100430-Valborg

Hej på er!

Har kommit hem från en golfrunda imorse med Robin och nu håller vi på att laga mat:) Blir panerad spättafile med potatis och örtsås. Så jäkla gott! Vi ska ha en riktig mysdag idag och har köpt en massa gott. I eftermiddag ska vi baka kladdkaka och ikväll så ska vi grilla:) Nu får gärna solen komma fram också så vore det perfekt!

Ha en bra Valborg!..



Robin lagar mat..



..och jag äter godis:) rättvis fördelning! ;)

100429

Goddagens!

Äntligen hemma efter en heldag i skolan, men nu är uppgift 2 färdig och vi har fått massa bra tips för hur vi ska fortsätta med partneruppgiften så det känns bra! Har precis ätit bakpotatis och kalkonröra och nu ska jag snart köra lite styrketräning och sedan färga håret:)

Igår så hann jag inte skriva något för jag hade inte fem minuter över:P Först så var jag i skolan hela dagen, efter det så va jag och Linn på Öhrs kaffe med ica. Det va hur mysigt som helst och jag köpte limegröna ljus och en jättesöt limegrön våreld. När vi kom hem vid ca 21.30 så stack vi upp till Robin på Preem och åt korv:) En kanondag verkligen!

 

"Affären" eller snarare handelsträdgården, fanns massa pynt och växter



Mysigt..



Linn med fika:)



Min barnfika ;P



Kvällen avslutades på Preem med korv, godis och tidningar:)



Robin ville inte va med på bild så han gömde sig :) haha..

Shopping..

Det blev faktiskt en del kläder idag, tro det eller ej. Vissa säger att man inte kan handla på Ullared men hittar man saker som passar och är snygga så är det skitbra priser! Sen får man väll se om de håller, men till det priset så kan det få gå sönder efter några gånger:P



Lite underkläder och strumpor behövs alltid!



Assnygg jeansklänning 99:- och korallfärgat linne 119:-



Beiga leggings 99:- och vitt baslinne 39:-



Korallmönstrad sjal 39:- och svart sjal 49:-



Blev lite smink också:P Kajaler 11:-/st, läppstift 10:-/st, ögonskugga 19:- och mascara 35:-!


Ullared!

Herregud så skoj det har varit idag! Vi har åkt fel, haft kundvagnskrig, hälsat på ullaredskändisar, flummat och såklart shoppat en massa nödvändiga och mindre nödvändiga grejer:P Blev först en (lång) runda inne på Gekås och sedan så tog vi en sväng i butikerna utanför också:)

En riktig kanondag!..


100427

Gooooodmorgon!!

Uppe med tuppen, pigg och vaken! Är nu redo att bege mig mot Ullared för en dags galen shopping med Katta och Malin:) Kommer bli assköj!

Ha en bra dag...



Dagens klädsel:
Tröja- Lindex
Jeans- J.Lindeberg
Skor- Converse
Smycken- Cooee

Kvällsmat..

Hejsvej!

Sitter i soffan och tittar på Arn som jag redan sett två gånger innan och äter kvällsmat. Det blev räkmackor med ägg och massa grönsaker till kvällsmat ikväll. Orkade inte laga nån mat med detta va inte heller helt fel:) Ska snart gå och lägga mig och ladda för morgondagen, då sticker jag, Katta och Malin till Ullared:)  


Heaven in a box!

Förra sommaren så höll jag på att äta ihjäl mig av Marabou summer med frystorkade jordgubbar i. Nu så har Marabous nougathjärtan kommit i en ny smak, nämligen med jordgubbsfyllning! My god säger jag bara, dem är såå goda. Smakar nästan precis som Marabou summer men det är mer jordgubbssmak. Om du inte smakat, gör det! :) 



100426

Idag har vatt en full späckad dag! Först så hade vi föreläsning i internet och webbtjänster i tre timmar, där satt jag och spelade Harpan för fattade ändå inget av vad de pratade om:P Fasen vad det är kul alltså, har inte spelat det på aslänge! Sen så hade vi workshop och då satte jag igång med uppgift fyra vilket gick helt ok.

I eftermiddag så har jag myst med Emma på stan, vi har shoppat lite och ätit glass på glasstorget:) Herrejisses så skönt väder det har varit idag, mer sådant väder tack!   



Jag idag:) Min favvotröja från H&M med spetsaxlar!



Gårdagens mys bestod av Sverigespelet. Jag vann! Så nu står det 1-1 mellan mig och Robin:P

100425

Underbara soliga söndag! Idag har jag gjort en massa bra saker, jag har städat, planterat lite i mitt land, tvättat av mina utemöbler, pluggat och så självklart legat i solen och stekt:) Det har varit helt sjukt skönt väder hela dagen och just nu är det 15 grader I SKUGGAN!! Hoppas att det bara fortsätter och fortsätter hela sommaren. Jag har iallafall fått en miljon nya fräknar och bränt mig på bröstet:P

Snart kommer Robin och dödar min glädje för att jag fått färg, för han är väl tusen gånger brunare när han vatt på golfbanan hela helgen. Men men jag är glad för det lilla;)

Hejsvej!..



Lunch i solen! :) Härligt..


100424

Arg och ledsen! Kom nyss hem från en löprunda i kronoskogen som gick inge bra alls! Efter 3 km så börja knäet kännas, efter 6 km så gjorde det ont från och till och efter 9 km så var det olidligt så jag fick avbryta:( Jag ska springa loppet så jag måste komma på en taktik att få knäet att sluta krabba!

Nu ska jag iallafall sticka bort till pappa en runda och hälsa på, ha en bra kväll..

100423

Goddagens!

Dagen hittills har spenderats i skolan och i soffan och nu ska jag snart ta och sticka till jobbet. Fick en extratid ikväll och det kan man ju inte tacka nej till:P Jag vill dock inte gå ut för nu är himlen sådär svart igen som den varit de senaste dagarna. Plötsligt så bara vräker snön eller haglet ner utan förvarning:P



just nu!



vädret igår! Fy sjutton..


100422

Nu sitter jag här igen med böckerna i högsta hugg och pluggar! Varje dag börjar med att vara helt tom och ledig men sen slutar det ändå med att jag sitter och läser i någon bok eller filar på ett arbete:P Idag så har iallafall jag och Terese börjat på våran partnerföretagsuppgift och vi kom riktigt långt. Imon så ska vi bli klara med resultatet och sen så är det bara analysen kvar! :)

En sak som slog mig nu är att det är bara EN månad kvar till Gbg varvet och jag har fan inte tränat någonting! Jag va ute och gick en runda igår men kände av knäet så det är lika bra att ta det lugn några dagar till:S Tröökigt! Vill ju få en bra tid! Men jag vilar mig iform det går det med:P





Googlad.nu

Jag hittade en sida på Kissies blogg där man kan gå in och se hur många gånger i månaden som ens namn eller en viss grej blir googlad. Egentligen en helt meningslös sida men ändå rätt kul:P

Gå in här!



Google is taking over the world!

100421

Hejhej:)

Håller fortfarande på men den här jäkla uppgift 2 men jag tror att jag har hajjat nu! Hoppas jag iallafall, då jag fick komplettering på den andra så vet jag inte om jag får vg men jag har iallafall gjort vg uppgifterna på denna med:P Ifallifall, så nu ska jag bara skriva klart rapporten och sen är jag färdig.

Blir nog en promenad nu i eftermiddag för att börja röra på knäet, jag vill inte att det ska göra ont så vi håller tummarna! Är dock jäkligt kallt ute och igårkväll så till och med snöade det:S Bu för detta vädret!

Jag har ätit lunch med Robin också, blev korvochstroganoff och sen vattenmelon till efterrätt. Vattenmelon är fasen underskattat!



100420

Fyyy fan säger jag bara!! Sitter i skolan och jobbar med en uppgift i internet och webbtjänster och jag är INTE glad!! Jag håller på att bli galen snart! Och katta gick precis, hon gav upp efter en del arga läten:P Vi har suttit och skrikit på varandra för att ingen av oss fattar haha. Så nu sitter jag här själv och ska försöka få ihop detta:(

Jag ger det en timma eller två till och sen ger jag också upp! Ikväll blir det mys med Robin så jag har iallafall något att se fram emot:)




100419

Deppig, nere och förbannad det är jag just nu! Fan vad jag är less på allt, speciellt skolan! Fick komplettering idag på en uppgift som jag lagt ner en massa tid på:( Inte nog med det han skrev att det verkade som att jag bara gjort precis det som jag behövde och INTE lagt ner så mycket tid vilket gör mig förbannad! Jag satt för fan typ 15 timmar med skiten och försökte fatta hur man skulle göra. Och nu gnäller han på småsaker som jag skrivit i min rapport. IDIOT!!

Nu sitter jag  och håller på med uppgift 2 och inte fattar jag något där heller! Han förklarar ju inget på workshopsen och det skrev jag till honom i ett argt mail innan:P Tur att vi inte ska ha honom mer. Haha!

Efter att jag fått mailet med kompletteringen idag så gav jag upp plugget och gick och fikade med Ida och Linn, sedan så rensade jag plattorna på uteplatsen och ställde iordning utemöblerna som pappa kom med igår så nu är det så fint så! :)


100418

Hemkommen från jobbet, styrketräningen avklarad och Robin har anlänt:) Jag hann med en runda inom Jem & Fix också på hemvägen där jag köpte en Rhodedendron och en krusbärsbuske, måste göra lite fint i landet nu till våren och sommaren:) Nu ska jag och Robin sticka ner och handla till kvällens grille!

Ha en mysig kväll...



100417

Halloj:)

Jag och Pytt sitter här hemma hos mig i soffan och har myskväll ikväll:) Vi har nyss kollat klart på Bröllopsfotografen och nu väntar vi på att mamma ska ringa så att vi kan åka ut till Hölminge. De är på fest så det lär dröja några timmar till:S Men vi ska nog kunna hitta på nått...:)







Basebaaaall!

Idag kom min baseballjacka:) Japp just en sådan som precis alla har nu, haha:P Men den är ju så snygg så jag skiter i det!




springpics!

Pics of Hömle!:






 







100416

Jädrans vad jag är effektiv! Har fått massa gjort idag också. Jag gick halv åtta och städade lägenheten skinande ren, 3 timmar tog det! Men nu är det gjort och man kan andas luft igen och inte bara damm. Höll ju seriöst på att få astma här hemma:P Jag har plockat ut alla vinterkläder och lagt ner de i källaren samt rensat bland sommarkläderna. Jag har också tvättat 4! tvättar och läst två kapitel i min projektledningsbok. Oj vad jag känner mig duktig:)

Nu sitter jag och kollar på lyxfällen och slappar och väntar på att Thomas ska komma och hämta mig. Det blir att åka ut till Hölminge ikväll och bara ta det lugnt. Ska passa på att plocka lite vitsippor att sätta på borden i min rena, fina lägenhet:)  

100415

Ännu en dag till ända, men den har vatt väldigt effektiv så jag är helnöjd! Jag har varit på Strålfors och gjort en intervju till det kommande partnerarbetet, pluggat, filat lite på uppgift 2 i internet och webbtjänster, solat i det fina vädret, cyklat till City Gross för att handla penseèr, planterat penseèr, lagat isterband och nu ska jag plugga lite till och träna:)

 

Jag idag:
Blus: Odd Molly
Jeans: Nudie
Skor: Converse



Mums för isterband!


Ooops!

På väg hem till mig, sååå snygg!! :)




100414

Ännu en dag till ända, sitter och väntar på att Robin ska komma så att vi kan titta lite på play och mysa. I eftermiddag/kväll så har jag styrketränat lite här hemma och även suttit lite i solen. Har faktiskt fått lite fräknar idag:) Ska bli sol imon med så då ska jag jäkla pressa hela dagen! :P

Innan idag så har jag vatt på ergonomiutbildning på ICA och haft en föreläsning i projektledning, har även hunnit med en lunch med Robin och plugg. Effektivitet på hög nivå:)

Nattinatt...

Bio:)

Hemm från bion igen, den va skitbra och rolig! Lite blandad och ibland förvirrande handling men ändå sådär sockersöt som jag gillar. Och slutet va sååå romantiskt;) Jag älskar romantiska komedier.

Hann även med en runda in på Gina men jag köpte ingenting! Helt otroligt;) Blev dock 1,4 kilo godis på hemmakväll :S Haha det va billigare om man köpte över ett kilo så då tänkte jag att jag gör det. Men på söndag så ska Robin börja äta godis igen och då tänkte jag att han skulle få massa godis av mig och det va faktiskt därför som jag köpte så mycket<3




Belöning!

Presentationen gick bra och då måste man ju belöna sig:P Så nu sticker jag och Katta till Växjö och kollar på bio. Det blir "The Bounty Hunter" med Jennifer Aniston och Gerard Butler. Hoppas att det är en bra film:)

Ha en trevlig kväll...



Linne- Vero Moda
Kofta- Hunkydory
Jeans- Nudie
Dojjor- Tommy Hilfiger

100413

Hejsvej!

Sitter hemma i min lägenhet och pluggar och frysen, fattar inte varför det är så kallt. Jag trodde att det skulle bli varmt idag så att jag skulle kunna sitta ute och sola men icke, det är helt igenmulet så det fick bli plugg istället. Jag ska snart äta lunch innan jag ska sticka till skolan.

I eftermiddag så kommer det en samhällsklass till CIL som jag ska hålla föredrag för om informatioinslogistik. Jag är inte ens nervös men eftersom jag inte har övat något på det så lär jag bli det sen:P


 

pluggpluggplugg!

Vårkvällar är det bästa!

Har haft en riktigt mysig kväll med Malin och Katta! Vi har grillat korv, kollat på tv och haft tjejsnack;) Så sjukt skönt väder var det så att vi satt ute i solstolar och åt fram till klockan halv åtta. Det är så härligt att det blir ljusare och ljusare och förhoppningsvis varmare och varmare nu.

Vårkvällar är fan bäst, getingarna och myggen har inte kommit ännu och man har en skön känsla i kroppen om att man går mot ljusare och varmare tider:)




Katta är skeptisk till mitt bord, jag förstår inte det;P



Uteätning var det!



Hmm?? :P



Kååv mä bröö är fan underskattat!



Möms!


100412

Det är helt sjukt skönt väder ute idag! Solen riktigt gassar och himlen är blåblåblå! Det är 15 grader i skuggan utanför mitt fönster och hur gött är inte det lixom? Synd bara att man har suttit i skolan hela dagen med världens mest komplicerade kurs och övning.  Jag säger bara XHTML = blääää!!

Nu har jag nyss vatt ute på en löprunda och knäet gör ont igen:( Fan att det bara inte kan funka, jag vill ju kunna springa långrundor nu. Sprang 8 km i dag men de sista 4 så haltade jag och sprang helt snett. Men jag får väll ta och göra mina stretchövningar och hoppas att det går över.

Ska ta en dusch nu och sen plugga lite för om två timmar kommer Malin och Katta då blir det korvgrillning och skitsnack:) I like!



Soooooool!! :)



Svettig och trött efter löprundan:)

100411

Tjaa!

Hemma från jobbet, är sådär lagom seg som man är efter en dag i kassa med en massa liv och rörelse runt omkring en. Nu ska jag gå ut en stund i solen och få lite friskluft:P

Snart kommer Robin och då ska vi grilla och slappa resten av kvällen. Har vatt på ICA och bunkrat upp med karrèkotletter, potatissallad, loka och cheez ballz. Vi tänkte se Wallander fotografen ikväll, men jag har ju minne som en guldfisk så jag kan inte komma ihåg om jag sett den eller inte. Får väll börja kolla och se om jag känner igen den;)

Ha en mysig kväll!...




Uppdatering bilder:



Min grillmästare:)



Fan va nice;)

My new glasses!

Har äntligen fått mina nya glasögon då, de sitter dock jättehårt så jag får huvudvärk av de:S Men får väll ta en runda till Väla igen och ställa in de:)



Jag är riktigt nöjd faktiskt:) Mycket större bågar och med mer färg än sist!



Tjejkväll..:)

Hemma efter en skitkul kväll hos Malin! Massa tjejsnack, massa mat och massa äppelpaj senare är jag helt slut och jäkligt mätt:) Nu ska jag sova det är ju trots allt en dag imon;P

Pics:



Goda maten..



Malin slickar skålen ;P



Nina visar hur man ska ha byxorna i vår :P



Förjäkla god äppelpaj!


100410

Så jäkla trött är jag just nu! Har precis vatt ute och sprungit 8 km och tagit mig en rejäl funderare på hur i helsicke jag ska kunna springa 21 km!? Haha, jag kommer dö. Jag har varken ork eller tålamof till att springa så länge:P Men men har man gett sig in i det så ska det jäkla slutföras!

Nu ska jag göra mig iordning och sticka ner till Maxi och möta Malin och Nina, vi ska laga mat och slappa. Riktigt nice:) Ha en mysig kväll!...


Vill ha! Vill ha! Vill ha!

Sjukt fina klänningar till varma sommarkvällar....Alla från Nelly.com :)

Club L - Rosie DressRare Fashion - Chiffong Baby Doll Dress

Club L                                     Rare fashion

Rare Fashion - Embroidery Halter DressNolita - Alix Dress

Rare fashion                            Nolita

Slappekväll!

Sitter i soffan och väntar på att kladdisen i ugnen ska bli klar, gick ju inte så bra igår när jag och Linn skulle baka så jag gör ett nytt försök idag. Igår blev det torr muffins typ men idag hoppas jag att den blir riktigt kladdig:P

Ska ha en slappekväll och kolla på "Så ska det låta" och "Solsidan", bästa programmen! Sedan så blir det nattinatt för min del för imon så är det jobb igen.




Hoppas att min blir såhär:)

100409

Wihooo!! Mina nya glasögon har kommit idag! Äntligen, nu kan jag se något utan att behöva gå rund med mina gamla trasiga. Jag börjar bli trött på mina linser också för nu när det är vår och grus och sand på varenda väg så sitter hälften av denna grus och sand i ögonen när det kommer en vindpust. Kan ju tyvärr inte ta en bild då kameran är hos Emma fortfarande:P Ska kanske ta och pallra min dit och hämta den.

Har vatt en sväng i Älmhult med mamma idag, va hos naprapaten för lite massage och knäckning av ryggen och nacken. Det är så jäkla obehagligt när de tar mitt huvud i båda händerna och vrider tills det knäcker till, jag tänkte att shit nu blir jag förlamad:P haha. Men nu känner jag mig som en ny person, ingen nackvärk och ingen huvudvärk! :)

Fick även tips om vad jag ska göra för att inte få ont i knäet när jag springer, gött! Så nu hoppas jag att värken går bort så att jag kan springa igen:)

Ciao bello!


     

Bakgrund!

Nu är det vår och bloggen har därför fått en lite vårigare design. Jag tyckte att det såg så tråkigt ut med bara svart bakgrund så det fick bli en bild med körsbörsblommor:) Den är lite för blarrig men den får duga sålänge!


100408

Hemma efter en heldag i skolan, har haft projektledning hela dagen. Riktigt kul kurs faktiskt, idag så har vi prata planering i projekt och även haft en labb med Microsoft Project. Det gick galant, fatta allt på en gång. Damn vad jag är bra på datorer! ;P Jag har iallafall bra självförtroende, haha!

Nu ska jag fika bullar som jag fick av mamma innan, tackar! Värsta bra eftersom jag aldrig hinner baka själv och inte kan heller för den delen:P Kan tyvärr inte ta några bilder för kameran är fortfarande hos Emma sedan helgen. Måste verkligen hämta den snart! 

Ikväll så ska jag leka med Linn:) Får se vad vi hittar på....




100407

Tjohoo!

Sitter här och filosoferar på vad jag ska göra av resten av kvällen, har haft en fullspäckad dag precis som vanligt. Jag lyckas aldrig ta ledigt:P Idag så har jag försökt mig på en löprunda, det gick sådär. Sprang typ 5 km sen så kunde jag inte böja knäet längre så fick halta bort till gymmet och åka med Robin hem:S typiiiiskt!! Måste klara det där jäkla loppet!

Ska äta nyponsoppa nu och tycka synd om mitt knä, nattinatt:)



100406

Hejsvej!

Jag är så jäkla glad just nu, jag klarade uppgift 1 plus alla VG delmoment helt själv utan någon som helst hjälp! Fy fan vad jag är bra alltså:P Jag har suttit och hållit på med den här uppgiften hur länge som helst och nu är den äntligen klar. Skönt!

Jag har även hunnit med att rensa landet, det va helt igenvuxet så kände att jag va tvungen att fixa det. Hoppad ju på vår nu så att jag kan sitta ute och då måste det vara fint därbak på uteplasten:) Jag tog även en powerwalk imorse ner till ICA där jag lämnade min handlingsplan och flörtade till mig jobbtiden i helgen:P

Nu ska jag ta en dusch och sen starta grillen, ikväll blir det mys med Robin som snart kommer hem från sitt träningsläger:) Ha en bra kväll!


100405- Annandag påsk

Godkväll!

Sitter i soffan och bara softar och tar det lugnt, tittar på den sista Johan Falk filmen. De är så jäkla bra, typ som Beck:) Det är dock nyheter nu, tycker fasen att de kan ha nyheterna efter filmen! Man blir ju helt galen på alla avbrott i filmen. Och så blir man mörkrädd av att titta på nyheterna! Det är ju fan inte klokt det som händer runt om i världen eller runt om i sverige räcker det väl att säga! Var är vårt land på väg?!

Ja herregud men nu ska inte jag sitta och gnälla då blir jag bara arg. Är sjukt trött efter en heldag i förbutiken, så nu tar jag och går och lägger mig och titta klart på filmen i sängen och sen nanar:)


100404- Påskdagen

Hejhopp!

Har precis kommit hem från jobbet och satt mig i soffan, är sjukt trött nu efter jobb hela dagen. Har iallafall vatt lugnt idag så det va skönt. Nu har jag ätit toast, min nya favvomat, och ska ligga i soffan och bara slappa innan det blir sängen.

Gårdagskvällen va sjuukt kul! Först så va vi hos Emma som bjöd på god mat, efterrätt och en massa godis och chips. Efter det så rullade vi ner till Garvaren;) Där va det rätt folktomt med ändå sjukt kul. Ola va grym(iallafall de 3 låtar han sjöng:S) efter Ola så blev det en massa dans och sen pizza innan det va hemgång. Som sagt en sjukt lyckad kväll!

Nehe nu måste jag kolla på 2&1/2 men:)

Äggmålning..

Våra fina ägg:)



100403- Påskafton

Godmorgon!

Har varit uppe en stund för att packa ihop lite grejer till ikväll, ska till Emma och fira henne för hon fyller år på måndag och sen ska vi till garvaren och shakea till Ola:) Jag jobbar hela dagen mellan 10-18 så jag hinner inte hem i mellan ikväll så måste få med mig allt nu till jobbet.

Jag ska snart göra frukost till mig och Robin, jag har tvingat honom att måla påskägg med mig:P Är det påsk så är det! Då ska det målas påskägg så det så. Han ville sova men det satte jag stop för, elaka mig haha;)

Ha en bra dag och glad påsk!..



Mina påskägg jag fick igår. Från Robins mamma, från pappa och från mamma:) Tack så mycket!


100402-långfredagen

Tjoho!

Har precis kommit hem från Hölminge där vi har firat morfar och ätit påskbuffè. Så jäkla gott, som julmat fast annorlunda;) Efter maten blev det tårta också så nu är jag mätt som tusan!

Imorse så hann jag plugga lite innan frukosten och sen så stack vi till Robins mamma och åt lunch, jäklans god mat hon gör alltså:)

Nu ska jag och Robin titta på solsidan innan det är dax för att sova, fullspäckad dag imon! Natti...



Mormor vid spisen :)



Kusinerna:)



Mat!



Mer mat!



Morfar får sin present, en resa till Köpenhamn.



Familjen hajcontajcon! :P


Popquiz

Kvällens klädsel:)



Blus: H&M
Chinos: JC
Ring: Glitter

Wohoo!!

Glad och lycklig! Jag har städat lägenheten, jag är snart klar med uppgift 1 i internet och webbtjänster och har lyckats med alla VG delmomenten, jag har ätit lunch med Robin, jag fick godkänt på psykologin OCH jag har fått en påskägg från farmor:) Väldans bra dag!

Nu ska jag göra mig iordning för att snart möta upp Jonas och cykla till Berglund för att ta några cider innan kvällens popquiz. Det ska bli så jäkla kul, känns som ett bra avslut på dagen:)



Tack farmor!! :)


100401- Skärtorsdagen

Godmorgon! :)

Har precis ätit frukost och plockat iordning lite här hemma, tänkte ta ett röj idag och städa och putsa fönstrena. Det behövs verkligen, jag fattar fortfarande inte hur jag kan stöka ner så mycket även om det känns som jag aldrig är hemma. Men städas behövs det och då får det bli så, fönstrena är inte putsade sen i höstat så det får bli lite påskastädning på de också:P

Idag är det 1:a april och våren känns som att den är här på allvar, nu vill vi bara inte ha något "april-väder". Jag vill att solen ska skina nu och fram till oktober typ och en massa värme på det. Sen kan det bli regn:)

Ha en bra skärtorsdag på er!


RSS 2.0