Robin ska komma hem ifrån Hestra där han har vatt och åkt skidor. Vi ska åka och handla lite mat till veckan=) Ikväll hade jag tänkt laga isterband, Robin gnällde för han tycker inte om det men jag tänker äta det iallafall. Så det så! Han får väll göra nån annan mat om det inte passar. Nu låter jag som en mamma haha.=)

Ikväll blir det slapp i soffan, jag orkar inte träna idag. Jag har tränat fem dagar i rad nu så jag känner att en vilodag inte skulle sitta fel, så det får det bli. Jag har dessutom ont i axlarna och armarna efter Forzan igår, den tog verkligen på krafterna=) Så slappe blir det......

Preemgodis

Nu har jag vatt duktig och tränat igen, Forza blev det denna gång. Det går ut på att stå och svinga ett svärd (i trä) i luften i typ en timma. Så gissa hur mina armar mår nu, jag är helt slut. Jag kan knappt skriva på tangentbordet=). Nu sitter jag på Preem och käkar godis och väntar på att Robin slutar. Dem har bästa godiset i stan här t.ex. kokospuffar, fazermint och mariannechoklad. *MUMS*

När vi kommer hem ska vi äntligen kolla klart på Forrest Gump, vi såg halva för typ en månad sen så jag kommer knappt ihåg vad den handlar om. Men ikväll så ska vi äntligen se klart den.

Nu ska jag läsa tidningen innan det är dax att bege sig....

Städat och fint

Nu är jag äntligen färdig med städningen, man känner sig så nöjd så här efteråt när allt är så fint och rent. Jag satte även upp ett par tavellister till mina böcker samt en hängare som man kan hänga saker på i köket. Jag har också fått lite ordning i det nya skåpet. Nu ska jag äta bakpotatis med en skinkröra och sen sticka iväg och träna Forza. Jag ska gå till träningen men är inte jättesugen för det ösregnar ute:( men jag får skjuts hem av Robin när han slutar jobbet så det är ju skönt=)

Efter träningen så ska jag bara njuta av att det är så fint här hemma, för det varar aldrig så länge så man får passa på så länge det varar.

Ha en bra kväll......



Hängaren i köket..



Det nya skåpet..



Tavellisterna med böcker och skor på..



Nya fina blomman på toan som jag fick av mormor i förgår=)


Back home..

Äntligen hemma igen! Jag började vid 07.10 för att hinna med bankomaten, men det gick bra när jag väl var där. Men det tog en halvtimma så det var bra att jag var tidig. Nu sitter jag och äter rester från gårdagens grillning, jag var sketahungrig nu eftersom jag åt frukost vid 10.00 så det var ett tag sen.

Efter maten så tänker jag ta tag i städningen här hemma, vi hämtade ett skåp hos mamma i fredags som jag ska städa ur och ställa in alla våra miljoner saker i och sen behövs en rejäl städning av hela lägenheten.

Ikväll är det väll Gossip Girl och det får jag ju inte missa så jag får sikta på att vara klar då=)

Dags att sätta igång....

Mumsig mat..

Nu är jag mätt och god=) Det blev jättegott, som alltid. Detta året ska jag grilla mycket mer än förra. Minst en gång i veckan, det är ju så jäkla gott. Men måste nog variera mig lite och inte ta karre varje gång. Fast det är lite min last med karre, det blir alltid det när jag ska grilla.

Nu ska jag äta en smarrig semla och Marabou Non stop och kolla på Hulk Hogan. Jag har blivit beroende av MTV, det är ju bara bra program där.Amerka i ett nötskal. I LIKE!! Det kanske blir lite andra chansen också jag får se, har ju redan hört alla låtar. Jag hoppas att Amy Diamond och Scotts går vidare för jag har oddsat på dem;). Jag vann förresten 266 kronor på ekpekt innan, jag är inne i ett stim nu haha. Bara vinster. 




MUMS 1 !!...



MUMS 2 !!...




tävling

Hej hopp alla glada=) Tänkte tipsa om en grym tävling som Mini har på sin blogg där man kan vinna ett halsband med sitt namn i antingen guld eller silver. Så gå in och tävla som bara attan!! Här är adressen: http://carolinelundh.se/

Grilltajm

Nu vankas det grille på Svartmesvägen 2=) Fy sjutton vad gott det ska bli. Karré med grillade grönsaker och vitlöksbröd, kan det bli bättre? Robin står ute i kylan och grillar, han är så söt. På tvn är det The Hills och det är ju inte helt fel. Ikväll är det Andra chansen men vet inte om jag ska titta, det är ju inte direkt några bra låtar. Det blir nog nån film istället. Jag är själv hemma för Robin ska till en kompis och spela PS tråkig som han är. Men dem växer väll också upp nån gång kan man ju hoppas=).

Jag var ute och sprang innan så jag känner mig så duktig nu. Och så pigg blir man, men fasen vad jobbigt det är innan man kommer iväg. Jag försökte med alla undanflykter men tog mig i kragen sen. Jag måste faktiskt bli lite vältränad nu! Haha jag är så jäkla lat hela tiden så jag måste ha en spark i baken för att komma igång.

Nu ska vi äta, jag är så jäkla hungrig nu...

vinst

Godmorgon, nu sitter jag här återigen och väntar på att åka till jobbet. Idag blir det 9.30 till 16 vilket är en perfekt tid=) Lite sovmorgon men ändå lite eftermiddag så att man får lite OB-timmar också.

Gick in på expekt nu och såg att jag hade vunnit 199:- inatt, jag blev skitglad för det är det enda som jag har vunnit hittills=) Men nu känner jag att turen börjar komma haha, så jag spelade lite på elitserien och NHL ikväll. Hoppas bara att jag vinner.

Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, det blir kanske att spela spel med några kompisar. Vi får se vad som händer.

Ha en superbra dag


I LOVE MY NEW PAIR OF JEANS

Ojojoj vad jeansen sitter snyggt. I AM IN LOVE! Sjukt snygga men sjukt tajta med det ska jag jobba på haha.Lite träning och lite användning och sen kommer dem att sitta som en smäck. Dem är iallafall sjukt snygga=) Dem är värda varenda öre.

Nu ska jag snart bort till pappa och äta kvällsmat och umgås. Fläskfile med mögelost skulle det bjudas på och det är ju inte helt fel. Börja faktiskt bli lite hungrig efter det hårda step passet, så nu ska jag ta på mig lite kläder och bege mig bortåt.

Ha en fin kväll...



Sjukt snygg slitning (men min kamera är ju så kass så det syns inte så bra)



Jag älskar nudie, dem har helt klart snyggast jeans


Jeansen är mina!

Jippi äntligen har jag hämtat jeansen och dem är skitsnygga på, precis lagom tajta. Dem kommer att bli så snygga till sommaren. När jag ändå var där så passade jag på att köpa två baslinnen också=)

Nu ska jag bjuda mormor och mamma på fika (eller mamma fixar fika och jag står för lokal) så det ska bli gott. Sedan hade jag tänkt träna lite bodystep i eftermiddag, man får ju passa på när man är ledig=)

Power yoga..

Nu har jag vatt och andats lugnt och kommit ner i varv=) haha så nu är jag lugn och nervarvad. Det var jobbigt i musklerna för man stod i samma position väldigt länge så det var säkert bra träning. Men det känns inte som att man har tränat om man inte blir svettig, fast det är ju bra att komma ner i varv och så. Så jag ska fortsätta med detta men det får bli några hårda pass i veckan också....

Om en vecka ska vi börja med en tävling på ICA som går ut på att gå så långt som möjligt på 2 månader, målet är att komma till Prag. Alla som vill vara med har fått anmäla sig och sen har vi blivit indelade i lag. Alla får en stegräknare var och varje kväll så ska man fylla i på internet hur långt man har gått under dagen. Och på så sätt så kan man följa sitt lag och se hur långt man har kommit på en karta. Jag hoppas verkligen att vi vinner för vinnarlaget vinner en resa till Prag och hur kul hade inte det vatt.

Jag vill åka nånstans NU! Jäkla Robin som ska få åka till New York igen och nu när det inte är så kallt där heller som det var när vi var där. Fast helst så hade jag ju velat ha en solresa till något varmt land. Jag har inte solat på ett år sen vi va i Thailand förra januari och jag skulle ge vad som helst för två veckor där nu.

Nu ska jag fortsätta kolla på Stockholm Arlanda, det verkar vara rätt bra faktiskt=)....


ELLE

Japp då var man hemkommen från jobbet och sitter med en sprillans ny ELLE tidning i knät. Dem är ju så grymt bra på grafik och utforming i den tidningen. Fina och färgglada bilder som gör att man blir på bra humör, ett riktigt vårnummer var det denna gången=) Så nu har jag kvällen räddad!

Mina jeans hade inte kommit idag så jag ska sticka ner på stan imon och hämta dem, det hade visst kommit in några andra jeans som Halle trodde att jag ville ha så jag får ta en titt innan jag bestämmer mig=)
Ska gå och byta om nu och sticka iväg på poweryoga, jag tror inte på att det är så jobbig som alla säger att det är. Men vi får väll se vad jag säger efterråt....

          


090305

Godmorgon...En ny dag med nya möjligheter=) Jag ska snart sticka till jobbet, idag kommer det nog att bli rätt mycket så jag sitter och laddar nu. Det blir jobb mellan 9.30 och 16.30 och efter det så ska jag på poweryoga. Alla säger att jag är så stressad och verkligen behöver lugna ner mig, så nu ska jag prova detta och se om jag blir lugn. Jag kommer nog att bli stressad av att det går så sakta om jag känner mig själv haha....

Idag så kommer mina nudiejeans så Robin ska hämta dem i eftermiddag innan han börjar jobba eftersom jag inte hinner. Så ikväll när jag kommer hem så ska jag visa dem=) Dem är så snygga! Det finns ju inget snyggare än ljusa jeans på sommaren. Nu är jag är grymt sugen på den bruna mockaväskan från Lindex med fransar som jag har suktat efter nu en månad, kanske blir en sväng till Lindex senare=) 199:- är ju inte dyrt för en mockaväska, eller? Fast den är ju rätt liten. Aja vi får se nu måste jag sticka.

Ha en bra dag.....

ÅÅÅ herregud!!!

Fy sjutton vilket kaos det blev genom att ta upp alla sommarkläder från källaren, men jag hittade alla mina guldkorn från förra sommaren. Den fina jeanstunikan, dem korta jeansshortsen och alla fina färgglada tunikor. Nu ligger allt i en stor hög på golvet, det var inte mycket som blev utsorterat. Men några plagg säger jag tack och adjö till. Men allt som allt så har jag en jäkla massa fina plagg att möta sommaren -09 i=) Så nu är jag verkligen redo, nu får sommaren komma närsomhelst! Imon får jag ta tag i sommarskorna för det står två ICA kassar i källaren och väntar på mig=) I LOVE SHOES!!....

Nu ska jag nana, sov gott...




 


 




hemma igen...

Nu har jag kommit hem efter min och mammas skogsrunda. Vi åkte först till Langes en affär som ligger mitt ute på vischan, där fanns bara skit (och en jäkligt snygg fred perry jacka menmen) Sen bar det av till Lejonhuset, en affär inne i Älmhult som har Odd molly, 2707 m.m men tror ni inte att dem har stängt just idag! Så jäkla typiskt, det var massa snyggt i skyltfönstret. Så det blev lite fönster shopping iallafall=)

Efter det så väntade IKEA där vi inledde med dem obligatoriska köttbullarna;). Det är nått speciellt med IKEA och köttbullar. Jag hittade lite småplock som fick följa med hem bland annat en stor glasvas, en läslampa till vardagsrummet (dock i fel färg men jag orkar inte byta), jättefint tyg som ska bli kuddar till soffan och lite annat smått och gott.

Nu ska jag titta lite på tv samtidigt som jag sortera mina sommarkläder, jag känner att det behövs innan jag köper något mer. Jag har inte så bra koll på vad jag har.

Ha en supermysig kväll.....

LERSTA Läs/ golvlampa      MALENA Metervara

Denna lampan...                                            Det understa tyget...

BLADET Vas

Vasen=) den är större i verkligheten          

Viklet väder!

Idag visar vädret sig från sin bästa sida=) Solen skiner och det är riktigt jummet ute. Nu har jag nyss slängt i mig lite pytt i panna och snart ska jag till IKEA med mamma. Det blev jobb idag mellan 8 och 14, jag tog en extratid. Så jag har inte hunnit njuta av det fina vädret så jag får göra det på vägen till IKEA=). Jag ska köpa skohyllor (för nu ska skorna upp på väggen) och tavellister så att jag kan sätta upp mina fina böcker. Robin får inte veta nått för han tror att han ska ha sin golfbag i lilla rummet men det kan han glömma. Den bara skitar ner!

Nu måste jag göra mig klar så att mamma slipper vänta....


En runda på stan..

Goddag alla glada. Nu har jag äntligen kommit till ro med datorn=) Dagen började med att jag vaknade 09.48, då blev jag väldigt stressad för jag hade lovat att ha frukosten klar klockan 10.00 när Robin kom hem från gymmet. För att vi sedan skulle ner på stan. Jag fick eld i baken och jag hade både hunnit klä på mig och göra frukost när Robin kom hem=) haha men fort gick det.

Sedan blev det en runda på stan, båda jag och älsk blev med ljusa Nudie jeans från JC. Halle är så duktig på att lura på oss kläder ;) Vi kommer bli så snygga. Imon kommer dem för dem var tvungna att beställa från ett annat JC.

Nu ska vi ta oss en löparrunda i skogen och sen i eftermiddag väntar jobb mellan 15.30 och 21.45....

Ha en fin dag=)

djuriskt

Hittade två skitfina linnen idag när jag jobbade, ett svart och ett grått med svart leopardmönster=) Jag hittade dem på ICAs barnavdelning men va fasen dem satt ju skitsnyggt och till det priset (2 för 99:-) så kommer dem att vara snygga både till vardags och fest. Jippi, jag älskar att fynda=)...



Nice!...



Så här snyggt kan det bli en utekväll=)...(lite solbränna hade ju inte skadat förstås)


grattis älskling!

Min pojkvän har nog mest tur i hela världen! Först spelade han och en kompis på hockey på expekt och vann 14900 kronor! Vilket sen resulterade i att dem vann en helt betald hockeyresa till New York i fyra dagar med Niklas Wikegård. Hur mycket tur får man ha egentligen=)? Jag måste säga att jag är lite avis för det var sjukt kul att gå på hockey i New York och dem ska på två matcher. Jaja men vi får väll ta och gratta Robin och Jonas och hoppas att dem får en skitrolig resa=)... vilket dem självklart kommer att få.

jävla snö!

Fasen vad det vräker ner ute, det är helt vitt var man än tittar. Fy vad det är tråkigt! Nu har jag nyss snott ihop lite wook så nu är jag iallafall mätt =) Snart ska jag sticka till jobbet, men man är ju inte jätte motiverad att gå ut måste jag säga. Det blev ju som sagt bara tre timmars arbete idag så det är ju rätt skönt. Ikväll ska jag laga tacos tills Robin kommer hem från sitt möte i Växjö och sen blir det bara slappe i soffan=)...



Kul väder? Not !!!...


skitväder...

Usch vilket väder, det är snöblandat regn och skitkallt ute=( så jäkla tråkigt. Jag som trodde att våren var på väg. Nu har vi nyss vatt och handlat, jag fick reda på att jag skulle jobba både 16 til 19 och 14 till 19 då jag tackat ja till båda tiderna. Jag fick lösa det genom att ringa in en som jobbar 14 till 19 och så får jag själv jobba 16 till 19. Rätt skönt faktiskt=)

Nu kommer mamma och ska äta lunch här och sen kanske jag sticker en sväng till skinnarna, mina blommor har börjat dö igen haha....



vårtecken + hockey

Då var denna dagen också snart slut. Tiden går så jäkla fort så man hinner inte med. Efter Vasaloppet så åkte jag och Robin upp till Preem och skulle tvätta bilen, men där var så jäkla lång kö så vi gick en runda istället=) På vägen så hittade vi en massa vårtecken så nu är det inte långt kvar=) När vi kom hem så hittade vi både krokusar och tulpaner som börjat titta upp i landet, äntligen!

Kl tre så åkte vi ner till ishallen för att se hockeyn som började klockan fyra, det var en jämn och spännande match som slutade med att Växjö vann i förlängningen, jävla skit! Nu måste Troja verkligen vinna i Växjö på tisdag för annars är det slutspelat för denna säsong, och det vill vi inte.
 
Nu sitter jag och tittar på tv och slöar, det är ju "girls night" med Gossip Girl och The Hills=)




Tulpanerna är på väg...




Krokusarna likaså=)



Redo för hockey...


shopping shopping shopping....

Nu kommer det lite bilder på min shopping från igår=) Blev ju som sagt en hel del som vanligt, men jag köpte bara sånt som jag behövde så det så=) Jag hittade äntligen en svart skinnjacka som jag letat efter som en idiot. Jag är så kräsen så det är alltid nån detalj som inte passar mig men denna var skitsnygg=) och lite fina sjalar till den. Två fina sandaler blev det med till sommaren...



Snyggaste skinnjackan..



Fina sjalar...



Sött linne..



Fina sandaler..

Morgonstund har guld i mun...

Godmorgon..
Nu har vi nyss ätit god frukost med färska frallor från Roddys, juice och ägg=) Och nu ligger vi i sängen och kollar på vasaloppet, det är väldigt skönt att bara ligga och lata sig och se alla svettas på tvn.

Idag så ska jag bara ta det lugnt och verkligen försöka bli frisk, jag tänkte gå en runda i vårvädret och sen i eftermiddag så väntar hockey mellan Troja och Växjö. Vi håller tummarna för att Troja vinner=)

Det kommer även lite bilder sen på shoppingen igår.

Ha en bra dag....


RSS 2.0