090731

Hejhopp=)

Nu är huset äntligen helt färdigstädat, det tog en vecka men nu är allt kliniskt rent och utrensat. Så jäkla gött! Nu ska jag bara försöka hålla det såhär i iallafall några dagar. Jag kör på taktiken att inte vara hemma för då kan jag inte stöka ner=) Smart va?

Nu sitter jag i bilen på väg till Värnamo, det blir MIO och kanske lite shopping. Vi får se vad dagen erbjuder=) Ikväll så stannar jag nog i Hölminge för att imorgon bege mig mot Båstad. Vi får se, jag rapporterar om hur det blir=)

Puss på er...


Rastlös!

Fy sjutton vad det är segt när inget händer, jag kan bli tokig på att bara sitta stilla och inte göra nått. Jag vill att nått ska hända hela tiden som aktiverar mig=) Nu har jag iallafall ätit kvällsmat, när jag lagade maten så satt jag och kollade på The hills samtidigt och brände såklart smöret så det luktade förjävligt här haha, så det var bara att börja om igen.

Nu ska jag kolla på Oskyldigt dömd innan jag ska gå och lägga mig. Imon så vet jag inte riktigt  vad jag ska hitta på, kanske åker till Halmstad eller Båstad. Har inte bestämmt vilket det blir ännu. Kanske Halmstad imon och Båstad på lördag, vi får väll se =)

Sov så gott...

090730

Hejhej!

Idag var jag jätteduktig och steg upp klockan åtta och stack och tränade bodybalance=) Det är sjukt jobbigt även om man inte kan tro det, jättemycket statiskt styrka som man inte är van vid att träna på. På vägen hem så gick jag inom farmor så där har jag vatt tills nu, jag fick kringlor och bullar, sådär jättebra att äta efter träningen haha. Men gott var det=)

Nu ska jag ta tag i toaletten tänkte jag, den står på städschemat idag:( Fy bubblan! Men men efter det så blir det en runda på stan så jag får tänka positivt=)

Höres=)....

Lite bilden från igår:



<3



mat=)



så fin...

Grillkväll=)

Nu har jag fixat och donat en massa och nu är jag äntligen klar=) Jag har skurit baguette, gjort egen tzatziki, skärt melon, gjort sallad, skurit klyftpotatis och lagt kött i marinad. Puh! Men gud vad gott det ska bli=) Nu hoppas jag bara att solen kommer snart så att vi kan sitta ute och äta, men det är väll önsketänkande. Det blir till att duka i köket tror jag.

Det blev en powerwalk innan också så jag är faktiskt riktigt nöjd med min dag, nu ser jag fram emot en supertrevlig kväll också=) Nu kom Linn så jag ska hjälpa henne hon har nämligen gjort tårta, lilla fixaren=)

Hoppas ni med får en superkväll...


090729

Trött trött och trött, det är vad jag är just nu! Har städat som en galning hela förmiddagen, så jag känner mig rätt nöjd också faktiskt. Idag vad det köket som fick sig en omgång, så nu är alla skåp utrensade och kliniskt rena=) Gött!

Nu har jag precis vatt nere på ICA och handlat lite, ikväll så blir det grillkväll med tjejerna och eftersom jag har semester så tänkte jag att jag kunde stå för kalaset;) Så jag får snart börja att förbereda lite.

Hade tänkt hinna med en löprunda innan också, jag måste komma igång och röra på fläsket nu! Men kanske ska köra powerwalk idag också, så att skorna blir rejält ingångna innan jag börjar springa så att jag slipper skav.

Hare så bra, vi höres!=)

090728

Hej på er!

Nu sitter jag här i soffan och känner mig jättenöjd=) Idag så har jag nämligen städat pappas bil utanpå och inuti plus att jag nu har storstädat mitt lilla rum här hemma. Det första tog ca två timmar att göra och städningen här hemma tog ca en och en halv! Jag fattar inte att det kan ta så lång tid att städa ett rum, men det var sjukt dammigt plus att jag har rensat ut en massa gammal skit nu=)

Nu tycker iallafall jag att jag har gjort mig förtjänt av bio! Så om en timma så sticker jag och limpan till Växjö för att se Harry Potter=) Alla säger att den har ett dåligt slut men jag vill se den ändå även om jag hatar dåliga slut. Jag tror att den är bra. Vi tog den vid halv sex för filmen är ju trots allt två och en halv timma lång och det är ju rätt skönt att komma hem hyfsat tidigt.

Ha en superkväll=)

090727

Hej hopp!

Äntligen satt mig vid datorn lite=) Idag är första dagen på semestern och imorse när jag vaknade så undrade jag vad fasen jag skulle hitta på idag, ja jag har redan blivit rastlös. Är man ledig så måste man ju lixom hitta på nått. Men ändå så har jag lyckats fördriva dagen.

Jag stack ner till stan vid tio och köpte present till Melwin, min söta gudson som fyller hela tre år idag. Gud vad tiden går fort! Sen blev det ICA för att inhandla lite mat och nu ska ja snart sticka ut till Klövaryd och fira Melle=)

Ikväll så åker jag ut till Hölminge och sover där för att imon ska jag städa och tvätta pappas bil, den är fan katastrof nu så det behövs verkligen. Grus och sand överallt, jag fattar inte vad han gör med den egentligen!

Ha en bra eftermiddag/kväll=)

090726

Godmorgon eller snarare eftermiddag=)

Pigg och glad idag? Mest glad där haha, inte jättepigg. Igår var det sjukt kul! Vi var hemma hos Emma och förfestade hela kvällen och sen blev det Harrys vid typ ett tiden. Det var typ hela LIFs damlag som var hos Emma så det var en riktig tjejkväll, I like=) Ida hade med sig "JAG LOVAR JAG ALDRIG" så det spelade vi hela kvällen och det kan ju bara gå på ett sätt;) Det var fullt ös om man säger så. Jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv!

Efter Harrys så blev det pizza på Torina och sen så hängde Emma med hem till mig och sov här, *mysigt*=) När vi vaknade i morse så stack vi ner till ICA och åt korv men Linn och Ida. Så nu är man mått och god och nu så ska resten av dagen spenderas i soffan! Så jäkla gött...



<3



dans=)


090725

Hej svej=)

Nu är jag hemma från jobbet och håller på att göra mig iordning för lite fest ikväll=) Egentligen så är orsaken till festen inte så kul, det är nämligen så att Emma ska flytta till USA ett år så hon ska ha "GO AWAY" party. Men vi får inte tänka på det och ha kul ändå, dessuton så går ett år så jäkla snabbt så hon är snart hemma igen=) Vi kommer iallafall att sakna henne:(

Jobbet gick bra idag, man är lika nervös varje gång man ska öppna förbutiken för jag gör det inte så ofta, men allt gick OK. Förutom att jag råkade öppna dörrarna klockan tio i åtta så att kunderna kom in, men då fick vi ju bara lite extra sålt haha;)

Dax att sticka ha en bra kväll=)

090724

Hej på er!

Nu är sista dagen i sthlm avklarad och det ska blir riktigt skönt att komma hem igen=) Sitter just nu på tåget och har en sådär tre timmar kvar innan vi landar i Alvesta. Men en stor tabbe jag gjort är att missa att boka platsbiljett och tåget är helt överbokat så nu får jag sitta på golvet! Börjar redan få träsmak;) Men va fasen tre timmar till ska ja väll stå ut.

Idag så gick vi på stan igen och lämnade tillbaka alla ångrade köp och gjorde lite nya=) Jag köpte ett nytt R90 ställ och ett par löpartajts, så nu jädra ska här tränas. Blev även lite underkläder och annat små pyngel;) Lunchen åt vi på donken, egentligen så ville vi äta kebab, men tilda fick en litet psykbryt för hon skulle prompt ha donken så då fick det blir så!

Nu ska jag se om jag kan få en sittplats nånstans, hare...



All packning:S



Me&sis

Shopping igen..=)

Då var vi hemma i lägenheten igen efter den sista kvällen i Sthlm för den här gången, vi åt på London där vi åt igår. Jag tyckte att vi kunde gå på en annan restaurang där det var lite liv och rörelse runtomkring, typ sturehof, men det tyckte inte mamma;) haha..Nu har vi nyss ätit banana split hemma i lägenheten och ska snart krypa ner. Imon är sista dagen innan vi åker hem till Ljungby igen vid halv fyra.

Idag så blev det lite shopping igen. Ett linne, en klänning, massa smycken, en kofta och lite annat smått och gott fick följa med hem. Imon så ska jag gå och lämna tillbaka sånt som jag ångrat, det finns ju ingen veligare person än jag. Jag behöver ju typ tre dagar på mig för att komma på om jag vill ha det eller inte;) Ja herregud haha. Det lär nog bli lite mer shopping imon också, när jag ändå är i farten =)

Nej nu säger jag godnatt för idag, sov så gott=)....



Mamma och Ida i gamla stan..



Turistbild nr.2! Jag sa till Ida att ta kort på mig framför stadshuset och då viskade mamma till Ida -Jag tror hon menar kyrkan därborta. Jajamän det är min mamma det;)



090723

Godmorgon

Då var frukosten uppäten och jag är färdigfixad för en dag på stan=) Idag ska jag göra H&M för det hann jag aldrig igår, ja ni hörde rätt! Jag var inte ens inne där igår, men idag så ska jag gå in på varenda H&M. Det är så kul nu för det är massa rea så att man kan fynda, men det är även en massa nya höstkläder så jag är verkligen i paradiset;)

Nu ska vi sticka, jag och mamma åker i förväg för dem andra är inte klara ännu=) Ha det bra...

Seg..

Återigen så är vi hemma från stan och har slängt oss i soffan, fy sjutton vad seg man är i benen nu! Helt slut, det är fasen inte bra att springa omkring i ett par converse en hel dag. Vi måste ha gått flera mil idag men gud vad mycket fint vi har hittat=) Mest nöjd är jag med löparskorna, för nu kan jag äntligen börja springa på allvar. Nu jävlar blir det Göteborgsvarvet nästa år! Haha ska blir spännande att se hur lång tid det tar innan jag ger upp;)

När vi kom in till stan andra gången så hoppade vi av vid Östermalm och gick där en runda, hittade massa fina saker som vanligt men orkade inte bära runt på det. Vi ska ju ändå så shoppa imon med så jag sparar det tills dess=) När vi började blir hungriga så gick vi till London och satte oss på uteserveringen, här är hur fint  väder som helst, vi drack rosevin och åt kycklingpasta. Hur gått som helst!

Nu ska vi kolla lite på tv och sen blir det sängen...



Rosevin, min nya favvodryck=) Världens blåsa på läppen där med ja!



Mami..



Goda pastan..


Shoppat

Nu är vi hemma en sväng i lägenheten och samlar nya krafter, jag har hunnit handla en hel del redan. Nya löparskor har inhandlats plus två andra par skor, jag har även köpt en kjol, en klänning och en kofta=) Shopping är nog mitt kall, det är det ja är bäst på haha.

Nu ska vi bara byta om lite och sen ska vi tillbaka in till stan igen, kanske blir grönan ikväll vi får se=)...



turistbild nr.1




najs=)

090722

Godermorgon!

Nu har vi ätit lite frukost och ska snart bege oss ut och göra stan=) Jag hoppas på att göra en massa fynd idag, har som vanligt en lång önskelista med saker jag vill ha. Hahah det är bara att kapa sparkonton som vanligt! Det ska iallafall bli ett par löpskor innan jag åker hem härifrån. Det blir nog Göteborgsvarvet nästa år, det är spikat till 90% iallafall=) Så jäkla kul.

Nu ska vi sticka dem står och tjatar på mig, ha en bra dag!=).... 

Sthlm=)

Framme och sitter just nu i lägenheten och slappar=) Tåg måste ju helt klart vara det tråkigaste som finns! Det luktade dessutom avlopp hela jävla vägen så jag satt och andades genom koftärmen och klöktes då och då i tre jäkla timmar! Jag är nog ingen äventyrare, jag ska helst hålla mig i Ljungby tror jag där inget kan hända mig.

Det första jag gjorde när vi kom fram va att gå vilse på Centralstationen, där fanns ju fasen hur många utgångar som helst;) Så jag gick fram till en lucka och frågade var huvudentren låg, han i luckan tittade på mig lite trögt och sa sen - till centralstationen eller? Ja men är du dum eller tänkte jag, vilken jävla entre tror han att jag menade!

Efter många om och men så kom jag iallafall ut och då träffade vi mamma och dem och tog tunnelbanan till Söder och lägenheten. Här har vi nu suttit sen dess och tittat på Allsång på Skansen, fasen vilka dåliga artister det va idag! Tur vi inte åkte dit. Nu ska jag sova, imon blir det shopping=)...

090721

Hej=)

Sitter nu på tåget på väg till Stockholm, ska upp och hälsa på mamma och dem som har lånat en lägenhet däruppe. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, lite museum och sånt kanske. Fast det är ju så jäkla tråkigt så det blir nog shopping för min del;)

Resan tar typ tre timmar så det är gött att ha med sig datorn så man har nått att göra. Blir väll fejjan hela vägen haha. Jag jobbade innan idag mellan åtta och två och det var sjukt mycket folk  så jag får väll passa på att vila lite nu också=)...

090720

Hej svej!

Jag är precis lika skittrött idag som jag var igår, fy tusan. Det tar på krafterna att ligga på topp haha. Har kommit hem från jobbet och slängt mig i soffan för att slappa lite men egentligen borde jag börja packa till Stockholm. Men jag orkar inte det, dessutom så är alla kläder blöta för att jag var tvungen att tvätta. Bra tajmat Jennie, not!! Haha jag får ta med dem blöta i en kasse.

Ikväll så tänkte vi åka på bio men jag tror inte att jag pallar det, vi får se hur det blir. Nu ska jag iallafall se om jag kan få upp lite bilder från helgen=)..

Stureplan.se

Ja tänkte bara visa en bild dem tog på mig och Emma på Pepes igår=) Sjukt fin blev den, sån jädra bra kamera dem hade vill ja me ha. Ja en sjukt kul kväll som sagt, denna är ju iallafall tagen i början vilket är för väl;)

Emma Eliasson & Jennie Lundgren

Bild lånad från: http://www.stureplan.se/frame.php?main=/



Trööööttt..

Fy fasen vad jag är trött! Har sovit typ sju timmar på hela helgen och kroppen är lixom inte inställd på att festa två kvällar i rad haha. Men guuuddd vad det har varit kul, inte som att festa i lilla skit Ljungby. Jag vill tillbaka på en gång, det var verkligen som att vara utomlands=) Ja herregud, helt oförglömligt.

Tennisen var också sjukt kul att kolla på, jag vill börja spela det nu. Jag är frälst! haha, men jag som inte har nått bollsinne skulle nog inte göra nån succè. Men sjukt kul att kolla på iallafall. Det bästa var ju att Söderling vann med=) Emma höll på att börja gråta när han höll tacktal hihi, det var så fint och han var så glad att ha vunnit i Sverige och det  betydde så mycket. Ja man är då för blödig;)

Nej nu väntar sängen iallafall, natti på er...



snygg pose=)



prisutdelning..

090719

Godmorgon=)

Pigg och glad mjölkchocklad, not! ;) haha. Det blev ännu en sen kväll igår med massa dans och goda drinkar=) Det var mer folk igår men det var nog allt bättre röj i fredags hehe.

Nu är det tennis som gäller, Söderling i final i både singel och dubbel. Vilka matcher det kommer bli=) Vi hoppas verkligen på svensk seger! Först blir det till att packa ihop alla grejer jag har överallt...

Party igen;)

Jaha då var det bara att korka upp igen=) hihi det blir Pepes ikväll igen, det var grymt kul där. Helt sjukt haha. What happens in Båstad stays in Båstad! Så det så;) Nu sitter vi och smutar lite på jordgubbschampagnen och diggar lite skön musik. Snart blir det mat och efter det så sticker vi ner till stan.

Imon så är det ju tennisen som gäller, Söderling i final! Kan det bli bättre? Det kommer bli grymt kul, han är ju i dubbelfinal med så det blir en heldag=) Jag börjar bli riktigt insatt i denna sport nu haha.

Ha en grym kväll, det ska vi ha!...



skumpa & chippe..



cutie..

090718

Godmorgon godmorgon=)

Pigg och vaken efter 3 timmars sömn;) Herregud vad kul det det var igår, helt sjukt! Först så hade vi lite förfest här hemma men det blev rätt kort för vi kom på att vi skulle till Pepes innan halv tio för att slippa stå i kö. Så tjugo över nio så tar vi på oss klackarna och springer ner. Men då hade dem givetvis redan stängt av så det fick bli kö ändå, men vi hade kul i kön ändå haha.

Inne på Pepes så flödade drinkarna, det var ju inte många man behövde betala själv om man säger så;) hehe. Det var party hela natten, Emma var i kristallrummet och glassade och Linn var på scenen=) hihi. Men gud vad kul det var! Helt oförglömligt.

Vi var hemma vid fyra snåret och somnade vid typ halv fem och morgonpigg som jag är så vaknade jag vid åtta och då väckte jag Emma med. Sen så gick vi till ICA och köpte chips och Cola till frulle;) Nu är vi sjukt sega och ligger bara i vågrätt läge och så får det nog bli resten av denna dag för ikväll så laddar vi om igen.....



partyyyy..



Balansgång redan;)



söta=)



mumma!..





Party!

Nu är det dax för lite party här nere, mina pinglor har anlännt och rosèvinet flödar nere i källaren på pappas place;) Ikväll så ska vi ut och göra stan i Båstad, det blir nog Pepes först och sen får vi se vad som händer och sker=) Det är ju kul att bara kolla på folk med, men det tar vi nog en annan gång;)

Dagen har spenderats på playan under en gassande sol, så lite röd är man allt nu men va fasen bättre det än att vara kritvit hehe. Nu ska vi snart äta lite grillat och sen så drar vi ner på stan..


090717

Hej på er=)

Nu har jag vaknat till en knallblå himmel och sol! Så jäkla skönt, idag blir det playan för hela slanten. Jag är den enda som är vaken men jag tänker inte sova bort hela dagen, Carpe Diem you know;) Jag ska snart bege mig neråt för Emma och Linn kommer ju sen så jag får passa på att sola nu innan.

Ikväll så blir det nog pepes, det är ju typ enda stället vi kommer in på nu. Dem har satt 24års gräns på dem flesta ställena annars Tråkigt! Men pepes blir nog helt ok tror jag;)

Ha en bra dag..

Money talks!

Ja så är det verkligen, helt sjukt vad mycket pengar styr egentligen. Har man pengar så är ju inget omöjligt man kan få precis vad man vill. Ikväll så har vi inte vatt på nått speciellt ställe, det var skitmycket folk plus att dem har börjat ta inträde för att bara dricka en öl nu så vi sket i att gå in (snåla smålänningar haha). Vi stod utanför pepes och kollade på alla bratsen istället.
 
På alla ställen så har dem vip-ingångar där kändisar och rika bara kan glida in utan att stå i kö. Helt sjukt, kommer det nån och glassar fram så lyfter dem bara på snöret och dem kan bara glida in. Kristallrummet var fullt ikväll också; 1000 spänn för en Evian, 39000 för en flaska cristalchampagne och 50000 för att reservera ett bord. Ja herregud då har man väll ändå för mycket pengar?

Imon kommer iallafall Emma och Linn ner och då ska vi ut och försöka ta oss in på ställena;) Jag tror på Pepes imon och Madison på lördag=) Vi får väll se om dem håller nappar på det. Nu ska jag sova så att jag är pigg imon...



snygga båtar..



nice!


Papas

Idag så har vi tagit en runda med caben genom det skånska landskapet=) Först så åkte vi till Torekov och kollade lite och sen så åkte vi till ett fint fik vid en utsiktsplats där vi fikade och njöt av utsikten. Sen åkte vi hem för att äta pizza på Pepes Bodega, men där var fullt så vi fick äta på Papas istället men det var inte helt fel det heller;) Det blev även playan en stund och sen en runda på stan=)


Nu ska vi snart käka lite och sen blir det en runda på stan...



torekov..



Ojää..



fika med utsikt..



blåbärspaj..



mat på papas..



daddy=)



090716

Godmorgon=)

Solen skiner och himlen är blå! Kan det bli bättre när man har semester? Idag så blir det nog stranden, det är så jäkla skönt att ligga där för det känns verkligen som om man är utomlands=) Sen får vi se vad som händer ikväll, pappa pratar om att vi ska ta en runda med cabèn. Vi får la se=)

Jag längtar iallafall tills imon när Emma och Linn kommer för då blir det party och glassning=)

Restaurangbesök

Då sitter jag här i sängen igen efter ännu en kväll i Båstad=) Idag så blev det först ett restaurangbesök på restaurang Centercourten, där blev det god mat och efterrätt och till det ett glas rosévin. Det är fasen vad det är inne med rosè här nere, typ den enda man kan dricka=) Men gott är det, jag var på systemet innan idag och köpte två flaskor så jag är laddad för helgen=)

När vi gick till restaurangen så började det att regna lite och åska som sjutton men pappa sa att det är ju ingen fara det är minst tre mil bort. Sen så blev hela himlen knallgul och det kom ett rungade brak. Det slog ner i kulllen ovanför oss typ och larmen på bilarna gick och himlen öppnad sig totalt så vi fick springa som idioter ner till restaurangen. När vi väll kom dit så började det hagla hagel stora som tiokronor. Helt sjukt var det!

Efter maten så gick vi en runda ner till Centercourten och kollade Söderling på storbildstvn. Han vann ju så nu håller vi tummarna att han går till final så att vi får spana in honom på närmare håll på söndag;) Det blev även ett besök på Hamnkrogen ikväll igen där vi hann med en drink innan vi gick hem igen.

Nu har vi nyss ätit tårta och firat pappa som fyllde år i måndags och nu är det dax för att sova...



lite regn och lite hagel där ja;)



översvämning på vägen..



cathy och jag..



pappa och ida..



maten..



efterrätt..



bästa drinken hittills, äpple och lime. Yummi!

Kändisvolley

Hemma i huset igen efter en dag på stranden, det såg ut som att det skulle bli regn där ett tag men det klarnade upp och blev hur fint som helst. Det känns verkligen som om man är utomlands här nere, varmt i luften, palmer på stranden, uteserveringar, massa folk och helt underbart=)

Det var inte jättemånga kändisar som jag kände igen på volleybollen. Sofi Fahrman, Jens Byggmark, Patrik Ekwall och Jesper Blomqvist var dem jag kände igen;) Vi kollade på gruppspelen men sen blev det så jäkla varmt så vi gick och la oss i solen istället.

På vägen hem från stranden så kollade vi när Måns Zelmerlöf tränade med Thomas Johansson inför kvällens allstar-tennis. Han var inge bra för honom så det kommer nog inte gå så bra för honom ikväll haha.

Nu ska vi göra oss iordning och sen gå ut och äta=)...



Glassning på playan..väldigt smickrande bild, NOT!! haha



Goodiebag från Sofies mode..



Ekwall och Blomqvist med flera..



Monroee..



Sofie..



Ögongodis nr 1. We like;)



Bästa drycken just nu!



Måns in action..


090715

Godmorgon..

Sitter i sängen och skriver, det måste vara världens skönaste säng. En stor dubbelsäng med stora duntäcken och hur mjuk och go som heltst. Känns ungefär som att sova på moln=) Nu blir det snart frulle och sen får vi se vad dagen har att erbjuda.

Vid klockan två så ska vi iallafall kolla på kändisvolleybollen så det blir nog dagens höjdpunkt=) Men det lär väll vara så mycket folk så att man inte ser något=( Jag hoppas bara att vädret spricker upp snart för nu är här helt molnigt, jag vill ju ligga på playan!

Ha en superdag!=)

Hamnkrogen+Pepes=)

Hemma igen efter en runda i "Båstad town";) haha. Det blev först en strawberry daquiri på Pepes, där var rätt mycket folk så vi fick stå första timmen typ men sen så fick vi ett bord. Sedan så gick vi en runda och gick bland annat upp och kollade in centercourten och sen gick vi in en runda på hotell Skansen och kollade lite, där såg vi Patrik Ekwall. Woho en kändis;)

Efter det så blev det en San Fransisco på Hamnkrogen och spanning på folk. Massa rika männikor med knepig klädstil är här iallafall. En tanta gick runt i guldbyxor men det tyckte säkert hon var snyggt, haha. Nu sitter vi här hemma och dricker lite och äter chips och snart är det dax för sängen=)

Imon är det kändisvolleyn som gäller! Nattinatti



Grille=)



hamnen



Lätt godaste drinken..



Daddy=)



Jag och sis=)



090714- Båstad!

Äntligen framme=) Vi höll på att bli påkörda på vägen ner haha, jag körde i typ 140 och kom på att jag skulle svänga och det gick sådär. Men jag lyckades till slut. Här är helt ok läge och bostad om man säger så. Typ hundra meter ner till Madison, så här kan man snacka om krypavstånd;)

Jag jobbade innan idag till klockan två och sen var jag på smaak hos mamma och hälsade på. Vid halv sex så styrde vi kosan mot Båstad=) Nu ska vi snart grilla, kött och potatisknytte blir det. Mumma!

Ha en bra kväll..



Baksidan



köket..



köket..



köket..



sovrummet..



vardagsrummet..



havsutsikt=)

Shirley Clamp är inte så dum hon heller..

Du är allt








Du är allt jag nånsin önskat

Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår



När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag
För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge
Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge






Sonja Aldèn är bäst!!

Du får inte
Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart

Du får ta den tid du behöver
Vad är det du vill?
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva

Du får ta den tid du behöver
För att förstå vad det är du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva

Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart !!

Blåbär med mjölk=)

Mumsfillibabba! Det är inte ofta man äter det, men man får ju passa på när man vatt ute i skogen och slitit med att plocka dem=) Det blir en perfekt avslutning på denna kväll. Det var rätt lugnt på jobbet men jag åkte på att städa pantrummet. Det var mindre kul, sjukt äckligt med läsk och öl i en stor sörjig pöl på golvet och pallar överallt. Ja kaos helt enkelt=)

Nu har jag iallafall packat som en galning och är äntligen klar. Fasen vad grejer det blev, men det kan ju vara bra att ha=) Man vet ju faktiskt inte vad som händer, kanske blir big time party;)

Imon så ska jag jobba morgon för jag bytte så att jag kan vara hos mamma på Smaak på eftermiddagen och hjälpa till lite. Det är så jäkla kul att gå och plocka med alla kläder=) Efter vi stängt där så drar jag och Ida ner till pappa i Båstad. Kommer bli skitkul, jag har inte vatt där innan typ så ser fram emot det.

Nej dax för sängen, natti...


090713

Hej på er=)

Jag hann inte skriva på morgonen eftersom jag och Linn åkte ut i skogen och plockade blåbär, jäkla vad bär det fanns! Linn hade med sig en bärplockare, den var hur smidig som helst och det gick skitfort med den. På två timmar så fick jag ihop lite mer än två liter och det tycker jag är bra=) Det var så jävla mycket mygg bara så vi gav upp till slut, vädret var ju inte heller det bästa. Det duggade typ hela tiden. Jag ska fasen också köpa en sådan plockare, skitbra ju!

Linn kom med en rolig kommentar också haha; - Jennie vad gör myggen när inte människorna är i skogen? -Ja du Linn, jagar älg kanske.. haha

Nu ska jag laga lite mat som jag ska köra ner med till mamma som är på Smaak och jobbar idag, jag ska hälsa på henne lite innan jag börjar jobba vid halv fyra. Får  väll se om jag klarar av att komma därifrån utan nån shoppingkasse, det är väll tveksamt;) haha. Hörs ikväll....



Mmm..



Linn är nöjd!



Jag med=)



Vi hittade en fin sjö..



och hjortron=)..



Massa bär...






Johan Falk äger!

Jajamän så är det, han är så smart och kommer alltid på alla lösningar och löser alla kluriga fall;) Jäkligt spännande film med alla bra ingredienser; kärlek, spänning, mysterier och massa coola scener=) Lite konstigt slut dock och det gillar vi inte. Jag vill att allt ska ordna sig i slutet men jag hörde rycktas om en efterföljare så jag hoppas på att den löser svaret på alla frågor!

Nu är jag sjukt trött, har ju vatt uppe sen halv sex och det börja kännas i ögonen nu. Imon bitti så ska jag och Linn dra på oss gummistövlarna och dra ut i skogen och plocka blåbär hihi. Man får ju passa på när det finns gott av dem för blåbärspaj är inte helt fel alltså;) Nattinatti...



Lite mat i magen innan bion (donken såklart!)



Mumma=)



Grymt bra!



Diverse tillbehör krävs=) Blev visst ett halvt kilo gotte, att jag alltid ska vara värst haha...



Helena och Linn i biomörkret, min tumme fick visst också vara med på ett hörn;)

Biotajm..

Gud vad jag är trött, sjukt trött! Jag gick upp halv sex imorse för att jobba och nu ska jag snart på bio som inte börjar förräns klockan nio. Herregud vad jag planerar bra haha. Jag kommer för sjutton inte vara hemms förräns halv ett typ, men va fasen man lever ju bara en gång.

Bara jag inte somnar på bion för man vill ju inte missa nått=) Ja får be Linn sitta och slå på mig, fast risken är väll stor att hon somnar först haha;) Nej nu måste jag göra mig klar, Linn ringde nyss och sa att hon var på G...

Hare fint....



Klädd och klar=)



Kul med bio!...


Packa!

Usch jag håller på att packa till Båstad och hittills så har jag väll packat ner en sådär 25 byten haha. Jag kommer att behöva ta med mig garderoben på taket av bilen för jag får inte plats i nån väska;) Men man vet ju liksom inte vad det ska bli för väder om det blir kallt eller varmt om det regnar eller är sol. Sen vet jag ju inte om jag känner för att ligga på stranden eller gå på stan=) Det får helt enkelt bli så att jag tar med garderoben;)

Att jag är världens veligaste gör ju inte heller saken bättre. Bestämmer jag mig för att ta bort minst fyra plagg så får jag beslutångest, tar kanske bort två plagg men lägger till tre nya. Ja jag säger då det, veligaste människan på jorden, det är jag det.

Nej nu måste jag fortsätta, jag hinner inte imon eller på tisdag så jag måste bli klar=)



Pappa kommer smälla av när jag kommer med min packning hehe...

090712

Hej hopp nu har jag vatt hemma från jobbet en stund och hunnit varva ner lite, det har fakiskt varit rätt lugnt idag om man bortser från några smårusher då och då. Jag började ju vid sju imorse så jag orkade inte skriva innan. Nu håller jag på att sno ihop lite mat. Hamburgare står på menyn, men alla tänkbara tillbehör. Mums=)

Ikväll så blir det bio igen, denna gång ska vi se Johan Falk=) Den verkar superbra, det är efterföljaren till Tredje vågen och dem här. Svenska thriller är ju nästan alltid bra så det ska bli skoj.

Dax att äta, är sketahungrig!....



Inte helt fel va?


Popcorn

Filmmys med mig själv står på schemat och till det så blir det såklart popcorn. Så jäkla underskattat, vet inte hur länge sen det var som jag åt popcorn. Sjukt gott ska det bli iallafall. Filmen som har fått den stora äran att ses är Mamma mia. Jag älskar den filmen, jag vet inte hur många gånger jag sett den men den kan ses om och om igen=) Det bästa är ju att sjunga med i sångerna, det är nog tur att jag är själv;)

Det ska bli gött att bara slappa för det var kaos på jobbet idag (ja som vanligt då alltså) så nu är jag helt slut. Imon så börjar jag klockan sju men jag hoppas verkligen att det blir lugnare då! Godnatt på er....



I like!!


090711

Godmorgon=)

Hemma från löprundan som var riktigt jäkla jobbig idag! Jag var sjukt trött efter typ halva tiden men jag lyckades övertala mig själv att fortsätta. Jag måste ha världens sämsta syke(eller hur det stavas;)) haha. Nu har jag iallafall ätit frukost och ska snart städa innan jag sticker till jobbet.

Jag jobbar ett till åtta idag så typ hela dagen är räddad;) Jag måste börja packa lite till Båstad med, jag åker på tisdag kväll men har ju lyckats se till att ha saker att göra varje sekund tills dess. Så det får bli till att packa lite då och då=)

Jag hoppas iallafall att det är lugnt på jobbet idag så man slipper komma hem med hjärtat i halsgropen! Ha en bra dag....

Plattis=)

Home again=) Har placerat mig i soffan med datorn i knäet och här lär jag ju sitta tills jag ska gå och lägga mig haha. Sitter och lyssnar på Minis intervju om hennes bloggande på Radio Kristianstad, man tror inte att hon pratar så när man ser henne. Hon pratar jättebred skånska och har en rätt mörk röst. Ändå att man kan föreställa sig en persons röst bara genom att se en bild.=) Haha jag har rätt knäppa funderingar jag vet..

Kom på att jag måste visa min nya plattång som jag köpte i helgen, "Björn Axen straight and curly". Hur bra som helst, man kan både platta eller locka vilket är smidigt så man slipper ha med sig två tänger när man ska iväg typ=) Den är liten och smidig också vilket är ett plus.

Nej nu ska jag snart hoppa i sängen, imon bitti väntar en lång löprunda!





090710

Goder morgon=)

Pigg och glad ser jag fram emot en dag med nya möjligheter;) Vaknade vid typ nio och kunde inte somna om så det var ju bara att stiga upp, så nu har jag ätit frukost och plockat iordning lite här hemma. Jag har kommit på att om man håller ordning hela tiden så blir det inte så mycket att plocka med när man väl ska städa på riktigt. Istället för att plocka upp alla grejer i hundra år så kan man börja städa direkt. Vilket konstaterande va?! haha.

Nu ska jag sätta mig ner och sätta in alla New York bilderna i ett album, jag hittade dem i en låda när jag höll på att städa. Det är typ flera hundra bilder, men dem måste ju ändå sättas in nån gång så det är lika bra att börja. Massa minnen som kommer fram bara, men man får försöka tänka positivt=) 



Pysseltajm=)...

Grym film!

Äntligen hemma, det känns inte så sent när man åker på bio vid klockan åtta men det känns betydligt senare att komma hem klockan halv ett haha. Man tänker ju inte på att man är hemma så sent, men det är det värt. Bio är nog det bästa som finns och just att åka bort och kolla som till Växjö är ju extra kul för då kan man umgås i bilen på vägen, dunka musik och snacka massa också.

The Proposal var skitbra, en riktig Jennie film=) Massa knäppa saker som händer,roliga kommentarer, kärlek och ett lyckligt slut! Är det inte ett  lyckligt slut så får filmen sämsta betyg av mig direkt. Dem måste liksom bli ihop i slutet! Tänk om det kunde vara lyckliga slut i verkligheten också, men det är väll som dem säger att det finns bara på film=(

Iallafall tack för en supertrevlig kväll=) Mer bio åt folket! (redan på söndag kanske;)) Natti....



Sötisar, men än så länge så får inte kameran några stående ovationer..



Obligatoriskt gotte, dock av det nyttigare slaget denna gång...


Bio med tjejerna=)

Snart ska vi bege oss mot Växjö för att kolla på bio=) The Proposal med Sandra Bullock ska vi se, den verkar skitbra! Sådär lagom töntrolig och klantig som man kan skratta till. Elin och Linn är sällskapet för dagen så det kommer bli riktigt mysigt med en tjejkväll och massa skitsnack.

Jag ska sticka bort och hämta bilen nu, jag lånar av pappa som vanligt=) Jag har det förjäkla bra som kan låna bilen där i tid och otid, men snart så har jag förhoppningsvis en egen. Vi håller på att spana, en cabe står på önskelistan men vi får väll se=) Än så länge så för pappa stå för den delen.

Ha en trevlig kväll....



Slapp bio-outfit=)



Fina armbanden..



Smile and be happy!!

CIL nästa!

Jag kom in! Wohooo, vet i fasen vad man läser eller vad programmet innebär eller vad man blir med det verkar skitkul det som jag har läst om det iallafall=) Det är ett kandidatprogram inom informationslogistik, erkänn det låter kul haha=) Men det tror jag att det är, jag som har så jäkla svårt att bestämma vad jag vill göra "när jag blir stor" måste ju prova på en masssa innan jag bestämmer mig. Så i höst så blir det iallafall det här=)

Jag började läsa till Civilekonom efter studenten, man hoppade av efter ett halvår eftersom det var alldeles för mycket matte för min lilla hjärna. Men som jag har fattat det så ska det inte vara så mycket matte i detta programmet eller inte lika mycket som på civilekonom iallafall så det ska nog bli bra=)

Cenrum för Informationslogistik

Ut och ränna..

Japp det är precis vad jag ska det=) Med i Elin i löpspåret, jag har nog inte fattat vad jag har gett mig in på. Elin är grymt vältränad och spelar fotboll flera gånger i veckan men det ska nog gå bra. Vi hörs sen om jag överlever=)


Update:
Jag överlevde höhö;) Det var inte så farligt som jag trodde, det är ju faktiskt lättare att springa en än två. Men det kan ju bero på att vi inte sprang så fort. Stackars Elin blev inte ens trött haha, hon spurtade i slutet men det orkade inte jag haha. ..

090709

Godmorgon=) Snart dax att sticka till jobbet, det blir min vanliga tid typ 9.30 till 16.00. Jag vaknade imorse av att jag kom på att jag glömt ringa in extra personal idag, så det blir nog minst lika stressigt som igår=(. Men tanke på vädret också så är det nog inte direkt nån som ligger på stranden heller;) Så det är bara att stålsätta sig för vad som komma skall.

Ikväll så ska iallafall jag och Linn ta hennes nya pärla och glida till Växjö och kolla bio, vi köpte såna där rabattkort förra veckan när vi var där så nu måste vi ju använda dem=) Vet inte riktigt vilken vi ska se, Johan Falk eller kanske Proposal? Vi får fundera på det=)

Hare gott....

Vill shoppa!!

O my god! vilken snygg klänning jag har hittat på nelly.com. Kort och urringad och full av paljetter och då menar jag verkligen full! Jag har hittat en skitsnygg svart också med dragkedjor både fram och bak=) Men vetifasen om jag klär i nån av dem? Lite väl tjejigt för mig kanske.. Hmm det tål att tänkas på, jag suktar ju fortfarande efter den där Elise Ryan klänningen som jag fortfarande inte köpt men jag får se vilken jag tar. En klänning behöver jag iallafall för jag äger ingen alls...


Rare Fashion - Sequin Cup Dress      Dreams by Isabell Kristensen - Michela Dress

Hmmmm, vilken tycks?


090708

Hej på er=)

Hemma från jobbet, gud vad det var mycket folk idag och vi var som vanligt sjukt underbemannade! Så jävla tråkigt att det är kassapersonalen man sparar in på eller vad det nu är dem håller på med. Folk nu för tiden vill ju inte stå i kö så det är ju skitviktigt att det finns tillräckligt med personal där! Jag håller fan på att gå in i väggen snart. Det är så jävla stressigt och bara massa problem hela tiden. Man orkar liksom bara till en viss gräns och sen så orkar man inte mer. Kul att gå till jobbet när man vet att när man kommer dit så hopar sig problemen på en gång, och inget funkar som det ska. Sen är det ju kul med att man har anställt en massa sommarjobbare som aldrig kan jobba, det är liksom meningen att man ska kunna ringa in dem om det behövs, men det har dem nog inte insett för det är fan aldrig nån som kan jobba! Dem ska ligga på strande eller åka och shoppa eller så orkar dem inte eller nån annan dum anledning, man blir ju fan galen! Vill man inte jobba och få ihop pengar i den åldern eller? Det ville iallafall jag, jag har jobbat varje sommar sen jag fyllde 14. Det är väll inget att gnälla om, vill man hitta på saker så får man ju se till att tjäna ihop pengar också. Herregud alltså!

Jaha då har jag fått ur mig det=) Nu ska jag fila på hur jag ska spendera kvällen....

Milen=)

Sitter nu ute i Hölminge och försöker knåpa ihop ett inlägg)= Det går inte fort här ute,det kan man inte påstå men det funkar ändå bra för att vara på landet. Mormor rinde innan och undrade om jag inte skulle komma ut och grilla. Och det tackar man ju inte nej till. Det finns inget bättre än grille i Hölminge och nu har ju vädret faktiskt blivit riktigt hyfsat.

Jag har även hunnit med att springa en runda, jag har tjatat länge om milen och idag så gjorde jag det. 1,2 mil blev det, jag trodde aldrig att jag skulle klara det men inte för att skryta men så jäkla jobbigt var det inte;). Fast jag sprang ju inte jättefort heller så det kan ju bero på det. Ca en timma tog det så jag är nöjd=)

Nu ska jag ner och fylla på reserverna med mat och dryck, ha en bra kväll...

090607

Hejhopp!

Morgonpromenaden avklarad=) Jag fick sällskap av Emma, mysigt värre. Det är sjukt tråkigt att gå själv. Hon pratade om Paris där hon var förra veckan, så nu är jag med sjukt sugen på att åka dit. Massa sevärdheter och bra shopping, kan det bli bättre?

Nu tror jag bestämmt att det blir slappe i soffan resten av dagen, är nere och deppig nu så jag orkar inte direkt hitta på nått, dessutom så är alla upptagna på sitt håll. Hade behövt städa men orkar fasen inte, vi får väll se om nått kul dyker upp att hitta på. Tills dess blir det soffan!...

Jordgubbar är gottigott..

Proppmätt är vad jag är just nu! Haha det är inte bra att äta så här sent på kvällen men vad ska man göra när man jobbar sent? Det blev till att ställa sig vid spisen när jag kom hem klockan halv nio, lagom kul men äta bör man annars dör man;) Jag slängde ihop kyckling med ruccola och soltorkade tomater med tagliatheller=) Till efterrätt så blev det svenska jordgubbar, det är ju oslagbart!

Nu ska jag kolla klart på filmen jag tänkt kolla på i en evighet nu; Marie Antoinette. Den är riktigt bra hittills=) Efter den så blir det sängen. Imon är jag ledig än så länge men vi får väll se vad som händer...

 


Kamera!!!

Det blev en runda på stan som fick fördriva min förmiddag=) och nu är jag hemma igen några tusenlappar fattigare, men en ny kamera rikare. Det blev en Olympus FE-3010, jag hade en Olympus innan och tyckte att den var bra så det fick bli en sån igen, fast en nyare modell såklart=) Så nu jäkla ska här fotas igen!

Det blev ju såklart en runda i klädaffärerna också, massa rea överallt som man inte kan missa. Så två fina linnen på Lindex blev det och ett armband på Kappahl. Nu ska jag äta lite och sen ner på stan igen och fika med Emma=) Ikväll så blir det jobb, dem ringde från ICA nyss så jag ska stänga förbutiken=) Najs!

 







Denna snygga tröja inandlades på H&M igår, hur cool?


Cocoo.se

Ni glömmer väll inte att kolla in Cocoo.se för att inspireras av alla fina smycken hon säljer där, just nu så får du 15% rabatt på hela köpet, ange koden: bloggspecial i kassan =)

12739.jpgnews1.jpg


090706

Godmorgon

Har ännu en ledig dag framför mig och  har inte en aning om vad jag ska hitta på=( Det är sjukt tråkigt när alla andra jobbar eller är iväg. Plus att det inte händer nått i den här staden! Vädret suger det också, molnmolnmoln. *Suck* alltså!Deppdag igen, usch=( Jaja ja får väll hoppas på att nått roligt händer snart så att jag inte deppar ihop totalt.

Hoppas att ni får en bra dag iallafall=)...

Filmkväll=)

Då var sex kilometer avklarade=) Så jäkla gött efter man sprungit när man känner sig helt slut i varje muskel och lungorna är helt ömma. Men nästa gång måste det fasen bli milen, hur svårt kan det va? Det hade vatt kul att springa nått lopp nån gång men vet i fasen om jag orkar det. Göteborgsvarvet hade vatt cool men vi får väll se=)

Nu ska jag bara sitta i soffan resten av kvällen om softa, Linn och Jonas kommer snart och kollar film=) Den nya Wallander blir det. Lite konstigt att inte Johanna Sällström(R.I.P.) är med längre, undra hur dem ska få till det? Men det blir nog bra. Wallander är ju alltid bra, dem nya Beck typ=)

Ha en nice kväll....





090705

Hemma från Halmstad igen riktigt pigg och utvilad för en gång skull, inte alla söndagar man kan säga det. Idag så har det varit hyfsat molnigt väder men ändå skitvarmt. Vi tänkta att vi skulle göra stan idag men när vi kom dit så var det stängt. Hallååå eller varför har man stängt på söndagar!?
 
Men det fick bli Eurostop istället haha. Sådär bra shopping där, inte jättbra om jag får säga det själv. Men jag handlade iallafall lite på H&M, där kan man ju alltid hitta nått=). En Rollingstones tröja och ett vitt sommarlinne inhandlades. Vi var inne på Chilli också där jag köpte en leopardmönstrad pläd, skitcool!

Efter shoppingen så blev det pizza på Japan och sen var det städning av stugan som gällde=) På vägen hem så blev det glass i Simlångsdalen=) Ja det har helt enkelt vatt en superhelg med alla tillbehör en bra helg ska innehålla!

Nu ska jag ge mig ut och springa av mig lite, man lever ju inte direkt sunt när man åker iväg;) haha....

minigolf=)

Vi skippade stan och gick till Japan och spelade minigolf istället, tyvärr så vann jag ju inte. Men det hade väll inte vatt så väntat heller haha med min bollkänsla;) Jag fick iallafall 66 slag, det är ju inte jättedåligt. Eller? Efter det så blev det en feteglass, som om man inte redan var mätt nog. En marängsvich, mumsfillibabba=)

Nu ska vi krypa ner och sova, det var jäkligt skönt att ta det lugnt ikväll måste jag säga. Och imon så hoppas vi på fint väder så att vi kan ligga på playan, annars så blir det stan eller kanske Ullared. Jonas kläckte den smarta idén men han ångrade sig ganska fort när jag och Linn skrek -JAAAA i kör haha. Han inser inte vad han gett sig in på;) Vi får se imon hur lång tid det tar att knäcka honom hehe.

Natti nattti.....


Travvinst=)

Jaha då var man tusen spänn rikare=) 7rätt på V75 hihi, gött som fasen. Vi var åtta som delade. Jag och Linn körde ett eget system och fick 6 rätt  så vi var nöjda med det också för att inte kunna nått. Det har vatt en kanon dag även om den började mindre bra med att min mobil la av så att Jonas och Linn fick åka runt på  Östra stranden och leta efter mig eftersom dem inte kunde ringa. Jäkla typiskt min vanliga otur. Varmt som fasen har det iallafall vatt och nu är man lagom bränd.

Nu är det grillat som står på tur och sen blir det bussen in tlll stan för att göra Halmstad  inatt=)

090704

Hej på er=) Idag är jag uppe med tuppen för att hinna med allt som ska hittas på idag=) trav, sol och kanske lite fest, vi får se vad som händer. Det ser iallafall ut att bli jättefint väder här så det är ju bra. Trav i ösregn är ju ingen hit!
 
 Igår så hade jag och mormor en riktigt mysig kväll. Vi åt på Japan och gick runt och kikade på alla stugor och sen blev det glass också så klart. Det var megavarmt hela kvällen, vid tio så var det 23 grader. Hur gött är inte det?

Nu idag så kommer Linn och Jonas ner så vi får la se vad som händer efter travet=) Det beror väll på lite hur mycket pengar vi spelat in (eller bort) ;) haha.

Nu ska jag äta frulle, ha en bra dag i solen...





Jag får köra med inkopierade bilder så länge jag inte har nån kamera=)

Halmstad!

Sitter här nu med ett glas vin i handen medans solen går ner bakom husen, dagen har varit super. Vi har solat och badat hela dan och i eftermiddags så var vi på Eurostop en runda. Snart ska jag och mormor gå bort till Japan och äta kvällsmat=)

Imon så är det trav för hela slanten, håll tummarna för att jag blir miljonär=)  Orkar inte skriva mer, ska fortsätta njuta!


090703

Godmorgon godmorgon=)

Nu sitter jag i bilen på väg till Halmstad, det är ju bara så gött med mobilt bredband! Och det är hur snabbt som helst=) Idag så ska dagen spenderas på la playa! Solen skiner som sjutton och det är helt blå himmel, kan det blir bättre? Min moster och mina kusiner skulle till Halmstad så jag åker med dem, så jag får sällskap på stranden=)

Ikväll så får vi se vad som händer, då är det jag och mormor kvar i stugan så vi får se vad vi hittar på =)

grille med Linn=)

Hemma efter en jättemysig kväll med Linn ute i Mjälen=) Vi grillade korv, banan, snackade skit och spanade på folk (killar) hihi. Detta behövde jag, en riktig trevlig kväll med massa skratt=)

Nu håller jag på att packa som fan, färga håret och massa annat för att åka till Halmstad imon. Ute i god tid? Inte precis haha, jag kan fasen inte planera för vad jag ska ha på mig så många dagar i förväg. Just nu har jag fastnat på lördag kväll. Vad har man på sig när man går ut i Halmstad? Vilket i-landsproblem haha.

Jag är så jäkla trött också så att ögonen håller på att falla ihop, jag var förresten och gjorde naglarna innan idag=) Dem blev jätte fina, jag fick en svart sko på mitt högra ringfinger. Det passar mig perfekt! Nej nu måste jag fixa klart så att jag blir färdig nån gång. Natti på er.....

090702

Godmorgon.

Nu ska jag snart sticka till jobbet, jag har en fullsatt dag framför mig med massa roligheter. Det behöver jag just nu  känner jag. Har varit lite nere på sistonde=( Idag så blir det iallafall jobb 9.30 till 16 sedan direkt ut till Lagan och fixa naglarna och efter det så hoppas jag verkligen att det blir Mjälen med Linn.

Vi åkte ju ut till Mjälen igår kväll och när vi kommer ut dit så ösregnar det, jaha det var ju bara att vända så jäkla typiskt. Så det fick bli Tacos och film istället. Vi såg "Nykeln till friheten", det var jätte bra och sorglig=) Men vi ger inte upp Mjälen, det blir ett nytt försök ikväll=) Ha en bra dag i värmen...

...

Sitting here alone with my memories
Staring at a picture of you and me
They say I look fine but if walls could talk
They'd tell you all about how much I break apart
I think we were right but we did it wrong
Ever since you left me I just can't go on
No, I can't even read the news today
'Cause everything reminds me of yesterday

Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty room

I never realised it could make me cry
To hear the children laugh and play outside
A walk in the park shouldn't be that bad
But everything without you seems to make me sad
I thought we were good, we were meant to be
The way it turned out is still a mystery
No, I can't even read the news today
Reminds me of yesterday

Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty space
Lonely days
My life goes on
Just like the moon

And to sail across the sky alone
Forever trying to find its home
I can't believe I have to say
I don't know where you are today



Tung kväll ikväll =( Måste sluta tänka så mycket!



Mjälen=)

Hemma igen efter ännu en dag på ett svettigt ICA. Det är så jäkla varmnt därinne så man håller på att smälla av, fast det är ännu varmare ute för tillfället. Kunderna kommer in och påstår att vi har det svalt och där står vi och håller på att svettas ihjäl haha. Nu är det helt mulet ute och det känns som att det ska börja regna när som helst men ändå varmt som sören. Mysko väder alltså.

Jag och Limpan tänkte sticka ut till mjälen ikväll och grilla lite och bada. Men vi får se vad vädet bestämmer sig för. Måttligt kul att sitta där om det ösregnar och åskar lixom. Nej det gillar vi inte, vi vill ha blå himmel och sol nu!


090701

Jaha då var det juli! Herregud vad fort tiden går=( man hinner ju inte med. Känns som att det nyss var april ju. Idag så har iallafall det fina vädret kommit tillbaka och det är sådär kvavt igen. Men jag ska ju ändå och jobba så för min del så får det gärna ösregna=) Undra om dem som har  semester håller med? haha.

Jag ska snart sticka ner och lämna in pappas bil på verkstan och efter det så  blir det som sagt jobb 9.30 till 16.00. Ikväl får vi se vad som händer, troligtvis blir det lite träning. Kameran är fortfarande ur funktion så inga bilder idag heller=( jag ska köpa en så fort jag kan.....


RSS 2.0