Pustar ut..

Ajajaj! Ont i hjärtat och ont i magen, nu är väggen nära! :S Fan vad mycket det ska vara att göra hela tiden. Orkar. inte! Vill bara sätta mig på första bästa flyg och sticka till ett varmt ställe och ligga i en solstol och dricka paraplydrinkar och bara slappa. Kan man få önska sig det när man fyller år?? Efter fler timmar på dygnet då:P

Igår så gick jag upp klockan sju och städade 2 timmar innan det va dax för skolan, där va jag mellan 9-15. Efter skolan så fixade jag ärende och va med allt skräp i insamlingen. Sen åkte jag hem och städade klart och sedan pluggade jag i några timmar innan jag stack på hockey med Malin. Kvällen avslutades sedan hemma hos Malin med popcorn, cola och "Kungarna av tylösand".

Idag gick jag upp vid åtta och stack och tränade afro, sedan va det plugg som gällde i typ 4 timmar innan jag va tvungen att fixa lite ärenden på stan. Efter stan blev det plugg igen:S det tar ju aldrig sluuut! Nu sitter jag iallafall i soffan och kollar på idol och det hugger konstigt i hjärtat :S usch!

Ge mig ledigt nu!



Looks good.. Give me!


Trötter!

Hemkommen från träningen och har äntligen slängt mig i soffan! Idag har det varit en lång dag som började med att jag steg upp och körde Robin till tåget i Alvesta (när fan kommer det tåg till ljungby!!!) kl 05.00 :S haha va liiite smått trött när jag körde hem därifrån.

När jag kom hem så satte jag mig och pluggade några timmar innan jag begav mig till skolan. Skolan idag bestod av föreläsning om relationer i databaser 10-12 och sedan laboration där vi skulle lägga till tabeller och attribut i de databaser som vi jobbat med innan i två veckor, denna varade mellan 13-16. 

Efter skolan var det raka vägen hem för att byta om för att sedan ta cykeln till TC där jag körde en timma zumba och en timma bodypump:) Guud så skönt det va efter att inte tränat något i helgen! Så nu är jag rejält trött och ska bara kolla idol innan det är dax att krypa ner. Imon väntar ännu en lång dag. Eller ja egentligen så väntar en hel vecka med knökafulla dagar och massa att göra. Men men, snart så lugnar det ner sig förhoppningsvis!

Ha en fortsatt mysig kväll, nattinatt...  

GE DYGNET FLER TIMMAR NU!

Stress, stress, stress! Fy tusan vad jag flyger och flänger till höger och vänster just nu. Hinner verkligen inte med mitt liv! Det är skolan (asmycket!), jobba, styrelsen i studentföreningen, styrelsen i bostadsrättsföreningen, studentambassadör för utbildningen, blogga för utbildningen, aktivitetsordförande i studentföreningen, träning PLUS att man ska hinna med att laga mat, städa, tvätta, handla och träffa släkt och vänner. Puh säger jag bara!

När jag fyller år så önskar jag mig fler timmar på dygnet, någon som kan fixa det!!??

Jaja slutgnällt! Idag så har jag pluggat, handlat och köpt ett par skor :D Kände att jag behövde en belöning för att orka med. Vet dock inte hur skorna ska ge mig mer energi men jag har så gärna velat ha sådan så nu slog jag till:D

Dax att fortsätta med plugget någon timma till innan det blir dubbelpass på TC (pump och bodystep) sedan matlagning och sedan slänga mig i soffan! Det sista ser jag verkligen fram emot!!




Ridskoinspirerade stövlar från Clarks, 995:- på Skorolf


Reebook Easytone!




Wohooo, äntligen är de mina!!!!

REEBOK EasyTone Reeinspire II W BLACK / DUSTY PINK


Karlskrona:)

Godafton:)

Sitter i soffan i Robins lägenhet i Karlskrona och väntar på att maten ska bli klar, Robin fixar tacos och jag kollar på the city. Perfekt fördelning! :P Jag kom hit i torsdags kväll och då va vi först på bio, I rymden finns inga känslor, sjuuukt bra!! Efter det så åt vi pizza och kollade på tv resten av kvällen. Igår så gick vi på stan hela dagen och shoppade lite och på kvällen så va vi hemma hos Malin och Viktor och lagade mat, supermysigt:D

Idag så har vi gått runt lite på stan och sedan bara slappat i soffan resten av eftermiddagen och kvällen. Och nu blir det som sagt tacos och någon film. Imon är det dax att åka hem och ta tag i livet igen:P Så nu ska jag ta vara på det sista av denna ledighet:)

Ha en bra kväll!



Popcorn och världens bästa film!



Promenad till Malin och Viktor, det var lååång! Jag höll på att svimma, haha:P



Supergod mat! Kyckling, sallad, sparris och balsamicodressing



The gang :D



<3



Tacos och Hemmakvällgodis! Kan det bli bättre!? Noooo



Effektivitet!

Ojojoj vad jag är effektiv idag! Jag har redan läst fyra kapitel i databasboken, bakat tre äppelpajer, lagat mat, vatt ute med hunden som jag passar idag samt hämtat mina kläder i källaren. Det sista va dock ingen rolig ska då de va helt mögliga efter vattenläcka vi hade för ett tag sedan. Så en massa fick slänga och resten har jag provat att tvätta så jag får se hur det går, jag hoppad verkligen att försäkringen täcker detta:S

Nu ska jag ta en paus och kolla på paradise hotel och sedan så ska jag till TC och köra dubbelpass! Kan inte bestämma vilket pass jag skulle gå på så det får bli båda;P



släng skiten och köp nytt!



kul bok va? :)



här bakas det paj!

Barnvakt!

Hejsvej!

Precis hemkommen från Klövaryd där jag har varit barnvakt ikväll:) Körde ut dit efter skolan och fick kanongod köttfärsgryta till kvällsmat. Vid lite i sju stack farbror med fru på föräldramöte och då tittade jag och kussarna på "det regnar köttbullar". Vad hände med Disneyfilmerna egentligen?? När vi va små så hade filmerna inte något direkt budskap men nu för tiden så är de så väldigt djupa och med vuxenskämt som ingen unge förstår! Skäms Disney! Barnen hittade min kamera med så det blev en väldig massa fotande med en massa roliga bilder som resultat:P haha.

Dagen innan har spenderats i skolan mellan 10 och 15 där vi har haft föreläsning i Databashantering och sedan labb i samma ämne. Trodde labben skulle bli en enda lång pina men det gick riktigt bra, sjukt nöjd är jag!

Nu ska jag lägga mig och kolla på ett avsnitt av paradise hotell och ladda för morgondagen!

Nattinatt:)



söta<3



Sahlina gjorde mig fin i håret :P



egobilder..



Sahlina tog ca 40 sådana här bilder;P haha



prinsessan dansar:)..



och jag och Melle busar:)


Soft night:)

Helluuuu!

Äntligen hemma från jobbet:) Gud vad jag har ont i kroppen nu, världens träningsvärk från igår plus nio timmar jobb idag:P Men snart så är jag fit igen, nu jävlar har jag kommit igång iallafall! Sitter med hårfärg i nu för att fräscha upp håret lite:) Ikväll så ska jag till Malin och äta planka och mysa, ska bli så gött med soft kväll.

Jag tog en ny triss på jobbet innan och efter att jag skrapat alla utom en ruta så såg det ut såhär:



man hoppades ju allt på miljonen eller klövern men det blev:



25 kronor som vanligt, fasen alltså!! Vill ju vinna storvinsten snart:P

Ha en bra kväll på er, nu ska jag skölja ut hårfärgen och sedan sticka till Malin.
Tjohoooo!!


Trött!

Hello!

Hemkommen från skolan och har nu tagit helg! :) Vi fick sluta tidigare vilket va skönt och vi passade då på att göra klart en uppgift som vi fått så nu slipper vi tänka på den. Nu ska jag sova lite för jag känner mig inte helt hundra, kan bero på spinningpasset 06.30 imorse:P Katta tvingade mig, jag väldigt nära på att banga men jag gick jäkla dit. Så lite sömn nu så är jag nog fit for fight sen igen. Ikväll ska jag till farmor och äta så jag hoppas jag är piggare då:D

Jag läste såklart min mail när jag kom hem vilket resulterade i att jag slank in på H&Ms hemsida vilket resulterade i en till höstjacka:P haha men jag har kollat på Kenzas skinnjacka med fårpäls jättelänge men tyckt den va för dyr så jag tjänade massor med pengar på att istället köpa denna;P hehe



Kenzas skinnjacka 1999:-, denna jacka 299:-. Vilket klipp jag gjorde! :)
Love spontanshopping!


Städat!

Goddagens!

Nu är lägenheten nystädad igen och allt är rent och fint:) Jag har hållit på i två timmar så nu är det inte många dammkorn kvar! Gött att ha det gjort så att man slipper det resten av veckan och bara kan vara ledig:P Jag är ledig idag, imon och på fredag men måste dock plugga lite:S Vi har en massa att läsa och det är ingen rolig bok, men men bara att ta tag i det och få det gjort.

Inatt så var jag i Hölminge och jag ska ut dit ikväll igen, är så trist att vara själv här hemma så det är skönt med lite sällskap:) Ikväll så ska jag köpa nytt träningskort och träna afro igen för första gången på typ fyra månader så nu jäklar ska jag komma igång igen!

Nu ska jag laga lunch och sätta igång med plugget!

Ha en bra dag!

Höööst!!

Äntligen är det september och därmed officiellt höst! :D Jag älskar hösten det är helt klart den bästa årstiden! Jag älskar tända ljus, tjocka koftor, stövlar, alla fina färger och den klara höga luften. Finns det något bättre än en kylig, solig höstddag då det är helt vindstilla och solen speglar sig i de klara färgerna på löven och allt bara känns underbart! Lovely!

Tillbaka till verkligheten, idag så har vi haft lite grillning med ettorna. Idag kom det hela 5 stycken:P Det är ju iallafall 2 fler än igår haha. Men vi hoppas på bättring! I år så ska vi skapa bättre klimat mellan klasserna än det va förra året. Vi har haft möte med FASTstyrelsen idag angående våran nya studentpub och det kommer bli kanon! Premiär imon och det kommer bli succe tror jag!

Nu ska jag sova, imon är det dax att komma tillbaka till det hårda studentlivet igen:P Imon börjar jag tvåan, det ni!!

Bilder från nollningen:



uppradade!



min station: klädstrecket:P



vem suger?



vem har störst?



detta kom jag inte ihåg vad det va:P



vem är uthålligast?

Det va iallafall några:) Så jäkla kul va det;P

RSS 2.0