Biobiobio..

Har nyss kommit hem från Växjö där det vankades bio. Beck var det som gällde för kvällen:) Grymt bra som vanligt, Gunvlad är ju king alltså:P Helt sjukt vad jag har kollat mycket på bio senaste tiden, men det finns ju inte så mycket annat att hitta på en söndagkväll haha. Men bio är mysigt:)

Nu ska jag lägga mig och sova för imon är det en lååång dag. Vi börjar med föreläsningar 8-12 och sen vid 13.00 så börjar nollingen:S usch vet inte vad jag kan vänta, men jag förbereder mig på det värsta:P

Natti på er...


090830


Godmorgon på er:)

Jag är oväntat pigg och vaken idag, trodde att man skulle vara grymt sleten med tanke på hur galet det var igår, men jag mår som en prinsessa:P hihi. Nu väntar bara städningen nere på LJ, jag fasar för detta! Kommer att lukta skit och vara grymt kladdigt:( fy sjutton. Hahah ska bara se om Prille kan nyktra till nån gång. Han skickade att han hade huvudvärk och inte kunde äta så vi får väll se när han blir pigger, hehe.

Ikväll så väntar iallafall nya Beck filmen på bio i Växjö, så får se fram emot den belöningen efter städningen:)...








090829

Goddagens:)

Nu har jag vatt runt på alla mataffärer i stan och jagat tillbehör och pynt till kräftskivan. Herregud känns som om vi va ute lite sent haha. Men vi fick ihop allt tillslut:P Sedan så har dagen spenderats på LJ-bygg för dukning och pyntning så nu är där så fint så fint:) Kommer bli en grym kväll tror jag!

Ska snart börja göra mig iordning, men är så grymt trött så får nog bli soffan lite till:) Vet i tusan vad jag ska ha på mig ikväll, jag som alltid spiller i vanliga fall kommer ju att vara kladdigast ikväll iallafall haha. Det får nog bli svarta kläder:P

Hoppas att ni får en bra kväll, förhoppningsvis med lite party;)




090828

Hej hopp!

Hemma från landet igen, har vatt hemma ett tag och legat raklång i soffan. Det tog på krafterna att ha övernattning:) Men kul var det och klassen verkar vara jättebra. Igår så började dagen med massa information på CIL om höstterminens kurser och massa andra praktiska saker. Efter det så var det lunch och sedan så bar det av ut till Sunnerbogården.

Där började vi med att intervjua varandra två och två och sen så fick vi redovisa det så att man skulle lära känna varandra lite bättre. Efter detta så var det fika och  sen så blev vi indelade i grupper och fick som uppgift att förbereda ett uppträde till kvällens middag. Min grupp valde att visa upp våra svenska traditioner:) Sedan väntade mat och efter det så var det typ frilek;) Vi satt utanför stugorna vi boddde i och åt chips och sjöng sånger.

Morgonen idag började med frukost sedan fick vi gå en tipspromenade och efter det så blev vi återigen indelade o grupper och fick i uppgift att bygga en bro. Vi fick typ några stora pappersark och tejp och skulle sedan komma på en konstruktion som bar en stor leksaksbil:) Min grupp vann snyggaste designen:P hihi bron var lite för brant annars så hade vi vunnit bästa konstruktion också. Damn!

Efter detta så var det lunch och sen så bar det av in till stan igen. Nu är vi lediga fram tills måndag vilket är gött. Känns som att man behöver vila lite och ta in allt, det var ju en jäkla massa namn om inte annat. Så jag tycker att jag har rätt att vara lite trött haha.

Nu blir det snart kvällsmat och sen kolla nya Wallander:)...



Amanda och jag:)



Några från klassen..

090827

Godmorgon:)

Snart ska jag cykla ner till CIL för att börja första skoldagen, iochförsig så är det en mjukstart med upprop och registrering. Och så en övernattning på det:) Fy ja är nog allt lite nervös även om det var hundra gånger värre när jag skulle börja i växjö. Nu vet jag lixom var jag ska och jag vet iallafall en som ska börja så jag borde vara hur lugn som helst! Men va fasen övernattning första dagen, det gillar jag inte:S Kanske bara är en massa knäppisar som är hur konstiga som helst:P haha. Men så farligt är det nog inte..

Håll tummarna för att jag inte gör bort mig första dagen:)....

Födelsemiddag:)

Nu ska jag snart sticka iväg på födelsemiddag/avskedsmiddag hos Ida. Det är Ida som fyller år och Elin som vi ska avskeda;) haha. Elin flyttar nämligen till storstan Malmö på fredag. Det kommer bli en riktig myskväll tror jag:)

Jag har varit nere på stan idag och filat på varsin present åt dem, det blev varsin skitsnygg äggklocka. Dem är så jäkla snygga, lite amerikansk femtiotalsstil på dem sådär. Jag har en själv och är man lika virrig som jag så behöver man verkligen en. Speciellt när jag ska försöka göra andra saker samtidigt som jag ska laga mat:P Det går aldrig bra haha.

Har också börjat hösta lite härhemma idag, jag älskar ju hösten så nu ska här in med lite murrigare färger och massa annat myspys:) I köket blir det orange (tror jag) eller så tar jag det i vardagsrummet. På toan så tänkte jag ha lila men vi får se när jag bestämmt mig:)

Ha en nice kvällning...



Jag älskar pumpor! Såå fint..



Nya Oddmolly blusen ikväll:) I like!...

090826

Hej på er!


Nu har jag vatt nere en runda på stan och handlat massa mat:) Hade ingenting här hemma som gick att äta så det var väldigt nödvändigt med en shoppingtur. Men fasen vad jobbigt det var att lassa med allt hem på styret på cykeln haha. Väldigt vingligt blev det:P haha. Nu har jag iallafall mat hemma och det är det viktigaste.


Kräftorna är nu därmed inköpta till lördagens kräftskiva:)Det ska bli jäkligt kul! Vilket party det kommer bli. Men innan kräftskivan så är det skola som gäller. Imon så är det "upprop" och övernattning med klassen som står på schemat, fy jag tycker inte om att sova över med en massa människor jag inte känner. Men det kommer säkert att gå bra:)


Nu ska jag äta äppelpaj! ...


090825

Morning!

Är inne en liten stund från solen utanför:) Så jäkla härligt är det med lite sol äntligen! Imorse så vaknade jag vid åtta jäkligt utvilad så jag gick en lång runda och åt sen en stor frukost:) Sen bar det av in till stan och jag har legat i solstolen sen jag kom in hit:P Sååå gött.

Nu ska jag snart äta lite lunch innan det blir optikern och sen jobb. Halv fyra till nio står på schemat ikväll, så det är rätt ok. Sista jobbdagen för denna veckan och sen så börjar allvaret! Jag hatar allt nytt i början men det ska nog gå bra. På torsdag är det övernattning med klassen och sen på måndag så börjar skolan och förmodligen också nollingen. Usch!!

Have a nice day...

090824

Guuuud  vad jag är trött! Håller på att somna på plats nu alltså. Jag sitter i en fåtölj i Hölminge och är helt död, det hjälper ju inte att det var kaos på jobbet idag heller. När vi hade som mest folk och det var som minst personal ja då lägger klart två kassor av! Så jäkla typiskt. Och förkyld har jag också blivit. Nej idag är det en riktig gnälldag från min sida:P Men nu ska jag snart äta lite mat iallafall så hoppas att det kan rycka upp mig lite:)

Ha en superduperkväll!!!

090823

Godmorgon:)

Pigg och vaken? Jag vet inte vad man är efter tre timmars sömn, hehe. Men kul var det! Det är ju lite skillnad mot hemma där dem stänger vid klockan två, här stänger dem fyra! Så vid halv sex imorse så trillade vi in på hotellrummet:) Och sen var det bara upp och äta frulle vid nio. Men känner mig ändå pigg men det kommer väll ett bakslag sen.

Kvällen började på hotellrummet där vi gjorde oss iordning och drack vin, det tog en himla tid men vid typ elva så tog vi en taxi ner till stan:) Där stod Tivoli på tur, det blev massa drinkar och massa dans! Ändå att jag inte har ondare i fötterna än jag har:P

Nu ska vi chilla lite på rummet tills vi ska checka ut klockan två och sen väntar bio:)...









090822

Hejsvej=)

Nu är jobbardagen avklarad och vi har styrt kosan mot Helsingborg och efter många om och men så är vi äntligen framme:) Vi fick lite seightseeing i Helsingborg på vägen haha, blev några varv fram och tillbaka innan vi hittade rätt. Nu ska vi gå ner och äta nått innan vi ska göra oss klara för en utekväll i Helsingborg. Ska bli förjävla kul!

Höres imon om jag lever;) Ha en superkväll!....



stannade på godisflyget off course! :P



vårat rum:)


Party hits!

Är allt lite partysugen nu när man sitter här hemma och lyssnar på musik, men får lugna mig tills imon. Då jäklar är det party på hög nivå:P Det kommer bli grymt kul! *Längtar*  Bästa partyhitsen just nu:



Sååå jävla bra!!



Så jävla grym!



Skön låt..
 


nostalgi nr.1



Nostalgi nr.2

Äppelpäppelpironparon..

Nu är årets äppelpajer bakade:P hehe. Förra året införde jag traditionen med att fylla frysen med äppelpajer, när pappas äpplen mognat, inför hösten. Så jäkla gött att ha i höst och bara ta upp och värma. När man ändå bakar en så kan man ju likaväl baka fyra. För det tar typ lika lång tid:)

Nu är iallafall alla fyra gräddade och klara, dem två första blev lite brända då jag som alltid satt vid datorn samtidigt. Men dem blev ändå supergoda (jag har redan tjuvsmakat lite)...
 


Förberedelser:)



Äpplen



Mmmm...



090821

Hej på er!

Nu ska jag snart ner och jobba några timmar:( Dem ringde i morse och väckte mig och jag kan ju inte säga nej så det blir till att släpa mig ner. Det är dock bara två timmar så det än inte så farligt. Kassachefen är sjuk så jag ska bara ner och byta hennes raster:) Känner mig inte heller helt frisk men det får gå ändå, men måste bli frisk tills imon ju!

Ska ta nått och äta nu innen för jobbar till halv tre sen:)....

Firat syrran..

Hemma från pappa där jag vatt ikväll och firat syrran, hon fyllde år för två veckor sen men det är ju bättre sent än aldrig;) Jag åt alldeles för mycket marängssvich så nu har jag superont i magen:( Att man aldrig lär sig, men det är ju så gott=) Min lilla goding Melwin var där också, han blir bara sötare och sötare. Idag så satt han i mitt knä och sa att jag skulle mata honom:) Qutie!!

Nu så håller jag på att fxa lite saker inför helgens äventyrsresa till Helsingborg. Jag och Helena ska dit och se vad denna stad har att erbjuda i partyväg;) Ska bli sjuukt kul! ...



sötisar



-Kolla i kameran Melwin! Nej varför då? haha



Hur söt??




090820

Godmorgon=)

Idag så kom jag ihåg att ställa klockan:P så nu är jag uppe i tid. Men man blir allt lite deppig när man ser att det är 25 grader, sol och blå himmel utanför när man ska vara inne på ICA hela dagen:( Jag som vill sola, känner att jag behöver lite vitaminer inför denna höst! Ångrar som fan att jag inte tog en resa.

Idag blir det ICA mellan halv tio och halv fem och sen efter det så ska jag hem till pappa där det blir kalas för syster=) Hon fyllde iochförsig för ca två veckor sen, men bättre sent än aldrig!

Idag så fyller förresten kusin Olivia hela 14 år så vi säger grattis till henne:)

Ha en fin dag i det soliga vädret....



Grattis Olivia:)...


Blueberry:)

Mmmm blev lite sugen på nått sött nu så jag slängde ihop en blåbärsmilkshake. Såå jäkla gott alltså:) Det är bra att ha lite bär i frysen när man som jag alltid blir sötsugen på kvällen. Det är ju inte jätteonyttigt med milkshake med bär, tycker inte jag iallafall. Bättre än chipspåsen iallafall haha:P...




090819

Hej på er!

Hann inte skriva i morse då jag vaknade klockan tio i nio och började vid halv tio! Snacka om det blev eld i baken på mig då? Det är ju bra att gå och lägga sig utan att ställa klockan :P haha. Så jäkla typiskt, jag som aldrig försover mig. Jag måste liksom ha min timma på morgonen för att göra mig iordning, äta frukost, läsa tidningen, välja kläder och alla andra bestyr haha. Men jag kom i tid och det är ju det viktigaste.

Dagen idag har vatt rätt lugn på jobbet, ovanligt lugn får jag nog säga. Kan bero på att vi va extra personal=) Så jäkla skönt! Efter jobbet så sprang jag en runda för första gången på en vecka haha. Har blivit dåligt med träning senaste veckan, men skönt att komma igång igen. Nu har jag lagat min sketagoda risgratäng så nu är jag mätt och belåten också. Nu blir det slappe i soffan resten av kvällen:)....

Odd molly!

Igår så fick jag ett litet tillskott i min Odd mollygarderob:) Världens sötaste tunika, den är verkligen hur fin som helst! Mörkblå med vitt broderi. Men det finaste på Odd mollykläderna är att det står ett budskap i nacken. På denna så står det "A standing invitation to my secrets"...



Ilike!!



Såååfin..



090818

Hejsvej=)

Nu har jag gjort lite nytta här hemma i lägenheten, toan är städan och sovrummet=) Så nu känner jag mig nöjd för idag! Jag ska snart sno ihop lite mat innan det är dax för jobb ikväll. Halv fyra till nio blir det, rätt ok tid ändå. Hoppas att det är lugnt bara så att jag inte får en halv hjärtattack som jag fick igår. Herregud vad stressigt det var då!

Bion igår var grym:) Den handlade om en gäng killar som kapade ett tunnelbanetåg och tog passagerarna som gisslan. Lite seg var den i början men sen var den sjukt spännande:) Den var verkligen sevärd!

Bio=)

Nu drar jag med grabbarna grus till Växjö för att kolla bio=) Det största nöjet enligt mig denna sommar, finns ju lixom inte så mycket annat att göra. Dels för att vi bor i en liten håla och dels för att det regnar konstant hela tiden! När Ljungbydagarna är över så dör hela staden igen.

Men det ska iallafall bli trevligt med bio, det var ju över en vecka sen jag var på bio nu! ;) Vi ska se "Linje 1,2,3 kapad" Höres senare...



Linje 1 2 3 kapad Linje 1 2 3 kapad Linje 1 2 3 kapad Linje 1 2 3 kapad


Bilder..

Nu när jag har kameran igen så ska ni få lite bilder från tisdagens Wallmansshow:) Titta och lär/njut :) hihi...



egopic nr. 1 :)



förrätt..



varmrätt=) Har tyvärr ingen bild på efterrätten för så länge pallade inte kameran;)



full show på scen!



Och fullt ös på golvet..

Tur eller vad?

Min kamera fungerar igen!!! Herregud sån jäkla tur jag har haha. Jag lämnade in den på fotohuset i onsdags och dem sa att dem skulle titta på den.
 
Så idag så ringde dem så jag gick dit och då sa dem att den fungerade:P Hahah dem sa att den vatt vattenskadad men att den torkat nu:) Ååå fan, var den vattenskadad? Det visste jag inte haha:P, snarare ciderskadad.
 
Jädra tur alltså! Fast den är lite dåsig på skärmen, men korten blir ändå bra och det är ju huvudsaken. Så jädra glad jag blir, är helt beroende av min kamera så det är gött att den funkar igen!! :)


090817

Godmorgon=)

Idag så börjar allvaret igen:S Sitter här nu och drar ut på det, vill inte jobba:( Jag vill vara ledig ännu mer. Jag ångrar att vi inte tog en restresa. Hade vatt grymt skönt att åka iväg nu och få lite sol och värme innan hösten kommer. Det hade verkligen behövts, har ju inte vatt överdrivet varmt och soligt denna sommaren.

Denna veckan består mest i jobb jobb och jobb, sex dar av sju! Men jag ser fram emot helgen då vi glider ner mot helsingborg för lite fest och galenskaper:) Ska bli riktigt kul! Alltid kul att festa i nån annan stad än Ljungby och jag tror att Helsingborg har en hel del att erbjuda:)

Nej nu får jag fasen ta och pallra mig iväg....

090816

Godmorgon=)

Nu är Ljungbydagarna slut och som en sammanfattning så säger jag - Fy faaaan vad kul det var! Lätt dem bästa Ljdagarna någonsin. Vilket röj, vilket ös helt enkelt sjukt kul! Idag känner jag mig rätt pigg  kroppen faktiskt, är bara huvudet som är lite trött. Jag var inte hemma förräns halv fem så det kan ju bero på det:P

Kvällen började iallafall med uppträde med träna då vi körde Bodybalance=) Sen bar det av hem till Helena för att fixa sig lite, äta tacos och dricka drinkar. Efter det så blev det stan, där det var fullt ös till E-type hela natten:) Hemgången tog ca två timmar på grunda av att vissa försvann, andra stannade överallt och grejer skulle fixas hela tiden haha. Precis som vanligt!

Halv fem kom jag iallafall i säng så det är ju inte så konstigt att jag är trött idag, kul var det iallafall så det var värt det! Nu ska jag se om jag hittar nått att äta här hemma=)

090815

Fyyyy!!! Detta börjar bli jobbigt nu haha. Huvudvärk, skakig och allmänt trött, men det är smällar man får ta! Kvällarna är ju grymma. Detta är helt klart det bästa Ljungbydagarna hittills! Har aldrig haft så kul som iår:P Känns som att alla  är mer laddade än någonsin.

Igår så var det iallafall karnevalen, jag och Malin laddade med lite thai innan och sen efter karnavalen så bar det av hem till mig. Där hade jag lite förferre och Malin gjorde grymma straxberry daquiri. Dem var fasen bättre än i baren. Sen så stack vi ner på stan där vi dansade runt i tälten hela natten. Sååå kuuuul!

Det bar av hemmåt vid typ tretiden, så det är ju inte konstigt att man är trött. Jag har sovit max fem timmar/natt sen i tisdags så jag skulle behöva en veckas semester efter det här haha.

Nu ska jag städa lite och duscha för klockan fem så ska jag visa bodybalance på scenen i stora tältet i stan=)...

Lite lånade bilder från popquizen:














090814

Godmorgon, eller vad det nu är:P

Har nysss dragit mig upp ur sängen för mamma skickade sms och sa att jag måste ta en jäkla spruta idag vid halv tolv, hur sugen är jag på det då? Inte jätte, haha. Kom på att jag inte ha nån cykel heller för den lånade jag ut till Jöns igår, sååå trög jag är. Så nu får jag gå till stan.

Igår var iallafall en grym kväll!!!! Gud så kul det var, helt sjukt. Det har aldrig vatt sånt ös i Ljungby innan, hela tältet var helt galna och det dansades på borden, bänkarna och scenen. Ölen och cidern flödade och alla var på kalashumör. Det var ju vårat gäng som la ribban som innan i veckan, men sen så kom dem andra i takt med att promillenivån i blodet ökade:P I love Ljungbydagarna!

Nu ska jag fixa iordning mig lite, så jag inte ser så jäkla trött ut som jag gör just nu, ha en fin dag. Solen skineeeer!!!!...

090813

Godermorgon på er:)

Nu sitter man här igen sjukt sliten efter ännu en grymt rolig kväll:) Modellandet gick bra och vi var bäst precis som vanligt! Vi äger catwalken varje år haha:) Sminket och frisyren blev skitsnygga! Stort hår med flätor och plommonlila make. Vi startade kvällen med lite förferre i affären med vin och pizza. Sen så körde vi gärnet under modevisningen och sen så var det lite ferre igen på Smaak och sen ner till tältet och dansa gärnet:P Sjukt kul kväll ännu en gång!

Ikväll så kommer det nog att bli än bättre fest för då är det Popquiz som gäller, killkompisarna hade två biljetter över så jag och Limpan tog dem. Kommer bli livat värre:) Kanske lite dans på borden till och med;) hihih

Nu skaa jag fylla på matreserverna lite så att man är laddad ikväll...

090812

Hej=)

Sitter här hemma i soffan nu i två sekunder innan jag ska iväg igen:) Stressigt värre idag haha, frisyren är fixad så nu är det bara sminket kvar. Klockan fyra ska vi fixa det och sen ska vi äta lite pizza innan och ladda lite;) Modevisningen börjar inte förräns klockan halv åtta. Det ska bli riktigt precis som vanligt!:)

Igår så var jag på Wallmans, vilket var sjuuukt kul! Jag har nog aldrig haft så kul i hela mitt liv, det var verkligen super! Och man är allt lite sliten idag haha, det var dans på borden och drinkar all night long;) Dem är ju så jäkla duktiga på att sjunga och dansa också. Vi sänkte medelåldern med typ 25 år haha och vi ägde tältet. Gamlingarna var rätt tråkiga och ville inte alls ösa som vi;) hehe..

Nej nu ska jag och mamma sticka ner till Smaak, jag har ingen kamera tyvärr så det blir inga bilder på ett tag. Den pallade inte riktigt trycket igår, så den är gravt vattenskadad;) haha...

Vill haaaa..

Nu börjar höstkläderna att droppa in i dem flesta affärerna och man känner i luften att nu är hösten snart här, vissa hatar dem. Jag älskar den! Sjukt mysigt när löven skiftar i massa fina färger och luften blir klar och friskt att andas. Man går långa promenader i skymningen när träden ser ut att brinna i solnedgången och sen tar man en kopp varm choklad eller te när man kommer hem. Åååå vad jag längtar!!!

Med hösten så kommer ju då som sagt också höstkläderna! :) Så nu är det dax att fylla på garderoben med en massa nya godbitar igen. H&M har en hel del fint i höst; murriga färger, skinkläder och tjockar koftor vill vi ha. Här är några av mina favoriter:




090811

Hejhopp!=)

Nu har vi vatt och övat inför modevisningen imorgon, det kommer bli så kul att gå:) vi har skitbra låtar och det kommer bli ett härligt gung i tältet. Så jäkla kul att få gå på catwalken och inte bara sitta och titta på som man gjort innan, härligt gäng är vi med:)

Igårkväll så var jag nere på Ljungbyartisten, det är så kul att det är så mycket folk som är ute och rör sig när det är Ljungbydagarna. Staden vaknar verkligen till liv;) undra vad allt folk gör resten av året haha. Det var iallafall en hel del bra artister och så var det självklart en del mindre bra. Så som det alltid är.

Nej nu ska jag ut och röra lite på mig, ikväll blir det Wallmans:)!! Jag älskar Wallmans, det är så sjuuukt bra. Så ikväll så kommer iallafall jag att vara på G :P...



Världens gulligaste unge som sjöng Fairytale:)



Haha, han körde pantomindans. Det såg sjukt kul ut!..



Vinnarna var från Ljungby iår, för första gången typ:)..

??

Vet i sjuttton vad som hände med förra inlägget. Det blev rosa och tjock text men aja det får vara så det går ju iallafall att läsa:) Att jag alltid lyckas haha.

Ha en bra dag på er!!....

090810

Tjo!!

Nu så har jag sparkat igång veckan med en löprunda till Kånna och tillbaka:) Så nu är jag redo för ljungbydagarna;)! Gud vilken kul vecka det kommer bli med en massa fest och roliga uppträdanden.
 
Idag så kör det igång med Ljungbyartisten, lite som Idol typ.
Imon så är det veckans höjdpunkt Wallmans on tour, gud vad jag älskar Wallmans, det kommer bli sjukt kul!

På onsdag så är det modevisning som jag själv ska gå i. Torsdag är det all in med Elin som gäller, sen fredag och lördag är det bara partyparty!

Denna veckan är årets höjdpunkt i denna stad och inget man får missa:)!!

Nu ska jag ta en dusch och sen så blir det en sväng ner på stan...


Kalas..

Som ni nog förstår så har jag en rätt stor släkt och femtio procent av den fyller år i augusti typ. Så idag så har det vatt kalas igen:) Idag så var det syster som fyllde nitton, jag passade även på att fira moster som fyllde år i torsdags:)
 
Vi hade tänkt att vi skulle grilla och så klart så började det ösregna, himlen öppnade sig bokstavligt talat och det vräkte ner. Men efter många om och men så klarnade det upp och vi kunde äntligen äta:) Grillat sitter lixom aldrig fel! ;) haha

Nu så är jag tillbaka i min egna lya igen och nu ska jag nog stanna här i iallafall en vecka, jag har ju trots allt hunnit med en hel del äventyr på semestern men nu är det Ljungbydagarna så nu blir det till att hålla sig hemma. Jag har lyckats boka in något varje kväll och det ska bli så sjukt kul:)

Nej nu väntar sängen....nattinatt



Kusin oskar och syrran ville så himla gärna vara med på bild, så visst be my guest:)



yummi!..




090809

Hejsvej=)

Lite seg på att skriva nu i värmen haha, jag har iallafall vatt i Hölminge sen igår. Det var riktigt fint väder igår så det var sol bad och vattenskidor som stod på schemat. Så jädra kul! Var typ ett år sedan jag åkte men det gick finfint;) Jag kom upp direkt! På kvällen så blev det en liten löprunda och sen så grillade vi nere vid stranden, så mysigt att sitta där och kolla på solnedgången=)

Idag så har vädret varit lite fram och tillbaka men ändå en hel del sol, så jag har spenderat den mesta tiden i solstolen=) Det har även hunnits med en lång powerwalk med moster och kusinvitamin. Nu ska vi snart fira syster som fyller år idag, hela nitton år är hon nu! Herrejesus vad tiden går, men det är väll jag som är gammal haha.

Ha en fin kväll.....



pyttan=)



proffset själv! jag alltså;) haha



kusin olivia:)


grillat och rosè, en återkommande favorit i år:)



hela gänget samlat:)

090808

Godmorgon=)

Nu är jag uppstigen och redo för en dag i det fina vädret! Solen skiner, himmlen är blå så det kan ju inte bli bättre. Jag ska ner en runda på systemet först och fylla på lagret. Sen hälsa på mamma lite på Smaak och sen så blir det till att åka ut till Hölminge och lägga sig i vågrätt läge hela dagen=)

Ikväll så får vi se vad som händer=) Jag försöker styra upp något men det är som sagt inte så lätt när alla jobbar. Men vi får se om jag lyckas=)

Här kommer lite av shoppingen från igår, det var sjukt skönt att gå på Väla när det var så jäkla varmt ute...



ny matta=)



tröja från Vero Moda..



stickat från Gina, sjukt mysig till hösten..

Blev även en del annat smått och gott, bland annat lite födelsedagspresenter till alla som fyller år nu i augusti. Skönt att ha några fixade iallafall=)...



090807

Godmorgon=)

Nu har jag kommit in till stan igen efter en kort sväng i Hölminge inatt. Det blev inte så sent, vi var väl hemma typ klockan tolv så det var gött=) Jag fick sjukt ont i magen inatt så jag fick  hoppa över löprundan i morse:( Men nu är det bättre och jag ska göra mig iordning för en dag på Väla. Det blev lite mycket sol igår så det blir perfekt med Väla idag.

Jag ska först och främst köpa en matta till vardagsrummet men det lär väll bli lite annat smått och gott också;) Man kan ju lixom inte åka hem tomhänt från Väla=) Lite höstkläder kanske? Det går fort nu, snart så börjar löven ramla av och blåsa kalla vindar och då måste man vara redo;) hihi.

Ha en bra dag=)....

Tylösand:)

Idag har det vatt schteeeek på Tylösand för hela slanten! Eftersom min mamma sa åt mig igår att solen inte tar längre så var jag inte jättenoga med solkrämen och det kommer jag att få sota för inatt. Jag är röd som en kräfta! Det svider som in i h-vete!!! Hahah jaja då lärde vi oss att man inte ska lyssna på sin mamma.

Men det var iallafall en jätterolig dag, vi har badat flera gånger och det var riktigt skönt. Annars så har jag blivit lite av en badkruka på senare tid men idag så var det gött. Kanske för att det var så jäkla varmt i luften. Men kul var det iallafall och jag hoppas att vi hinner göra om det igen innan denna sommar är slut, känns ju som att det är höst snart.

Nu ska jag snart gå bort till pappa en stund och låna en bil tills imon och sen ska jag köra mamma och co till Hölminge. Varför att det alltid jag som är chauffför? Kanske för att jag är så snäll och inte kan säga nej;) haha


090806

Godmorgon=)

Solen skiner och det är klarblå himmel så nu sticker jag och Elin till Tylösand över dan för att bättra på brännan lte=) Man vet ju aldrig hur länge det här vädret varar, förhoppningsvis så stannar det tills nästa vecka men man ska nog inte hoppas på för mycket.

Ikväll så är det klädprovning till modevisningen som gäller och sen så kanske! jag ska köra mamma och dem till Hölminge jag får se vad dem säger.

Min moster fyller år idag med så jag passar på att skickar en grattishälsning till henne också=)

Ha en bra dag i solen!.....


Runing=)

Hej på er=)

Nu är jag hemma från Hölminge igen och sitter och funderar på vad jag ska göra härnäst, löpning står nog högst på listan tror jag. Hade tänkt sticka en runda till träna och köra bodystep men jag har ingen motivation att stänga in mig i en svettig sal när det är sommar ute (eller vad man nu ska kalla det).

Så löpning blir det, jag är helt frälst! Även om jag fick en liten avhyvling för att jag började med att springa 15 kilometer på asfalt, som mina ben inte är redo för ännu, så vill jag bara springa och springa hela tiden. Nu har jag iallafall bestämmt att det blir mellan 6 och 10 kilometer typ varannan dag på grusväg fram till december och sen ska jag öka succesivt efter nyår tills jag är uppe i 21 km=)

Gud vad jag längtar tills Göteborgsvarvet, det kommer bli så kul!=)....

090805

Godmorgon=)

Jag ligger här i sängen och funderar på att om jag kanske ska gå upp snart. Mamma sa att jag skulle väcka dem när jag gjort frukost så det får väll bli så=) Klockan halv tio ska jag åka med mormor till Lagan för att göra naglarna, dem är katastrof just nu haha. Dem har vuxit sjukt mycket så det ser inte klokt ut, men idag så ska dem bli så fina igen=)

I eftermiddag så blir det förhoppningsvis till att ligga på soldäcket och sola, om inte solen har bestämmt sig för att gå i moln då. Hittills ser det iallafall bra ut och solen skiner från en klarblå himmel=) Ha en bra dag i solen!...



gårdagens middag, smarrigt värre:)...

090804

Hejsvej i lingonskogen=)

Nu är jag ute i Hölminge för att spendera några semesterdagar här=) Finns ju inte jättemycket att göra hemma i stan när alla jobbar så det fick bli till att åka ut hit. Här händer väll inte jättemycket heller, men det finns ju iallafall folk att prata med.

Jag har varit uppe på Pilakull nu där mormor hade sitt Parkinsonmöte och lyssnat på sägnen. Rätt spännande faktiskt att vi har så mycket sagor och sägner här runt i dem smålandska skogarna. Det är rätt intressant att läsa dem, jag gjorde mitt projektarbete om sagobygden och det var hur kul som helst=)

Nu ska jag fika lite och sen blir det väll till att läsa en bok eller nått och njuta av tystnaden;) haha...



åskådare..



trollboet;)..



och trollen, gud vad söta ni är;) haha...

Bakning=)

Dagen idag har bestått av löpning och bakning. Snart dör jag av tristess!!!! Ja håller på att bli galen på att det inte är nån som vill eller kan hitta på nått! Hallå kan man inte vara lite flexibel lixom! Men nej det går inte, är en sak bestämmd så ska det vara så, punkt slut! *Suck*
 
Aja löpningen gick super, jag bestämmde mig för att ge mig på ringleden. Jag trodde att den var ca en mil men den var en och en halv men det gick bra ändå. Det var bara det att det ösregnade hela tiden så jag var genomblött efter två kilometer. Men skam den som ger sig. Jag fick en tid på lite mer än sex minuter/ kilometer vilket är kass. Men det ska bättras på till Göteborgsvarvet som SKA springas på under två timmar så bara är det! =) 

Dagens bakning blev rågkringlor, det är så sjukt gott med varma kringlor med smör på. (Jag lyckades bränna några men va fasen) Jag fick det hos farmor förra veckan så det fick bli till att göra sånna idag. Det har ju ändå regnat hela dagen så man har ju inte kunnar sola direkt. Imon vill ja verkligen ha sol så att man kan få nån bränna på semestern. Jag är ju blekare nu än innan semestern, det är ju katastrof;)

Nu ska jag slänga mig i soffan och ligga där resten av kvällen=).......



Mumma..

090803

Godmorgon.

Nu har jag ätit frukost och ringt lite samtal som jag dragit ut på flera veckor. Jag hatar att ringa samtal till okända människor, nu var det ju inte så farliga samtal men ändå. Jag får panik för man vet ju inte vad man ska säga, man känner sig helt lost. Jag skulle säga upp ett ICA kort och han i luren bara - men då måste du säga upp båda och skaffa nytt sen. Jaha tänkte jag det var ju smidigt, not! 

Aja jag tänkte att jag skulle ut och springa en runda nu men det ser ut att skita sig då regnet står som spö i backen, jag trodde att det skulle bli sol idag men det ser dåligt ut måste jag säga:( Vilken skitsemester! Det händer ingenting PLUS att vädret är dåligt. Jag är sååå rastlös.

Men jag hoppas att det händer nått snart innan jag börjar klättra på väggarna=) Håll tummarna! ....

soft dag..

Nu är jag hemma i lilla Ljungby igen=) Sitter här hemma i min lya och filosoferar på vad som ska hända nästa vecka. Jag har sagt det innan men jag säger det igen -det är sjukt tråkigt att ha semester när alla andra jobbar! Jag vill att det ska hända saker när jag är ledig ju:( Men jag får väll försöka komma på nått att göra by my self.

Idag så har dagen spenderats på playan i Båstad, jag gillar denna stad mer och mer. Där är liv och rörelse och händer nått hela tiden. Det passar verkligen lilla rastlösa mig=) Efter stranden så gick vi hem till huset och chillade lite och sen begav jag mig hemåt mot Småland igen.

Nu har jag vatt hos farmor en runda och firat henne för hon fyller år idag och så har jag vatt hos Emma och sagt hejdå. Det blev lite tårar men det är ju faktiskt inte för evigt, hon är snart hemma igen! Ett halvår går ju skitfort (hoppas jag).

Nej nu ska jag gå och lägga mig, godnatt på er=)...



Vi körde en liten runda till Kattvik idag, jättesöt by=)




Dagens läsning, skitbra! Gynning är fan cool!

090802

Godmorgon.

Äntligen har jag fått tummen ur att skriva på morgonen , det brukar ju inte hända så ofta=) Jag har vaknat fram och tillbaka hela natten så jag är jäkligt trött, sängen här nere är så mjuk så det känns som en vattensäng. Så varje gång man vänder sig så gungar hela sängen till så man blir typ sjösjuk haha.

Nu ska vi snart äta frukost och efter det så blir det stranden. Här är lite molningt nu men det ser ut att klarna upp och annars så får vi väll gå på stan istället;)... 

Pepes..

Godkväll på er, eller snarare natt. Nu har vi nyss kommit hem från stan här i Båstad=) Kvällen startade vi med några glas champagne här hemma för att sedan gå en runda längs strandpromenaden för att kolla på alla fina hus. Efter det så gick vi till Pepes och åt pizza, hur god som helst var den=) Vi tog en italiensk med soltorkade tomater, pesto, mozzarella och skinka. Sjuk god!

Efter pizza så gick vi tll Sands och tog en drink och lyssande på Diggiloo som spelade på tennisstadion. Man hörde precis allt där vi satt så det var perfekt=) Ola sjöng sååå bra! ;)

Nu väntar sängen, jag är så jäkla trött. Imon hoppas vi att solen lyser så att vi kan ligga på playan hela dagen!=) Natti natti..



skumpa ska de va!



Yummi!=)



rosè och pizza= mumma..



Pinky...


Jellybean

Jag köpte ju som sagt en rosa skål på Designgården och den är så fin att den är värd ett eget inlägg=) Jellybean designas här nere i Båstad men sen så görs dem på glasbruk runt om i Europa. Dem är handgjorda så alla är olika och färgen målas på efteråt på utsidan. Dem görs i alla möjliga färger och är verkligen hur fina som helst! Det finns skålar, kakfat, uppläggningsfat m.m. Jag är helt frälst i dessa så jag ska köpa fler delar sen lite pö om pö, nästa gång så står kakfatet i tre våningar på önskelistan=)



Fin va? =)


070801

Hej på er=)

Nu sitter jag nere i Båstad, vi har precis kommit hem från stranden där vi har varit större delen av dagen=) Jag kom ner hit vid ca halv elva och då tog vi caben och åkte en runda och kollade på alla fina husen här nere. Vi åkte också in på designgården där dem säljer Jellybean-serien. Så jag köpte en jättefin rosa skål=) Efter det så var det playan som väntade och där har vi legat tills nu.

Ikväll så ska vi äta pizza nere på Pepes och lyssna på Diggiloo=)



lunch från en av sjöbodarna=)



pappa badade..



jag bangade haha, så jäkla kallt och massa brännmaneter..

RSS 2.0