Money talks!

Ja så är det verkligen, helt sjukt vad mycket pengar styr egentligen. Har man pengar så är ju inget omöjligt man kan få precis vad man vill. Ikväll så har vi inte vatt på nått speciellt ställe, det var skitmycket folk plus att dem har börjat ta inträde för att bara dricka en öl nu så vi sket i att gå in (snåla smålänningar haha). Vi stod utanför pepes och kollade på alla bratsen istället.
 
På alla ställen så har dem vip-ingångar där kändisar och rika bara kan glida in utan att stå i kö. Helt sjukt, kommer det nån och glassar fram så lyfter dem bara på snöret och dem kan bara glida in. Kristallrummet var fullt ikväll också; 1000 spänn för en Evian, 39000 för en flaska cristalchampagne och 50000 för att reservera ett bord. Ja herregud då har man väll ändå för mycket pengar?

Imon kommer iallafall Emma och Linn ner och då ska vi ut och försöka ta oss in på ställena;) Jag tror på Pepes imon och Madison på lördag=) Vi får väll se om dem håller nappar på det. Nu ska jag sova så att jag är pigg imon...



snygga båtar..



nice!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0