Valborg

Godmorgon på er=)

Nu ska jag alldeles strax sticka iväg till jobbet, tänkte bara skriva lite först=) Idag så väntar jobb 9.30 till 16.30, efter det så ska jag sticka ut till Hölminge där det väntar valborgsfirande. Det blir nog dock ingen brasa eftersom det är eldningsförbud=( Konstig känsla, man måste ju elda på valborg. Aja det ska nog bli bra ändå vädret är ju på sitt bästa humör och det ska bli uppemot 25! grader idag. Hoppas att dagen går fort så att jag får komma ut så snart som möjligt.

Ha en mysig dag och kväll...



Dagens outfit:
Linne - fått av mamma, Vero moda tror jag det är
Leggings - Gina
Skärp - ingen aning=)

Lite slappt och skönt nu till jobbet, blir något finare ikväll....

En shoppaholics bekännelser

Vilken bra bio=) Tycker faktiskt att jag känner igen mig lite haha. Men det har inte riktigt gått så långt för mig ännu=). Jag var på bio med Emma och Linn, mysigt värre! En riktig tjejfilm var det iallafall, jag tycker synd om den enda killen som var där med sin flickvän. Han måste ju tyckt att det var måttligt kul haha. Jag älskade iallafall filmen, fast jag älskar ju alla filmer med lyckliga slut. Tänk om det kunde vara likadant i verkligheten! Fast sån tur har man väll inte.

Nu ska jag sova, jag är helt slut har fått världens hosta och är helt igentäppt:( Hoppas på att krya på mig tills imon...



Sötnosar=)



En suddig jag=)



090429

Godmorgon

Nästa sista dagen i april och solen strålar från en knallblå himmel=) Tänk om det kunde vara sånt här väder jämt! Det skulle bli uppemot 25 grader både idag och imon, hur skönt är inte det? Imon också när det är valborg och allt. Men jag jobbar dag båda dagarna, men får väll njuta av kvällarna istället.

Idag så ska jag vara på specialen 12 - 19 och ikväll så väntar bio med Emma och Linn. En shopaholics bekännelser=) Bättre sent än aldrig! Haha det kommer alltid sist till Ljungby.

Nu ska jag ut och njuta av solen innan jobbet=) Ha en bra dag i det fina vädret...

Majblomma

Ni har väll inte missat årets majblomma? Rosa i två nyanser på kronbladen och en grön plutt i mitten=) Hur fin som helst. Jag fick min igår, jag köpte den av min kusin. Så nu ska den få pryda min jeansjacka...



Kassaledarmöte..

Hemma igen och placerad på min vanliga plats i soffan=) Kassaledarmötet gick bra, äntligen har vi bestämt vilka sommarjobbare vi ska ta in. Äntligen!

Hoppas bara att vi kan ta in dem så fort som möjligt så att vi får fler att ringa in när det krisar=)

Nu ska jag sova för jag är jättetrött.....Godnatt..

Trädgårdsfix=)

Äntligen är mitt land färdigt, gud vad det är varmt ute idag. Svetten bara rann när jag grävde ner stenarna. Jag gick till Skinnarna en runda när jag hade fixat klart med kantstenen och köpte lite växter, men det får bli några till sedan när jag vet exakt hur jag vill ha det.

Igår så var jag på Hemtex med ju och där så köpte jag sittdynor till utemöblerna, dem är inte i bästa skick så jag tänkte att jag skulle piffa till dem lite. Det blev vita kuddar med stora blommor på ena sidan och ränder på andra. Hur fina som helst=)

Nu ska jag duscha och fixa iordnin mig för kassaledarmötet som är klockan sex. Jag måste gå dit för cyklen har fått punka, så det är bara att gå och se glad ut=) Får fixa det senare ikväll, hoppas att ni får en underbar kväll i det varma vädret...



Hela landet, lite sned bild dock=)



Mitten där jag tänkte ha typ en ros sen, eller nått lite högra träd eller buske..



Dem fina kuddarna, dem skulle även komma i duk sedan så då får det bli en sådan också=)

090428

Hejsvej=)

Helt slut ligger jag nu i soffan och slappar. Min hals värker och jag känner mig lite febrig. Jag har vatt ute och gått en lång runda och så har jag vatt nere hos pappa och hämtat kantsten till mitt land som jag ska styla lite=) Lite sten runt kanten och lite nya växter, det kommer bli superfint.

Nu ska jag ner till stan med mormor och äta lunch, jag hoppas på thai. Är grymt sugen på det....

Iloveginatricot

Jag la in en liten order från Ginatricot förra veckan på en massa fina sommargodingar=) Min favorit är helt klart den lilla blå satinkjolen den är ju bara så söt! Den ska användas inom kort på dansgolvet med ett vitt linne, svarta heals och den söta rosväskan=)



Tunika, rosväska, klänning och satinkjol. Både lite vardags och fest=)



Tisha, stort linne och söndrig t-shirt. Är inte riktigt säker på den söndriga, jag får se..

Jag tycker att Gina blir bättre och bättre och att dem får in snyggare och snyggare kläder och till en bra prisnivå dessutom. Dem kommer hårt mot H&M faktiskt, synd bara att man inte kan samla bonuspoäng. Det är ett av mina stora intressen annars;) haha.

Nej nu ska jag ta och sova, sov sött...


Nya naglar..

Nu har jag vatt i Lagan och fixat till mina naglar så nu är dem fina igen=) Jag gör dem på Topnail och dem blir hur fina som helst. Idag så sträckte jag mig så långt så att jag gjorde en liten blomma på ringfingrarna=) Jag är ju rätt neutral annars men en liten blomma blev det. Nu ska jag sticka och träna....



090427

Godmorgon=)

Idag har jag vatt uppe med tuppen och satt igång med att beta av listan med alla ärenden jag ska göra idag. Jag har redan vatt och storhandlat och köpt jord till landet och nu ska jag ner på stan och greja. Bland annat ska jag till Smaak, banken och Hemtex.

Efter det så ska jag ut till Lagan och fixa naglarna. Dem är katastrof just nu, så igår så ringde jag till Topnail och ville ha en tid och fick en redan idag så det var perfekt=)

Ha en bra dag på er.... Pusss

Hunkydory

Jag har lite nya tillskott i garderoben=) Det var ett tag sedan jag shoppade känns det som men denna veckan så har det tillkommit en hel del bland annat lite smått och gått från Ginatricot. Jag måste nog säga att det är min nya favoritaffär. Deras sommarkollektion är helt underbart mycket romantiskt och sött. Jag visar lite bilder på det imon=) Nu ska ni få se den nya koftan från Hunkydory som jag köpte igår. Jag hade den på modevisningen och efterråt så var det 25% på en valfri vara plus att jag fick ett presentkort så jag gav bara 675:- för den. I vanliga fall så kostar den 1299:- så jag gjorde ett riktigt klipp=)



Jag älskar denna kofta, jag har suktat efter den hur länge som helst så nu slog jag äntligen till=) Så jädra fin till både jeans, klänning och kjol. Den är lite lös i modellen och har långa armar. I`m in love!

Cocoo.se

Nu har Cocoo.se fått in massa med härliga vår och sommarnyheter på sin sida. Ange ordet bloggspecial i kassan så får du 15% rabatt. Titta och njut av mina favoriter:

 



Hur söta?




Har man klockan runt halsen så är den alltid med=)..



Visst blir man sugen?




Sååå ballt....


'
En dator för en bloggare=)..




I love shoes, behöver jag säga mer...

Trädgårdsstäd..

Då var man hemma igen=) Barnpassningen har gått super bra, dem har vatt så snälla så. Alltid lika mysigt att vara barnvakt. Men man måste ju erkänna att det är rätt skönt att komma hem igen också=)

Nu har jag äntligen klippt ner julgranen! som har stått på baksidan sedan jul och lagt den i en sopsäck. Imon tänkte jag köra ut till Hölmingem med den och elda upp den=) Jag passade också på att sopa alla miljoner granbarr som har legat runt huset så nu är det så fint så.

Imon ska jag dra igång mitt trädgårdslandsprojekt=) Jag tänkte lägga kantsten runt om och sedan plantera lite fina perenner. Så imon blir det massa slit men det avslutas ju med en tur till Skinnarna som belöning sedan efterråt.

Nu är det dax för en promenad innan Emma och Elin kommer och grillar...



Melwin..



Sahlina..

090426

Godmorgon=)

Nu har jag vatt uppe i två timmar snart och det känns som att det är sent på förmiddagen, men klockan är bara åtta! Klockan sex vaknade jag av att Sahlina bombaderade mig. Så nu har vi ätit frukost och klätt på oss och snart så ska vi måla med vattenfärger=) Man får ha nån aktivitet på G hela tiden så att dem inte blir uttråkade. När det blir varmare så går vi nog ut i det fina vädret, nu är det bara 6 grader det är ju svinkallt!

I eftermiddag så ska jag in till stan igen och passa på att vara ute i det fina vädret och ikväll så blir det grill med Emma och Elin=)

Ha det fint!....



Melwin äter frulle...



och Sahlina med=)

barnvakt...

Nu ska jag snart gå och lägga mig och sova så att jag orkar stiga upp imon när barnen vaknar=) Vi har haft fullt upp hela kvällen. Först när vi kom ut hit så åt vi kvällsmat som Camilla hade lagat åt oss, efter det så gick vi en runda och fikade i skogen. När vi kom hem så var det dax för föräldrarna att åka så då duschade jag barnen och sen var det på med pyan och godismys i soffan. Efter en stund så började dem bli trötta så då blev det välling, tandborstning och sen bums i säng. Dem sov som stockar båda två efter fem minuter=) Det är snälla barn det.

Imon så ska vi vara ute i det fina vädret och måla med vattenfärger som jag har köpt har jag tänkt mig, hoppas bara att det faller dem i smaken. Tänkte att jag kunde få med mig två fina teckningar hem ju =). Nu ska jag lägga mig och sova så att jag är pigg imonbitti.

Sov så gott...



Godismys=)..

modevisning..

Då var det gjort! Det gick bra ingen snubblade eller nått=) Alltid lika roligt att få gå och visa fina kläder. Det var storgatan som uppmärksammades idag och det var deras affärer som visade. Vi var dock den enda klädaffären sedan var det mest prylar men det är ju kul med lite annorlunda visning också..



Glasögonen jag hade på mig=)...



Bytena! Gud vad jag vill ha en sådan här klädstång hemma=) Där man kan hänga det man använder mest..



Ett av bytena:
Allt i hunkydory



Ett annat byte:
Hunkydory i klänningen och Parklane i tröjan

090425

Hej på er!

Nu är några timmar avverkade i solen och jag håller på att göra mig redo för modevisningen=) Vet inte hur jag ska ha håret bara. Ett byte är sött, ett är sportigt och ett är mer vardags och frisyren ska ju helst passa alla. Det får nog bli en fläta i luggen eller en hög lugg.
 
Jag håller på att packa också för min natt i klövaryd, tandborste och allt som ska med. Det är bara en natt men ändå en massa man behöver=) Hoppas att det går bra ikväll och att barnen är glada och att jag inte blir rädd av att sova själv mitt ute  skogen, lite läskigt är det allt haha.

Nu ska jag äta lite innan jag ska cykla ner på stan.....



Dagens:

Tunka - gina
Jeans - Lindex

Och vita gympadojjor till detta=)



Lilla jag och alla fräknar. Observera det fina hårbandet från monki med en liten rosett =)


tjejhäng..

Äntligen hemma i sängen! Efter jobbet så stack jag en runda till Ida där Emma och Elin var=) Vi tittade på tv och snackade lite. Blev en kort stund bara för sen var det dax att cykla hem och nana. Så här sitter jag nu i sängen och ska snart krypa ner.

Fy sjutton vad det är läskigt att cykla hem själv över bron! Även om det inte kan hända så hemskt mycket så är det ju ändå helt öde ifall det skulle hända nått. Men så får man inte tänka då blir man rädd för allt till slut.

Nu ska jag sova för imon är det en hektisk dag. Först är det modevisning vid klockan ett och sedan ska jag vara barnvakt i Klövaryd över natten och innan detta så hade jag tänkt mig en löparrunda och några timmar i solen, men vi får se vad som hinns med=)

Godnattpussar.....


solen äger!

Gud vad skönt det är ute i solen, har legat vågrätt nu i två timmar. Hur skönt som helst=) Så nu har jag några fräknar till att räkna ihop med dem andra. Snart kommer mamma och hämtar mig, vi ska till skinnarnas handelsträdgård och titta på lite blommor till mitt land=).....



Träden triva likabra som jag i värmen..



Dagens:
Tshirt - gina
Jeans - nudie

Till detta blir det gladiatorsandaler från New York=)


090425

Godmorgon!

Hoppas att ni har sovit gott inatt=) Jag har typ inte sovit nått alls, bara legat och snurrat fram och tillbaka och vatt uppe och druckit vatten ett antal gånger. Jag har alltid sovit som en stock men nu så kan jag inte det, jag är alltid uppe innan åtta. Och ibland så vaknar jag redan vid fem-sex. Skitjobbigt! Jag är ju trött som fan på kvällarna.

Nu har jag iallafall ätit frukost och snart ska jag ut och gå i det fina vädret, tänkte köra pilates imorse men jag har fått så ont i halsen och är så snörvlig så jag hoppade det idag. Det blir en promenad istället och sen till och bara ligga i solen innan jag börjar jobba klockan tre=).

Dax att ge sig av......

090423

Puh! Är sååå trött i benen efter en dag i förbutiken. Man står upp hela dagen så det känns verkligen haha. Dem andra på jobbet tyckte att jag borde vara vältränad vid det här laget, men jag blir aldrig van vid att stå så länge.

Nu har jag nyss vatt på träning inför lördagens modevisning. Det är storgatans dag och alla affärer på storgatan ska delta. Så idag blev det lite träning och det kommer nog bli bra. Det ska bli jättekul att vara med. Lyxigt att få ha massa fina kläder på sig och alla tittar på en=)

Jag sitter och väntar på pizzan som står i ugnen, är sjukt hungrig jag har inte ätit sen klockan tolv! Så det ska bli gott.
Godnatt på er.....



Softis..

Nu är det dax för lite vällförtjänt soft i soffan=) Har vatt på bodystep, det var jädrigt jobbigt eftersom jag inte tränat det på en vecka haha. Så nu är jag helt slut. Ska skriva några uppgifter som jag fått på jobbet om hur vi ska bli bättre. Hur jädra svårt är inte det då? Har ingen aning om vad jag ska skriva. Och så ska det såklart vara inne imon.

Nu ska jag iallfall ta lite vällförtjänt kladdis samtidigt som jag kollar på "Du är vad du äter" haha. Det är en bra kombination det.

Ha det så myspysigt!....



090422

Godmorgon till en ny solig dag=)!

Solen verkar aldrig vilja lämna oss, man är rätt bortskämd vid det här laget med sol och värme varje dag. Och till helgen skulle det bli uppemot 20 grader! Härligt=) Gott att vara ledig då, fast jag ska vara barnvakt men jag får väll ta med ungarna ut.

Idag så ska jag jobba 9.30 till 16.30 och efter det så blir det bodystep=) Jag har inte kört ett riktigt pass på över en vecka så det ska bli kul. Sen har jag inte så mycket mer inplanerat, det blir nog att slappa i soffan ikväll.

Nu ska jag sticka till jobbet......



Dagens:
Tunika - Vero moda
Leggings - Hunkydory

Väldigt svart blev det visst men jag får köra färg nån annan dag=) Svart funkar alltid!


I LOVE H&M

Bra kund på H&M eller vad? Haha. I love bonuscheckar!


090421

Home from work=)

Har precis startat grillen, jag har aldrig grillat själv innan så det ska bli spännande att se hur det går. Det är redan glöd så det lär väll brinna ner innan jag ska lägga på köttet. Vi ska inte äta förräns klockan åtta så det är ju mer än en timma kvar ;P haha. Det blir grillat kött och potatispaket mums. Sedan tänkte jag festa till det med kladdkaka ikväll, jag är fasen sugen på det hela tiden nu haha.

Jag är jäkligt trött idag för det blev en hel del springande på jobbet idag eftersom jag var på specialen. Men många steg blev det =) Så det blir nog tidig sänggång ikväll, ska jobba hela dagen imon med. Fast då är det i förbutiken, kul att variera sig lite.

Ha en super kväll.....





röklukt..

Hemma från grillet=) Fy sjutton vad jag luktar rök, men jag orkar inte duscha en gång till. Jag ska bädda med rena lakan så jag hoppas att nytvättat doften tar över mig och inte tvärtom haha. Nu håller jag på att koka pasta till lunchen imon, man kan ju inte köpa mat på jobbet varje dag. Lite hemmalagat måste det vara=)

Jag är sjukt trött idag så det blir tidig sänggång. Jag har lånat den andra boken i Twilightserien så det blir nog att lägga sig och läsa den. Hoppas att den är lika bra som ettan.

Godnatt på er......


090420

Godmorgon eller snarare middag=)

Nu har jag äntligen fått lite tid att sitta vid datorn. I förgår så körde jag ju mamma ut till Hölminge på natten och sen stannade jag där inatt också. Jag orkade inte sätta mig vid datorn igår för det går så sakta därute. Men nu är jag iallafall i stan igen=)

Jag har vatt duktig och städat, tillochmed avloppen fick sig en omgång. Fy fan vad äckligt det var! Men nu är det gjort så det är rent och fräscht. Ska snart ut och sätta mig i solen tänkte jag och sen bllir det en runda på stan med mamma. Ikväll ska jag till bräkentorp och grilla korv=) Det ska bli mysigt värre.

Men jag skriver nog ikväll igen, ha en bra dag! Puss...

Dinnertajm

Nu ska jag snart sticka till min moster och äta kvällsmat=) Det ska bli mysigt. Efter det så är jag fyllechaffis ut till Hölminge, men nu måste jag sticka..

Ha det.. pusss

090418

Godmorgon på er!

Har vatt ute på en lång löprunda i det härliga vädret och sitter nu och äter frukost. Man blir så jädra hungrig av att träna, ja skulle kunna vräka i mig hur mycket som helst=)

Idag så väntar lite tid i solen och därefter jobb mellan 13 och 20. Ännu en jobbkväll när det är fint väder ute. Det suger! Jag vill grilla och mysa med nära och kära istället. Men jag får väll göra det om en månad eller så när jag inte har bokat upp mig dygnets alla minuter. Men då är det klart inte fint väder längre.

Måste lära mig att säga nej och inte ta en massa timmar hela tiden, även om jag behöver pengarna till alla tråkiga räkningar=( Jag vill vara rik och bara shoppa hela tiden. Finns det nått jobb som det? Isåfall tar jag det=)

Ha en superduper dag



at home

Hemma igen efter jobbet, idag har jag en sådan där deppdag igen när inget är kul. Man känner liksom att inget är kul man har inte lust att göra nått och inget kan få en att le=( Suck jag vill vara glad och lycklig nu när det är vår och så fint väder. Jag hoppas att det blir bättre.

Nu tänkte jag krypa ner i sängen och kolla på Sex and the city även om det inte är den mest uppmuntrande filmen, men den är ju så bra.

Godnatt och sov sött....

090417

Godmorgon=)

Har vatt och tränat pilates och nyss ätit frukost, det känns som en bra start på dagen och solen skiner ju också så det är helt perfekt. Pilates var jobbigare än jag hade trött för det var så mycket koncentrerad styrketräning. Så jag är helt slut i musklerna nu haha. Efter träningen så köpte jag hem frallor från Roddys och åkte hem till Tilda och Olivia som hade gjort frukost.

Som sagt så skiner solen på oss idag så det blir till att vara ute tills jag börjar klockan tre, segt att jobba kväll en fredag när det är så här fint väder. Jag jobbar kväll tre fredagar på rad nu och det känns sådär. Förövrigt så jobbar jag kväll hela helgen nu men jag får väll försöka njuta av vädret lite innan jag börjar. Jag hade verkligen velat grilla i helgen men det får väll bli en anna gång =(.

Nu ska jag ut och njuta så mycket jag kan, ha en fin dag....

Triss=)

Jag bytte in en trisslott på ICA innan och vann 50 gånger tio! 500 kronor=) så mycket har jag aldrig vunnit innan så jag är överlycklig. Jag bara skrek rakt ut så Tilda och Olivia trodde att jag minst vunnit några miljoner haha. Men man ska vara glad för det lilla=)



Woohooo!!

090416

Godkväll

Nu ska jag äntligen skriva lite=) Idag har jag haft fullt upp med jobb och en ärenden. Jag jobbade halv tio till halv fem, det var riktigt lugnt idag så det var skönt. Efter jobbet så mötte jag Tilda och Olivia på stan och åt glass och så hämtade vi min nyss mobil=) Så nu ska jag lära mig den ikväll. Nu har vi nyss ätit pasta med spenat, kyckling och soltorkade tomater. Grymt gott, snart ska vi äta marängsvisch och sen blir det nog en kvällspromenad=)

Haré....








Mättis

Då var man mätt i magen igen=) Fy sjutton vad jag har ont i magen nu. Jag åt alldeles för mycket kladdkaka. Nu ska jag försöka sova för imon väntar jobb 9.30 till 16.30, det känns ovant att man ska jobba när man vatt ledig i hela tre dagar=) Se så fort man vänjer sig vid ledigheten haha....

Godnatt och sov så gott....

Bodystep..

Gud vad jag älskar Bodystep! Man blir sådär härligt trött och svetten bara sprutar precis som det ska vara. Nu har jag nyss tagit en välbehövlig dusch och jag ska snart bort till pappa och äta lite. Fläskfile och kladdkaka bjöds det visst på och det kan man ju inte tacka nej till=)

Idag är det ju sista dagen att anmäla till högskolan också och jag har faktiskt tagit tag i det i år. Jag sökt till CIL (centrum för informationslogistik) här i Ljungby och då programmet Informationslogistik. Jag vet inte om det är nått för mig men det återstår att se. Nu hoppas jag bara att jag kommer in=) Håll tummarna.

Faaaaannnnn nu lyckades jag trycka in nån jävla knapp igen så att allt blev stort men nu får det vara så för jag måste sticka..... pusss...




090415

Hej på er!
 
Nu har jag nyss gjort stan och blivit några hundra fattigare som vanligt=) Det blev en ny mobil: Samsung touchwiz, en illrosa kofta, en lila klänning och en grön och vitrandig tröja. Gud vad jag älskar att shoppa! Jag behövde lite uppiggande färg och det lyckades jag ju hitta idag.

Snart ska jag börja planera hur mitt land ska se ut i sommar, jag tänkte köpa mest perenner i år som håller i sig. Så att man slipper köpa nytt hela tiden=) Jag tänkte gräva ut det lite större och sen lägga marktegel runt om. Det kommer att bli så fint!

Ikväll ska jag träna på TRÄNA för första gången på nästan en vecka, det ska bli så gött. Det är hopplöst att jobba på kvällarna för alla roliga pass är då. Men ikväll blir det bodystep för hela slanten, och efter det så ska jag till pappa och fika kladdis=) Yammi!

Ha en superduper dag! Pusss



Vin i solnedgången

Vilken underbar kväll! Nu sitter vi och dricker vin i solnedgången och njuter av det fina vädret. Det blev en runda till Hyltebruk innan där vi skulle hämta mammas nya bil. En röd SAAB, det är allt jag vet=) Haha det blev en runda in på bolaget där och inskaffande av en vinare och en bubbel som vi ska dricka till maten sen. Vi köpte fisk på Tiraholm på vägen hem så det blir en riktig vardagslyxkväll ikväll.

Jag är ju ledig imon också vilket är sjukt skönt. Jag hoppas på att komma till Telia imon så att jag kan köpa en ny mobil, min gamla är riktigt trög nu. Min kamera börjar också att krångla vilket är sådär kul att allt ska sluta funka på en gång. Men men nu ska jag fortsätta att njuta av denna kväll.

Ha det så mysigt!!





090414

Hejsvej=)
Nu sitter jag ute i Hölminge igen och försöker blogga, det går sådär lagom fort på den här datorn. Det gäller verkligen att ha tålamod. Idag så händer det inte så mycket mest vila och njuta av ledigheten. Jag hade velat åka till stan och köpa en ny mobil för mitt gamla abonnemang har gått ut men mamma har som vanligt inte tid att hitta på nått så det får nog bli en annan dag

Annars så finns det inte så mycket att göra här ute mer än att gå proomenader och läsa böcker så det får väll bli det som dagen består av.

Ha en fin dag....

Vitsippa..

Vårtecken nummer ett är här! Vittsipporna=) Det är så fint när dem börjar slå ut vid ån. Det blir helt vitt och luktar såå gott. Så nu är det bara att gå ut i naturen och njuta av att det blommar överallt.



Helt klart finaste vilda blomman=)..


Glass glass glass

Gud vad glass är gott och man kan äta det hela tiden nu i detta fina väder=) Jag tog en sväng till ICA nu och köpte lite hårspray, schampoo och annat smått och gått och självklart så blev det en glass också. Jag provade den andra nya Magnumglassen, den med choklad har jag redan provat. Denna var med kolasås och chokladbitar i glassen men den andra var godare=) Så nu vet jag det till nästa gång.

Jag passade på att byta gardiner innan när jag putsade fönstrena så nu har jag mina trådgardiner i vardagsrummet så här är jätteljust nu=) Det är så skönt när solen skiner in och lyser upp hela rummet. Man blir så pigg av ljuset.
 
Snart så ska jag sticka ner och hämta ut biljetterna till bion som börjar vid klockan sex, hoppas att den är bra. Jag ska sova i Hölminge inatt för säkerhetsskull ifall den är hemsk=) Men jag tror inte att det är så farligt bara lite obehaglig jag har ju läst böckerna.

Ha en bra kväll i solen, känns lite onödigt att sitta i biosalongen men jag hoppas på fint väder imonkväll också=) Pusss...




Dagens outfit:
Jeansjacka - Gina
Oversizelinne - H&M
Leggings - Gina
Gladiatorsandaler - Kosta outlet
Halsband - Cooee

Blev lite somrig oufit idag eftersom det är så varmt, så nu åkte sandalerna på =)


Annandag påsk

Godmorgon!

Nu har jag nyss kommit hem från en löprunda och sitter och äter frukost=) Det är så jäkla skönt att springa på morgonen, speciellt idag när det är röd dag och det inte är en människa ute. Solen börjar att skina igenom molntäcket så jag hoppas att den kommer fram snart så att jag kan sätta mig ute och sola.

Nu ska jag bara putsa klart fönstrena på insidan och sedan blir det bara slappe hela dagen, det ska bli jäkligt skönt. Jsg är ledig hela tre dagar i sträck nu så ska bli såå utvilad=). Dax att sätta igång....

påskdagen...

Hej på er=)
Nu har jag kommit hem från jobbet. Man ville verkligen inte gå in idag för att det var så fint väder och det märkte man på handlingarna. Det var bara kött och grillkol för hela slanten haha. Nu sitter jag och äter glass med spanska jordubbar. Sjukt gott! Smakar nästan som svenska sommar jordgubbar.

Idag så har har jag legat i solen hela dagen och det tar riktigt bra nu. Jag har  fått massor med fräknar och jag är allt lite röd om näsan. Igår så blev det en löprunda på kvällen, sju kilometer blev det med Lars och Thomas och fan vad snabbt det gick. Dem sprang skitfort enligt mig, enligt dem så gick det sakta haha. Jag får träna mer=)

Imon så väntar fönsterputsning, träning och bio. Vi ska se "Män som hatar kvinnor" jag hoppas att den är så bra som boken. Jag är ledig i tre dagar nu så vi får se vad som händer mer men vi hörs ju=)

Nu ska jag kolla på "IKKI twins"....Godnatt...



Mumsigt...



En lite fräknigare Jennie=)...

Påskafton=)

Glad påsk på er!

Idag är det påskafton och hela Sverige frossar i godis likaså jag=) Jag fick en påskägg av min moster redan iförgår men har faktiskt sparat det tills idag. Jag fick en jättefin skål fylld med godis av Robin och så fick jag en Marimeeko grytvante av mamma istället för godis. Gud vad jag älskar denna dag när man får en massa godis. Och kan äta det med gott samvete.

Jag vaknade redan klockan sex imorse så jag gick upp och tränade i 40 minuter och sedan färgade jag håret medan alla andra sov. Vid klockan nio åt vi sedan påskfrukost och nu har jag precis kommit tillbaka efter en runda på stan med mormor. Nu väntar solen på mig och senare i eftermiddag en löparrunda. Ikväll så blir det påskbuffe hos mormor, en tradition vi har.

Jag skriver kanske ikväll annars blir det imon igen, det är en hel vetenskap att koppla upp sig här ute på landet=) Ha en fortsatt trevlig dag....




Påskfrulle...




Hells Kitchen

Godkväll=)
Hemma igen från jobbet, det var sjukt mycket till en början men sen blev det jättelugnt så jag kunde till och med gå hem tidigare. Nu sitter jag och kollar på Hells Kitchen och äter lite kvällsflingor. Fy sjutton vad dem lurar sina kunder och tar betalt för råvaror dem inte använder.

Snart så ska jag åka och hämta min moster och hennes familj och köra ut dem till Hölminge. Dem har vatt på party så jag fick vara fyllechaffis=)

Innan jobbet idag så gick jag en runda på stan och hittade jättefina spetstrosor på rean på Lindex, gött att göra ett klipp. Jag fick fyra stycken för 118 kronor! Så jag är nöjd med det köpet haha.

Nu ska jag sleva i mig sista flingorna och sedan köra.

Godnattpuss på er....

Träningsvärk...

Nu har jag farit runt som en galning och fixat här hemma. Efter Bodybalancen så var jag sjukt trött i armarna, jag har sådan jädra träningsvärk från igår:S. Men jag var tvungen att städa ur byrån med alla mina underkläder så nu har jag gjort det. Fatta vad mycket som får plats i en låda! Men det blev en hel del slängt så det var skönt det.

Jag funderar på vad jag ska göra härnäst, jag ska ner på stan runt halv två och fixa lite ärenden innan jag börjar men det är ju en och en halv timma tills dess. Men jag får väll softa lite i soffan och ladda inför den hysteriska kväll som jag står inför. Det kommer vara så mycket folk på jobbet!

Ha en bra eftermiddag och kväll så kanske jag skriver när jag är hemma efter jobbet=)....

090409

Godmorgon...

Nu har jag precis svept ett glas nyponsoppa och ska snart cykla till träningen. Bodybalance blir det idag=) Jag har sån jädra träningsvärk i ben, axlar och armar sen igår men det är ju rätt lugnt pass idag så det ska nog gå bra.

Ha en bra dag.....

Bodycombat

Ligger här hemma i sängen sliten efter kvällens träningspass. Jag och Emma körde Bodycombat som är en blandning mellan en massa kampsporter, där man står och typ slår mot sig själv i spegeln. Det var riktigt kul och sjukt svettigt.
Tråkigt att det inte finna varje vecka, det var bara en gästinstruktör idag=(. Jag har också en jädra träningsverk i benen efter dagen i förbutiken, jag är inte van att stå upp en hel dag=).

Efter passet så stack jag och Emma hem till mig och gjorde tacos och kollade på hockeyn. Färjestad vann jävla skit! Det var ju såå nära att HV kvitterade, men aja bättre lycka nästa år=).

Nu ska jag sova för imon bitti väntar Bodybalance klockan halv nio och sen får vi ser vad som händer resten av dagen=) Godnatt och sov gott.....

090408

Godmorgon bloggen...

Nu ligger jag i sängen och tittar på tv och drar mig lite innan jag ska gå upp. Mamma ringde och väckte mig vid halv 8 och jag som hade ställt klockan på kvart i nio blev rätt sur och försökte somna om. Men det sket sig så nu ligger jag här klarvaken och ska snart gå upp

(Nu fick jag på kursiv text på nått jäkla sätt så nu får det vara så om ni undrar varför)

Igårkväll så var Emma här och tittade på film och det var jättemysigt=) Vi såg "Brudens bäste man" och den var riktigt bra, sådär romantiskt och den slutade precis som en film ska med att dem får varandra i slutet.=)

Idag så blir det jobb i förbutiken mellan 10 och 18 och efter det så ska jag och Emma på Bodycombat klockan sju så det blir en lång dag idag så jag är inte hemma förräns efter klockan åtta ikväll.

Men jag skriver när jag är hemma, hörs då=)....

Sliten..

Fy jag har ingen ork att göra nått längre=( Jag var på bodyjam och det gick faktiskt rätt bra. Men nu är jag jättetrött och jag orkade inte laga mat så det blev bara en macka. Emma hade redan ätit så det blir bara film=) men det blir mysigt det med.

Imon ska jag vara 8 timmar i förbutiken så det blir nog rätt tidig sänggång ikväll, jag brukar ha världens träningsvärk när jag har varit där en hel dag. Man springer fram och tillbaka hela tiden. Men nu har jag ju tränat rätt hårt på senaste tiden så det ska nog gå bra, det blir ju många steg=)

Puss och godnatt

090407

Då var det tisdag igen och dagarna bara rullar iväg. Idag så har jag jobbat mellan klockan 8 och 14 och efter det så var mamma här hemma och hälsade på en stund. Nu ska jag snart göra mig iordning för träningen, bodyjam blir det ikväll=) jag ska försöka hålla takten även om jag inte är världens bästa dansare haha.

Ikväll så kommer Emma och vi ska titta på film och äta lite, en tjejkväll. Det behöver jag just nu! Snacka skit och softa, det ska bli gött. Jag tittar på "My super sweet 16" nu, fy fasen vad dem är bortskämda i den serien man skäms ju för deras skull. Herregud alltså!

Aja nu ska jag sticka.....se yaa

Kvällsmat...

Sitter nu och äter kvällsmat med syrran som är och hälsar på=) Kom hem från Kosta ca klockan fyra och efter det så blev det en tur till sorteringen och sen lite mathandling. Jag shoppade ettl linne, ett par träningsbyxer och ett par gladiatorsandlar. Så jag är nöjd med dagen.
 
Ida och jag har gjort fiskpinnar och mos som vi nu sitter och äter och snart blir det marängssvisch=) Vid halv åtta ska vi åka ut till Hölminge och kolla på ballar av stål där Thomas syster ska vara med. Hon blev jagad av djävulen nerför Mossebacke i Sthlm haha. Vilken syn!

Nu ska jag äta upp och sen packa ihop=)....









090406

Godmorgon.
Nu sitter jag och äter frukost och läser Smålänningen=) Snart ska jag börja göra mig iordning för att vid klockan nio åka till Kosta outlet. Jag och Robin ska dit och kolla in om det är något att ha. Och efter det så blir det en sväng på stan i Växjö också. Så det ska nog bli en trevlig dag=), hoppas att vädret blir hyfsat varmt iallafall nu ser det mest mulet ut.

Hörs ikväll.....

.

Trött..

Hemma från träningen, sitter och kollar på "Vårt bröllop i era händer". Sådär bra, men ack så romantiskt. Tänkte lägga upp lite bilder från helgen, jag tog en hel del bra på solnedgångarna=)....



Solnedgång 1...



Solnedgång 2...



Mollan=)..



Husen bakom träden...



Grilltajm...


090405

Hej på er

Jag sitter i soffan och är trött efter ännu en jobbdag med en massa problem=( Allt strular hela tiden! Men det är bara att bita ihop och jobba på. Man ska väll vara glad att man har ett jobb, det är det inte alla som har.

Nu ska jag snart cykla iväg till träningen, stepdance blir det idag och efter det så ska jag bara ligga i soffan och inte göra ett skit. Har inte lust att hitta på nått alls är bara trött och deppig hela tiden. Men det blir nog bättre=) Ska lägga in lite bilder från helgen sen när jag kommer hem. Alla fina grill i solnedgången bilderna.

Ha det så bra så länge....
 

solsolsol och grill=)

Godkväll. Sitter nu vid datorn i Hölminge, vi har precis suttit ute och grillat och ätit kvällsmat. Nu ska vi äta äppelpaj och titta på Robinson=) Har jobbat hela dagen och det var kaos precis som vanligt. Efter jobbet så stack jag ut hit och solade lite och sen sprang en timma. Så nu är jag helt slut och ska slänga mig i soffan=)....

Ha en fortsatt trevlig kväll=)...


Deppdag=(

Fy vad jag är nere och deppig idag=( Sitter nu hemma efter jobbet och försöker samla krafter för att gå och träna bodystep. Ska ut till Hölminge sen efter träningen och grilla. Orkar inte skriva så mycket men ha en fin kväll...


Vår vår vår!

Godmorgon
Dag nummer två av våren har nu börjat=) Solen skiner och fåglarna kvittar jag sitter med ytterdörren öppen och njuter av vädret därute. Jag har nyss kommit hem från mötet med våran kassachef angående mitt schema och det nya verkar bli hur bra som helst. På vägen hem så köpte jag frallor på Roddys så nu ska jag duka fram frukosten innan Robin kommer hem från träningen. Sedan väntar fönsterputsning och lite slapp i solen=)...



Fint vid ån=)



Solglans i ån...

Slut i rutan..

At home in bed=) Haha nu har jag slängt mig i soffan och är helt slut. Det blev en sjukt stressig eftermiddag. Först lunch, sen spruta, sen fika och sen träning! Men nu har jag äntligen lyckats slappna av lite i soffan.

Det har varit sjukt fint väder idag, 15! grader och sol. Man kan knappt fatta att det är sant när det ena dagen är snö och andra dagen är sommarvärme. Jag gick en runda innan och fick ta av mig jackan för att det var så varmt=) Vilken känsla det är när den där värmen äntligen infinner sig så att man inte måste ha massa varma kläder längre. Hoppas att det håller i sig nu bara.

Nu är det Greys anatomi som gäller (jag är själv hemma för Robin är och kollar hockey) och jag ska snart slänga ihop en smoothie=) Ha en fortsatt mysig kväll.....



Jag har vårplanterat lite utanför dörren=) och en Cooeetupp (det orangea till höger) gör det lite påskigt...*vårkänslor*

  


Storhandling...

Hemma från ICA, det blev en massa mat precis som vanligt när man inte har nån lista=) Gick in en sväng på Lindex med så det blev en fin skjorta där också;) Nu ska jag laga pastasås och sedan sticka till sjukhuset och ta en spruta och sen fika med Emma.

Tjarå.....




090401

Hej på er.
Idag är det första april och nu är det vår =) Solen skiner och fåglarna kvittrar. Jag har precis städat färdigt och har alla fönster och dörrar öppna för att vädra ut och det är inte ens kallt, solen värmer hur skönt dom helst. Nu har jag iallafall prickat av städning på listan=) nästa punkt som väntar är handling och sen en runda på stan.

Har ni blivit lurade ännu då? Jag tejpade igen osthyvlarna igårkväll för Robin brukar alltid äta ostmacka på morgonen, men tydligen inte idag. Så mitt skämt lyckades inte=( Typiskt när jag väll hade förberett nått men jag ska nog komma på nån annan att lura.
Nu ska jag göra mig iordning och gå till preem och hämta bilen och köra ner till ICA och handla lite=)....

RSS 2.0