Gårdagens..

Look of yesterday:



Linne: Gina
Jeans: Egen style
Skor:?
Ringar: Björg, glitter, H&M


100529

Gutentag!

Trött och sliten är nog de ord som passar mig bäst idag:P Men det va en väldigt rolig kväll igår, först så va jag och Malin hemma hos mig och lagade mat och drack drinkar. Sedan så plockade vi upp Katta och stack till Ljungbergska för lite förfest. Efter den förfesten så gick vi till studentpuben där det vankades Beerpong! :) Sjukt kul, tills Katta gjorde så att vi blev diskade:P Sedan gick de flesta till Garvaren och Hoffmaestro men jag gick hem för jag pallade inte:P haha.

Nu i eftermiddag så ska jag göra så lite som möjligt innan jag ska jobba vid fyra.



Malin lagar mat..



strawberry daquiri:)



maaaaat!!



Malin va hungrig...



jag med!



Posebild:)


My new babyyy!!

Är numera ägare till en vit Iphone 3Gs 16 GB!!:):) Fast det va inte lätt att fixa den, iochmed att min andra gick sönder så tyckte jag att de på Telia kunde låta mig köpa ut den och bara lägga på en Iphone på mitt abonnemang, men icke! Nej abonnemanget va låst till juli så de tyckte att jag skulla köpe en billig mobil för 1000! kronor tills dess (vadå billigt lixom?). Damn vad arg jag var!! Men sen kom en räddande ängel och hjälpte mig, tack! <3 









Jag är sjuuukt nöjd som ni kanske ser på  bilderna:P I LOOOOOVEEE IT!!!!!! Nu styr vi kosan mot Halmstad, diverse skyddsskal och annat ska inhandlas. Denna telefon ska skyddas med mitt liv! :)


Nytt i köket!

Hämtade mitt nya köksbord med stolar igår, pappa har haft det innan och mamma innan honom och innan dess så hade de det tillsammans:P haha så det är inte nytt direkt. Men det är omlackerat och ser nästan nytt ut:) 1350:- kostade det att lacka om och jag blev skitarg på pappa för att det va så dyrt, trodde typ att det skulle kosta 500 eller nått:P Men det blev rätt bra så får väl vara värt det!





100527

Godmorgon solsken!

Idag skiner solen på oss och det är riktigt varmt ute, så idag blir det plugg i solstolen:) Är typ sista dagen jag kan plugga till tentan idag, imon har jag fullt upp hela dagen och i helgen så jobbar jag. Men det får gå som det går, ingen ideè att stressa upp sig:P

Igår så började jag dagen med att hänga med Robin på en 18-håls runda, det va soligt och varmt och en perfekt uppladdning för plugget. Sen va det plugg i några timmar (läs ca 2 haha) och sedan åkte vi till tippen med mitt gamla köksbord och soffa för att sedan åka till lackeriet i Ryssby och hämta det nya bordet. Kvällen avslutades med grille och Twilight filmen(Robin tyckte den va bra, men bara inofficiellt;P) samt app- och skalletande till min nya IPHONE!

Nu ska jag som sagt ta tag i plugget för att sedan i eftermiddag åka med Robin till Halmstad, han ska köpa driver och jag ska gå på stan:) Ha en bra dag!...



lunch..



svenska jordgubbar och mjölk för första gången i år! :)



grille!


100525

Godmorgon!

Har vatt vaken i en timma nu och suttit och pluggat! Jag börjar bli stressad över tentan nu med tanke på att jag har rätt lite tid att plugga på. Kan bara plugga idag, imon och på torsdag för jobbar hela helgen sen:S Men det sla nog gå bra ändå.

Igår så va jag i skolan hela dagen och på kvällen så va vi hos Robins pappa och firade Robin:) Jag hann även med en cykeltur, vilket jag skulle ha hoppat över! Jag hade nämligen vattenflaskan i cykelkorgen med min mobil vilket ledde till en blött mobil som numera inte har någon touchfunktion! :( Jag ser smsen och den funkar och så men jag kan inte trycka på den vilket gör den helt värdelös! Så vid tio så står jag utanför Telia! Blir det en iphone? Hmm vi får se ;) 

Ha en bra dag:)



Plockade liljekonvaljer igår när jag va ute och cyklade. Så nu luktar det så gott här i köket:)


100523

Underbara soliga dag! Fram tills nu då vill säga, typiskt att det ska börja ösregna när det ska grillas. Jag och Limpan hade tänkt dra fram grillen nu efter en hektisk dag på jobbet så att vi också får njuta lite av vädret. Men varför skulle vi de?! Nej jobbar man på ICA så ska man inte få se solen, när man går in på jobbet så börjar den lysa och när man går hem så börjar det regna, måste vara någon förbannelse:P

Men men vi håller tummarna för att det slutar snart annars så får vi väl steka köttet, men det är ju inte alls samma sak:(



Bild från igår! Syster, syster, kusin och jag..:)


Tooooblerooone..

Babe är hemma igen från tävlingen i Danmark och jag fick en Toblerone white av honom nu när han kom hem! :) Den är ju såå jäkla god, helt klart min favvo! Han är och kollar på fotboll nu och eftersom jag lovade att spara lite åt honom så får jag nog sluta äta nu;P haha....




100522

Hejpåer!

Hemma igen ifrån dagens äventyr, har vatt på konfa:) Va stora kusinen som tog till sig den kristna tron;P haha. Men det är faktiskt rätt mysigt att va i kyrkan och sjunga psalmer, speciellt när det är sol och varmt ute. Man får tillbaka känslan av skolavslutning som man hade när man va liten:) Mysigt värre!


















Klänning!

Fick min nya fina sommarklänning idag med posten, har beställt den från Gina tricot i förgår och idag kom den. Herregud så gött att kunna beställa hemifrån och så kommer det och dimper ner i brevlådan! ;P Behövde iallafall en blommig klänning som man kan ha på sommarens alla födelsedagar, fester, midsommar och student:)

Framifrån:



Bakifrån med söt knytrosett:)



249:- som hittat :)


100521

Godmorgon eller middag kanske man ska säga:P

Har stigit upp för en stund sedan sådär lagom trött efter en utekväll. Blev iochförsig inte så sent men va helt slut efter bandyn, jag som trodde jag va vältränad:P Men man kanske inte kan förvänta sig mer efter en månads uppehåll. Jag har världens träningsverk idag, känner mig överkörd. Vi kom iallafall 3:a (av fyra) haha. Men vi hade kul och det va huvudsaken! Efter bandyn blev det studentpuben för lite mat och desto mera dryck;) En helt ok kväll!

Nu sitter jag och väntar på mormor som ska hämta mig, vi ska gå en runda på stan och äta lunch:)

Ha en bra dag!



Blir uppvikta jeans och tröja idag, är trots allt 19 härliga grader ute:)


100519

Tjollahopp!

Har haft en sketaskön dag med noll tider att hålla, I love! Det är så skönt att veta att man kan gå upp när man vill och plugga när man vill och träna när man vill. Inte behöva ha en tid då man måste gjort det ena för att man ska iväg på det andra.

Jag har iallafall hunnit med att ringa 100 telefonsamtal, bland annat till CSN så nu är det fixat så att jag inte blir skyldig för bidraget eftersom jag tjänar för mycket:) Jag har även planerat in en fotbollsmatch för klassen nästa vecka mot settarna och en massa annat:)

Pluggat har jag också gjort, fick lite panik innan när jag satt och kollade i min kalender och såg att jag endast har 5 heldagar att plugga till tentan på:P Haha men det ska nog gå bra ändå!

Har även hunnit med att laga fisksoppa, supergod! Nu ska jag bara slappa i soffan lite och sen gå och nana.


 


På allmän begäran..

Tårtorna från igår:) Blev riktigt bra faktiskt! Jag tycker bäst om jordubbstårtan för den smakade tårta, marängtårtan blev lite misslyckad då chokladkrämen som skulle vara i blev för rining så den blev lite blaskig och smakade typ marängsvisch:P Men ändå god..






100518

Godmorgon!

Nu är jag uppe och vaken, Robin har precis åkt iväg på tävling så nu är man själv hela veckan. Tur det kanske med tanke på tentan nästnästa vecka. Idag så ska jag ta tag i min jättestökiga lägenhet samt plugga lite. Det är så jädra mycket man ska kunna på denna tentan så det är lika bra att sätta igång:)

Tänkte försäka mig på att börja träna lite lätt igen också, får se vad jag hittar på men något ska göras ikväll iallafalla!!!

Ha en bra dag:)


100517

Halloj!

Fullt ös medvetslös! Det är vad som har gällt hela helgen. I lördagskväll så va ju Emma, Linn och Ida här och grillade och hade tjejmys:) Igår så jobbade jag först 13-18 sedan så hämtade Robin mig på jobbet och så åkte vi hem och lagade mat, ryggbiff och hasselbackspotatis blev det. Supergott!! Sedan så bar det va till Växjö för att kolla på bio. Vi såg Robin Hood, så jäkla bra! Den kan jag verkligen rekommendera.

Idag så började dagen med att jag gick upp och bakade scones, idag fyller nämligen Robin hela 22 år! :) Så fick han frukost på sängen och fin sång av mig :P Sedan så var det skolan mellan 10 och 12 och nu håller jag på för fullt med att baka tårtor till Robins kalas ikväll:) Vi får hålla tummarna för att de blir bra...

Bilder från i lördags:





Bilder från imorse:



frulle och paket:)



han som fyller år men inte vill vara med på bild:P

100515

Tja!!

Hemkommen från jobbet, helt sjukt trött i benen. Jag är helt enkel för klen för en heldag i förbutiken:P Men kul är det och vi har sålt en jäkla massa andelar. Efter jobbet så blev det en runda till Preem med Emma för att hälsa på Robin och äta glass:) Det är ju riktigt varmt ute idag, jag fick en chock när jag gick ut från ICA med dunväst och sjal och det va 20 grader varmt:P haha Hoppas bara att värmen är här för att stanna!!!

Nu så kommer Emma, Linn och Ida snart för en tjejkväll med grille, mys och skitsnack:)



Har nya tunikan från Gina på mig, sjukt skön och snygg!



Har äntligen trixat ut hur självutlösaren funkar:P


100514

Hejhejhallå!

Är precis hemkommen från Växjö dit jag tog en liten spontan tripp nu i eftermiddag. Hade inget och göra och pluggade gjorde jag hela förmiddagen så kände att lite shopping skulle inte sitta fel:) Gick i lugn och ro i min egen takt och mest tittade faktisk.

Jag handlade bara för 210 kronor! Herrejisses, så lite har jag aldrig kommit hem med som jag gjorde idag. Jag har nog fasen gått och blivit ekonomisk. Eller nej så farligt får vi inte hoppas att det är! Det är nog bara förkylningen hoppas jag:P

Nu sitter jag i soffan och kollar på talang och äter chips och dipp. Blir att slappa och ta det lugnt ikväll, är jobb imon klockan sju. Ha en fortsatt trevlig kväll..







100513

Ännu en snorig dag läggs till handlingarna! Har iallafall jobbat även om jag kanske inte borde, är det röd dag så är det:P Man måste ju tänka på pengarna. Va iallafall rätt lugnt på jobbet så det gick bra:)

Nu ikväll så har jag lagat tacospaj och bara slappat, har precis kollat klart på familjen Bernadotte och nu ska jag kolla på historieprogrammet, vet det nu heter. Pensionärsvarning! haha. Ska måla naglarna samtidigt i någon fin färg, känns så tråkigt med svart!

Ha en bra kväll!...



Ojojoj! Vilken kock jag är!



Yummi!


Negerbollens dag!

Idag är det tydligen negerbollens dag enligt en grupp på facebook och detta måste man ju följa, så nu har jag bakat negerbollar:) Mumsfilibabba! Ska sätta mig och kolla på ett avsnitt av Svenska Hollywoodfruar och smaska i mig några stycken. Sen blir det till att ta en tripp ut till Hölminge och hälsa på lite.




100511

Fy vilken grå och mulen dag:( Bläää alltså! Och den här jäkla förkylningen försvinner ju inte heller, blir bara värre och värre. Men har iallafall varit i skolan idag, måste man så måste man. Men nu är uppgift 3 också inskickad! Så nu är sommarlovet nära. Endast en tenta till sen jäkla! :)

Igårkväll så var jag hos Katta och kollade på Coco Chanel och åt god fransk chokladtårta som Katta gjort:) Malin vaxade benen på katta med vilket va jäkligt roligt att se;P hehe



Gör det ont eller? :P



Muuuums!


.....

Sitter i min gamla soffa och har skiljeångest:P Den är ju faktiskt skön och mjuk och bekväm, men den andra är förstås snyggare. Men den gamla får nog stå kvar någon dag så att jag hinner vänja mig, en övergångsperiod haha ;P

Nu väntar jag iallafall på att det ska komma en och kolla på mtt köksbord, hoppas att de köper det:) Hade vatt gött att kunna få lite för det och inte bara slänga det. När de har vatt här och kollat så ska jag sticka till Katta och umgås med henne och Malin ikväll. Malin ska vaxa Kattas ben haha, ska bli kul och se:P

Ha en bra kväll!

 

Dagens klädsel: Lindebergjeans och nya Niketröjan



Love it!

100510

Godmorgon:)

Är fortfarande snorig och hostar som om jag skulle hosta upp lungorna:( Och jag som har en massa att göra! Stannade iallafall hemma från föreläsningen nu på förmiddagen men hoppas kunna gå på labben i eftermiddag.

Det blev en ny soffa igårkväll! Han som jag ringde till i fredags  ringde tillbaka igår och sa att han hade en över så jag fick åka och kolla på den och sen så körde han hem den:) Vilken service:P

Stackars Robin fick inte se något av hockeyn tack vare mitt soffköp, men han tyckte att den va snygg iallafall! Tack för hjälpen<3



3500 riksdaler för en sprillans ny soffa, som hittat!


Kalas..

Hemma från kalaset ännu snorigare än innan:( Det blir bara värre och värre och nu har det börjat klia rejält i halsen och jag nyser hela tiden. Hoppas inte att det blir en seg och långdragen förkylning nu när alla fester och kalas drar igång.

Nu kommer snart Robin och hämtar mig, ikväll är det mys med pizza och film:)



Glada kusiner:)



En mindre glad kusin:P men en glad mig iallafall;)

100509

Goddagens!

Jag hostar som en galning och halsen värker fortfarande:( Men trots det ska jag nu på kalas, mina kusiner fyller hela 7 år och detta måste firas. De ska få målarböcker med engelska ord i. Undra om det är för tidigt när man är 7?? Aja de växer väll i de annars;P haha.

Har kanske sålt mitt bord också som jag la upp på blocket igår, kommer en och kollar imon. Har iallfall sålt två av böckerna! Gud vad jag tjänar pengar:)






Jag blir alltid lika sne när jag ska hålla på och förminska korten;P haha

Man kan ju inte bara bläddra :P

Ja det är ju som sagt inte så lätt att bara bläddra, det blir ju lätt att man shoppar lite också;) Så några små grejer beställde jag hem igår ur höstkatalogen. Men det va ju faktiskt 10% rabatt plus att man fick 50:- presentkort! Man får varorna i slutet av Juli och betalar inte förräns då:)





100508

Godmorgon!

Har varit uppe ett tag nu och fått lite nytta gjort, jag vaknade vid halv elva med världens hesaste röst och halsont och det blir bara värre:( Men har ändå städat upp lite sen igårkväll då vi grillade här hemma hos mig. Väldigt mysigt! Jag har även lagt upp mitt köksbord till försäljning på blocket, samt lite studentlitteratur. Bättre att försöka sälja det än att det ligger här och skräpar! :)

Nu ska jag ta och gå och lägga mig i sängen igen, blir till att titta på film resten av dagen. Man kan ju inte gå ut i det här vädret iallafall:S





100507

Fy tusan vilket väder det är ute idag! Det blåser och är skitkallt! Tyvärr så va jag tvungen att ta mig till skolan annars så hade jag inte vatt ute på hela dagen. Vi har vatt en runda på Strålfors också men nu är arbetet äntligen färdigt:)

Nu ska jag ligga i sängen resten av eftermiddagen och bara slappa, jag ska kolla på Hemma bäst och bläddra i H&Ms höstkatalog som kom idag! :)

I kväll blir det grill med kompisar:)




Mmm

Jag gjorde det! Jag lyckades med en kladdkaka utan att det blev muffins av den:) Riktigt smarrig men det känns ändå inte som att den är helt hundra, men jag får prova vidare;) Jag ska hitta den perfekta!



Den ni!

100506

Wohoo!!

Min dammsugare lever igen:D Pappa var här och lagade den! Jag trodde att den hade gjort sitt men nu jäklar går den som aldrig förr:P Så nu är lägeheten städad och fin igen. Har även hunnit med en runda på ICA idag igen, så är det när både toapappret och hushållspappret tar slut på en gång:)

Nu ska jag läsa lite teambuilding och sen sticka bort till pappa en runda:)



Lilla Rolfy;)

100505

Goddagens!

Idag har jag en riktig slappedag där jag bara går runt och pysslar:) Jag har vatt på skinnarna en runda och även på M&M och köpt lite fina saker till vardagsrummet, har även hunnit med en runda på ICA och handlat mat och nya blommor till fönstrena.

Nu håller jag på att laga lasange, snart kommer Robin och äter och sen ska vi vaxa hans bil:) Gud vad jag är snäll!:P



fina duken från M&M som man köper på metervara och klipper som man vill, pynt från skinnarna..



samma duk fast rund..



ljus och finfin kryssantemum:)



älskar dessa blommor!


100504

Tja!

Sitter och kollar Lyxfällan och bara slappar, så jäkla gott! Har haft teambuilding idag i skolan med gruppövningar och föreläsning och nu är jag ledig resten av veckan förrutom på fredag då vi ska till Strålfors en runda.

Har precis lagat omellet eller snarare äggröra:P jag är fasen varken kock eller bagare haha, jag ger upp!



Fast det ser ändå rätt gott ut:)

100503

Goddagens!

Det har varit dåligt med bloggandet i helgen på grund av fullsatt schema hela dagarna. Nu så har jag iallafall en stund över så tänkte slänga upp lite bilder från i fredags. Vi hade en riktigt lugn kväll med grillmys och sällskapsresanmarathon:) Blev ingen eld för det regnade och va kallt:P

I lördags så jobbade jag hela dagen och sen så va det förfest hos Robin och sen Paddington på Garvaren. I går så jobbade jag också hela dagen och sen så var jag hos farmor på kvällen:)

Nu ska jag ut och gå en sväng och ikväll så är det styrelsemöte med studentföreningen :S att jag alltid ska gå med i allt!..



Kladdkakebak:)



Den ser god ut men skenet bedrar:P Blev återigen sockerkaka typ:(



Gottgott!!


RSS 2.0