Då va det kvällen...

Har slängt mig i soffan med mackor, clementin, pepparkakor och såklart glögg! Jag är så jäkla glöggberoende för tillfället. Dricker glögg hela tiden, det är ju sååå gott! Ikväll så har jag tränat step och sen när jag kom hem så körde jag lite zumba. Shit vad svårt det är att komma ihåg allt plus att hon på filmen gör det bakochfram :P haha. Men det är väl bara att traggla och traggla så ska det nog sitta snart. Det får bara inte ta plats i hjärnan från tentaplugget:P

Nu ska jag bara äta upp och kolla färdigt på House och sen ska jag sova. Imon ska jag upp vid sju och titta på julkalendern, en tradition man inte kan bryta! Sen är det plugg några timmar innan det är dax att bege sig till skolan för föreläsning 14-18.

Godnatt!




Såhär såg det ut utanför mitt fönster idag, min blomma är helt insnöad:S



Jag råkade som vanligt koka över glöggen i micron. Så hela micron, muggen och diskbänken är kladdig nu haha!


1:a advent

Godmorgon!

Har precis ätit en mysig julfrukost och ska snart ta tag i plugget. Jag är inte alls sugen på detta idag. Jag vill ut och gå, åka pulka, göra snöänglar och dricka varm choklad! Men jag antar att tentaplugget får gå före. I eftermiddag så ska vi iallafall gå på julskyltningen och efter det så blir det kanske lite pulkaåkning också beroende på hur duktigt jag pluggat!

Jag är sjukt sugen på Mcdonalds till lunch men Robin vägrar så det får väl bli något annat. Jag är allt lite sleten efter gårdagen. Det va en riktigt rolig förfest men sen gick vi hem vid klockan tolv igår för ingen av oss va speciellt sugna på Dead by april och så mådde jag inte så bra heller. Inte så konstigt när jag vaknade upp helt snorig och hängig idag! 

Det snöade så sjukt mycket inatt när vi gick hem, helt galet!!! Såg typ ingenting framför sig, men mysigt va det<3


kalltkalltkallt!!

Hejhej i vinterkylan!

Sitter inne i min mysiga och julpyntade lya och dricker glögg. Ska på fest om nån timme så laddar upp med lite Blossa x saffran. Supergod även jag tycker att det är lite för starkt med vinglögg. Jag tycker att spritsmaken tar över den goda glöggsmaken:/ Men men man måste ju prova årets nyheter:)

Idag har jag pluggat, dansat zumba och sen pluggat lite till. Jag fick skivan idag med de låtar som jag ska ha på zumbapasset på nyårsafton. Jag fick de "lättaste" haha, men jag tycker inte att de va så lätta. Fick lite smått panik:P Det är en jäkla massa att lära sig, men det är så kul så det ska nog gå bra!.

Nu ska jag som sagt snart iväg på inflyttningsfest hos Linn och Nicke. Ska bli kul men jag har som vanligt klädpanik och "inget att ha på mig". Varför händer alltid detta?! Jag som har två överfulla garderober och en knökafull klädstång :S haha.

Detta är jag innan en fest, hahahaha:




Hahahahahaha!!! Bästa ever!!!!



Vad får jag allt ifrån? Glöggen!!! ;)


It`s christmas time!

Ojojoj vad jag har varit duktig idag! Jag har storstädat, tvättat gardiner, strykit gardinerna, hängt upp gardinerna igen, jag har putsat fönstrena, lagat mat, adventspyntat och nu ska jag betala räkningar. Och allt detta har jag gjort efter att jag kom hem från skolan 16.00 efter 7 timmar där :D Men skönt att ha det gjort. Skulle egentligen göra det imorgon men nu kan jag istället plugga då innan jobbet. Gött!

Nu kanske man är värd de där skorna ändå:P ååå jag är hopplös, borde spärra allt vad e-handel heter från min dator. Men som jag alltid sagt, så länge det inte är lånade pengar så gör jag vad jag vill med de!!!

Nej borde sova nu så att jag kan släpa mig upp i ottan imon och plugga :S
Nattinatt...

Lite bilder på resultatet av dagens julfixande:

  

Det saknas siffror på ljusen, detta ska inhandlas imorgon! 



Älskar julstjärnor, både blommorna och lamporna.



Nya för i år, 49:-/ styck på ullared :)



Amaryllis



Litet jularrangemang:)



Hyacint, älskar doften! Passar bra för att fräscha upp toan haha :P




Uppstånden ifrån de döda!

Hejsvej!

Jag har inte dött, bara haft sjuukt mycket att göra. Det är skola, jobb och en massa andra aktiviteter hela tiden. Och det tar aldrig slut!! Nu har jag iallafall börjat rensa upp lite ibland alla mina åtaganden och jag mår redan bättre och hjärtat hugger inte så mycket:D

Men en ny sak har jag tagit på mig, jag ska nämligen bli zumbainstruktör!! Det ska bli så jäkla kul! Jag åker på utbildning i Sthlm den 17-19/12 så det ska bli spännande. Sedan ska jag vara med och leda för första gången på nyårsafton:S hur ska detta gå?? :P haha. Kommer säkert gå skitbra. Bara man tror på sig själv så går allt!

I söndags så bakade jag och Robin lussekatter och igår va jag på Ullared och köpte fina nya julstjärnor till vardagsrummet så nu börja julstämmningen infinna sig:D Jag ska ha storstädning på fredag och sedan sätta upp allt pynt. Guuud vad jag längtar, vill ha fredag nuuu:D

Men sen är det ju de här två tentorna och de två pf-uppgifterna som kommer och stör mig i mitt juldrömmande. Men jag ska planera in lite julmys varje dag iallafall. Det är ju bästa tiden på året så då måste man ta tillvara på det!

Nehe nu är det dax för zuuumba, wiieee!!



Robin fixar degen!



Rullning pågår!



Jästa och fina:) dock så glömde jag pensla de innan ugnen:S haha



Myyyys <3

RSS 2.0