100620

Halloj!

Sitter i soffan och tittar på "How i meet you mother", jag väntar på att sammandraget av bröllopet igår ska börja. Jag kan inte få nog! Såååå fint var det:) Jag satt uppe till ett inatt och kollade. Daniels tal var ju helt outstanding, vilken talare han är! Olles va också grymt!

Idag så har jag jobbat och efter det så hängde jag på preem några timmar, vad gör man inte för att träffa Robin lixom:P haha. Det fick därför bli fransk hotdog till kvällsmat:) Efter det så körde jag inom ICA på vägen hem och köpte orkideer till vardagsrummet. Jag tar död på alla blommor men hoppas att dessa ska leva! Jag köpte även två bröllopschoklad att smaska på ikväll;P



Värsta god:) Jag ångrar att jag aldrig köpte chokladasken med den fina bilden i på Viktoria och Daniel:(



Fint blev det! :)




100619

Goddag!

Idag är det prinsessbröllop och jag är jätteavis på Emma som är i Stockholm idag och får se allt. JAG VILL MED!! Men plikten kallar och jag ska jobba så får väll se en repris eller något senare. Jag har iallafall lyckats byta så att jag börjar vid fyra istället för halv tre så jag hinner ju se lite iallafall:D

Det kommer vara så fint!!

syskonen skrattar tillsammans Kronprinsessan Victoria, Danie


100616

Halloj!

Är nu hemma igen efter två dagar i Båstad med Emma och Linn. Vi åkte tidigt igår morse för att kunna ligga på playan hela dagen men det blev bara en timma för sedan blev det jättemulet och så började det åska. Så vi tog bilen tillbaka till Halmstad igen, där det va riktigt oväder, för lite shopping istället. Hittade ett par svarta byxor och en fin tunika, på rean pappa!! ;).

På kvällen så drack vi lite vin och va ute och åt pizza på Centercourten, det blev tidig sänggång för vi va helt slut. Idag så vaknade vi till strålande sol och blå himmel. Vi gick och köpte frulle på Knut Jöns bageri (eller vad sjutton det hette:P) Sedan så va det raka vägen till stranden där vi har spenderat hela dagen:)

Nu ikväll när jag kom hem så blev det en powerwalk och sen så bakade jag scones och nu är det chill resten av kvällen :)



ett glas rosè på altanen är ett måste!



piiiizzaaa!



Qutie <3





Frulle på balkongen..

100613

Idag är det 13 juni klockan är halv nio och det är 11 grader ute!! 11 grader!! Vad gick fel?? Det ska vara 20 grader nu, minst! Jag vill ha sommar, sol och värme NU! Hoppas verkligen att det blir varmare i veckan när jag och Emma ska till Båstad:)

Idag så har jag jobbat mellan 11.30 till 17 sen fick jag gå hem för att jag hade så ont i huvudet och måddde illa:( Men nu efter lite vila och en hamburgare så mår jag nu bättre.

Eftersom att jag är fotbollsänka ikväll så tänkte jag kolla på Hairspary på 4:an, den är så jäkla bra! Blev så jäkla sugen på godis nyss så jag stack till Hemköp för att köpa, "råkade" gå igenom skoavdelningen där och ett par gladiatorsandaler med nitar fick följa med hem;P Haha typiskt mig, men sååå snygg va de:)

Ha en mysig kväll!





100611

Godkväll:)

Idag har jag varit ledig vilket va asgött! Dagen började med en powerwalk samt lite intervaller i en backe bortanför mig. Sedan så hae vi varit nere på stan och kollat på Sanne i sin balklänning. Hon var så jäkla fin!

Nu är det fredagsmys som gäller! :) Tacos, godis och rosèvin står på schemat...








100610

Äntligen hemma från jobbet! Nu har jag jobbat två helvetespass denna veckan på 11 timmar vardera så nu är jag riktigt trött i kroppen! Har precis ätit lite mat och nu sitter jag och kollar på min nya play favvoserie "veninder på 1. klasse" en dansk serie om några rika danska ungdomar och deras vardag! Precis min sorts serie:) Vet dock inte om det är riktigt eller med manus, men den visas iallafall på kanal5play. Skitbra!!



Mitt nyttiga liv rullar på:) Endast frukt är tillåtet som godis!


Student!

Dax att sticka iväg och titta när Sanne tar studenten:) Regnet vräker fortfarande ner men det är bara att göra det bästa av situationen, paraply och converse it is!!



Nostalgibild!! Min gamla mössa..



Klänning blir det idag, det kommer bli kaaaallt! Men conversen kommer värma. Huvudsaken är ju att man är varm om fötterna;P

100609

Godmorgon!

Idag lyser solen med sin frånvaro och regnet öser ner, som vanligt när det är student! Varför kan vädret inte bara vara fint så att alla studenter kan slippa att vara dränkta katter på sina flak?! Men vi får hålla våra tummar så hårt vi kan för att det ska vara uppehåll i eftermiddag när det springer ut:) Robins syster springer ut så ska dit och titta, ååå vad jag kommer vara avis! Vill springa ut igen:)

Nu ska jag snart ner på stan och äta lunch med Emma innan det är dax att bege sig mot Sunnerbo:)


100606

Goderafton!

Har precis ätit grillad fläskfile och klyftisar, så jäkla gött när man kan stå ute och grilla klockan åtta i linne och shorts!:) Dagen idag började med en powerwalk i en timma för att sedan åka ut till Hölminge där jag legat i solen hela dagen! Har varit helt underbart väder.

Igår så låg jag i solen större delen av dagen samt planterade lite nya växter och på kvällen så va jag med Linn och grillade med alla killkompisarna:)

Kanonhelg med andra ord! Imon börjar verkligheten, då är det dax att börja jobba igen...



Min tomatplanta:)





Lovely weather!!!!!


100604

Halloj!

Idag så har det varit lika soligt och fint som innan i veckan:) Så jäkla gött att sommaren är här! Idag så har jag iallafall legat ute i solen några timmar tills jag insåg att jag bränt mig så då gick jag in och städade istället:P Nu ska jag snart sticka bort till Ante och Amanda och grilla lite:)

Igår så började Robin flytta hit sina grejer så vi plockade lite med det och grillade och sen på kvällen så åkte vi ut till Hölminge en runda och fiskade, en liten gädda plockade han upp STORfiskarn;) Guuud så gött med sommar!!

Förresten så fyller syrran år idag! Grattiiissss:):)

Och så vill jag hälsa till alla i Turkiet, speciellt Lars:P



solen i ögonen och ett glas rosè:)



solnedgång i Hölminge, nu är ni avis i Turkiet va!! ;P



Robin vägrar alltid att vara med på bild, med när han fångat en fisk då jädra vill han vara med:P


100603

Wohoooo nu är det loooov!!!!!!!!!! Presentationen av partnerföretaget är gjord och det gick super:):) Vi blev godkända och nu väntar jag bara på att få reda på tentan och uppgift 5 i internet och webbtjänster och sen är år 1 klart!! :) Fan vad gött!

Ska snart ut i solen och sen ikväll så ska jag, Malin och Katta till Nina i Växjö och ha myskväll/tjejkväll/vinkväll:)

100601

Godmorgon på er!

Idag är det juni och första dagen på sommaren, men inte är det varmt för det:P Hoppas verkligen att sommarvärmen kommer snart! Jag har iallafall varit ute och gått en runda för att få lite friskluft och nu ska jag sätta igång med att plugga lite. Känns att det är slitspurten på detta året nu, bara en internet uppgift och en redovisning kvar! :) Gött!

Igår så hade jag tenta, gick bra hoppas jag. Det kändes ok iallafall. Efter tentan så jobbade vi lite med redovisningen och sedan så stack jag och katta ut till Lagan och spelade golf. Så jäkla kul, jag vill verkligen börja igen! Det gick faktiskt helt ok för att inte ha spelat på två år. Efter golfen så grillade vi korv och kollade på tv.

Vid klockan elva så ska jag åka till Växjö och jobba på ICA där för de ska ha personalfest, så nu ska jag sätta igång  med plugget:)



katta:)



undetskattat!!



jordad sladd = kattahumor:P


RSS 2.0