090929

Hej hopp!

Har nyss kommit hem från träningen och är helt slut. Idag blev det bodystep, så jäkla kul är det. Grymt skönt också att få skaka av sig lite efter sju timmars plugg i skolan idag:S Det är så jäkla mycket nu så jag vet inte var jag ska ta vägen. Jag har varit nere på ICA idag med och tagit bort en massa jobbtider som jag insett att jag inte hinner med. Fattar inte hur jag tänkte när jag beslutade mig för att jobba och plugga, men det får gå nu denna terminen iallafall.

Nu ska jag tillbaka till böckerna för några ytterligare timmar med plugg:S Ha en super duper kväll...

Fy vilken lång kväll det kommer bli:S...

 

 


090928

Hejhopp!

Lite dålig uppdatering här nu men jag hinner inte med mitt liv nu för tiden:S Har sjukt mycket i skolan plus att jag jobbar hela tiden. Idag fick vi en A4 full med frågor som vi ska bevara med egna ord och förklaringar i löpande text och som ska vara inskickad senast fredag. Sen så ska vi läsa hela engelska boken tills på onsdag och så har vi seminarie på måndag plus tentan nästa fredag. Så just nu är mitt liv fullbokat, plus alla saker som händer runt skolan som träning och fest:P

Nu har jag iallafall vatt och tränat afro och är skittrött. Nu blir det Hollywood fruar och chill i sängen resten av kvällen! Hare bra :)......

090926

Hejsvej=)

Ska snart sticka ut till Hölminge för att träffa släkten. Hade behövt plugga men är så sjukt trött att jag orkar inte:S Igår kväll så var det iallafall skit kul! Först så var jag och Malin hemma hos mig och åt tacos och drack vin, sen så bar det av ner till Harrys där vi träffade några andra i klassen plus lite ISMare:) Vi dansade och drack drinkar. Sen så åkte jag hem vid två tiden och började jobba vid sju imorse så det blev inte jättemånga timmars sömn. Men kul var det!

Nu ska jag köra och hämta upp pytt på vägen till Hölminge... Ha en bra kväll:)

090924

Hejhopp!

Sitter här med näsan i böckerna och är allmänt seg och trött. Har haft föreläsning hela förmiddagen idag där vi hade frågestund, så nu känner jag mig faktiskt lite klokare på det här men det är ju frågan om jag vekligen är det. Men det är faktiskt rätt intressant, bara jag kan läsa klart alla kapitel i denna jäkla bok snart så tror jag att jag ska fatta när jag börja repetera. 

Nu ska jag snart cykla iväg till jobbet:S Halv fyra till halv tio blir det idag. Dem andra i klassen ska spela fotboll mot settarna och festa ikväll men det får jag hoppa över, så jäkla segt alltså! Jag vill inte jobba och missa allt kul! Vill mä va med:( Men det är väll värt det att slippa studielånen antar jag.

Igår kväll så körde jag afro och bosu med Katharina och Malin så jag kan knappt gå idag:S har sån jäkla träningsverk. Det får bli till att sitta stilla i kassan ikväll:P....


090922

Hejsvej!

Sitter och äter havregrynsgröt och ska snart bli upphämtat för att sedan bege mig mot sunnerbohov och kolla på hockey. Idag ska Troja möta Björklöven och vi hoppas verkligen på vinst! :) Det är jag Katharina och Malin som ska gå så det ska bli riktigt kul.

Dagen idag har bestått av plugg, löpning, matlagning och lite mer plugg. Alltså våran bok måste vara världens tråkigaste!!! Man läser och läser och läser men kommer ingenstans plus att man inte fattar ett skit. Men jag har snart läst så långt vi ska innan tentan så jag får väll fokusera på att fatta sen dem sista veckorna innan tentan:P

Dax att äta upp och sticka! Ha en trevlig kväll:D...

090921

Puh!!! Äntligen hemma efter 10!! långa svettiga timmar i skolan. Herregud vilken dag alltså. Först så hade vi föreläsningar mellan 9 och 15 och efter det så fick vi en uppgift i informationslogistiken som skulle vara klar att redovisas tills på torsdag så det var ju bara att sätta sig och göra den. Vi hade även en uppgift i affärsengelska tills på onsdag som vi var tvungna att göra plus kompletteringar på projektarbetet . Så dagen har varit räddad om man säger så.

Nu ska jag snart sticka iväg till Malin och kolla på svenska Hollywood fruar, sjuuukt dåligt programm men man kan ju skratta åt eländet haha. Det ska iallafall bli mysigt att umgås och ha tjejsnack:) Det behövs efter en sådan här dag. Imon är jag ledig så det blir en fet sovmorgon till att börja med sen får vi se vad som händer..


090920

Hej=)

Sitter i sängen om tittar på tv:S inge skönt alltså, men Robin har hämtat sin tv så det är bara att gilla läget. Jag vet ju iallafall vad jag ska hitta på nästa vecka föör då ska en ny tv inhandlas:) Vet bara inte vilken jag ska ha, om det ska vara plasma eller LCD. Om jag ska ha en 40" eller en 42" .Det får nog bli till att åka runt lite och koll innan jag bestämmer mig.

Nu ska jag äta lite kvällsmat innan det bär av till växjö för lite bio, flickan som lekte med elden är det som gäller idag:) Alla säger att den är superbra så nu hoppas jag att dem har rätt!

Ha en mysig kväll:)

090919

Godkväll=)

Äntligen hemma från jobbet, har vatt grymt mycket idag så nu är jag helt slut! Så nu har jag placerat mig i soffan och här tänker jag sitta kvar. Jag har laddat med ostchips, salsa, brieost, digestivekex, oliver och nya veckorevyn. Kan det bli bättre?! En riktigt slapp avslutning på kvällen med andra ord. Jag har inte vatt själv en enda kväll på två veckor nu, det händer alltid något. Men det ska bli riktigt skönt faktiskt.

Igårkväll var det riktigt kul! Vi började med att laga mat och kladdkaka här hemma hos mig och drack en massa goda drinkar. Efter deet så stack vi till Ljungergska, det var rätt segt där så vi stack till Harrys så fort dem öppnade typ. Där var en jäkla massa folk men riktigt kul!

Nej nu ska jag hugga in på snackset och läsa min tidning:)...





090918

Hej svej på er alla glada människor!!

Nu har jag tagit en paus i pluggandet, jag är redan trött på denna tråkiga bok med massa tråkiga figurer på engelska. Men jag ska kämpa och ta mig igenom den om det så är det sista jag gör!! Det kan ju inte vara så jäkla svårt som vi tror det är, det är bara för att det är på engelska som ingen fattar tror jag. Vi får nog köra ett seminarie snart och diskutera lite tro jag så att alla piggnar till lite:D

Just nu så dunkar Kid Crudi med day n night på spotify, är sjukt laddad för party ikväll:) Kommer bli så jäkla kul att dansa hela natten. Först så blir det förförfest hos mig med tjejerna, det ska lagas mat och blandas drinkar. Sedan så blir det förfestspalatset nr.1 Ljungbergska:D Och sen så väntar Harrys "nightclub" haha. Ja det ska bli kul och se hur denna kvällen slutar...

Nej nu ska jag ge böckerna en liten chans till innan vi laddar om för kvällen...


090917

Goderafton:)

Ska snart krypa ner i sängen, tänkte bara skriva en liten trudelutt innan. Idag har det stått plugg på schemat hela dagen lång. Alltså denna jäkla bok vi har fatttar jag inte ett dugg av! Den är helt sjukt krånglig:S Bara massa data snack. Såååå tråkigt. Jag har även hunnit med en powerwalk, en hockey match och ett kassaledarmöte idag.

Troja spelade mot Almtuna och vann med 3-1:D sjukt bra match, mycket spännande! Det var riktigt kul med hockey, jag har inte gått på det på evigheter men det får det bli mer av i höst tror jag. 

Nu ska jag gå och lägga mig så att jag är pigg imonbitti:) Måste plugga hela dagen för på kvällen är det parddiiiieeee!! Harrys har grand opening på sin "nya" nattklubb så det ska bli sjukt kul.. 

Nattinatt...


090916

Hejsvej:)

Nu har jag nyss vatt ute och rört på fläsket lite, eftersom jag fortfarande är så jäkla förkyld så blev det bara en powerwalk men det är ju bättre än ingenting. Dagen har annars spenderats i skolan med affärsengelska och med näsan i informationslogistikboken så jag känner mig helnöjd!

Detta måste naturligtvis belönas och hur gör man det bättre än med ett glas vin med underbara klasskamrater på ljungbergska:P Haha, fan vad jag trivs med livet!! Kan inte bli bättre än vad det är just nu:)

Dax att hoppa in i duschen, ska till pappa och äta kvällsmat innan det blir Ljungberska...


Film igen:P

Hej på er!

Nu har jag tagit igen mig i soffan lite efter dagens bravader:) Först så fixade jag naglarna ute i Lagan, dem blev superfina. Gjorde fransk som vanligt, men sen så satte vi svarta stenar på ringfingrarna:) Det blev ritkigt snyggt faktiskt.

Sedan så bar det av in till stan igen där jag mötte Martin och Daniel på Roddys, vi satt och snacka en stund och sen så gick vi till Nystrands och tog hål i öronen:P haha. Jag tag ett till i högra örat så att jag har två och Daniel tog i högra örat så att han nu har i båda. Grymt snyggt blev det! Martin bangade och sa att det var bögigt haha, men jag och daniel hade slagit vad i fredags om att göra det så vi var så illa tvungna.

Nu ska jag kolla på idol och sen så ska jag sticka iväg till Ljungberska för att kolla på film(utan vin ikväll tack och lov) Notebook ska vi se, det ska vara en riktig snyftare så vi får väll se hur lång tid det tar innan alla sitter och gråter:P...

Ha en bra kväll...



Fina naglarna:)



Fint:)...




090915

Goddagens på er alla pigga och glada!

Har dragit mig upp ur sängen och sitter i soffan och kollar Greys anatomi, lyssnar på Nsync och försöker piggna till. Blev senare än väntat igår, vi skulle ju bara dricka llite vin och kolla film. Men det blev mycket vin och mycket prat och skratt hela natten. Herregud jag har sagt det men jag säger det igen. Jag älskar folket i min klass! Så jäkla goa alla är.

Vi börja med att kolla American pie Beta house och det var väll typ bara jag som tyckte den var bra haha, sen så var det massa flams och trams och skratt haha och vid typ halv tre så fick vi den smarta ideen att kolla på en film till. Så då var det i taket lyser stjärnorna som sågs. Lite sorglig avslutning, men den är ju så bra:)

Nu ska jag snart ta en dusch och sen sticka ut till Lagan och fixa naglarna, dem är verkligen katastrof nu!..





090914

Godmorgon:)

Dax att sticka till skolan igen, det är helt sjukt vad fort veckorna går! Idag så har jag föreläsning mellan 9 och 12 och efter det så blir det jobb med engelskan från 13 och frammåt. Får väll se när vi är färdiga:)

Igår så var jag ju barnvakt vilket gick superbra, dem lyssnade dock inte på mig så mycket men det är väll så det ska vara. Efter att föräldrarna kommit hem så åkte jag till Hölminge och åt kvällsmat, mums!

Ha en bra dag!!..


090913

Godmorgon sunshines!

Sitter vid bordet och har just ätit upp frukosten, är grymt trött efter lite sömn inatt. Jag var inte hemma från movienighten förrens klockan tolv och sen så har jag legat och hostat hela natten. Så jädra jobbigt är det när man inte kan få luft. Vi såg iallafall två bra filmen; Vägen till lycka och the bucketlist. Två sorgliga men ändå lyckligtslut- filmer:)

Nu ska jag snart ta bilen och köra ut till Klövaryd för att passa Melwin och Sahlina hela dagen. Hoppas vädret är bra så att vi kan vara ute, det har vatt dåligt med friskluft senaste tiden:S

Ha en bra dag!


090912

Goddag:)

Sitter i soffan och tittar twilight för sjuttioelfte gången, men den är ju så jäkla bra! Är sjukt seg och krasslig idag och halsen gör ont och jag är hes som jag vet inte vad. Så det fick bli en sjukanmälan inringd idag även om det är det sista jag gör. Så nu blir det sängliggande resten av dagen med en massa te och film:)..

Igår kväll va iallafall skitkul precis som alla andra kvällar dem här två veckorna:) Herregud vilket underbart gäng som går i klassen! Det känns som att vi känt varandra jättelänge och vi har hur kul som helst:) Så det kan verkligen inte bli bättre! Igår så var vi först på Ljungbergska och sen så blev det en sväng till Harrys mä:)

Nu måste jag hänga med i filmen, annars vet jag ju inte vad som händer;)




Idol haha

Sjukt kul klipp :P haha, så jäkla bra skådespeleri. Jag fattar inte att dem kan hålla sig från skratt, jag hade börjat
gapskratta direkt, speciellt om jag varit han med gitarren haha.





090910

Godmorgon:)

Nu ska jag snart sticka till skolan där studiebesök står på schemat idag:) Det är Strålfors och Elektrolux som ska utforskas och granskas. Ska bli intressant! Har ju iochförsig varit på båda ställena innan men dem har säkert massa annat att berätta som jag inte vet.

Igår hade vi en kul kväll med fotboll och ciderdrickande. Vi började kvällen vid sjutiden med att spana in matchen som sverige vann efter många om och men. Sedan blev det idol, herregud att vissa inte har nån jävla spärr och inser att dem kanske inte bör ställa sig på scenen där. Efter det så tänkte vi dra till Harrys men det var stängt så då kollade vi stengrottan och chaplins men dem var också stängda! Hallå lixom, det är fasen katastrof! Så det fick bli statoil för att inta proviant och sedan efterfest på Ljungbergska:)

Jag är oväntat pigg idag så det är gött, men nu är det dax att sticka! Ha en bra dag...









Stickat!!

Guuud vad jag längtar till hösten nu alltså! Man känner i luften att den är på väg och löven börjar bli gula men det är fortfarande så varmt i luften så man vet aldrig vad man ska ha på sig. På morgonen är det rätt kallt så man måste ha jacka och tjock tröja. Men på eftermiddagen så är det ju skit varmt så man svettas ihjäl på vägen hem.

Jag var inne en runda på Vero Moda innan och det blev två stickade tröjor som fick hänga med hem, sjukt fina! Och sjukt billiga:) sånt gillar vi, billigt är bra! Det blev även två baslinnen från JC, det behövs alltid. Dem har en tendens att försvinna när man ska ha dem så det är lika bra att ha ett lager:) Systemet besöktes också, är man student så är man! Ikväll är det fotboll och Harrys som gäller, lillelördag idag ju:)

sjukt fin! den är dock mörklilla IRL:)

 



mysig väst typ, fint med en långarmad polo under:)



090909

Godeftermiddag:)

Har precis satt mig i soffan för lite slappe med gossipgirl och daimchoklad:P Dagen har varit rätt slapp idag, vi började med affärsengelska mellan 9 och 13 sedan blev det lunch med några från klassen på Garvaren mat och bar. Jag åt isterband vilket var grymt gott!! :). Efter det så jobbade vi lite med partnerföretaget och det gick ju sådär som vanligt. Hur kan man vara så trööög!!??

Aja efter skolan så blev det en runda på stan, skulle egentligen bara köpa lite cider, men det blev ju en hel del annat som vanligt när jag är i farten. Hehe..



Fattig student?? inte ännu haha..


Bowling:)

Gud alltså hade glömt hur sjukt kul bowling var! Det måste vara den bästa iden på väldigt länge att åka och bowla:) Vi var nio stycken från klassen som spelade tre och tre, så jag spelade mot Daniel och Kamilla och det var sååå nära att jag vann. Men Daniel kom in i nått flow och gjorde nio strike på raken så då sket det sig för mig:(. Så jäkla typiskt, hade vatt kul att vinna ju:)

Nu är jag iallafall sjuukt trött och ska snart gå och lägga mig i min nybäddade säng, gottigott:) Imon är det skola hela dagen så gäller att vara pigg och glad!..

Katarina är nöjd..



:)

snyggt!!


090908

Idag har varit en dag då jag varit på hyfsat dåligt humör! Först gick jag upp klockan sju för att plugga attans, han läsa typ tio sidor på en timma. I denna takten så lär jag aldrig läsa ut boken. Sedan så bra det av till skolan igen för lite studietekniks utlärning. Booring!

Sedan så var det tandläkaren där jag fick reda på att jag åkt ner en grupp så jag fick den dubbla årsavgiften, suck nu ska jag betala 860 kronor om året istället för 450! Inte så farligt mycket men ändå.

Efter tandläkaren så var det arbete med projektarbetsgruppen och där gick det som vanligt katastrofdåligt! Hur svårt kan det vara att fatta lixom, vi fick hämta läraren 2!! gånger på att vissa inte kopplar men tror ni att det hjälpte? Ooo nooo, det klickade ändå inte. Herredud vad är det som är fel lixom?

När jag kom hem så var det plugg och matlagning på schemat, vilken dag!



Fint hjärta på maten iallafall:)



pluggpluggplugg..



090907

Godmorgon:)

Snart dax för skolan igen, idag blir det en heldag. Föreläsning 9-12 och sedan labb 13-16 och därefter blir det jobb med partnerföretagsarbetet. Men jag hoppas att jag ska vara hemma i någorlunda tid iallafall för hela veckan är lika fullproppad, så jag tror att jag lär behöva sömnen!

Jag har börjat hosta och snörvla som attans, men jag hoppas verkligen inte att jag ska bli sjuk nu för det har jag inte tid med! Jag får köra på dubbla koftor och halsduk idag, vädret är ju inte heller det bästa. Riktigt höstväder är det nu så man får väl vänja sig vid dimma och regn. Men det är faktiskt lite mysigt bara man slipper vara ute.

Nej dax att sticka:)...


090906

Godmorgon..

Nu har jag vatt duktigt och sprungit hela åtta kilometer:) Skulle egentligen sprungit milen men pallade inte, tänkte att jag får mjukstarta nu när jag inte tränat på typ en månad igen:S Så nu är det en stor frukost med gröt, ägg och mackor som gäller. Är så jäkla hungrig!

Vid klockan ett är det arbete som gäller igen, fy är inte alls laddad för det. Vill bara ligga i soffan och dega idag. Känns som att det skulle behövas med tanke på veckan som kommer. Det är så sjuuuk mycket att göra nästa vecka. Men nu ska jag läsa lite i böckerna innan jobbet:)

Ha en bra dag..


Helt slut!

Hemma efter en sjukt stressig dag på jobbet, helt kaos när jag kom dit klockan ett och det var det långt i på eftermiddagen. Kvällen var däremot rätt så lugnt så det var skönt:) Nu har jag laddat upp med kycklingsallad, chips, dip och smartisar och ska ligga raklång i soffan resten av kvällen. Så jävla gött!

Vet inte om det blir fotbollen eller nått annat på tvn, nu kollar jag på Nina Frisk men den verkar vara lite halvkonstig. Så får se vad det blir. Tidig sänggång är iallafall en sak som är säkert, har lite sömn att ta igen från denna veckan;)



Fint värre!!


090905

Godmorgon:)

Jag är såå jäkla trött idag! Helt sjukt, sitter i soffan som en zombie och orkar inte göra nått. Snart väntar sju timmar jobb också så fy sjutton. Får ta och gaska till mig lite! Jag har inte jobbat på två veckor så det känns lite konstigt men det ska nog gå bra:)

Gårdagkvällen var skitrolig! Den började återigen på Ljungbergska och det var ett skitroligt gäng som var där. Efter förferren så drog vi till Harrys där det väntade drinkar och tequilashots:P Kvällen avslutades såklart med pizza på torino:) Kom hem runt halv fyra snåret så kan ju vara därför som jag är så jäkla trött men va sjutton, man lever bara en gång!

Nej men nu ska jag nog ta och dra mig ur soffan och fixa lite...




090904

Godmorgon:)

Ska snart sticka till skolan, vi har gästföreläsning hela dagen med partnerföretagen som kommer och pratar om sig själva. Efter det så blir det till att jobba med partnerföretagsuppgiften:S Boring! Ikväll får jag se vad som händer det blir nog till att ta det hyfsat lugnt.

Kvällen igår var skitkul! Alla var på G och hade skoj. Måste säga att min klass är verkligen bra, men vissa är förstås bättre än andra:) Vi började med förferre på Ljungbergska och sedan så drog vi vidare till studentpuben där Paddington spelade.

Nu är det dax att sticka till la scuola(eller hur det stavas)!

090903

Hejhopp:)

Sitter i soffan, dyngsur efter en cykeltur hem från stan. Vädret visar sig verligen inte från sin bästa sida idag, regn, regn och åter regn:( Men jag är inte bitter! För ikväll är det party:) Först ska vi ha förfest med klasssen och sen så ska vi vidare till student puben där Paddington spelar ikväll. Kommer bli en superduperkväll tror jag!

Dagen idag har spenderats i skolan, först i förmiddags så var det en massa info om alla regler och förordingar som gäller på skolan. Sedan så var det massa företag och föreningar som stod och informerade om sin existens. Så nu har jag iallafall pennor så att det räcker i tre år:P haha.

Dax att äta lite mat innan kvällens ferre:)...

Strålfors

Nu har jag vatt hemma ett tag och suttit och pluggat:) Känner mig faktiskt rätt duktig. Vi fick reda på våra partnerföretag den sista föreläsningen nu i eftermiddags och jag fick Strålfors:) Jag hamnade med Therese vilket va bra men den andra medlemmen i gruppen vet i fasen vad jag ska säga om. Men det blir ju vad man gör det till! Vi får hoppas att det går bra.

Nu har jag iallafall gjort färdigt pressreleasen som ska vara inne på onsdag, så nu kan jag fokusera på partnerföretaguppgiften som ska redovisas nästa fredag. Och så måste jag börja läsa i informationslogistikboken med. Jag trodde inte att det skulle vara så jäkla mycket på en gång men det är väll bara att vänja sig:)

Nu ska jag äta brocoli och bacongratäng, mumsigt värre:)

Lite bilder från gårdagens grillning med klassen:




090902

Tjohoo!

Hann inte skriva imorse då jag började skolan så tidigt(klockan 9 hihi). Jag är ju fasen inte van vid att gå upp så tidigt. Jaja nu är jag iallafall hemma på lunch men ska snart tillbaka igen. Nu på morgonen så har vi haft affärsengelska, det var sådär. Kan väll inte påstå att jag fattade så mycket. Men det kommer nog:)

I eftermiddag ska vi har lektion eller vad man ska kalla det mellan 13 och 17 då vi ska få reda på vårat partnerföretag och grupperna vi ska vara i :S fy hoppas att jag kommer med några roliga som är beredda att jobba hårt och seriöst :P Så det inte blir med några segproppar!

Ha en bra eftermiddag, måste verkligen sticka nu...



090901

Goodmiddag:)

Solen skiner och det är supervarmt ute! Så jäkla härligt, man trodde ju att hösten var här nu men sommaren har nog bestämmt sig för att stanna lite till:) Gårdagen var riktigt kul. Vi började med att gå runt till en massa stationen i stan för att samla poäng. Så idag så har jag en jäkla träningsvärk! Sedan så var det en massa lekar och fest på kvällen. Så jag är hyfsat trött just nu!

Jag ute i solen och försöker att tagga till lite, det går sådär. Jag har så sjukt ont i halsen med:( Men ikväll så fortsätter nollningen, dock lite lugnare än igår hoppas jag. Det snackas om grillning men vi får väll se...


RSS 2.0