Mobilt bredband=)

Hejsvej=)

Hemma från jobbet sitter och äter mackor och choklad, bra combo hihi. Jag var så jäkla hungrig nu när jag kom hem så jag var tvungen att äta lite. Marabou summer mättar jättebra;)  Dagen har bestått av diverse bestyr, bland annat handling, pappersinsamlingen och tre! besök på Telia. Är man oteknisk så är man.

Jag bestämmde mig för att köpa mobilt bredband så att man kan ta med sig datorn är man ska åka iväg, hur smidigt som helst. Dessutom så var det gratis året ut så det var ju ett riktigt klipp också;) Dem erbjöd sig att installera åt mig så jag körde hem och hämtade datorn, sen när jag kom ner med den så hängde sig datorn så jag fick lämna den hos dem så att dem fixade det. Men nu fuknar det så bra så =)

Ska snart gå och lägga mig, ska bara kolla klart på "Real housewifes off New York" =) Natti!

090630

Godmorgon=)

Idag så var jag uppe med tuppen klockan sex och var ute och gick och nu har jag även hunnit med att städa lägenheten så jag är nöjd. Ni kanske tror att jag blivit galen som är uppe så tidigt, men det går fasen inte att sova när man har tvåhundra grader i sovrummet! Jag har sovit så jäkla dåligt i natt så det är helt sjukt, har vaknat fram och tillbaka hela tiden och bara legat och slumrat.

Vädret idag är inte så fint som det vatt innan men vi får hålla tummarna för att solen kommer tillbaka snart igen, typ till helgen=) Nu ska jag sticka ner till ICA med alla jädra tidningar och skräp till insamlingen samt handla lite....

rubrik?

Nu så sitter jag vid datorn igen, det blir inte mycket av det nu när solen skiner hela dagarna. Det är så jäkla gött att bara ligga och steka i solen hela dagen utan att göra ett dugg=) Fast lite jobb har jag ju allt hunnit med också. Lite pengar måste man ju införskaffa ibland också=)

Nu är det Beck som gäller för hela slanten! Jag borde inte titta på det när jag är ensam men va fasen kan hända mer än att jag blir lite skakis haha. Dem är ju så jäkla bra=) Speciellt Gunvald;)

090629

Godmorgon=)

Pigg och vaken! Jag vet fasen inte hur många gånger jag vaknat nu i morse för att sedan somna om i några minuter igen. Snacka om att ha orolig sömn, det kan bero på att jag har tusen grader varmt här hemma också. Det är ju helt olidligt att försöka sova då. Jag kan inte sova utan täcke heller för det känns så tomt då haha och då börjar man ju helt plötligt att frysa. Ja jag säger då det lite konstig är jag allt;).

Nu ska jag  ut och lägga mig i solen, det fina vädret bara fortsätter att infinna sig vilket är härligt. Hoppas att det håller sig till helgen med då vi ska till Halmstad och kolla trav. Det hade ju vatt mysigt att kunna ligga lite på stranden också....

Hemma=)

Nu är det vågrätt läge  i soffan som gäller, tiden gick snabbt på jobbet vilket var gött. Jag var jävligt seg i huvudet bara och greppförmågan var ju som vanligt inte den bästa dagen efter haha. Jag slog i armbågen i kassan så nu har jag jädrigt ont i den också, jag fattar inte hur jag bara lyckas!

Tänkte titta på filmen på femman nu, den verkar faktiskt riktigt bra=) Confession of A true Hollywood story.


Update:
Jag fick publicera detta inlägget nu, det skulle egentligen kommit upp igår kväll men det funkade inte då.

090628

Godmorgon på er=)

Då har man vaknat upp ännu en gång med blåmärken, ont i fötterna, ont i huvudet plus ett fett jävla brännmärke på armen! Jag fattar inte hur jag lyckas att få så många blåmärken på en utekväll haha, jag måste ju vara världens klant.

Huvudet har jag ont i för att jag blev nockad av Johan Palm! och det är ju en merit i sig haha. Jag stod och dansade med honom och så vände han sig om lite hastigt och smällde till mig över ögonbrynet, sen kom Jonas och sa att jag kunde ju inte dansa med Johan, han ar ju för fan 93:a haha. Whatever?

Det där jädra brännmärket fick jag av en cigarett och det gör förjäkla ont. Varför i helvete ska man stå och röka när man är på konsert och massa människor står och trängs. Jävligt intelligensbefriade människor!

Men allt som allt så var det en skitrolig kväll=) Massa dans och massa drinkar, en del mindre goda. Nu sitter jag ute i skuggan och försöker kyla ner mig, jag har haft typ hundra grader i sovrummet inatt. Jag har vaknat hela tiden av att jag hållit på att svettas ihjäl, inte kul! Men i skuggan är det skönt, det blir nog här jag sitter tills jag sticker till jobbet klockan två.

Jag har tyvärr inga bilder då min kamera beslutade sig för att lägga av igår. Så jädra tråkigt=( Jag som är fotoberoende också måste skaffa en ny inom kort!....

Partytime

Dax att sticka, äntligen är jag klar=) Ska bara fixa det sista så ska jag sticka sen, skulle egentligen vatt där klockan fem men är lite sen nu:S. Får ta igen det sen, det kommer att bli varmt med jeans nu i början av kvällen men det är nog skönt när man ska gå hem=)....







Update:
Det blev linne och kjol istället då det var på tok för varmt med jeans=)

090627

Hej hopp, det har vatt lite dålig uppdatering idag på grund av att ja har vatt i hölminge hela dagen och stekt i solen=) Nu är jag verkligen stekt. Jag har sagt det alla andra dagar också men idag är jag illröd! Usch vad det svider=(

Nu på eftermiddagen så har släkten på mammas sida vatt där och vi har fikat och pratat och lite så, jag var tvungen att sticka tidigare bara för att nu är det ju fest som gäller.

Ikväll så är det BWO, Melody club och Lillasyster som gäller nere på garvaren. Det kommer att bli riktigt kul, kanon väder är det också=) Men först är det förfest hos prille=) Ha en bra kv'äll....

 

Grille + fotboll

Det blev en väldigt trevlig kväll trots förlust i fotbollen, vi trodde verkligen att dem skulle vinna när det helt plötsligt stod 3-3 men det sket sig på dem där jäkla straffarna:( Då fick det bli till att kolla youtubeklipp på kvarteret skatan, björn gustavsson med mera för att få upp humöret igen.

Nu ska jag sätta mig i bilen och köra till Älmhult och hämta mamma som varit på fest, sov så gott....



Fotbollstajm..



Grille..



Mat=)..



Glassss..


Fynd...

Gud vad fynd vi har gjort idag=) Halva priset i alla affärer på alla sommarkläder! Det är så det ska va, hur kul är det inte att fynda lixom?! Det blev en bikini, en tröja med fransar, ett par jeans och en byxdress så äntligen äger jag en sådan också=) Lite sommarkläder iallafall men det var dåligt med linnen eller så var jag bara koncentrerad på allt annat, vem vet;)...










shopping=)

Hemma igen med höet och halmen=) Vi överlevde trots att många inte trodde att vi skulle klara denna svåra resa;) Haha ja vet inte hur många som sa till oss att köra försiktigt och ta det lugnt innan vi åkte, men vi klarade det. Vägen dit var inte så svår att hitta trots att Olivia lurade mig att vi skulle köra av på en avfart som vi inte skulle, tur att jag inte lyssnade på henne=)

Väll där så gick vi i typ alla affärer och lite fynd gjorde vi allt;) Det var rätt svårt att inte göra fynd då det bara var rea i affärerna. 50% överallt på alla kläder typ, fattar inte att dem rear ut sommaren innan den börjat. Bra för mig, synd för dem=).

På vägen hem så började vi med ett helvvarv i rondellen;) Jag missade avfarten och Olivia sitter helt lugn och säger att där skulle vi av. Jaha säger jag och kör ett varv till haha. Rätt kul, dem bakom måste trott att vi var helt störda=). Vi stannade sedan på godisflyget för att köpa godis och sedan bar det av raka vägen hemmåt.

Nu ska jag snart sticka bort till Jönsson och grilla och titta på fotboll, hoppas att Sverige vinner. Vi får hålla tummarna! Ha en bra kväll...




Den säkra chauffören=)



Skåne..



Båda händerna på ratten;)




Framme=)




Mat på tacohouse...




Taco..



godisflyget..



Candy..

090526

Godmorgon godmorgon=)

Idag så skiner solen igen och det är redan ca 20 grader ute, hur härligt är inte detta? Hoppas att det hålller i sig hela sommaren nu. Idag så ska jag och min kusin trotsa det fina vädret för att åka till Väla och shoppa lite=) Måste ju köpa lite sommarkläder nu när det äntligen blivit varmt. Jag skulle vilja ha nån fin klänning, korta shorts och en baddräkt. Det är lite av vad som står på önskelistan;)

Jag ska snart åka ut till Hölmiinge för att hämta Olivia och sedan så styr vi mot Helsingborg och Väla. Vi  får väll se när vi kommer hem ikväll, det beror på vilket shoppinghumör vi är men det märker vi när vi kommer dit. Ikväll så ska jag iallafall kolla på fotboll och grilla med kompisar, men ska försöka skriva innan=) Ha en superdag....



Bad hairday gånger tusen idag;) haha




Klippt och klart=)

Nu är häcken klippt och fin=) Jag gick i två timmar med den där jäkla sågen så jag kommer inte att kunna röra mina fingrar imon;) Dem är söndervibrerade, när jag var klar så skakade mina händer som två aspelöv, helt vibrationsskadade haha. Det var två till som gick med sågar men ändå så tog det två timmar att klippa, fasen vad häckar vi har=). Men nu är här så fint, lite ojämnt men fint;) Det är fasen inte lätt att klippa rakt, det blir lite upp och ner men det är inte så jäkla noga, eller hur?

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och nana så att jag är laddad imon då det bär av till Väla med kusinen=) Vi ska gå där inne hela dagen och dissa solen utanför, man måste ju faktiskt fylla på garderoben lite ibland;) Oavsett väder. Känner att min stackars kropp måste vila lite från solen också då jag är helt illröd efter dagen i Hölminge. Det ska iallafall bli sjukt kul med lite shopping...Nattinatti...



Jiihaaaa...


Summer edition=)

Som jag har sagt tidigare så är jag helt frälst i "Marabou summer" den är ju helt sjukt god! Igår så pratade jag med Prille som sa att den bara ska finnas nu i sommar=( Den har ju blivit en succe så jag tycker att den alltid ska finnas men men, nu har jag iallafall köpt på mig ett litet lager=) Vi får väll se hur länge det varar, ett par veckor hoppas jag iallafall haha. Men man vet ju aldrig med mig, gottegris nummer ett hihi....



Mmmmarabou..

En härlig dag..

Mmm en härlig dag har det verkligen varit, åkte ut till Hölminge i förmiddags och där har jag nu legat hela dagen=) Sol sol och åter sol idag igen, hur härlig är inte sommaren? Helt underbar!! Att bara kunna ligga i solen och inte göra någonting.

Jag och Pytt var ute och rodde lite innan med, men det blåste så jävligt att vi knappt höll på att komma iland:S haha. Hade vatt kul att hamna på Bolmsö eller nått. Men Tilda tyckte så klart att vi skulle ro ännu längre ut, men jag som satt vid rodret höll inte med så det fick bli till att åka in till stranden igen;)

Nu ska jag snart gå ut och ha städkväll med föreningen, häckklippning står på schemat ikväll. Sådär kul jag kommer ihåg hur jäkla ont jag hade i händerna sist vi klippte häckarna, jag kommer inte att kunna greppa nått sen haha. Men vad gör man inte för att få fina häckar ;)...



Gött=)



Rotajm..



Fortet by see=)



Pyttis



Fika=)






090625

Goodmorning sunshines=)

Solen skiner, himlen är blå och jag är lediiiig!! Fy fasen vad gött, idag är det playan som gäller=) Jag ska fixa lite grejer nu på morgonen bland annat ett släp och häcksaxar för vi ska klippa häcken här ikväll. Men sen så är det Hölminge som gäller med sol och bad hela dagen. I likeee. Jag ska sticka ner till ICA och köpa lite bullar och frukt och sen glida utåt=)

Det blir  Hölminge hela dagen men jag ska försöka skriva innan städningen=)....



Badväskan är packad=)



Dagens beachoutfit:

T-shirt - Gina
Shorts - egen tillverkning
Dojjor - Converse
Armband - Cooee, Thomas Sabo, Lindex



 

Biosommar..

Jag var ju som sagt på bio igår kväll och då blev jag pålurad ett sånt här rabattkort som man kan köpa till biljetten för BARA tolv kronor eller vad det är dem kör med haha. Och sen så får man gå på ytterligare tre filmer måndag till torsdag för halva priset. Så snacka om att detta kommer bli en riktig biosommar!

Filmer som ska ses är; Bruno, Sommar med Göran, Proposal och självklart Harry Potter. Den får man ju bara inte missa, det var ju evigheter sedan sista filmen kom så det var verkligen på tiden nu. I love bio det är ju bra så mysigt, helt annorlunda mot att kolla hemma.


  


 

natti..

Snart dax för sängen sitter bara och äter lite kvällsfika nu, man blir sjukt hungrig av att sitta framför datorn=) Så det fick bli lite knäckebröd och te. Men snart så ska jag krypa ner så att jag kommer upp i tid imonbitti, måste fixa massa saker och sen så måste jag ju spendera några timmar i solen också ju.

Det var lugnt på jobbet ikväll, det var bara lite strul så det var skönt. Nu är jag ledig i hela tre! dagar=) Ska bli grymt skönt med tanke på vädret som är nu med, sol, sol och åter sol på hela väderkartan. Så det blir till att jobba på brännan för hela slanten;) Hoppas på att bli lite brun iallafall till lördagens party så att man kanske kan inviga en av alla kjolar som jag köpt nu i vår=)

Godnatt och dröm sött....

Soooool

Nu är jag färdigbränd för idag, jag har bara legat ute några timmar men man känner att solen tar hur mycket som helts. Jag känner mig som en helstekt gris ungefär. Och ikväll så har jag en känsla av att jag kommer att se ut som en också. Men det är ju så jäkla skönt att ligga i solen så man kan ju inte låta bli, det är helt perfekt värme nu också. Man blir varken svettig men ändå så fryser man inte, typ kroppstemperatur haha.

Nu håller jag på att steka kotletter, man måste ju fylla på proteinlagrena efter såhär hård träning. Pump är faktiskt riktigt roligt. Det blir vad man gör det till, jag är ju inte ett fan av styrketräning men pump är helt ok. Även om jag vill ha fart och fläkt när jag tränar så är det bra att träna riktig muskelstyrka ibland också=)

Snart väntar mat och sen blir det jobb hela kvällen...



Frulle i det gröna=)



Det blommar i min gräsmatta...

090624

Godmorgon och välkommen till ännu en dag med strålande solsken! Hur gött är inte det? Blå himmel och sol och redan hur varmt som helst, idag blir det till att ligga raklång i solen hela dagen typ. Iallafall till tre då jag måste sticka till jobbet.

Nu sitter jag och slänger i mig en skål med flingor för jag ska sticka och träna snart. Bodypump blir det såhär på morgonkvisten=) Halv nio till halv tio, perfekt tid ju! Sen är det bara ut i solen och pressapressa....

Bästa filmen!

Hemma från bion, detta var lätt den bästa filmen jag sett på länge=) Skrattade typ hela tiden! Den handlade om fyra killar som skulle till Vegas för att ha svensexa, när dem vaknar morgonen efter så kommer dem inte ihåg vad som hänt under natten plus att han som ska gifta sig är försvunnen. Då ska dem försöka få fram ledtrådar för att komma ihåg vad dem gjort för att hitta honom. Ja jag säger bara herregud vilken röra dem lyckats ställa till med denna natt, sjukt kul. Den bara måste ses=)!

Efter bion så blev det donken, jag kan ju inte påstå att man var så hungrig efter allt godis och popcorn men vi körde dit ändå och åt en cheese. Sedan bar det av hemåt och nu så är det  Sofis mode som gäller och sedan sängen. Jag jobbar kväll imon så det blir till att ligga och pressa hela dagen så jag hinner inte sova bort den. Nattinatti...



På G till bion=) Halta lotta i bakgrunden;)



Det obligatoriska biogodiset..



cheesie=)

Bio =)

Yeeaajj äntligen dax att åka på bio=) Som jag har tjatat på folk för att åka på denna, men dem har aldrig kunnat eller haft tid men nu äntligen. Vi ska se baksmällan, den verkar skitrolig och folk som har sett den säger att den är det också, så det hoppas jag.

Limpan, Emma och Jonas ska med och självklart så blir det donken eller liknande efterrått=) Ingen trip till storstan utan ett besök där, nu har vi ju iochförsig haft Mcdonalds här i Ljungby några år men när man var liten så tjatade man som tusan att man skulle äta där när man var i Växjö eller annan större stad. Och jag är fortfarande likadan, när man åker iväg på en liten "miniresa" över dagen eller kvällen så måste man äta där haha=)

Nu ska jag bege mig bort till Jonas och se om han är klar, ha en superduper kväll.....

090623

Godmorgon!

Idag blir det nog årets finaste dag hittills tror jag. Det är soligt, inte ett moln, helt vindstilla och sjukt varm redan. Och jag ska gå och jobba. Måste säga att det tar emot=( Jag tog ju semester den senare perioden för att jag tänkte att det alltid är fint väder då, men nehe nu är det fint väder nu istället så jäkla typiskt. Det kommer säkert att regna hela augusti bara för det. Men man får väll passa på att njuta nu då jag jobbar ju trots allt en hel del kvällar.

Jaja nu väntar ju då som sagt jobb halv tio till fyra och sedan bär det av till Växjö för att se "baksmällan" den verkar  asbra. Så jag får se fram emot kvällen, bio är aldrig fel=) Ha en bra dag i solgaset....



Dagens...



Egopic=)..

Kvällning=)

Jaha då var det kväll igen eller snarare natt;) Det var ett tag sen nu som jag kom hem så har hunnit softa en stund. Jag har även hunnit duscha, plocka ur diskmaskinen, hänga tvätt och sätta i mig en halv marabou sommarchokladkaka=) Gud vad jag är effektiv haha och snart smällfet om jag fortsätter äta choklad i den här takten;) Men den är ju så himla god.

Jag ska snart krypa ner i sängen men ska bara kolla in lite tischor på nätet först, Björn försöker få mig att beställa från dunken.se men det verkar inte vara nått för mig. Massa konstiga tröjor med tryck på. Vi får la se om det blir nått=) Imon väntar jobb halv tio till fyra och därefter bio i växjö.

Natti natti.....

 

Mat=)

Nu har jag legat i solstolen några timmar, riktigt gött. Det var lite kallt precis i början vid tio tiden men det har blivit varmare och varmare och nu var det riktigt hett så jag pallade inte mer. Jag är lite klen haha. Jag hoppas verkligen inte att jag har brännt mig nu för det finns ju inget värre än det där jäkla stickandet och kliandet när man har legat ute en hel dag. Men jag smörjde faktiskt in mig så jag håller tummarna att jag inte ser ut som en kräfta efter jobbet=)

Nu ska jag laga lite mat istället, man blir hungrig av att sola;) Det är riktigt ansträngande haha. Pasta med pastasås står på menyn idag, smaskens! Sedan väntar jobb hela långa kvällen...



090622

Godmorgon=)

Idag strålar solen från en blå himmel! Så himla härligt, jag börjar inte förräns halv tre så jag tänkte hinna med några timmar i solen innan=) Man får ju passa på när man är ledig på förmiddagarna, annars så blir man ju aldrig brun. Det känns inte som att det är sommar ännu iochmed att det har vatt konstant regnande, men nu ska väll det fina vädret komma hoppas jag så att man kanske kan få en liten känsla av sommar iallafall.

Senare idag så jobbar jag som sagt halv tre till nio, lite segt att missa dem härliga sommarkvällarna med grillning och allt vad det innebär men man får ju se positivt att man är ledig på dan=) Nej nu väntar solstolen;)....



Photoscape

Äntligen har jag laddat hem photoscape=) Nu ska jag bara lära mig det också, *suck* jag som är så oteknisk haha. Kommer ta evigheter innnan jag klarar av att göra några fina bilder, men jag får väll prov mig fram=) Jag har faktiskt lyckats göra en hittils=)



Vad tycks? Fint va? Inte det svåraste kanske, men alltid en början=)

Sol och tårta=)

Idag så har jag inte gjort många knop=) Mest legat i solen och slappat, fast jag har ju faktiskt avverkat en löprunda på sju kilometer så lite nytta har jag allt gjort. Det har varit fint väder och sol mer eller mindre hela dagen. Riktigt varmt och skönt och det har man ju inte varit bortskämd med på senaste tiden.

Fast nu så har regnet kommit ikapp igen och det öser ner ute=(. När jag körde från Hölminge så var det jättefint väder så jag hade korta shorts och linne på mig men sen när jag kom till stan så ösregnade det så folk måste tyckt att jag var konstig när jag sprang in på ICA i ösregnet i shorts haha. 

Vi har även firat Tilda idag, hon fyllde år för typ två veckor sen men hennes farbror hade inte firat henne. Så dem kom idag och det blev hemmagjord jordgubbstårta. Hur god som helst! Jag brukar aldrig gilla sockerkaksbotten men denna var "to die for" ;). *Mums*!

Innan jag stack in till stan så blev det grillat, lax och potatisknytten så jäkla gott det med=) Så idag har jag vatt bortskämmd med god mat. Tack så mycket mamma=) Nu ska jag snart sticka bort med bilen till pappa, tja så länge....



Mumma!



Söti=)



Promenix  i solen..



Här kommer regnet=(



Mat=)



090621

Hej på er. Sorry för dålig uppdatering, internet i Hölminge är inte det bästa och det tar hundra år att komma in på en sida och vi ska inte tala om hur lång tid det tar att ladda upp bilder. Plus att man har andra saker att göra när man är därute som att vara ute eller umgås med släkten=).

Igår kväll så var vi iallafall hemma hos oss hos mamma och friterade calamares och pommes, jäkla gott. Iallafall pommesen, det fick dock bli kyckling för min del för är inte så förtjust i calamares. Men dem andra njöt iallafall av dem, det känns som att man är utomlands när man äter det.
 
Efter maten så klarnade det upp och blev jättefint väder så då gick jag och Olivia en runda med deras stora byracka;) Hon är helt galen haha. En väldigt mysig kväll med andra ord=)....



Calamares!



Olivia och hundskrället;)



Fina Hömle=)


090620

Hejsvej=)

Hemma från jobbet och har nu äntligen satt mig ner framför datorn. Det har vatt lugnt på jobbet idag vilket var skönt då man var lite seg. Jag var sjukt trött efter gårdagens jobb och midsommarfirande;)

Idag har det regnat och åskat hela dagen så nu hoppas jag att solen kommer snart så att man kan få lite värme igen för nu är det ju så jäkla kallt att man knappt kan vara ute. Det känns som att kroppen är iställd på att det är sommar så att den behöver värme, för just nu så går jag runt och fryser konstant.

Ikväll så är det Hölminge som gäller och friterade calamares, jag är inte jätteförtjust i det men nån får man väll klämma ner. Sen ska jag och Pytt kolla twilight så det blir myskväll till ljudet av ösregnet=)..

Midsommarfirande..

Hemma igen efter dagens bravader=) Började ju dagen med jobb 7 till 16, jag fick gå lite tidigare så det var skönt. Jag var så jädra trött efter att ha gått upp klockan fem så jag bara fumlade i slutet. Efter jobbet så bar det av direkt till Hölminge där vi åkte upp till Asp för att grilla.
 
Där har vi suttit hela kvällen nu och ätit god mat,druckit vin och lekt lite lekar=) Vi körde popquiz och jag och mamma kom trea! Jag cyklade hem för en stund sen för jag pallade inte mer, är grymt trött och ska jobba imon. Men fasen vad det var scary att cykla hem, det var ju inte jättemörkt men jag hade inget lyse plus att jag nog har väldens sämsta mörkerseende så det var vingligt värre;)

Men nu är jag iallafall hemma i säkert behåll igen. Natti på er....



Grilltajm..



Snyggt haha..



Fint dukat=)



Yammi!



Tilda, Tomas, Thomas, Mamma..



Vavva och Ingrid..



Himlen vid midnatt..




Dagens..

Det blev ingen klänning idag då det ser ut att bli väldigt kallt, det blir en kjol och leggings istället. Men det funkar det också=)...



Kofta - Hunkydory
Kjol - Lindex
Leggings - H&M
Smycken - Cooee


090619 - Midsommarafton

Godmorgon alla glada midsommarfirare=)

Idag är jag uppe med tuppen, exakt 05.20 steg jag upp för att hinna med allt som skulle göras innan jag ska till jobbet. Jag har nu duschat, fönat håret, kokat potatis till lunch, gjort frukost och packat det sista jag ska ha med. Äntligen har jag satt mig ner för att äta frukosten=)

Jag jobbar ju som sagt 7-17 och efter det så ska jag sticka ut till Hölminge och spendera kvällen där. Hoppas att det blir fint väder ikväll så att vi kan sitta ute och grilla. Trevlig midsommar på er=)






Herregud!!

O MY GOOD!!! Jag trodde inte att jag skulle överleva jobbet idag, helt sjukt mycket folk var det. Jag har sprungit som en idiot fram och tillbaka hela jäkla kvällen för att hinna få alla raster bytta och växel i kassorna. Det var tur att vi hade satt in så mycket folk som vi hade, vi hade nästan behövt fler ikväll. Vid tio i tio så hade vi fyra kassor öppna men ändå köer! Haha helt sjukt ju.

Nu så har jag iallafall vatt hemma en stund och hunnit lugna ner mig lite=) Jag har packat det jag ska ha med mig till Hölminge imon då jag ska fira midsommar där, eller det som är kvar av midsommar när jag väl slutar jobbet klockan fem. Suck, det är ju så jäkla tråkigt att jobba midsommar och alla andra högtider för den delen. Jag som är en traditionsnörd och ska fira alla traditioner slaviskt haha.

Men imon så blir det iallafall jobb sju till fem och sen ut till Hölminge och grilla på kvällen, så det blir en vit midsommar för mig. Men det kan nog behövas;) efter allt party som vatt senaste tiden. Nej nu är det allt dax att sova med tanke på att jag ska upp om ca 6 timmar:(.


Dagens..

Snart dax för mig att sticka till jobbet, tänkte bara lägga in en dagens först=) Vi hörs ikväll....



Tischa - JC
Jeans - Nudie
Basketkängor - Converse
Halsband - vet i sjutton?

Lagom slappt med tanke på att jag bara ska till jobbet och sen direkt hem ikväll när jag slutar klockan tio..


nystädat

Nu är här så jäkla rent så nu behöver jag nog inte städa på ett tag igen;) haha. Men det lär vara stökigt igen inom ett par dagar, eftersom jag aldrig hinner plocka iordning. Men jag ska försöka att skärpa mig=).

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, det är två timmar tills jag ska till jobbet och mamma ringde nyss och sa att det var kaos därnere och hur långa köer som helst. Så det får väll bli att vila lite nu innan så att man orkar med kvällen.

Nu får det nog bli lite lunch iallafall så att jag laddar upp reserverna..=)

090618

Godmorgon eller snarare godmiddag.

Jag sitter här i soffan och laddar krafterna för att orka ta tag i städningen, det är så jäkla stökigt här hemma nu att det är katastrof. Så det blir en välbehövlig städning, jag fattar inte vad jag gör med min tid för den bara rinner iväg och jag hinner aldrig göra sånt som behöver göra typ städa.

Men idag så ska jag ta tag i det innan jag börjar jobba halv fyra, men det ska jag nog hinna det är ju inte jättestort här hemma;) haha. Det är ett jäkla skitväder ute idag igen precis som alltid när jag är ledig på dagen. Hade vatt grymt skönt att bara kunna lägga sig ute i solen nån gång men det är väll den svenska sommaren i ett nötskal. Regn och rusk större delen av tiden.

Nej nu har jag nog laddat klart, dax att börja! Har MTV på så jag kan digga till det under tiden;)...



Blää, tråkigt :(....

gottigott..

Nu blev det lite kvällsgotte=) Är alltid så sugen på nått på kvällen och nästan alltid så blir det choklad eller nått annat sött. Men ikväll så blev det jordgubbar med mjölk och så lite melon. Jag köpte en melon i måndags på fem kilo så nu har jag fullt sjå med att äta upp den haha. Den var astung att ta med hem på cykeln, men stark som jag är så gick det bra;) Nu ska jag snart sova. Nattinatti....



Lite choklad blev det också;)



Svenska jordgubbar är dem bästa=)




090617

Hemma från jobb och träning och har nyss ätit lite kvällsmat, risionisallad blev det. Det är typ små pasta som ser ut exakt som ris fast som är som pasta i koncistensen (vet i fasen hur det stavas) Grymt goda. Det blev lite tomater, rödlök, choriso, paprika och tomat/basilika-cremefraiche i också. Blev riktigt gott faktiskt=)

Idag så trodde jag att det skulle bli grymt mycket folk på jobbet så jag hade fått kassachefen att sätta in 6! extra att jobba och hur mycket folk tror ni att det var? Inte en jävel typ, haha. Inte på dagen iallafall men jag kan tänka mig att där är lite mer nu ikväll och imon bli det säkert kaos då, för nån jäkla gång så måste ju folk handla till midsommar. Och jag har kvällen imon, puh.

Träningen gick grymt trögt idag, jag trodde att det var bodystep men det var step styrka/intervall. Herregud så jobbigt det var och jag var så jäkla hungrig så jag trodde att jag skulle svimma. Men jag överlevde och nu är magen också mätt så nu är allt frid och fröjd.

Nu blir det iallafall slapp i soffan resten av kvällen=)....


Kassaledarmiddag=)

Hemma igen och ligger vågrätt i soffan, haha jag är helt proppmätt. Sjukt vad mycket mat vi hade beställt, exotisk planka blev det! Det var dock inte så jättegott, det kunde ha varit gjort med bättre råvaror. Osten var typ sur, frukten rutten, potatisgratängen för kryddad och köttet för lite kryddat. Men vi var glada ändå=) Vi hade ju jordgubbar till efterrätt, det var sjukt gott. Söta och sura på samma gång. Svenska gordgubbar är dem bästa!

Nu ska jag kolla klart på Desperate Housewifes och sedan blir det sängen. Natti...



Fint dukat=)



Exotisk planka..



Mat..

090616

Godmorning sunshines!

Idag skiner solen från en blå himmel (som vanligt när jag ska gå till jobbet) och det är jättevarmt och skönt ute. Vi kan ju hoppas att det håller i sig till midsommar även om jag jobbar då med. Man kan ju hoppas åt andra=) haha. Idag ska jag som sagt jobba nio till fyra, det kommer bli asmycket idag. Det är alltid kaos innan midsommar med alla som ska handla sin sill och potatis.

Ikväll så ska vi till Anette och ha kassaledarmiddag och samtdigt tacka av Emma som åker till USA för att vara Aupair i ett år. Vi har beställt exotiskt planka och till det så blir det kanske lite vin;), mysigt värre=) Men jag ska försöka skriva innan dess. Ha en bra dag....

Shopping=)

Ja det blev ju som sagt lite shoppat idag på stan=) Bland annat en grym t-shirt på JC som Halle lurade på mig, en vit och grå randig från herravdelningen som är lite oversize på mig. Hur snyggt som helst! Till slitna jeans och vita converse kommer den att bli en hit=) 


 

Mmmmarabou summer edition

Fy fasen vad den nya Maraboun är god. Det är små jordgubbsbitar i den och den smakar precis som glassen som fanns på Mcdonalds för några år sedan: Strawberry surprice =) Herregud man kan inte sluta äta man vill bara ha mer och mer. Den kommer verkligen att bli mitt måste i sommar. Har du inte redan provat den så är det på tiden för denna får man verkligen inte missa.=) Yammmiiiii....



Lite bruten på mitten men ack så god ändå;)

Cykeltur..

Det blev en cykeltur för mig och Linn då vi inte kunde låna bil av någon. Ibland så är det riktigt surt att man inte har bil, fast det är ju så jäkla dyrt att ha det så det är faktiskt inte värt det. Dem få gånger man behöver en bil så brukar det kunna gå att låna, fast inte idag. Så vi tog våra cyklar och cyklade ner til X-price där vi strosade runt en stund och Linn köpte en massa scrapbookprylar.

Sedan så cyklade vi ner till ICA och hämtade Linns sommarschema, så då blev det att vi gick där och pratade med alla. Efter det så blev det en runda på stan och då shoppades det ju naturligt vis lite (som jag visar senare) ;) haha. Det är helt hopplöst att "gå en runda på stan" för det blir alltid något inhandlat. Lunch blev det också på Roddys, jag käkade kycklingsallad och Limpan tog bakpotatis=)

Nu ska jag snart cykla ner till stan igen och möta upp Jonas, vi ska till Resia och förhoppningsvis beställa resa=) Nu kan vi inte riktigt komma överens alla om var vi ska, men det lutar åt Turkiet. Vi får se vad det blir. Efter det så ska jag köra bodypump så vi höres senare när jag är hemma och utpumpad;)....



Gud vad du är söt Linn=)



Jäkligt god kycklingsallad..

090615

Godmorgon på er!

Jag orkade inte skriva igårkväll så det får bli lite mer nu istället=) Jag jobbade igår mellan ett och åtta. Grymt seg tid i kassan måste jag säga. Är man på golvet så går det så jäkla for tiden på där kan man inte kolla på klockan hela tiden, men i kassa så ser man klockan på skärmen hela långa dagen och då tycker man att minuterna segar sig fram.

Idag så är jag ledig, grymt skönt måste jag säga=) Typiskt att det inte är fint väder men det är det ju typ aldrig när man väll är ledig och kan vara ute. Igår var det superväder så det är ju lite tråkigt. Men man får göra det bästa av situationen, jag och Linn ska hitta på nått men vi kan inte komma på vad. Finns ju inte så mycket att göra här om man säger så. Vi får la se vad det blir, jag återkommer om det;)

Ha en bra dag!...



Dagens:
Tunika - Gina tricot
Kofta - hunkydory
Jeans - Forever21
Basketkängor -Converse
Armband - Thomas Sabo

Converse=)

Det blev ett par vita Converse igår på stan=) jag kunde bara inte låta bli. Dem är ju så grymt snygga, speciellt till slitna jeans och bara en stor vit t-shirt. Jag kommer att använda sönder dem i sommar, dem kommer bli en storfavorit som kommer att användas till det mesta!....



Fan va nice!...



090614

Godmorgon=)

Sitter här vid frukostbordet lite sleten efter gårdagen, jag som inte ens skulle ut från början. Jag fick sms av Prille i fredags där han undrade om jag skulle med ut på lördagen, då tänkte jag tvärt nej. Jag har ju endå vatt ute ett antal lördagar i rad nu. Så igår så åkte jag till jobbet i godanro och såg fram emot en lugn hemmakväll senare. Men så blev det icke! Jag ringde till Linn på rasten och hon övertalade mig att följa med. Och tur var väll det för det var riktigt kul=)

Vi började kvällen med att Linn plockade upp mig utanför jobbet och sen så hämtade vi en pizza som vi tog med hem till mig. Där käkade vi pizza och gjorde oss iordning=) Sedan bar det av till Prille där det var förfest, vi kom inte dit förräns typ halv tio så det fick bli snabba ryck för våran del. Efter det så var det Terazza för hela slanten där det shootades och dracks drinkar. Innan vi gick hem så fick det ju givetvis bli en pizza med;)

Detta var en riktig superkväll med roligt folk och massa gott att dricka;)....



Jag och min "grogg" Mintu och oboy;) haha



Hela gänget=)



Skål!!



Pizzatajm igen=)

Party igen;)

Jajamän då var det dax igen, bara att ge sig på att=) Party hos Prille blir det ikväll, så jäkla kul! Det är alla guysen + jag och Linn haha, så det blir riktigt röj. Jag och Linn är hemma hos mig och äter pizza och förfestar lite nu. Jag slutade vid åtta så det är snabba ryck som gäller nu, bara att svepa och se glad ut haha....



Pizza=)






Update:

Håret har jag "lockat" med en plattång. Hur enkelt som helst, bara ta en slinga hår och kläm fast och snurra sedan åt det håll som du vill ha lockarna på=)


Update igen:

Jag har använt en helt vanlig plattång, jag har Babyliss wet n`dry. Superenkelt! =)

090613

Godmorgon=)

Sitter här och njuter av att jag har en hel timma på mig innan jag måste sticka till jobbet, jag som är så stressad i vanliga fall. Jag har duschat, plockat iordning här hemma, satt på en tvätt, fönat håret, plattat håret och nu när jag gjort allt det här så inser jag at jag kan sitta och softa i en hel timma=) Gött!

Jag börjar inte jobba förräns klockan ett men jag ska uträtta lite ärenden först så därför måste jag sticka klocka tolv. Jag ska bland annat köpa lite blommor på torget till mina urnor (jajamän vuxenpoängen strömmar in;)) jag har ju lyckats ta död på mina pensèr. Jag skulle egentligen ha plastblommor som är så jädra seg på att vattna, allt dör ju haha.

Jag ska också sticka till skorrolf och köpa dem vita conversen som jag suktat efter så jädra länge. Mamma köpte dem vanliga vita med röda ränder och så i Turkiet men dem tvättade jag i tvättmaskinen nu så dem blev röda och rostiga. Sorrry:( Så nu får det bli dem helvita iallafall, men dem är ju grymt snygga=)

Jag klickade hem två par heels från H&M igår med jag har kollat på dem båda jättelänge och nu så var det halva priset så jag slog till, dem fanns dessutom bara i min storlek så det var nog meningen att jag skulle köpa dem=)

Nej nu ska jag softa vidare, soo long...

Skor - Blå 
Det var doma som jag även har i brunt, så jäkla snygga! Och ett par till men dem var slut nu så kunde inte få nån bild.

Balen..

Syrran är ju just nu på bal på Tylöhus i Tylösand och dem har det säkert hur mysigt som helst. Kanske inte nu längre, nu slår dem nog klackarna i taket men innan ikväll under middagen iallafall. Tänkte att jag skulle lägga in lite bilder och visa hur fina alla 90:or är ikväll=)



Syrran=)



Syrran och hennes pojkvän som hon gick med..



Fina flickor och pojkar..



Åååå vad fina ni är=) Man blir sjukt sugen på att gå igen..



Myskväll

Hemma igen efter en riktig myskväll=) Vi började som sagt med kim thai där vi åt massa god mat och pratade skit, efter det så stack vi bort till Sunnerbohallen och kollade fotboll. Det regnade konstant så det var mindre kul, men det lag som vi höll på (jag höll på det som dem andra höll på;)) vann så det var ju iallafall roligt.

Efter fotbollen så stack vi hem till Emma och bakade kladdis. Jag var även inne i hennes WalkInCloset ett antal gånger och beundrade=) Herregud vad grym den är, en sådan vill ju jag med ha! Jag får fixa det sen när jag ska bygga hus nån gång i livet eller nått;) haha.

Nu ska jag snart sova för jag är riktigt trött ,men tack Emma för en jättemysig kväll=)....



mums=)

Bal!

Hemma från jobbet och sitter äntligen ner i soffan i fem minuter och slappar=) Har nyss fått i mig lite mat också, blev resterna från igår. Det blev förjäkla gott måste jag säga, så det får jag göra om. Nu kommer nog mamma och syrran snart, Ida ska byta om till balen här hemma hos mig.
 
Det ska bli spännande att  se hur hon ser ut, hon har vatt och gjort håret och sminkat sig så nu är det bara klänningen kvar sen är hon redo för en bal på slottet=) I vanliga fall så träffas man alltid i parken innan så att släkt och vänner får ta kort men i år ska dem vara inne för att det regnar så jäkla mycket. Men det blir nog fina kort ändå hoppas jag.

Ikväll så ska jag, Emma och Elin käka lite på Kim Thai för att sedan kolla på fotboll, jag vet jag hatar fotboll men man ställer väll upp för gänget haha ;) Det blir nog mysigt tror jag. See you later...

090612

Godmorgon bloggen=)

Nu är det som vanligt snart dax för mig att sticka till jobbet, ute så öser regnet ner så man är ju inte jättesugen på att cykla. Hur kul är det att sitta i kassa och se ut som en dräkt katt liksom. Jag har lyckats få en massa morgontider nu senaste tiden så det är rätt skönt.

Ikväll så har syrran bal så då ska vi ner till parken och kolla på alla fina flickor och pojkar, jag hoppas verkligen att det håller uppe då. Tänk vad mycket pengar dem lägger på hår och smink och klänningar och sen så förstörs det av regnet. Inte kul!

Dax att pysa, hejsålänge=)

Milajki!

Hur söta är inte dem här smyckena från Milajki! Jag skulle vilja ha dem allihop, man blir ju så glad av att kolla på dem=) Priserna ligger mellan 199:- och 1099:- så det finns nått för alla prisklasser...

Chocolat Cupcake Charm
Chocolatedipped Strawberry Earrings

Petitfour BracletCupcake Charm

Cheif Necklace With 8 CharmsSmarties Cupcake Ring

Rösta på mig!

Jag är med i en tävling på yourmoda där dem ska utse bästa modebloggaren, missa inte att rösta på mig=).



Vote for meeeee=)

Bodypump!!

Jaha då har man vatt på bodypump för första gången på typ ett år så nu vet man vad som väntar imorgon:S Haha jag kommer inte att kunna tar mig ur sängen, men ännu värre kommer det nog att vara på lördag för då har träningsvärken verkligen tagit fart. Så om ni ser en haltande, ojande typ så är det bara jag som försöker att ta mig fram;)

Nu ska jag iallafall fylla på reserverna efter denna hårda träning. Jag tänkte först göra wook men sen så hittade jag en burk med Satay-grytbas i kylskåpet så jag tänkte att jag skulle prova på det=) Det var ju jäkligt gott i Thailand så nu är det upp till bevis om det är lika gott här hemma..


090611

Godmorgon=)

Nu har jag nyss kommt hem från Hölminge där jag sov inatt. Jag körde ut mamma och dem efter festen igår. Det blev en väldigt blöt eftermiddag igår med ösregn i princp hela dagen:( Så jädra synd om studenterna som fick stå där helt dyblöta, men dem var nog glada ändå=) Dem hade ju trots allt tagit studenten!

Efter utspringet så åkte alla runt på sina flak och då började det att regna ännu mer! Helt sjukt att det kan komma så mycket regn på en gång. Sedan var vi på Fratelli hela kvällen och åt mat och tårta och sen bar det av hemåt för oss och utåt för studenterna;)

Nu ska jag sticka till jobbet, jag är sjukt trött men jag får sova när jag kommer hem ikväll....

Student..

Nu är det snart dax att sticka ner till Sunnerbogymnasiet och kolla när syrran tar studenten=) Synd bara att solen lyser med sin frånvaro. Det kommer bli jäkligt kallt att stå där och kolla. Men vi får hoppas att det iallafall blir uppehåll så att dem slipper bli blöta när dem åker på sina flak=) Efterråt blir det mat på Fratelli med hela släkten.. Hörs imon..

Grattis ännu en gång alla studenter -09...



Klädd för student, här med koftan som lär behövas ikväll..



Utan kofta..


090610

Goodmorning sunshines!

Idag så står regnet som spö i backen vilket är väldigt deprimerande då alla Ljungbys 90:or tar studenten idag. Man vill ju liksom ha sol på sin studentdag och slippa känna sig som en dränkt katt med dyngsura kläder och hår. Vi håller fortfarande tummarna för att det ska spricka upp tills i eftermiddag men just nu så känns det inte så ljust på den fronten.

Smart som jag är så har jag ju köpt en klänning som är tunnare än tunnast och svinkall, jag kommer att frysa ihjäl flera gånger om innan denna dag är över. Det är ju den största årskullen typ någonsin som springer ut idag så vi lär ju få stå där ett bra tag och vänta. Ida är dessutom bland dem sista som springer ut för alla andra klasser är före så då ska man stå och kolla på alla dem först.

Nu ska jag iallafall ner på stan med Jonas, vi ska till Resia och kolla resa till vecka 34=) Jag hoppas att det finns några kvar, det börjar att sina lite och med det här jäkla vädret så ökar ju inte direkt lusten att vara hemma på semestern. Så jag hoppas att vi hittar någon någorlunda billig tripp=)...



Grattis alla glada studenter!!


I`m prepared! (hur fasen det nu stavas haha)

Japp jag shoppade lite på stan innan idag=) Jag har behövt ett paraply sketalänge nu men jag har aldrig fått tummen ur att köpa nått, men idag så hittade jag ett coolt på Kappahl så jag slog till. Så nu är jag förberedd på regn imon på studenten. Men jag hoppas ju på att slippa använda dem men det är ju bra att vara beredd på det värst;)

Jag köpte ett jättesött läppsyl också som ser ut som en jordgubbstårta=) och som smakar jordgubb, det fanns i choklad och hallon också. Hur söta som helst! Kanske slår till på choklad med jag får se=) Nu är det Desperate Houwewifes för hela slanten, ha en fin kväll...

 

Sött eller vad?



Raffigt värre;)

Nyfrissad=)

Äntligen är det jäkla håret klippt men är det bara jag eller blir håret alltid så jäkla kort när man klipper det? Känns aldrig som att det växer ut:( Jag vill ha långt hår och jag vill ha det nu! Jag får hålla tummarna för att det går att sätta upp lagom till nästa sommar ungefär;) haha. Jag köpte ett jättebra pulver också som man lägger i hårbotten och sen gnuggar så att det blir volym och det funkar verkligen. Tillochmed på mitt livlösa hår;)

Nu sitter jag och laddar för styrelsemötet genom att dricka varm oboy, jag har så jäkla ont i halsen och mandlarna är stora som golfbollar ungefär. Jag hoppas bara att jag inte blir sjuk nu för det har jag inte tid med. Imon är det syrrans student och då måste jag ju vara frisk iallafall.

Nu ska jag snart sticka=)....

     

Fasen vad det ser långt ut=)                             Blondie =)

     

Alla dessa miner haha..                                  Ser ut som salt haha


090609

Godmorgon godmorgon=)

Snart dax att sticka till jobbet, typiskt att det skulle vara fint väder idag när jag ska jobba. Men det blir säkert molnigt snart det har det ju blivit alla andra dagar. Vi får hoppas på att det blir fint väder imon istället när syrran tar studenten. Kul att stå där i ösregn liksom;)

Efter jobbet idag så ska jag till frissn vilket är mycket välbehövligt, har nog fasen inte klippt mig på tre månader eller nått men ändå så känns det inte som att det har vuxit något. Men gud vad slitet det är nu.

Efter frissan så ska jag på det första styrelsemötet med föreningen här=) haha vi får väl se hur det går, det är nog inte så farligt. Man kan ju inte annat än göra bort sig=).....

Bakom mina solglasögon!

Äntligen äger jag ett par shuttershades! Jag klickade hem dem på Tradera.se och dem är ju bara så jäkla coola=) Jag har velat ha såna sedan förra året men aldrig köpt några, men nu så hittade jag dem här på tradera och slog till direkt. Det fanns såna i New York i Chinatown och jag ville så gärna köpa ett par men det blev aldrig av. Dem är ju inte jättesnygga på men jag ska ha dem som prydnad för att dem är så coola haha. Jag är som jag är;)

Nu är det sängen som gäller, imon väntar jobb 9 till 14...



Är dem inte coola?



Så jäkla snygga=)

Jobb it is..

Jajamän det blir jobb ändå, dem ringde innan och ville att jag skulle jobba 18-22 och det tackade jag ja till även om det är en kortis. Det är ju ändå bra betalt med OB:n och så, men nu när jag var ute och gick så ringde dem igen så nu ska jag jobba halv fyra till halv tio istället=) Det är faktiskt en bättre tid för det är fler timma plus att jag är kassaledare så det blir mer betalt=)

Så nu hinner jag ju inte köpa studentpresent då så det får bli panikshopping imon efter jobbet, men det är lugnt jag tror nästan att jag vet vad jag ska köpa. Det får bli Resia en annan dag också för det lär jag inte hinna varken idag eller imon, vi får hoppas att inte alla resorna tar slut nu på några dagar, men det vore ju maximal otur;)

Nu när jag var ute och gick så provade jag mina armledsvikter för första gången, jag fick dem av Emma i julklapp men det har inte blivit av att jag använt dem. Men nu så provade jag och det var riktigt tungt att svänga på armarna haha. Men det är säkert bra träning så jag fortsätter med dem och så får vi ser om jag får några biffiga armar;)...





090608

Godmorgon godmorgon, har nu vaknat upp till ännu en seg, ledig dag:( Hur kul är det lixom att vara ledig när ingen annan är det? Jag hoppades på att dem skulle ringa från jobbet och behöva nån men icke, typiskt för det är alltid nån som är sjuk när jag inte kan jobba men när man väl vill jobba ja då ska alla vara friska.

Haha aja jag får väll komma på nått sätt att roa mig själv på då. Jag kanske ska sticka ner till stan och fixa studentpresent till syrran som ju tar studenten på onsdag för det hade ju vatt skönt att ha det gjort. Och så kan jag passa på att kolla om det finns några roliga resor vecka 34, då vi bestämmt att vi ska utomlands några kompisar och jag=)

Ja så får det bli, vi hörs senare när jag kommer hem=)....

Scones=)


Det blev scones och jäkla vad goda dem blev=) Jag är en sån jädra bagare alltså, helt sjukt vad jag är huslig;) haha. Ibland så blixtrar jag till.

Nu blir det nog sängen snart, det har vatt en sjukt seg dag idag men jag har iallafall fått lite gjort. Natti på er =)....





Boorriinngg=(

Fy fasen vad jag har tråkigt nu då=( Inget att göra och ingen att vara med. Jag har gjort allt jag kommer på att göra här hemma och fixat allt som måste fixas så nu sitter jag bara vid denna jäkla dator igen. Jag försöker att lägga upp bilder på facebook från igår men det går inte så nu blir jag bara ännu mer irriterad=(

Har fösökt få tag på nån att hänga med men det var fasen vad alla var upptagna ikväll då! Är det inte jobb så är det familjemiddagar eller pojkvänner. Det suger! Aja det är iallafall Gossip girl nu så jag får roa mig med det=) Kanske bakar scones sen, har inte bestämmt mig om jag orkar...

Ordning och reda=)

Ojojoj vad det blev fint=) Nu kanske jag kan hitta det jag har tänkt ha på mig för nu vet jag var allt ligger. Nu är var sak på sin plats;) Men jag skulle behöva slänga massa som jag inte använder men jag kan inte, jag tänker att det kan vara bra att ha nån gång. Det är ju hopplöst att tänka så för nu ligger bara kläderna där och blir aldrig använda, jag får se om jag tar mig i kragen och rensar nån dag. Nu är det iallafall städat och fint=)



oj vad bra det blev=)



Det blev lite trångt bland jeansen så dem får trängas lite;)

Rensning!

Nu har jag fått lite luft på näsan så nu har jag piggnat till lite=) Jag cyklade ner till ICA och köpte galgar och mina första svenska jordgubbar.  Så nu jädra ska garderoben rensas ut! Jag kan knappt inte stänga den som det är nu för jag får inte igen lådorna och allt ligger i ett jädrans kaos.

Tänkte att jag skulle strycka mina kläder också så att jag kan börja se lite normal ut och inte springa omkring i superskrynkliga kläder hela tiden haha. Jag återkommer om hur det blev=)...



090607

Hejhopp! Nu har jag äntligen vaknat=) Idag var jag jäkligt trött och det var segt att stiga upp och ändå så kom jag inte hem så jättesent igår. Var nog hemma runt tre och gick och la mig vid typ halv fyra. Men det var iallafall kul igår=)

Vi började kvällen hemma hos Helena där vi käkade tacos och kladdkaka, mums. Sedan var det dax att kolla fotboll och hur kul var det då? Dem jävlarna förlorar med 0-1 hallåååå. Snacka om att förstöra nationaldagen. Inte kul!

Efter ett tag så bestämmde vi iallafall oss för att dra ner till Tereza och dansa lite=) Men gissa hur mycket folk det var där nere då? Ja jag kan ju säga att man kunde tro att vi hyrt stället för vi var själva!!! Herregud vad folk i denna stan är tråkiga så det fick bli till att gå upp på Harrys istället. Vi hann också med en sväng på Chaplins men där är ju bara konstigt folk där:S. Så det fick bli Harrys till det stängde vid två=)

Sen tog jag följe hem med Jonathan och Jönsson och Jönsson skulle ha efterfest haha så jag hängde med in till honom och  kollade på Yroll, men jag var så trött så jag stack hem efter ett tag. Men var ändå hemma redan vid tre så det var ju inte farligt=)

Idag så blir det iallafall bara slapp för min del, kanske städar jag garderoben som jag tänkt göra aslänge nu men vi får se hur mycket krafter jag får=)



tacotime!



Heja Sverige=)



Kladdis=)



Pyntat värre..



=)..



Man kan iallafall säga att vi ägde dansgolvet;)



haha...

Fotboll och party!

Jaha då var det dax igen, ska snart sticka hem till Helena där kvällen ska spenderas=) Först blir det tacos med flickorna och sen kommer guysen och då blir det fotboll för hela slanten! Efter fotbollen kör vi hårt tills det är dax att sticka ner till terezza och dansa all night long. Hahah jag som skulle ta det lugnt denna helgen, aja det får vi göra en annan gång. Ha en superkväll vad du än ska hitta på. Jag ska iallafall dansa till Rap das armas hela natten!...



Fasen vad suddigt det blev:(



Jäää, jag har redan ont i fötterna haha..



Blondie hihi..

Löpning=)

Nu har jag tränat för första gången sen den jädra tävlingen slutade, jag tog en runda i löparspåret och det var grymt skönt. Kändes typ som att jag flög fram=) Så jädra härligt när man får den känslan. Och det är så jädra gött efterråt=)

Nu ska jag snart ner till ICA och handla lite mat till ikväll. Jag, Linn och Helena ska laga tacos och sen kolla fotbollen med några fler kompisar=) Kommer bli kul, hoppas bara att Sverige vinner för då blir det nog fasen utgång. Vila upp sig kan man göra i nästa liv;)...



Jag lite blondare än innan=)



Men vill bli ännu blondare ju!

090606

Godmorgon på er=) Härligt att vakna upp på en ledig lördag till en strålande sol och blå himmel. Nationaldagen idag med ju, hur firar man den då? Typ ingen som gör det i vanliga fall, fast vinner sverige ikväll så blir det nog en del fest på sina håll. Fasen vilket drag det kommer vara uppe i sthlm isåfall=) Till och med jag hade tyckt att det varit kul att vara där, nån som tror mig? haha. Men vilket tryck där kommer att vara.

Nu ska iallafall jag bara äta upp frukosten och sen gå ut och lägga mig i solen och fånga några strålar innan molnen kommer, vilket dem säkert snart gör. Hare bra..





 

Gottetajm;)

Nu är det chill i soffan som gäller=) Men godis, dator och offcourse Twilight på dvd:n. Så jädra bra, jag kan inte få nog. Det är femte gången nu haha. Jag håller på att färga håret också, blont ännu en gång men det verkar inte bita på mitt hår det blir bara lite ljusare än innan hela tiden. Jag vill ha det blont på en gång!



ojojoj=)



Ja det är jag som äter halva och sparar andra halvan till senare;)


Klädstång!

Jajamän äntligen är den min, klädstången=) Nu står den och förgyller mitt sovrum med alla mina finaste kläder på. Eller kanske inte riktigt alla ännu, jag måste liksom städa min garderob för jag hittar ingentting där just nu. Men snart så ska jag hänga upp alla godbitarna och få ordning på mina kläder. Men nu är den iallafall min! 



Någon som tvivlar på att det är IKEA? Haha tusen delar.



Efter mycket skruvande..



Slutresultat=)

Var är mitt shoppingsug?

Vad fasen har hänt? Jag börjar undra om jag är sjuk eller har fått i mig nått konstigt! Jag handlade bara ett linne och en bh. För mina bonuscheckar, så jag har alltså inte spenderat ett enda öre! What the heck haha. Jag gick och höll i en massa kläder i alla butiker men det slutade med att jag hängde tillbaka det men tanken att det behöver jag faktiskt inte.

Men va fasen är det för fel på mig? Nya kläder behöver man ju alltid, jag har typ fått en ängel och en djävul i mitt huvud som sitter och säger motsatsen till varandra och sen slutar det med att änglen vinner. Jaja det kanske bara är tillfälligt, den gamla Jennie är nog bara på semester och kommer snart tillbaka igen.=) Då blir det shopping haha.

Nu ska jag iallafall äta, har snott i hop lite korvochstroganooff. Mumsfillibabba så gott det ska bli. Jag är riktigt hungrig nu trots min icke shopping.=)



Fin när man blir brun=)



Såå snyggt jag älskar leopardmönstrat..



Mums vad jag är duktig på att laga mat;)




Växjö!

Hemma från jobbet för att slänga i mig lite mat, snart ska jag bege mig till växjö för att hämta syrrans balklänning och kanske kanske kanske shoppa lite med haha. Eller ok det ska jag nog med rätt stor säkerhet, jag är ju rätt bra på det.

Jag beklagade mig för mamma innan att jag sparar massa pengar varje månad men att det inte blir mer på kontot, undrar varför? Kan det vara för att  jag för tillbaka det igen kanske;)? haha. Aja shoppa bör man annars dör man!..

090605

Godmorgon=) Då var det fredag igen och veckorna fortsätter att flyga iväg. Ska snart sticka till jobbet, sista dagen och sen är jag ledig i fem dagar! Fast känner jag mig själv så blir det inte så, det slutar nog med att jag jobba fem dagar istället;) haha.
 
Idag så jobbar jag åtta till två och sen får vi se om jag sticker till växjö efter jobbet. Ska kanske hämta syrrans balkänning. Hon tar ju studenten nästa vecka! Ja fy sjutton vad tiden går, två år sedan jag tog den! Jaja nu måste jag sticka=).....



Proppmätt..

Gud vad jag är mätt nu! Varför ska man alltid ta en gång för mycket haha, det är ju så jäkla gott så man kan inte låta bli=) Men nu är man ju så proppmätt att man inte kan röra sig:S. Fy sjutton! Vi gick ändå en runda efter maten för att smälta det lite men det hjälpe inte haha.

Jag skulle egentligen stannat i Hölminge inatt men sen så åkte jag in med Ida istället, man måste ju åka en premiärrunda=) Det gick riktigt bra faktiskt jag trodde inte att hon kunde köra så bra.

Jag ska nog gå och lägga mig nu och hoppas på att den där jädra smörgåstårtan smälter under natten;) Imon börjar jag klockan åtta så det ska inte bli sent ikväll heller, jag ska försöka slita mig från datorn haha. Fast det är fasen inte det lättaste.

090604

Äntligen har jag fem lediga minuter så att jag kan sätta mig ner och skriva lite=) Idag så har jag jobbat mellan nio och tre och det var lite småkaos som vanligt. Kassaledaren var sjuk så jag fick hoppa in och sen så började kassorna att krabba och rastschemat stämmde inte så det var lite sånt där småkrabb.

Efter jobbet så körde jag och mamma ut till Cooee i Lagan och hämtade hennes morsdagspresent, ett halsband med mitt och mina systrars namn ingraverat. Jätte fint var det=)

Nu ska vi snart fira min syster som fyller 13 idag och min andra syrra som tagit körkort. Grattis på er=) Det blir smörgåstårta för hela slanten, ska bli jäkligt gott! Behöver jag tillägga att jag är hungrig som fasen, som vanligt haha.

Ha en bra kväll!..



Yummi..



Dukat=)...



Stolta syrran;)..

nypotäter;)

Mumma, nu har jag ätit nypotäter och sill=) Smaskens smaskens! Synd bara att jag glömde köpa jordgubbar som jag kunde ha till efterrätt=( Men det löste sig, jag käkade en chokadkaka istället. Marabou schweizernöt, det var jäkla god haaha. Finns det nån bättre choklad eller? Tveksamt.

Ikväll tror jag att jag ska krypa ner tidigt, blir alltid så sent när man sitter med datorn. Men ikväll så ska jag ta mig i kragen och lägga mig i tid så att jag är pigg imon. Godnatt på er...



Finnt de!



Mmm..



Mmmmarabou I like..

Vinbrännboll=)

Det blev ingen Bodystep, det blev fika och vinbrännboll istället. Jäklar vad det gick vilt till. Kan inte komma ihåg att vi var så galna;) haha. Den ena var ju fullare än den andra. Och slagsmål var det också hela tiden, polisen fick köra iväg med en full pajk redan innan det börjat för han hade däckat så sen var inte dem där mer men det hade verkligen behövts.

Folk verkar ju tro att det går ut på att ha ihjäl varandra och ska tacklas och slås hela tiden, det är tur att det finns några rediga människor som försökte gå emellan och avstyra slagsmålen.

Man längtar verkligen tillbaka till sista veckorna innan studenten för det var trots allt sjukt kul. Alla fester och glädjen man kände över att det snart var slut=) Dem sista veckorna är tillochmed bättre än själva studentdagen. ÅÅååå...

Nu ska jag ta och fixa lite käk för jag är sketa hungrig, det tar på krafterna att sitta här och fantisera=)....


090603

Godmorgon på er=)

Nu ska jag snart sticka iväg till jobbet, jobbar halv tio till tre. Var egentligen ledigt idag men jag ville jobba så jag gjorde en egen tid till mig;) haha, nej skämt åsido men det är så mycket så jag behövdes som extra faktiskt.

Efter jobbet så ska jag direkt iväg och kolla på vinbrännbollen där treorna spelar, det brukar gå hett till så det ska bli kul. Jag har aldrig titta på det bara vatt me när jag själv tog studenten.

Efter det så ska jag stticka iväg och träna Bodystep, man kan ju inte lägga av bara för att stegtävlingen är avslutat! Vi kom förresten två så det blir ingen Pragresa:( Så jag är lite smått förbannad för jag tror inte att dem andra lagen var ärliga med sina steg.

Nej nu ska jag ta och sticka, ha en bra dag....

Paris BFF

Hemma från mötet=) Det gick riktigt bra men jag fattade inte jättemycket av all ekonomi dem pratade om men det ska jag nog lära mig. Nu är det iallafall Tvtajm med datorn i knät resten av kvällen.

Först är det Paris- my new BFF, lite löjligt program måste jag säga haha som om man kan hitta en ny bästis genom en tävling. Hallå liksom! Sen är det Desperate Housewifes så det blir en höjdarkväll. Till detta intas en smaskig fruktsallad=) Kvällen är räddad...



Yummi=)



Möte..

Är hemma och mellanlandar ska snart sticka iväg igen. Är sjukt trött och vill bara ligga hemma i sängen och sova resten av kvällen men nu är det årsstämma med bostadsrättsföreningen som gäller hela kvällen. Låter sådär kul va? Jag tror att det är sådär kul med=(. Jag fattar ju ändå inte ett skit av sånt där haha.

Jag hoppas att jag hinner hem till Desperate Housewifes iallafall, har missat flera avsnitt nu på senaste tiden så vill komma in i det igen. Jag får hålla tummarna att dem är snabba=)...


090602

Godmorgon! skönt att vakna upp till ännu en dag med strålande solsken=) Får se hur länge det håller i sig för det skulle väll bli regn framåt kvällen, så jädra typiskt nu när det väl har blivit fint väder. Jag jobbar dag idag så jag kan ändå inte njuta av värmen.

Ikväll så ska vi ha årsstämma med styrelsen i bostadsrättsföreningen:S. Pappa har inte tid att sitta med i styrelsen längre så han har sagt att jag kan vara med istället! Jag vet fasen inte vad man ska göra där haha jag kommer att göra bort mig på ett eller annat sätt, det känner jag på mig.

Men nu måste jag skynda mig=), ha en bra dag!



Såhär blev det idag..



mememe..



Så sött linne=)

IKEA

Äntligen satt mig för att luta mig tillbaka i soffan med datorn i knät. Var ju en sväng på IKEA innan med mormor och nu har jag äntligen köpt en klädstång=) Den kommer bli så fin i mitt sovrum, jag kommer se alla kläder när dem hänger där och slipper ligga intryckta i garderoben och bli skrynkliga. Så klart var galgarna slut så jag kan inte hänga upp nått förräns jag fixat fler galgar, men det löser sig nog.

Jag köpte även en jättesöt hunkydoryklänning på Lejonhuset som jag ska ha till studenten så nu har jag fixat det med vilket var gött. Nu är det bara studentpresenten kvar att fixa, vet i fasen vad jag ska köpa :S.

Nu har iallafall jag och Linn vatt ute och gått en lång runda i den sköna sommarkvällen. Helt sjukt varmt ute, klockan nio var det 25 grader! Tänk om det kunde vara så här gött väder nu hela sommaren=) Hoppas! Nu är det dax att sova, natti på er...







090601!

Ämtligen juni=) Nu hoppas jag att sommaren är här för att stanna! Jag har haft enjätteskön dag hittills. Jag började med att sova tills jag vaknade av mig själv, kan inte komma ihåg när jag gjorde det sist. Vaknar alltid av att väckarklockan ringer och jag måste gå upp och ha något jag måste göra.

Sedan låg jag ute i solen ett par timmar, superskönt! Det blev även ett dopp i sjön;) Jag brukar alltid bada i  typ mars men det har inte blivit så i år. Men bättre sent än aldrig=) Det var faktiskt ritkigt skönt när man väl kom i .

Nu ska jag och mormor åka till Älmhult och spendera eftermiddagen på IKEA=) Har en liten lista med saker som ská inhandlas....



Varmt? Njae sådär va..



Typ såhär varmt var det, haha..

RSS 2.0