090531

Godmorgon, ja eller god och god,) haha är allt lite snurrig och seg. Vaknade nyss av att det rasslade utanför dörren och jag undrade vad fan som hände så jag var tvungen att gå upp och titta. Tror ni inte att jag glömt och slänga soporna igår så kråkjävlarna har ryckt ut allt på hela framsidan. *Suck* tänkte jag och började plocka, så nu har jag nästan fått upp allt så nu sket jag i resten och beslutade mig för att äta frukost=)

Det var sjukt kul igår, först var vi här och pimplade lite och sen blev det Garvaren och Rosenström för hela slanten=) Sjukt bra, fast tiden gick så jävla fort så helt plötsligt var det slut=( Det räcker inte att ha öppet till två dem kan lugnt ha öppet en timma till iallafall, för man kommer inte dit förräns efter tolv ändå.

Nu överväger jag att ta ett sista tag i denna jäkla stegtävling och gå en runda, det är ju trots allt sista dagen idag. Och värre har man väll mått än idag haha. Så får det bli! Ska bara sleva i mig mia flingor och sen ge mig ut. Jag har bara så sjukt ont i fötterna men ska nog överleva=)....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0