shopping + teater=)

What a day! Vid klockan tolv så styrde vi bilen mot Halmstad där vi när vi kom fram gick i affären mellan klockan ett och fyra. Det blev ju som vanligt en hel del shoppat bland annat en svart skinnjacka, två par sandaler och tre sjalar=) Bilder kommer imon. Efter  shoppingen så blev det cheeseburgare på donken och sen godisshopping på Hemköp (ja jag var tvungen att handla där, det fanns inget ICA haha) Sen åt vi middag på Harrys, hamburgare blev det för båda. Supergod! Efter det så bar det av till teatern Kuta och kör, det var skitbra dock lite rörig men så är det ju alltid med farser. Det går ju ut på att alla missförstår varandra=) Sen blev det till att styra kosan hemåt och nu sitter vi hemma i soffan med varsin dator haha och nu är det dax för sängen...

Natti Natti... 



På väg..



Yummi chesseburger..



Sötnos..



Yummi yummi...



Vi två...



Teatern, för jäkla kul =)...



Snö igen=(

Usch igår kväll så snöade det igen, så det blev inte vår den här gången heller. Men men det kommer väll. Idag ska jag och Robin åka till Halmstad och kolla på teater=) Kuta och kör med Tomas Pettersson, det kommer bli grymt kul. Vi ska åka vid typ kl 12 så att vi hinner shoppa lite innan nu på dagen=) Jag vill hitta en jeansjacka, skinnjacka, ett par ljusa jeans och en snygg väska. I hope I do!!
 
Nu ska jag försöka hitta nått att ha på mig idag/ikväll, det är ju inte så lätt när man först ska shoppa och sen ska vara lite finare på kvällen men jag ska nog hitta på nått. Det får väll bli lite finare kläder och så får jag bara byta skor till kvällen=)

Ha en fin dag....

troja

Här i vår lilla stad Ljungby har vi ett hockeylag som heter Troja-Ljungby och ikväll har dem slagit ut Malmö från att spela playoff till elitserien=) Hur stort är inte det! Förra säsongen så spelade Troja i division ett och nu ska dem kvala till elitserien. Det var så jäkla spännande också för Troja var tvungna att vinna och det gjorde dem med 6-2. Och Malmö fick som mest spela oavgjort och det blev det också och sen vann Leksand på straffar. Woohhoo, så på söndag så blir det playoff mot Växjö så det kommer bli en riktig publiksucce och fest med ett litet Smålandsderby. Så på söndag ska Jennie gå på hockey för första gången på hela säsongen=).....


utrensning

Äntligen klar med garderoben=) Jag rensade bort två fulla påsar så det känns bra. Även om jag inte tycker att det blev så mycket mer plats. Jag rensade ut en garderob i hallen och flyttade in i den också, vi får se vad Robin säger om det när han kommer hem.

Igår när Robin kom hem så hade han köpt en bok till mig som jag ville ha från Bokia. CHIC heter den och den handlar om hur man bygger upp den perfekta garderoben. Och det kan jag verkligen behöva hjälp med för jag bara köper och köper utan att tänka vad jag egentligen behöver, men nu ska det bli bättring på det=) Den är rosa och skimmrande så det får bli en av dem böckerna som ska upp på väggen sen. Jag vill till IKEA nu och köpa tavellister, skohyllor och fler galgar så att jag kan fixa med alla mina planer.

Nu ska jag äta upp min lunch som består av knäckemackor och te=)...



Fin va?



vår

Nu är det vår i luften=) Snön har nästan försvunnit helt och solen lyser ute. Synd att man fortfarande är sjuk så att jag inte  kan gå ut i det fina vädret.

Idag har jag iallafall tänkt städa lilla rummet + min garderob, vi får se hur det går med det. Jag ska sitta i soffan och päsa lite först och samla krafter. Men sen ska jag ta tag i det. Jag behöver verkligen rensa ut garderoben, men det är så jäkla svårt för jag har så svårt för att slänga saker. Jag  tänkter att det kan vara bra att ha nån gång=) Hahah jag är hopplös.

Nu ska jag kolla på Richard Scarys äventyrsvärld och ladda krafter =)....


H&M

H&M är lätt grymmast! Det finns ju ingen bättre klädkedja. Dem har allt plus att det är BÅDE snyggt och billigt. Nu har dem den här nya grejen att man kan kombinera sin egen klädstil och få ett kollage till sin mejl som man kan lägga upp på bloggen=)..

Nu har vi tittat på film och ätit godis så nu håller jag på att spricka. Filmen var sådär men den hade ett lyckligt slut så det gjorde den ju lite bättre iallafall. Nu ska jag sova, jag ska vara hemma imon också för jag blir bara sämre och sämre=( Näsan och ögonen rinner och jag har dem värsta nysattacker man kan tänka sig. Inte kul!

Godnatt lovely!


film+ godis

Jajajmän nu ska vi mysa i soffan och äta godis och kolla på film=) Innan det blir det varma mackor, typ min specialitet nu för tiden haha. Det enda jag kan laga ungefär. Men det ska bli mysigt iallafall. Jag har tagit mig en dusch och ryckt upp mig lite så nu mår jag iallafall lite bättre..

Ha en bra kväll...



Filmen + godiset



Mina goda mackor med ruccola...

Bilder...

Äntligen har jag valt ut New York bilderna, det tog en jäkla tid. Fick ihop 230 stycken=) Så det kommer ta en jäkla tid att få in dem i ett album sen också=) Men jag hittade många fina bilder, gud vad många kort vi tog. Tänkte lägga upp några smakprov:


     

God chokladmjölk på Starbucks                 Frihetsgudinnan

    

Ett snöigt New York                                         Mys i solen


Mardröm

Fy jag vaknade på det värsta sättet man kan tänka sig idag! Jag drömde mardrömmar och sen helt plötsligt så bara satte jag mig upp i sängen och var klarvaken och livrädd. Usch vad hemskt det var. Det vill jag inte vara med om igen, jag skulle behöva en drömfångare som tog bort alla hemska drömmar så att jag kunde sova lugnt.

Annars så är allt som vanligt, snorigt värre alltså! Jag har börjat nysa som sjutton också, men jag hoppas verkligen att det går över snart för dem ringde från ICA nyss och undrade om jag kunde jobba imon och dum som jag är så tackade jag ja. Så nu får jag se till att bli frisk tills imon, så får det bli=)

Nu ska jag välja ut vilka bilder jag ska framkalla från New York.

Later.....

Kvällsmat och kvällsfika

Godkväll=)
Nu sitter jag och äter en god syltgrotta och jordgubbste. Mums. Till kvällsmat blev det pannkakor med hallonsylt, så nu är jag mätt och belåten. Näsan blir bara mer och mer täppt och jag nyser varannan sekund känns det som så jag beslöt mig för att vara hemma imon också. Usch jag får ångest av att inte jobba, jag bara känner hur mycket pengar jag förlorar. Och så lider jag ju av myror i byxorna också=) Jag har så jäkla svårt med att sitta still, jag tror att jag ska passa på att städa min garderob imon för där är det kaos. Hahah jag måste få in alla mina nya vårkläder ju=)

Nu ska jag äta upp kakan och gå och lägga mig. Godnatt....



Mumsiga pannkakor...



Smakigt värre...

Gratismode.se

Nu har jag hittat en riktigt bra sida! gratismode.se heter den. Den går ut på att man samlar poäng som man sen byter in mot presentkort på valfri affär. Det man måste göra för att få poäng är till exempel att prenumerera på en tidning eller vara med i en undersökning. Så lätt, så kul! Så gör som jag och bli medlem på denna sida nu!

http://www.gratismode.se/?c=47063 Gå in på denna länk och registrera dig så får du 50 poäng direkt=)

Syltgrottor

Nu är mina syltgrottor klara=) Dem blev gigantiska för jag klantade till det lite. Jag smälte smöret och det skulle man tydligen inte göra haha. Så degen blev jätte kladdig, så istället för att kavla ut dem så fick jag klicka ut dem. Och det blev lagom stora klickar tyckte jag ända tills jag såg dem i ugnen då dem var asstora haha. Men goda är dem iallafall och det är ju huvudsaken=)...



Innan ugnen små och fina...



Efter ugnen gigantiska..


bästa milkshaken!

Mums, nu har jag gjort världens godaste milkshake=) Marängsvichmilkshake!

För att göra denna goda milkshake så behöver du:

*mjölk
*glass(gärna choklad)
* banan
* maränger
*chokladsås

Ta allt efter känsla, ta mest av glassen för att få den lite stelare och mer av mjölken för att få den lite rinnigare.
Sen blandar du allt i en blender och häller upp i ett stort glass som du dekorerat med chokladsås=) Så gott!

       

Smaskig blandning..                     Färdigt resultat, redo att drickas=)




host snörvel och nys..

Stackars mig som är hemma och är sjuk=( Jag bara hostar snörvlar och nyser. Det blir bara värre och värre, jag får nog vara hemma imon också. Men när Robin kom hem innan så fick jag jättefina tulpaner och då blev det iallafall lite bättre=) Han är så snäll som tar hand om sin sjuka flickvän. Nu ska jag fördriva tiden genom att baka syltgrottor och klippa ut recept sen finns det säkert nått kul att se på tvn också...



Mina fina blommor=)...

sjuk =(

Usch vad jag har ont överrallt idag=( Halsen värker och öronen likaså. Det är ju sjutton också jag som trodde att det inte skulle bryta ut. Men men idag ska jag försöka ta det lite lugnt och jag hoppas på att det blir bättre tills imon så att jag kan jobba då. Idag fick jag ringa och sjukanmäla mig, hoppas att dem hittar nån annan att sätta in bara.

Jag håller på att städa lite smått i röran här hemma nu, jag får så lätt myror i brallorna när jag är sjuk. Jag har bara lillarummet kvar och det ska väll inte ta så lång tid sen tänker jag ligga i sängen eller soffan resten av dagen. Ska kolla på lite The Hills avsnitt på datorn kanske eller läsa HLR böckerna så att jag är redo för att utbilda ICA sen=)...

back at home

Nu har jag äntligen packat ner julgrejerna!=) Haha lite seg, men dem har faktiskt inte varit uppsatta tills nu. Dem har legat i en hög i lillarummet. Men nu har jag äntligen fått ner det i banankartonger så imon ska det ner till källaren! Har tänkt städa lite imon och fixa iordning i våran röra.
 
Jag har ju önskemål om att sätta upp hyllor och sätta mina skor på väggen i min lilla "walk in closet" (läs lilla rummet). Men det är ju en viss Robin som sätter sig emot detta. Jag har också tänkt köpa lite modeböcker och sätta på tavellister där inne. Jag gör det när han inte vet, han kommer ändå inte att märka nått=) Hade velat ha ett sminkbord med, jag hade tänkt göra om skrivbordet för jag har hittat jättefina lampor att ha runt. Men vi behöver det där jäkla bordet till annat, synd alltså. Nån gång i livet ska jag ha en riktig walk in closet. Så det så!!

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Sex and the city och läsa Sofis mode...

Godnatt, dröm söttt!



Äntligen nedpackat...



Bästa tidningen..



Promenad i solskenet

Gud vad skönt väder det var ute=) Jag hade på mig termos och dunjacka men det hade jag inte behövt för det var alldeles för varmt. Jag höll på att svettas ihjäl när jag kommit halvvägs.
 
Jag hittade några roliga böcker på Bokia men jag får se om jag köper nån av dem imon kanske, jag har ju lagt undan en del på ICA.
 
Nu ska jag och Robin äta lunch innan vi börjar jobba, linser och biffar blir det. Det är ju fettisdagen idag så vi får se om det kanske blir en semla också=)..

Sol!

Godmorgon. Nu har jag äntligen tatt mig upp och ätit frukost=) Gud vad skönt det var med sovmorgon. Det var verkligen välbehövligt. Nu sitter jag och funderar på om jag ska ut och gå i det fina vädret eller om jag ska nöja mig med att bara sitta still i solen. Det är ju det där med halsen! Och nu har jag börjat bli snorig också=( Men va fan lite luft har väll ingen dött av. Lite sol på kinderna skulle verkligen inte sitta fel på mitt vinterbleka ansikte.

Jag kanske ska gå ner och kolla in bokrean på bokia och se vad dem har att erbjuda där. Ja så får det bli och så får jag ju lite motion på köpet...

kvällsknäcke

Sitter i soffan och myser för mig själv med Lipstickdjungle och knäckebröd. Dricker också varm choklad för halsen, hoppas att det går över snart!

Natti natti..


Guldkorn

Har hittat lite guldkorn som skulle vilja flytta in i min garderob i vår=)

Stripe lace onepiece

Fin randig tröja chicy.se

Wild detail leather rider jacket

Denna coola skinjacka i svart chicy.se

String Open toe shoes
balla skor chicy.se

Stylish big totebag
Hur fin? chicy.se





Nice=) bracy.se

nytränad

Japp nu har jag vatt duktig igen och tränat=) Kanske inte jättesmart med tanke på att jag har lite ont i halsen med det är ju så jäkla kul med afro. Nu ska jag duscha och sen kolla på semestersvenskar och sitta och drömma mig bort till värmen, hade vatt gött med en resa men jag får väll vänta tills den svenska sommaren kommer.

Imon börjar bokrean så jag tänkte att jag skulle fynda lite=) Jag har ju iochförsig redan lagt undan dem böcker som jag vill ha eftersom jag var med och byggde rean i fredags så jag har fuskat lite. Men ni får se imon vilka böcker det blev=)

Nu ska jag skynda mig innan semestersvenskar börjar....


Vindruvor=)

Hemma från jobbet, finally. Halsen gör fortfarande ont och jag känner mig lite slö i kroppen men jag hoppas att det inte blir nått med det. Just nu är Tilda hos mig innan hon ska på träning klockan sex, så nu sitter vi och kollar på Americas next topmodel och äter vindruvor=) Ska snart laga mat, spaghetti och köttfärssås I think. Har inte ätit lunch idag så börjar bli lite hungrig nu.

Robin åkte till växjö nu han skulle på ett möte där. Så jag passade på att utnyttja honom att gå in på Gina och se om dem har jeansjackan som jag hittade på Väla där i min storlek. Skitfin var den! Mamma och ida köpte den men jag vill så gärna ha dem jag med, och jag är ju inte så ofta med dem. När jag väl är det så får jag väll ta en annan jacka=) Jag skickade tillbaka den från H&M för den var så ful..

Nu ska jag laga mat, simma lugnt

Tacochips och The Hills..

Äntligen hemma! Det var nog inge bra att gå och jobba egentligen för nu är jag ännu hesare och har jäkla ont i halsen men men. Och nu har jag tagit på mig att jobba imon bitti klockan 7 också så i får se hur jag mår imon kväll=).

Nu har jag iallafall slängt ihop lite tacoschips med smält ost och köttfärs på, smaskigt värre. Till det blir det god salsa. Nu är det The Hills på tvn med så det kan ju inte bli bättre=). Efter det ska jag och Robin kolla Beck och mysa.

Så ha en bra kväll...



Mums Mums!!

ÄNTLIGEN!!

Hihi igår fick jag två tröjor av min farbror, med Heidi Klum på! Jag har velat ha dem här tröjorna hur länge som helst, dem är så jäkla snygga. Och nu när han var i Thailand så hittade han dem och köpte dem till mig=)

Tack så mycket...




Halsont och hosta=(

Godmorgon

Igår så var jag barnvakt till ungefär klockan halv 5 när Tomme och Camilla kom hem. Då så åt vi mat och kollade lite på tv, efter det så började barnen bli trötta så det var dax för dem att åka hem. Då undrade dem om vi inte ville följa med ut till dem och kolla på melodifestivalen så det gjorde vi=). Först var det melodifestivalen som var sådär bra den här gången, tycker bara att det blir sämre och sämre låtar. Sen kollade vi på Hot Chick som är jäkla kul.
 
Efter det så var vi jättetrötta och skulle åka hem och då var det värsta snöstormen ute. Det snöade och blåste och vi såg inte tio meter framför oss. Det var typ tio centimeter snö på vägen så vi körde i 30 km i timmen på grusvägen och sedan 50 km i timmen på 25:an. Så det tog 40! minuter attt komma hem, en väg som annars tar en kvart. Men det var en väldigt rolig dag och kväll=)

Nu idag när jag vaknade upp så hade jag jätte ont i halsen och jag är hes och hostar=( Så vi får se hur det går på jobbet idag, jag jobbar 12 till 20 i kassan så det är ju en lång dag med mycket påfrestelse på halsen. Men jag är ju ledig imon så jag ska nog överleva=)

Ha de!

Pulkaåk och hamburgare...

Nu har jag vatt och åkt pulka för första gången i år=) fy fasen vad kul det var haha. Det gick skitfort! När vi skulle åka sista gången så sa jag till Sahlina att stå stilla så att jag kunde hämta våra grejer längst upp i backen, men tror ni hon står still. Nej hon sätter sig själv och Melwin i pulkan och åker ner! Och detta är en rätt stor backe så jag stod och skrek och sprang efter=) Sen frågade jag Sahlina varför hon hade åkt ner. Då sa hon med arg stämma - för att vill ville kanske åka själva en gång! Hahah hon är för söt.

Nu har vi lagat hamburgare och när vi var klara så skulle dem förstås ha köttbullar istället så det blev det. Nu har dem också fått i sig varsin glass och sitter och kollar på Dora utforskaren som vi köpte på ICA innan=) Men dem börjar få spring i benen igen så vi får nog hitta på nått nytt att göra=)



Shoppingen på ICA..



Sötnos nr1..



Sötnos nr2..



Kul med pulka..




Barnvakt...

Godmorgon!
Nu sitter jag och äter frukost och väntar på att kravallungarna ska anlända, jag ska nämligen vara barnvakt åt mina två kusiner i dag. Vi ska mata fåglarna och åka pulka hela dagen (eller så länge jag orkar) haha. Men det ska bli kul synd bara att det är så tråkigt väder ute, det är helt mulet och ser ut som att det ska börja snöa när som helst:(. Men dem blir nog glada bara dem får vara ute tror jag. Så så ser min dag ut idag=) Jag hoppas att jag överlever och att jag fortfarande kan stå upp i kväll men det får vi se=)

Have an ice day=)

Grattis MAMMA

Idag fyller mamma 46 år. Så vi grattar henne på födelsedagen=) Jag ska jobba 10 till 18 och sen ska vi ut till hölminge och fira henne. Jag hade tänkt gå till jobbet eftersom Robin hämtar mig direkt sen, men nu är det snöstorm så jag får se hur jag gör. Ska fixa present idag med sådär i sista minuten. Men vet ändå vad jag ska ge henne så det är inte så farligt.

Vi ska bygga bokrean på jobbet idag så att den är färdig till på tisdag när alla reagalningar ska dit och handla. Vi är typ 6 personer som bara ska bygga rean idag så det tar nog sin lilla tid, men jag hoppas att vi är klara klockan 18.00 när jag ska gå och helst lite innan=)

Ha en super dag! 

BigShoppingday...

Hemma från shoppingen=) Hittade som vanligt massa (säg nån gång jag inte hittar nått) Det blev massa fint till våren, mycket ränder. Men det är ju så jäkla fint med marintrenden. Hittade även en jeansskjorta som känns lite 80/90 tal, jäkla snyggt. Det blev också vita gympadojjor från H&M. Sist men inte minst det bästa=) ett jättefint hänge från Tomas Sabo som såg ut som en sko, yammi!

Jag har också hunnit med att träna sen jag kom hem. Jag körde ett afropass för första gången på typ två månader. Nu hoppas jag verkligen kunna komma igång med träningen igen inför Beach 09 =) haha. Har ätit  varma mackor nu så nu är det bara slappe innan sängen väntar. Imon är det jobb 10 till 18 på specialen...



Vit-rödrandig  och vit t-shirt från H&M, vit tröja från Bikbok och blåvit-randig tröja från H&M.



Söta underkläder från H&M



Sminkväsk, mascara, multifärgat skärp och den fina Thomas Sabo berlocken=)



Nice shoes..



Jeansskjortan



Min vårjacka, svart dock, men men man får piffa till med färgglada sjalar=)






090219

Godmorgon!
Nu är frukosten intagen och pengar överförda och jag är redo att bege mig mot sydligare breddgrader för lite shopping. Väla har allt så jag ska nog hitta både det ena och det andra om jag känner mig själv rätt, jag har ju som sagt en önskelista med plagg jag vill hitta så vi får väll se hur det går.

Ha en bra dag, det ska jag ha!

xoxo

Slitna jeans

Nu har jag äntligen fixat mina gamla jeans och gjort så att dem ser slitna jeans. Det blev varken för mycket eller för lite, dem blev helt perfekta. Nu vill jag bara ha ett par med lappar på, men det finns ett par snygga på Bikbok som jag ska kolla in imon. Jag ska till Väla med familjen=) Hoppas bara att det finns i min storlek. Jag har även lite andra saker på önskelistan som jag hoppas hitta. Men nu ska jag lägga mig och sova så att jag är utvilad tills imon....

Godnatt...


Nyttigt värre..

Har äntligen fått ihop lite mat, var såå jäkla trött och hungrig sista tiden på jobbet idag igen. Jag måste nog äta mer till lunch. Nu har jag iallafall lagat jättenyttig mat=) Jag tog vad jag hittade i kylen och det blev kokt brocoli med stekt bacon, zuccini och lök med en klick creme fraiche till. Så nu hoppas jag att det är gott. Man tar ju vad man har och hoppas på det bästa=). Men just nu skulle allt smaka gott för jag är uberhungrig! Smaklig måltid till mig...



Mumsfillibabba, gud vad nyttig jag känner mig=)


090218

Ligger i sängen efter en lång promenad i rask takt=) Tror att jag fick för mycket luft för jag blev sketatrött av att gå haha. Måste ladda inför jobbet idag. Tolv till sju på specialen, det är som ett maratonlopp för man springer som en galning där överallt och fram och tillbaka. Alltid är det nån som  behöver hjälp med nått, så det är bara att se glad ut och springa runt. Fast tiden går mycket snabbare när man är på golvet än i kassan för där blir det att man sitter och tittar på klockan hela tiden. Det gör man inte om man springer runt och plockar upp varor=).

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning.

Have a nice day!


värme nu!!

Fy fan vad kallt det är ute nu alltså! Har nyss kommit hem från jobbet, varifrån jag cyklade. Svinkalla -13 är man ju inte van vid, nu vill vi ju ha väme. Träffade en kompis som kommit hem från London idag och där var det massa plus och vårigt. Hur härligt hade inte det vatt=) Ut och gå i vårvärmen, sitta på uteserveringen och fika, sola i parken, grilla och allt annat härligt som tillhör våren. Gud vad jag längtar tills jag ska få ta på gympadojjor och en tunn jacka och njuta av alla vårtecken. Längtar mest till första knopparna på träden och första vitsipporna. Då är det vår=)!!

Godnatt =) Sov gott....

Dhlr-instruktör=)

Nu är jag DHLR- instruktör=). Hoppas bara att nån vill bli utbildad. Tänkte se på jobbet om dem är intresserade, hade vatt skitbra med en hjärtstartare på ICA med tanke på hur många äldre som handlar där. Så nu ska jag snart till jobbet och försöka sälja in iden=). 

Har nyss ätit hemgjorda hamburgade med Robin innan han stack till jobbet, jäkla gott. Och nu ska jag också sticka snart. Jag jobbar halv fyra till kvart i tio, lite segt när det är så fint väder ute menmen. Det var så jäkla kallt ute innan idag när jag cyklade till sjukhuset men nu är det jätteskönt ute=).

Ha en bra kväll!

Långdag..

Äntligen hemma=) Det är så jäkla kallt ute nu, har vatt det i flera dagar och massa snö är det också. Vart tog min vår vägen? Fast det är väll sånt här väder det ska vara i februari egentligen fastän vi inte är vana vid det.

Dagen började med att  jag var på sjukhuset mellan åtta och tolv och gick D-HLR kursen. Det var väldigt lärorikt och nyttigt, detta är något som alla bör kunna. Iallafall den grundläggande HLRen. Vid klockan tolv blev det att bege sig till jobbet, så nu har jag tills sju.

Blev så jäkla hungrig i slutet på jobbet så jag tog med mig thaimat hem. Finns det nått godare!? Nudlar med räkor massa grönsaker=) Så nu ska jag läsa instruktörsboken i DHLR inför imon och äta thai, yammi...



friluftsdag...

Vilken härlig dag det har vatt, först satt vi i solen och myste efter det blev det korvgrillning och sen en promenad på isen. Det var soligt och fint till en början men sen blev det lite disigt, men ändå skönt väder. Efter promenaden åt vi våfflor hos mornor. Grymt gott men det blir nog inte våfflor för mig på ett tag nu för åt så jädra många=) Nu ska jag Tilda och Robin göra pizza, tiita på film och äta godis. Ha en fin kväll!!



Gottigotti fast mina tjockisar är inte med=)



Mammas hus



mamma och pytt..



isen=)..



Yammi!!!

sol!

Godmorgon....
Just nu sitter jag och äter frukost och tittar ut på solen som skiner från en klarblå himmel=). Idag ska jag sticka ut till Hölminge och sola och grilla korv, mysigt värre. Kanske kan få några fräknar på kinderna om man har tur så att lite av den där genomskinligheten försvinner.

Igår kväll när jag kom hem så hade Robin gjort planka och kladdkaka=) så mysigt. Jag fick också jättefina blommor och en vas till. Vi tittade på melodifestivalen och sen Bruce den allsmäktige. Så allt som allt en jätte mysig kväll.

Nu ska jag fixa lite ärenden innan jag beger mig utåt...

.

Fina blomman...



Mys=)..



Planka och Asti...mums



kladdkakan...



Snöänglar..

Nu har jag och Robin vatt ute och gått en lång runda i det underbara vädret vi har idag. Solen skiner och snön gnistrar=). Man blir så glad av sånt här väder. Innan vi gíck ut så fick Robin frukost på sängen, vi åt frukost och kollade på skidskytte. Perfekt med tvn i sovrummet. När vi kom hem från promenaden så gjorde vi snöänglar i trädgården, Robins blev lite större än min. Men bådas blev fina=) Nu ska jag ta en dusch och sen sticka till jobbet. Blir jobb mellan ett och åtta sedan ska Robin ha lagat mat när jag kommer hem=)...

Ha en mysig dag!



Robins ängel..



och min ängel=)


Allahjärtansdag..

Godmorgon..
Vill önska alla en mysig alla hjärtans dag=)


HLR

På måndag och tisdag ska jag gå en kurs i dHLR som min mammas man håller i. Så nu måste jag lära mig den vanliga HLRen först, så nu har jag nyss gjort en kurs på dvdn och nu kan jag förhoppningsvis lite av grunderna iallafall. Jag ska bara läsa tre böcker innan måndag också, men det hoppas jag att jag hinner.

Nu kom Robin hem från jobbet så vi ska äta sen blir det jobb tre till tio=)



Dockan som man övar på..



Böckerna som ska läsas=)..


Fredag den 13:de!

Usch idag är det fredag den 13:de och jag som har otur i vanliga fall kommer väll att få trippel otur idag. Alltid när jag är kassaledare så börjar nått att krångla, så idag kommer väll allt att braka ihop=) haha det hade vatt typiskt för det kommer nog att vara rätt mycket folk idag med.

Men aja nu ska vi inte vara så negativa. Nu sitter jag och äter frukost, oboy med grädde och mackor. MUMS! Funderar på om jag ska ut och springa idag, måste ju faktiskt ta tag i min träning snart. Håller på att bli helt förslappad=). Det var gött med att börja dagen med att titta på tv i sängen, även om det inte var nått bra att titta på.

Nu ska jag ringa till Robin och se vad han hittar på på jobbet...

tvn sitter på vägen=)

Äntligen! Min farbror är här och sätter upp tvn på vägen nu efter att ha stått på golvet i 6!! månader. Det ska bli så gött att ligga och titta på tv i sängen=). Om 50 minuter kommer pappa och farmor hit och kollar på bilder från New York och äter kvällsmat. Så nu håller jag på för fullt att laga mat =) Först blir det risgratäng och sedan hemgjorda semlor. Nej plikten kallar, ha en bra kväll...

Expressyourselfuf

Min syrra går i trean på gymnasiet och har som projektarbete startat ett UF-företag med några kompisar som heter Expressyourselfuf. Dem trycker tryck på t-shirtar i olika former och symboler som man sedan kan skriv olika budskap på. Dem är hur fina som helst=) Idag satt dem på ICA och sålde och eftersom jag inte kommit till skott ännu och köpt en tröja av dem så blev det en idag. Dem hade lite alla hjärtans dag special idag så det var röda eller rosa tröjor med röda eller rosa hjärtan på. Jag köpte en jättefin röd med ett litet rosa hjärta på. Dem har annars t-shirtar i alla färger och man kan få vilken figur man vill i nästan vilken färg som helst. Så jag ska köpa nån mer innan dem avvecklar företaget i maj. Men vill man kolla in lite fler modeller kan man gå in på www.expressyourselfuf.blogg.se =).



Man skriver budskapet i själva trycket om man vill....


Hårfärgning!

Nu finns det ingen återvändo=), jag har lagt i blond färg i mitt mörkbruna hår. Idiotförklara mig inte man måste ju faktiskt prova innan man vet hur det blir. Och skulle det bli förjävligt så har ju faktiskt ICA öppet till tio=). Haha så lite marginal har jag. Jag tror att det kommer bli bra iallafall, det skulle bara bli lite ljusare enligt bilden på förpackningen men man vet ju aldrig. Jag kanske blir orange, men det är ju en merit det också att ha agerat levande morot. Nu ska jag snart skölja ut det och få se resultatet, jag väntar med spänning...



Hihi vad tros?


Lunch

Hat lagat pyttipanna som jag sitter och slänger i mig nu. Har lite bråttom för jag börjar jobba om 45 minuter och jag ska gå till jobbet och det tar typ en halvtimme. Här är iallafall fint och städat nu, jag städade rummen och Robin städade kylskåpet så nu är det rent och snyggt därinne också=).

Måste sticka! Ha en trevlig eftermiddag
(Ikväll blir det hårfärgning, jag har köpt blont vi får se hur det blir)


städdax

Godmorgon...

Nu sitter jag och bobby och äter frukost och laddar inför städningen=) haha fy fasen vad tråkigt. Veckorna går så fort och lika snabbt blir det skitigt så det blir bara till att ta tag i skurmoppen och se glad ut. Robin försökte med en överenskommelse nu, att om jag ta toan så tar han resten haha. Han har inte städat toan en gång sen vi flyttade in för snart ett år sen, gentleman? Not!. Nej nu ska vi sätta igång=)....

the shoes of my dreams

Fick mitt H&M paket idag=) och herregud vad skorna var snygga! Dem sitter helt perfekt, dem är sköna och skitsnygga! Kan det bli bättre? Dem kommer bli favoriter i sommar tror jag=) Fick ju även jeansjackan, den var med snygg men dock lite stor. Jag beställde 38 men kunde nog ha haft en 36, men det är snyggt med en oversize. Nu ska jag kolla 21/2 men.


Natti




Hur snygga? Jag är redan kär=)



I Like!



Fina jackan=)


What I wear..

Har vatt ute och gått en mega lång runda nu, det behövdes verkligen har varken fått motion eller frisk luft dem senaste veckorna. Nu sitter jag och äter sallad, ska snart ner på stan och fika sedan blir det jobb hela kvällen lång. Tänkte visa vad jag har på mig idag=)



Tröjan från Gina

Jeans från H&M

Halsband från Cooee


Pigg och vaken..

Godmorgon!
Idag börjar jag inte jobba förräns klockan halv 4 så jag tänkte att jag skulle ta en sovmorgon och sova jättelänge. Men på nått konstigt sätt så vaknar man alltid tidigt när man väl kan sova. Så idag hoppade jag ur sängen klockan 8.30 pigg som en mört=). Men det måste ju ändå betyda att jag är utvilad eftersom jag vaknade av mig själv och kände mig pigg.

Nu sitter jag och äter frukost och läser smålänningen, det är så gött att ha tidningen på morgonen till frukosten även om det oftast inte står nått vettigt i den. Jag kan inte bara sitta och äta utan att göra nått samtidigt, då blir jag jätte rastlös. Jag lider av myror i brallorna=) haha.

Idag blir det fika med Linn eftersom hon åker till Sälen imon och är borta i tre månader, sen måste jag till Teliaaffären och kolla på en ny mobil. Mitt abonnemang går ut om två månader så då kan jag äntligen köpa en ny=) min nuvarande sjunger på sista refrängen. Den har inga missade samtal, när nån har ringt så kommer genvägsskylten upp och samtalslistorna har också slutat fungera. Så en ny mobil ska bli mitt projekt nu i två månader. Det är ju så svårt att välja, jag funderar på en Ericson Xperia, en Iphone eller en Blackberry. Men dem kanske är för tekniska för mig=). Så nu ska jag ta god tid på mig och välja den perfekta mobilen=)

Fil:BlackBerry 8700c.jpg

Blackberry, det är typ en handdator med telefoni=)

Sony Ericsson XPERIA X1

Sony Ericson Xperia, jag är mest inne på denna, den är så snygg!! Det känns lite ute med en minimobil med walkman, nu ska det vara en liten dator man ringer med=)


Iphone, det bästa med denna är att den har Ipod inbyggt så då får man en mp3 också. Men jag har hört att det har vatt rätt mycket krångel med denna så jag vet inte riktigt vad jag ska tro.




Paket..

Jag fick  som sagt paketen från Gina och Carlson Ahnell idag. Från Gina hade jag beställt två fina tröjor, en blommig och en beige. Från Carlson Ahnell ett Cooee halsband i vit corianplast=). Blev lite besviken på halsbandet dock, jag trodde att det var det stora hjärtanet med lång kedja men det var ett litet men det var ändå fint. Jag satte det bara i den långa Cooeekedjan=) Nu väntar jag bara på H&M paketet...



Lite gulligt är det allt..



Söta till sommaren (bara den kommer snart!)

vilken dag..

Idag började dan med ett besök hos frissan (mycket välbehövligt måste jag säga) mitt hår har växt sjukt fort sedan i julas, varför känns det alltid som att det växer fortare när det är kort än när det är långt? Efter frissan blev det jobb 10 till 17 på specialen, skulle inte jobbat egentligen men dem ringde i morse och Anna var sjuk så jag hoppade in=). I början var det jättesegt, det känns som att jag börjar bli sjuk, men efter en Ipren så var allt bra igen. Efter jobbet så blev det handling och sen till att lassa på allt på cyklen och cykla hem, det var tungt värre!

Nu har jag gjort en pastasallad med choriso (eller hur det stavas) som jag sitter och mumsar på och till efterrätt blir det 70% choklad, det är så gott (jag har redan börjat nalla på den, kunde inte hålla mig=)) Jag sitter och läser bloggar samtidigt och gick in på Gizmolinas och jag blev så sjukt sugen på att åka till Thailand, det var ett år sen vi var där och det är ju helt underbart klimat med varma dagar OCH varma kvällar. Det är det nästan aldrig nån annanstans jag har vatt, varmt på kvällarna och det är ju helt underbart för då är det lagom varmt och inte så där stekhett som på dagen. Jag måste åka dit igen!

Fick föresten mina kläder från Gina och halsbandet från Carlson ahnell idag, det kommer bilder sen när jag ätit upp=)



Mmm världens godaste...



God (och nyttig) ;) två flugor i en smäll!

ASOS

Wohoo nu har jag lagt in min första beställning på asos.com=). Grymt snygga kläder har dem där. Det blev en blommig klänning som jag tänkte ha på min syrras student i juni. Den är helt underbar! Och ett par svarta högklackade. SKITSNYGGA!!! Gud jag har blivit helt beroende av att köpa högklackade, det är ju så jäkla snyggt. Även om jag bara använder skorna dem få gånger jag går ut så räcker det ju att titta på dem. Det är ju ett nöje i sig. Yammi!!


ASOS Multi Floral Strapless Dress

Hur snygg är den inte?!

ASOS Cut-Out Front Slingback Sandal

Dom här fast i svart, hur snygga?!


tvtajm

Vilken tvkväll! Först One three Hill sedan Gossip Girl och sen The Hills. Jag ska bara ligga i soffan och njuta. Har gjort pasta med egen pastasås nu som jag sitter och äter, sen blir det nog lite glass med chokladsås som blev över från igår. Mums! Vilken kväll som gjord för hemmamys i soffan=)....

 



gossipgirl-cast-2007-02.jpg


Kallt!

Fy fasen vad det är kallt ute nu, när jag kom ut från jobbet så var det sol, kallt och ishalka. Så all modd som legat på gatan och cykelvägarna har nu frusit till stora svinhala isspår. Livsfarligt! Jag körde upp med bilen till Robin och sen fick jag gå hem för det var så halt. Så nu är jag stelfrusen. Nu får det bli en skollhet dusch och sedan slapp i soffan resten av kvällen. Känns som jag håller på att bli sjuk så nu måste jag ta det lugnt, har inte tid att bli sjuk nu. Nu ska jag kolla på "My supersweet sixteen" ....


Hemma

Vilken kväll! Den började med melodifestivalen vilket var katastrof tycker jag. Hur sjutton kunde Carolin af Uggla gå vidare? Och inte Shirley Clamp. Det är en bra fråga! Sen blev det Terreza där det var 18 årsgräns, där uppe var det 28 årsgräns och Kung i baren. Så nu har vi dansat tusan och mina fötter gör nått otroligt ont! Fy bubblan undra hur jag ska kunna gå i morgon!



Min galna frisyr när jag höll på att göra mig iordning, rätt cool faktiskt=)



Gott med grillat..



Jonas, älsk, Linn och jag=)

Nu ska jag ta en dusch och sen sova. Godnatt

party

Ikväll blir det fest=) men först blir det melodifestivalen, hoppas att Sonja och Scotts går vidare. Fast jag vet ju iochförsig inte hur låtarna går, men dem är ju ändå bäst. Linn, Halle, Jonas, Jonathan, Robin och jag ska grilla och festa till att lite=) Är lite sugen nu har ju inte vatt ute sen juldagen. Nu sitter vi och äter ostbågar och dricker vin medans robin grillar=)



Ha en bra kväll!


forever21

Har ni hört det största på länge!? Forever21 letar lokaler i Sverige, hur underbart blir inte det om dem kommer hit. Jag blev helt kär i den butiken i New York. Alla kläder är så jäkla snygga, häftiga och billiga! Det hade blivit en välbehövlig konkurrent till H&M, Gina och dem här billiga butikerna i Sverige. Läs mer om det här: http://www.aftonbladet.se/sofismode/article4338629.abmode/article4338629.ab . Nu får vi verkligen hålla tummarna=)....

     

trött

Fy sjutton vad jag är trött, tänkte sova till nio idag men det gick sådär med det. Robin kom in och väckte mig kl halv 8 och frågade om jag kunde köra honom till Mcdonalds. Han ska till Göteborg och spela golf idag så laget skulle hämta honom där. Så jag gick upp och körde honom dit, jag tänkte att jag kunde sova när jag kom hem igen. Dem skulle hämta honom tjugo i sa han, men klockan blev tio i och den blev åtta och sedan kom dem äntligen vid tio över!. Då hade vi stått där i 30 min. Så det blev ju bara att glömma sängen och sätta sig och äta frukost när jag kom hem.
 
Jag börjar jobba klockan tio. Ska vara dagjour idag så det blir nog rätt stressigt, jag jobbar tills klockan 4 då vi ska handla lite tills ikväll. Det blir Melodifestivalen och grillning=) Kanske lite party också, får se hur sugna vi är. 

Nu är det dax att göra sig klar...

Amigo..

Hejsvej!.
Det blev ingen ledig dag idag, Katta ringde och väckte mig kl 8=). Fick börja kl 9 till 15. Jag var kassaledare så dagen gick jättefort, det var hur mycket som helst att göra i förbutiken idag så jag var där mest hela tiden=). Jag hade en sådan där riktigt glad dag idag. Allt kändes toppen och det var hur kul som helst att jobba.

Nu ska jag åka ut till Hölminge och äta och kolla på Amigo(barnprogrammet) där min syrra är med. Hon och en kompis var där och spelade in det i höstas, men det har inte visats på tv ännu förräns idag. Så det ska bli spännande att se henne göra tvdebut och lyssna på smålännskan;)

Ha en bra kväll=)


Tvtittande..

Sitter nu och kollar på Gränspoliserna i England, så jäkla bra. Dem kollar större företag så att ingen arbetar olagligt och kollar gränserna så att inga kommer över med båt..

Har gjort en semla nu, dem blev jättegoda=) Jag lyckades både med brödet och bullarna, hur bra är inte det för att vara första gången=).



Mina fina bullar...



Mmm, minisemla=)


Bak..

Nu är brödet färdigt=) det blev jättebra och sketagott. Jag ska fasen börja baka eget bröd nu och inte köpa. Fick en snilleblixt att jag skulle baka släta bullar också så dem är på väg in i ugnen nu. Ska göra egna semlor av dem tänkte jag, smaskigt värre!.



Före ugnen..



Efter ugnen, smaskens..

Under tiden allt har jäst så har jag hunnit med att städa toalettskåpen och min byrå så nu kanske jag äntligen kan hitta lite bättre, har vatt sån jäkla oording. Det blev en hel del skräp som rensades bort, en massa gamla tomma förpackningar som bara ligger och tar plats. Så nu ser jag till och med väggen bakom skåpet;).

Alla nya saker från IKEA är också uppackade, så nu är här lite förnyat=). Det är lika kul varje gång man köpt nått nytt som ändrar om lite. En liten grej kan förändra ett helt rum, det är accessoarerna som gör det!

Nu ska jag göra lite mackor i smörgåsgrillen och titta på tv....

IKEA

Idag blev det en sväng till IKEA (efter många om och men) =) med moster och mormor. Handlade en hel del till lägenheten bla nya handdukar och en matta till toan, tavellister till sovrummet, nya rektangulära tallrikar, en fin glasskål, nya underlägg och massa annat smått och gott som man stöter på under vägens gång när man går där.



Efter IKEA så tog vi med oss mcdonaldsmat hem till Lena (moster), mina kusiner var hemma från skolan för dem var sjuka så vi åt med dem=) Det blev en Elmaco chicken, supergod!

Tack mormor och Lena för en kul dag=). 

Nu håller jag på att städa iordning samtidigt som jag packar upp dem nya grejerna, det blir så fint. Håller på att baka bröd också! Haha första gången, men jag tror att det blir bra. Kommer bilder sen. Nu ska dem in i ugnen så måste sluta skriva.....

made in sweden

Hemma från mötet, det var glatt och massa skratt som vanligt=) världens härligaste gäng som är kassaledare och den nya kassachefen verkar också vara jätte bra. Kommer ju dock sakna Carl som hade stenkoll på allt och fixade allt så fort något hände.Men det kommer nog att gå bra. Blev inte så mycket nya saker sagda, mest genomgång av vad vi sa på mötet i morse.

Nu sitter jag och kollar på Made in Sweden, jag blir så jädra irriterad när någon får världens chans att spela in en skiva med sveriges bästa låtskrivare och sumpar den! Hur kan man vara så jävla dum och säga att det inte känns bra och att man vill göra nått personligare. Dumpucko! Han har ju verkligen världens chans att bli stor artist nu. Kom igen ta den då annars kan jag gärna göra det=)

Nu ska jag gruffa ostbågar (jäkla allt blev kursivt vet inte hur jag får bort det)

Jävla hockeyspel..

Robin kom hem för en stund sen och satte sig i soffan och började spela NHL direkt. Kul! Han är så tråkig, jag ville kolla på tv eller spela buzz. Men nej det var ju så längesen han spelade stackarn så han var tvungen. Han sa att om pappa kommer och sätter upp den andra tvn så kan jag kolla på den, men han har ju aldrig tid så det är ju inte så lätt. Han kör alltid med den när han vill kolla på något programm eller spela ps. *Suck*



Jag får väll ta och göra mig iordning för mötet istället. Ska åka kvart i sex med Katta, men måste gå en bit först så får väll börja gå snart=)..

ilovecooee

Nu har jag vatt ute i Lagan på Cooee, gud vad jag älskar deras smycken! Det finns ju inget finare=). Jag bytte halsbandet till ett vitt men jag kan verkligen inte bestämma mig. Snälla Linnea sa att jag får komma tillbaka om jag ångrar mig igen haha jag är hopplös. Det blev den jättefina butterflie-ringen fast i guld och ett halsband med dödskallar på. Ascoolt!




Coolt eller vad!



Jag älskar dessa ringarna


Möte..

Nu är jag hemma från mötet, pratade massa om hur vi ska få fler kunder, få fler att scanna samt bli världens bästa medarbetare. Det är så jäkla kul och givande med möte, man känner att man blir delaktig i allt som man inte jobbar med dagligen. Få mer insikt i hur det egentligen går för företaget i helhet. Gud vad jag låter tråkig nu men det är sånt här som jag tycker är kul, att se hur företaget utvecklas och komma på saker som gör att man kan bli bättre. Undra om det finns nån utbildning som gör att man blir nått sånt? Jag måste börja kolla på olika utbildningar nu och se om jag hittar nått till hösten.

Klockan ett ska jag och linn åka ut till Cooee=). Jag har fortfarande inte bestämmt om jag ska byta till det vita halsbandet eller inte, får nog kolla på det innan jag bestämmer mig. Jag hoppas också att dem har kvar den silverringen jag vill ha, butterflien i silver, så jäkla fin är den. Linnea sa att hon skulle jobba idag så det blir kul att träffa henne med=). Vilket drömjobb att få jobba därute bland alla fina smycken. Lyckost!

Nu ska jag ta en dusch och fräscha till mig lite....  

Hemma

Äntligen hemma från jobbet=). Har varit både jättemycket att göra och jättelugnt idag. Det kommer som vågor hela tiden och det är rätt skönt för då kan man ta det lite lugnt ibland innan det helt plötsligt smäller till och blir jättemycket igen. Nu ska jag lägga mig och läsa Sofis mode, imon väntar kassamöte klockan 7 till 10 så det får bli till att sova snart. Godnatt...

Biffar

Nu har vi ätit våra biffar=). Dem blev jättebra, och supergoda. Det blev inte Cooee idag, det blir imon istället. Det var visst stängt idag så det var tur att jag inte körde ut. Men linn hänger med imon också så det blir jätteskoj. Just nu så lutar det åt att det blir det vita halsbandet men får sova på saken. Nu ska jag sticka till jobbet, halv 4 till kvart i 10....




090203

Godmorgon. Har nyss ätit frukost, mackor med skinka och gurksallad med nyponsoppa och grädde=). MUMS. Sitter nu och kollar på Richard Scarrys äventyrsvärld, det är så bra. Man känner sig som ett litet barn igen=).

 Idag ska jag bara ta det lugnt och fixa lite ärenden innan jag börjar jobba klockan halv 4. Blir nog en sväng till Cooee i Lagan också, det var ett tags sen jag var där. Jag hoppas att dem har tagit in lite vårsaker. Nu ska jag och Robin göra biffar för första gången, önska oss lycka till....

cheez doodles

Denna hittade jag på ICA idag=). Var ju bara tvungen att köpa den, lite USA varning på den. Så jäkla stor är den, ett halvt kilo! Det blir vårat kvällsnöje denna veckan=).

Nu blir det 2 1/2 men och djungelvrål...


Inventering...

När jag kom till jobbet idag så stod Anna där med med en leende på läpparna och sa -Du ska inventera idag. Haha hon var nöjd att hon slapp. Men gissa om jag hoppade av glädje. NOT! Och gissa vad som skulle inventeras? Böckerna! Jag höll på och räkna böcker i 8 timmar men blev ändå inte klar. Det tar så jäkla lång tid att räkna, även om man har en handdator till hjälp så stämmer det inte.

Efter jobbet blev det fika med Linn=) Jag klämde en semla och en chokladboll, var nog allt lite hungrig. Linn överraskade mig med att hon ska flytta till sälen i tre månader och jobba på ett cafe. Kul för henne, tråkigt för oss här hemma. Nu när hon äntligen kommit hem. Kommer sakna henne, men vi pratade om en resa i maj när hon kommer hem. Funderar på Grekland eller Turkiet, men man kanske ska vara lite crazy och sticka till Thailand eller nått? Vill verkligen till solen, nu!

Nu ska jag laga hamburgare tills Robin kommer hem, börjar bli hungrig igen efter semlan=)...

Grillsäsongen är igång..

Det blev grillat tillslut=). Robin fick igång det, han är så duktig. Blev så jäkla gott! Vi bestämde att i år ska vi grilla oftare, det är ju både mysigt och gott.








 

Fick världens finaste halsband av Robin, det från cooee som jag velat ha jättelänge. Blev så jäkla överraskad. Jag älskar det! Men vet inte om jag ska byta till vitt eller om jag ska ha kvar det svarta. Robin tyckte att jag skulle lämna tillbaka det och köpa nått från vårens kollektion istället. Men jag vill ha detta, har ju suktat efter det så jädra länge.



Nu är det dax att sova ska jobba nio till fem imon. Natti...

Grill..

Gud vad jag är hungrig nu, Robin står ute och försöker få igång grillen men det går sådär(som vanligt=)) haha. Hur svårt kan det va;). Är så sugen på grillat nu så jag smäller av. Har gjort eget vitlöksbröd och så blir det grillade grönsaker också. *MUMS*. Nu hoppas jag bara att det börjar brinna i den jäkla grillen snart.

Grillat kött och grönsaker. Foto: SCANPIX


städat och vårigt..

Nu är hela lägenheten skinande ren=). Har städat som en galning i 4 timmar, men nu är här så jäkla fint. Efter att jag städat klart så gick jag till skinnarna och köpte lite nya blommor till vardagsrummer och köket, det behövdes verkligen. Dem andra var stendöda. Men nu har jag fått in lite vår =). Sedan cyklade jag till insamlingen med alla tidningar och kartonger, helt sjukt vad mycket reklam det kommer på en vecka. Vi fyller en papperskasse med reklam och tidningar varje vecka. Det blir många träd på ett år. Gick inom ICA och köpte tulpaner också. Jag älskar tulpaner, det är så fint och luktar så jäkla gott. Så nu ska jag bara sitta och njuta av min fina lägenhet=).



Vardagsrummet, det blir rosa accesoarer där i vår=)..



Primula i så jäkla härlig färg



Köket, där blir det gröna accesoarer i vår...



Fina krokusar och världens finaste kruka i skimmrande limegrönt...



Gula tulpaner =)...


Idag har jag och Robin vatt ihop i fem år, så det blir grillning och mys ikväll. Jag har köpt biljetter till "Kuta och kör" som han ska få. Vi ska åka och se den den 28 februari(fast det vat han ju inte ännu=)) Både Tomas Pettersson och Carina Lindbom är med så det blir nog sjukt kul. Hoppas nu bara att han blir glad. Nu ska jag börja förbereda maten lite, ska bli så gott med grillat det var ett tag sen nu.

So long....

Sängen..

Nu är jag hemma från Hölminge och ligger i sängen och läser bloggar=). Fick jättegod mat därute; färsk pasta med kycklingfile i en jättegod sås. Och till efterrätt så hade mormor gjort en kaffelikör-glasstårta med frusna bär, sketagott.
 

Ida hjälpte mig att fixa lite med bloggen också, så nu är den väldigt rosa. Ska jobba mer på det nån annan dag. Den ska bli så fin, tänkte få in lite mer bilder också=)

Nu är det bestämmt att jag ska gå en HLR utbildning i februari där jag blir utbildad instruktör på HLR och defibrillator. Vet ju inte vad jag ska göra med mitt liv så jag tänkte att jag kan ju börja med att lära mig att återuppliva andra=).
 
Nu är det dax att sova, imon är det allvar för då ska här städas!...


RSS 2.0